Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

izé anno nem arrol volt szó hogy msot már nem full lineárisak lesznek a küldik hanem szabadon lehet pénzért elvállani feladatokat? vagy valami ilyesmi? :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

hykao
Hát majd meglátjuk, én az eddigiek alapján bizakodó vagyok.
Farishta
13 helyszín a kiképzõpályával együtt.
1. Amit a demóban láttunk, a lestrapált vidámpark.
2. Párizsi Operaház
Ezek után nem sorrendben:
3. Mardi Gras
4. Gõzhajó, a kapitány, meg a széf
5. Rehabilitációs központ a két maffiafõnökkel
6. Külváros, San Diego
7. Esküvõ, Mississippi
8. Las Vegas, Shamal Kaszinó
9. Pokol és Menny (Heaven and Hell party), ahol az ördögmaszkos fazonok vannak
10. Chile.
Eddig ennyirõl tudok, de az egyik Hitmanforum interjúban és különféle újságcikkekben 13-at említenek.

Clint Eastwood bünteti a munkahelyem.

Farishta
Mindegy. Elég a nyafogásomból.
Aki játszotta a demót srác csinált néhány tesztet a vérnyomokkal és az AI-val kapcsolatban.
Végigcipelt egy hullát azon a szobán ahol a villanyt kell lekapcsolni és észrevették. Legalább már ezt is tudjuk biztosan.
Egy másik résznél, ahol az egyik õr beszélget az ablak mellett a titkárnõvel, odacipelt egy hullát az ablak elé és amikor az õr észrevette a vérnyomot az ablak alatt, akkor elkezdett kirohanni, de közben észrevette 47-et és mondta, hogy nem kellene itt lennie, szóval nem kezdett el rögtön lõni, mint egy õrült, na és mindezek után folytatta útját a vérnyomok felé.
Azért a Contractshoz képest elég jól hangzik 😊

hykao
Honnan veszed, hogy 13 helyszín lesz? 😮
A Tomb Raider - BM dolgot csak egy lehetõségként említettem.
Farishta
Hát azért lehetne frissíteni az oldalt.
pl.: 13 helyszín lesz, az oldalon 5 van feltüntetve, a 4. trailer nincs még.
Az pedig, hogy a Tomb Raiderhez mérik a BM megjelenését, hát eléggé nem tiszta, ennek nincs igazából semmi értelme.
És ahogy mondtam, a játék már így is egy éves késéssel érkezik.

hykao
Nem egészen értem a hisztizés tárgyát. Nekem a hivatalos oldal véglegesnek, befejezettnek tûnik, s nemrég lett teljesen átdolgozva. Mit frissítsenek még rajta?
Amúgy meg már ki lett itt tárgyalva, hogy elméletileg demó még ehónapban, a teljes pedig májusban jön.
Az, hogy egy játék mikor jelenik meg, sokmindentõl függhet. Pl. elképzelhetõ, hogy az Eidos nem akarta az új Tomb Raider játékkal egyidõben piacra dobni, hanem annak ellenére, hogy nem éppen egy kategória a két játék, egy hónapnyi különbséggel jelentetik meg õket.
Farishta
18 új kép.

Bármennyire is igyekszem, valahogyan már egyáltalán nem izgatnak ezek a dolgok.
Ahogy mindíg elterelõdik a kiadás idõpontja, hogy nem frissítik az oldalt (magyarul leszarnak mindenkit) egyre jobban elveszítem az érdeklõdésem a játék iránt. Hiszen már a Contracts elõtt ki akarták adni a játékot, csak az Eidos baszogatta az Io-t és ezért készült Contracts és nem hiszem el, hogy egy éves halsztással nem tudtak még mindent bepótolni.
Eredetileg a megjelenés napján meg akartam venni a játékot, de ha õk így akkor én is így (warez). kthx

hykao
Itt az Xboxos demó végigjátszásvideója: KATT

Valamint a Gamestaron is elérhetõ a múltkori "az álcázás mûvészete" videócska: KATT
(érdemes 4:3-ra állítani a képarányt ennek a videócskának a lejátszásánál...)
Szega87
ezek mind benne voltak a videóba

hykao
Pár új kép a Gamershellrõl:

Glpetyus
Van.

Megjelenésrõl van vmi konkrét info? Hónap/nap?

Multi: szal igen, meg lehetne csinálni, csak lusták 😊
õõ.. következõ.. <#idiota><#vigyor>

grizzly21
nsztem minden témában lehet jót csinálni, csak érteni kell hozzá.
Nem egy arena termet kell elképzelni ahol 10 kopasz hitman egymás nyakát próbálja a fojtóhurokkal elkapni..hanem pl van 1 küldetés, aminek egyszerre nekimegy 3 játékos..természetes, hogy egy pályának sok megoldása is van. Az nyer, aki elõször csinálja meg a küldetést. Persze amelyik hitman lebukik, akkor arra ugranak rá a rendõrök, és ezzel a másik kettõnek azalatt még több lesz az esélye..ellenben ha a közelben bukik le a másik, akkor õ is veszélybe kerülhet. Vagy lehetne kombinálni: ha egy tárgyat is fel kell szedni, akkor azt el lehet venni attól aki elõször felszedte..a játékegyensúly a lényeg.
Egyébként nincs mirõl vitatkozni, nem mi döntjük el hogy lesz e, hanem õk, és nem lesz.

végülis nem lenne hülyeség a multi, csak sztem kivitelezhetetlen, meg télleg elvesztené a játék a "varázsát"
Na ez az. Egy olyan játékot ami teljesen a single playerre van kitalálva/megvalósítva, hülyeség, és értelmetlen lenne multira is megcsinálni. Persze, persze, elképzelhetõ, minden elképzelhetõ, de azér' már túlzás lenne.. szvsz
---

Farishta
És mégis milyen lenne multiban, mert ha valaki végigjátszotta az eddigi három részt annak ilyesmi eszébe sem jut.
Ez nem az a játék, éppen ezért emelkedik ki a többi közül, mert nem hajaz semmilyen másik játékra.

Farishta
Ha multi kell akkor Splinter Cell CT, ha vezetés akkor San Andreas.
A Hitman sorozat a történetrõl és a karakterekrõl szól.

hykao
Persze, hogy nem...csak azt sem szeretném, ha az egyjátékos mód szenvedné meg a multira bõvülést...
grizzly21
nem kötelezõ játszani vele😊

grizzly21
pont ezért

szvsz isten ments hogy gta clonet cisnáljanak belõle

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Anno.. pár éve igértek egy "testõr" játékot persze semmi se lett belõle 😞
Bár mit ne mondjak elég unalmas játék lehetne, ácsorogsz órákig és semi aztán 5 perc lövöldözés és vége akár igy akár ugy (bár az én perverz fantáziámnak tetszene az ha járör utvonalakat és hasonlokat lehetne tervezni)
ond az A
Multiban nem látok tul nagy ráciot egymást segitésében még talán de az egyik oldal gyilkos másik rendör, ör (pálya válogtja) elég gázos szerintem egybõl ki lehet szurni hogy melyik karaktert irányitja ember melyiket gép persze idõvel bitos meg lehet tanulni ugy mozogni a pályán mintha a gép vinné a karit minden esetre sok buktatoja van
az autokázásra pld nem tok mit mondani... szvsz nem erre kéne koncentráli a fejlesztöknek autozásra ott van pld a GTA
Ec megjegyzeném hogy 5letem nekem is lenne de hát sajnos nem személyre szóló játékokat csinalnak 😞

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Hát ha már multi nem lesz, legalább vmi jármûhasználat lehetne.. Azt is tudnám élvezni, ha kocsival kéne árúbeszerzésre (nem kolbászra gondolok, hanem fegyverekre) menni vagy célponthoz..közben egy kis kocsikázás, rendõrkerülés (egy kis hajsza)..mittomén..fene, meg kéne tanulnom programozni és csinálni egy olyan játékot amit szeretnék 😄
Félreértés ne legyen, nem kritizálok, az eddigi hitmaneket is nagyon szerettem, remélem ez is jó lesz..😊 Csakhát az ember reménykedik igy megjelenés elõtt..
ez a legjobb? gyk nincs is más a ketagóriájában 😄DDD

anyira mongyuk nekemse de tuti szinesitené

hykao
Nekem spec. nem hiányzik a multimóka a Hitman sorozatból.
grizzly21
Naná hogy jó ötlet lenne, de az eidos taktikája a hitmannel sajnos nem a fejlesztés, hanem egy két kis ujdonság, uj pályák, és igy is megvan neki a biztos jövedelem, mert a kategoriájában ez a játék a legjobb.

sorry, lesz 😉
nem 200an az tény de ez a magányos farkas módszer nem müködik max a filkmekben 😊 persze ez célponttól is függ, ha a helyi csövest kell megölni az megy egyedül is tény 😄

Simán megoldható, de az már más kérdés hogy mennyire lesz sikeres.. 😊

hykao
Hát, hogy? Csoportosan? 😊

(amúgy tanuljátok már meg, hogy a "lesz" az egy "sz" bazz...)
jah azt tudom hogy nem lessz de szvsz nem lenne elveszett ötlet 😊 a valóságban nem magányosan dolgoznak a bérgyilkosok mint ahogy a filmekben 😛

hykao
Nem lesz multi a játékban, viszont ha jól emlékszem arról volt szó, hogy lesz online "notoriety" nyilvántartó.
jah egy coop simán megoldható lenne...., a multi nem egyenlõ a dm-el 😛

Miért? lehetne ebbõl multit csinálni..több bérgyilok megy 1 emberre, vagy vki rendõr, vagy egy bandában lenni, vki felderitõ, stb..
Legalábbis én tudnám élvezni 😊
nagykispeter
akkor lessz jövõ héten vagy nem?

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Farishta
Egyik srácnak a Hitmanforumon már megvan az Xbox demó. Nem hazudik, mert ismerem. Egy angliai magazin elõfizetõje és így hamarabb kapta meg az újságot és a dvd-t hozzá.
Megpróbálok szerezni tõle pár infót 😊
Remélem pár napon belül már PC-re is lesz demó.
Fenébe a konzolosokkal 😊

grizzly21
jajj de várom már, ha érettségi elõtt beüt ez a játék, akkor nekem annyi

Persze, és egymás után kell majd futkosni zongorahúrral 😄
Nem.

Üdv. Lesz benne multiplayer is?
hykao
Állítólagos X360-as képek: (katt a kisképekre a nagyméretû képekhez)

...és egy új mini tréler (az álcázás mûvészete): KATT (érdemes egészen belassítva is "átnézni", ilyenkor új képek is láthatóvá válnak...)
Glpetyus
Jó képek 😄

Csuhai G
Huhh, kemény képek!!!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Farishta
Ha a filmnek is ilyen reklámjai lesznek, akkor már nem lehet semmi baj*.

*dehogynem

hykao
Játék.
Farishta
Hidegre tette az öreget.
*dum-zing*

Szega87
ez most a filmnek vagy játéknbak a beharangozoja? XD

hykao
Találtam még kétféle hirdetést:

Szega87
nekem azért nem olyan nyilvánvaló , hányszor volt már hogy pc re évekkel késõbb jött ki vlmi :S