Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
1. Amit a demóban láttunk, a lestrapált vidámpark.
2. Párizsi Operaház
Ezek után nem sorrendben:
3. Mardi Gras
4. Gõzhajó, a kapitány, meg a széf
5. Rehabilitációs központ a két maffiafõnökkel
6. Külváros, San Diego
7. Esküvõ, Mississippi
8. Las Vegas, Shamal Kaszinó
9. Pokol és Menny (Heaven and Hell party), ahol az ördögmaszkos fazonok vannak
10. Chile.
Eddig ennyirõl tudok, de az egyik Hitmanforum interjúban és különféle újságcikkekben 13-at említenek.
Clint Eastwood bünteti a munkahelyem.
Aki játszotta a demót srác csinált néhány tesztet a vérnyomokkal és az AI-val kapcsolatban.
Végigcipelt egy hullát azon a szobán ahol a villanyt kell lekapcsolni és észrevették. Legalább már ezt is tudjuk biztosan.
Egy másik résznél, ahol az egyik õr beszélget az ablak mellett a titkárnõvel, odacipelt egy hullát az ablak elé és amikor az õr észrevette a vérnyomot az ablak alatt, akkor elkezdett kirohanni, de közben észrevette 47-et és mondta, hogy nem kellene itt lennie, szóval nem kezdett el rögtön lõni, mint egy õrült, na és mindezek után folytatta útját a vérnyomok felé.
Azért a Contractshoz képest elég jól hangzik 😊
A Tomb Raider - BM dolgot csak egy lehetõségként említettem.
pl.: 13 helyszín lesz, az oldalon 5 van feltüntetve, a 4. trailer nincs még.
Az pedig, hogy a Tomb Raiderhez mérik a BM megjelenését, hát eléggé nem tiszta, ennek nincs igazából semmi értelme.
És ahogy mondtam, a játék már így is egy éves késéssel érkezik.
Amúgy meg már ki lett itt tárgyalva, hogy elméletileg demó még ehónapban, a teljes pedig májusban jön.
Az, hogy egy játék mikor jelenik meg, sokmindentõl függhet. Pl. elképzelhetõ, hogy az Eidos nem akarta az új Tomb Raider játékkal egyidõben piacra dobni, hanem annak ellenére, hogy nem éppen egy kategória a két játék, egy hónapnyi különbséggel jelentetik meg õket.
Bármennyire is igyekszem, valahogyan már egyáltalán nem izgatnak ezek a dolgok.
Ahogy mindíg elterelõdik a kiadás idõpontja, hogy nem frissítik az oldalt (magyarul leszarnak mindenkit) egyre jobban elveszítem az érdeklõdésem a játék iránt. Hiszen már a Contracts elõtt ki akarták adni a játékot, csak az Eidos baszogatta az Io-t és ezért készült Contracts és nem hiszem el, hogy egy éves halsztással nem tudtak még mindent bepótolni.
Eredetileg a megjelenés napján meg akartam venni a játékot, de ha õk így akkor én is így (warez). kthx
Multi: szal igen, meg lehetne csinálni, csak lusták 😊
Nem egy arena termet kell elképzelni ahol 10 kopasz hitman egymás nyakát próbálja a fojtóhurokkal elkapni..hanem pl van 1 küldetés, aminek egyszerre nekimegy 3 játékos..természetes, hogy egy pályának sok megoldása is van. Az nyer, aki elõször csinálja meg a küldetést. Persze amelyik hitman lebukik, akkor arra ugranak rá a rendõrök, és ezzel a másik kettõnek azalatt még több lesz az esélye..ellenben ha a közelben bukik le a másik, akkor õ is veszélybe kerülhet. Vagy lehetne kombinálni: ha egy tárgyat is fel kell szedni, akkor azt el lehet venni attól aki elõször felszedte..a játékegyensúly a lényeg.
Egyébként nincs mirõl vitatkozni, nem mi döntjük el hogy lesz e, hanem õk, és nem lesz.
---
Ez nem az a játék, éppen ezért emelkedik ki a többi közül, mert nem hajaz semmilyen másik játékra.
A Hitman sorozat a történetrõl és a karakterekrõl szól.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Bár mit ne mondjak elég unalmas játék lehetne, ácsorogsz órákig és semi aztán 5 perc lövöldözés és vége akár igy akár ugy (bár az én perverz fantáziámnak tetszene az ha járör utvonalakat és hasonlokat lehetne tervezni)
ond az A
Multiban nem látok tul nagy ráciot egymást segitésében még talán de az egyik oldal gyilkos másik rendör, ör (pálya válogtja) elég gázos szerintem egybõl ki lehet szurni hogy melyik karaktert irányitja ember melyiket gép persze idõvel bitos meg lehet tanulni ugy mozogni a pályán mintha a gép vinné a karit minden esetre sok buktatoja van
az autokázásra pld nem tok mit mondani... szvsz nem erre kéne koncentráli a fejlesztöknek autozásra ott van pld a GTA
Ec megjegyzeném hogy 5letem nekem is lenne de hát sajnos nem személyre szóló játékokat csinalnak 😞
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Félreértés ne legyen, nem kritizálok, az eddigi hitmaneket is nagyon szerettem, remélem ez is jó lesz..😊 Csakhát az ember reménykedik igy megjelenés elõtt..
nem 200an az tény de ez a magányos farkas módszer nem müködik max a filkmekben 😊 persze ez célponttól is függ, ha a helyi csövest kell megölni az megy egyedül is tény 😄
Legalábbis én tudnám élvezni 😊
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Megpróbálok szerezni tõle pár infót 😊
Remélem pár napon belül már PC-re is lesz demó.
Fenébe a konzolosokkal 😊
Nem.
...és egy új mini tréler (az álcázás mûvészete): KATT (érdemes egészen belassítva is "átnézni", ilyenkor új képek is láthatóvá válnak...)
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
*dehogynem