7642

• Hmuda
    Kicsit érthetőbben is leírhatnád, hogy mire is gondolsz mert az, hogy "jump a színház teteje kötül" nem valami segítőkész magyarázat.

Az egyetlen ugrási lehetőség az az, ha egy megmászható emelvényre kell felhúzóckodni vagy korlátok között kell árugrani, akkor azt automatikusan megcsinálja ha odamész.

Ja és ha nem túl megeröltető: lehetőleg egy írásjelet rakj a mondatok végére ha megkérhetlek.
  • gamerman01
    De a demo pályán azt mondja jump a színház teteje kötül.......
    Akkor mit kell nyomni????????
  • Hmuda
    1: van billentyűzetkiosztás is a világon.
    2: nincs ugrás.
  • gamerman01
    ELINDUL ATI RADEON 8500-el is!!!
    Csak minden low-on+ 800x600-as felbontás.

Egy (láma) kérdés:
    Melyik billentyű felel meg az ugrásnak?????
  • Lazlo
    Szija :)

Figy nekem evvel az agp-vel kapcsolatban lenne kérdésem. his excalibur x850 xt 256-os gedeon kártyám van de az agp-t nem engedélyezi. kipipálom és akkór v an benne ilyen spart nemtom mi ami újradindítja a gépet és miután újraindult akkór visszaáll no agp-re ha kikapcsolom akkórse jó. Asus k8n Ai series alaplapom van pls help előre is köszi.
  • newc22
    Ja és Patch már van?!
  • Szega87
    cool , minden maphoz van?
  • hykao #2175
    SPOILER!
    [URL=http://media.putfile.com/Hitman-Blood-Money---Vineyard/640]"Egy jó évjárat" végigjátszás videó (egyféle módszer)[/URL]
  • Lacc
    Ahá, szóval erre jó az az üres légpuska.
  • Hmuda
    [spoiler]A szembeszomszéd házából elveszed a kábítólövedékeket és a másik szomszéd kölkének faházából kilövöd a légpuskával.
  • HTB
    Murder of Crows-t en igy csinaltam, távirati stílusban

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

1)piros csirket kovessed, elobb utobb befog menni egy sikatorba, itt ussed ki, vedd fel a ruhajat ill. aktataskat, testet meg dobjad be kukaba
    2)menj el a map eszaknyugati csucskebe, ilyen sarga csirkek orzott haz lesz itt, ide bemesz, emeletre fel
    3)taskat ledobod az asztalra, megvarod amig a sarga csirke kimegy, pasingert izlestol fuggoen kinyirod, gyorsan eldugod a hullajat a hutobe, majd kisunnyogsz a teraszra, megvarod amig a sarga csirke bejon, majd kimegy
    4)aktataskat es walkie talkiet felveszed, es bebujsz a szoba ajto melletti sarkaba stealthbe, amint bejon asarga csirke hata mogott kilopodzol, majd angolosan tavozol
    5)terkepen megnezed hol a csaj, elmesz oda, koveted, elobb utobb beter egy sikatorba, szinten izles szerint kinyirni(nalam pl volt a sikatorba egy hugyozo oreg, igaz, epp hattal allt, ugyhogy gyorsan fejbelottem a csajt hangtompitossal majd spuri el)
    6)megnezed hol van a foszer(nekem az exit melletti barba volt, uyghogy csak azzal tudok segiteni):bar melletti sikatorba bemesz, ott a hatso bejaratban, felmesz a lepcsokon, be a konyhaba, itt a szakacs mellett elsunnyogsz, be az ajton
    7)fent az ajto elott lesz egy smarolo par, dobjad oket fejbe egy ermevel, majd bujj be a szekrenybe, varjad meg amig kimennek
    8)ajtot feltorod, bemesz, izles szerint vegzel a csavingerrel, majd elhuzol innen is

vaz nem is lett tavirati =(
  • Lacc
    A "New Life" mapen nem tudja valaki, hogy a kutyát mivel lehetne elcsalni? Mert eddig kést dobtam morzsi tarkójába de úgy nem akarom befejezni
  • grizzly21
    jaja, hatalmas, eddigi kedven pályám:)
    a következővel viszont azota nem boldogulok:(
  • Sephi
    SPOILER

Arra is gondoltam hogy ki kene cserelni a kamu fegyvert igazira... most leltem a ruhatarnal.

ES BUMM MEGVAN :D Hulyeje tenyleg fejbe lovi mire a masik jon hogy megnezze es veletlenul a fejere esik a csillar :DD
  • bepe79
    Akkor az alaplapod kiskönyvében lesz leírva a BIOS-a struktúrája és az összes állítási lehetőség. Se az alaplapod típusát nem tudjuk, sem azt, hogy melyik menüben van benne. :)
  • hello
    Hello.

Ugyebár először BIOS-ban kell engedélyezni a FASTWRITE lehetőséget mert külömben a vezérlő sem engedi.

Segítene valaki, hogy ezt az egész BIOS-os dolgot hogy kell csinálni mert én ehez nem nagyon értek én nincs kedvem elbaszni a gépem?
  • hykao #2166
    Gyerekek elég már a warezból! Aki warezol az úgyis tudja már, hogy mi az ábra, ne írkáljátok már be minduntalan, légyszi!
  • hykao #2165
    SPOILER!

Az I.világháborús jelmezhez "jár" a műbajusz és szakállka is... :)
  • hykao #2164
    Gondolom onnan volt a pasinak, hogy küldetés előtt bevásárolt... :) Vagy gyengébb fokozaton szóba jöhetnek még az ICA lerakatok is...
  • scorpeeon
    jah, sztem az a bérgyilkos tipikus mintaképe. Ha kell akkor elbujik, de durva is tud lenni.
    Na meg persze ezerarcú. 47est azért nehéz elképzelni egy kannával a kezében szalmakalapban hogy ő most farmer:D
    Pl, mekkora ujitás lenne ha a hitman 5ben lehetne kinézetet beállítani Sims-szerűen minden pálya elején: műszakáll, hajfestés, stb:)
  • Hmuda
  • bepe79
    Persze, hogy láttam. :) Bruce Willissel.
  • scorpeeon
    leirjam privátban/spoilerben hogy én hogy csináltam? van 1 sokkal frappánsabb megoldás
  • Sephi
    En meg igy sem birom megcsinalni. Eloszor is honnan volt a pasinak ket bombaja? Nekem egy van csak. En is gondoltam erre de nem jott be. Sehogy sem tudom szinkronba hozni a dolgokat. Esetleg valami tanacs?
  • scorpeeon
    OFF/ A sakált látta valaki? Egyik kedvenc bérgyilkos filmem:)
  • scorpeeon
    SPOILER!
    ez gyenge:) és nem is kreativ, nem használta ki pl a SPOILER !2.világháborus fegyverrel adódó trükköt. Meg azért lenne még mit optimalizálni a játékon, pl a tetőszerkezet leomlik, és futva jön le egy kopasz munkás a lépcsőn, és rá se hederitenek:)

Persze tökéletes játék nincs.
  • bepe79
    Én is nagyot néztem, mikor a fekete zsákba rakta bele a társát az egyik őr. De ez egy csöppet spoiler-szagú volt itt :)
  • hykao #2155
    LOL ez nagyon komoly, most látom csak, hogy hullazsákba rakják a hullákat! :)
  • Hmuda
    Nem pont így csináltam. :P Ehez már kellenek a fejlesztett alapfelszerelések.
  • hykao #2153
    Akkor nincs több ötletem. Nekem szerencsére megoldotta.
  • ordel17
    A driver automatikusan módosul, tehát ha biosban bent van, akkor driverben is.
    nVidia GeForce 6800 GT 256 Mb.
    Eddig a 84.21-es driver volt fent, azóta feltelepítettem az NGO féle 84.56-os drivert, de semmi javulás.
  • hykao #2151
    Ja igen, most ahogy mondod beugrott! :)
  • bepe79
    Kiegészíteném annyival, hogy az Omega Radeon driver a telepítésnél rákérdez, hogy engedélyezze vagy kikapcsolja a FastWrite-ot. Tehát nem csak telepítés után van lehetőség az állításra, hanem már közben is.
  • hykao #2149
    !!!SPOILER!!!

[URL=http://www.youtube.com/watch?v=KZ2R-yLN51E&search=Hitman%20blood%20money]"A FÜGGÖNY LEGÖRDÜL" pálya végigjátszásvideója (csak egyféle lehetőséget mutat be)[/URL]

Nem én készítettem, a Hitmanforumon találtam.
  • hykao #2148
    Nem valószínű (bár volt már rá példa, hogy egy játékhoz csináltak maszek "követelménycsökkentést" :D - pl. Oblivion), ezért érdemes tájékozódni vásárlás előtt. (vagy letöltés előtt...)
    De egyébként ma már mindenképp érdemes venni egy minimum 9500-9600-as kártyát (használtan már 10rugó alatt is vannak), mert nemigen lesz olyan új játék, ami ez alatt egyáltalán elindul, illetve ha el is indul akkor játszhatatlanul lassú lesz...
  • 1Obi1
    Akinek nem támogatja a kártyája a P.S. 2.0-t akkor annak semmi az esélye hogy elinduljon?Kár volt akkor befizetni egy menetet a wanadoo-ra...:(
  • hykao #2145
    BIOSban is engedélyezve van és a driverben is? Milyen kártyád van?
  • ordel17
    Nem vagyok láma, nagyon jól tudom, hogy milyen a hagyományos szaggatás. Ez teljesen más, végig 5 alatt van, és csak néha egy 1mp-re gyorsul fel. Minden beállítás minimumon. Sajnos ez a helyzet, nem javított a helyzeten a Fast Writes, tehát mindenkinek nem működőképes ez a megoldás...
  • hykao #2143
    Nos most visszaolvastam jópár hozzászólást és úgy tűnik pár dolgot tisztába kell tenni!

Először is az AGP gyorsítás nem összekeverendő a gyorsírással (FAST WRITES)!!!
    Akinek nem 8x-oson van az agp, annak vagy nem tudja a kártyája/alaplapja a 8x-os agp-t (mondjuk ez majdnem kizárt, hisz a PS 2.0-át tudó kártyák már mind 8x-os AGP-sek), vagy pedig az alaplapi chipset drivere nincs felrakva (vagy nem jól van felrakva...)!!!
    Megint másik dolog a gyorsírás engedélyeztetése! Ezt először is a BIOSban kell megtenni, mert különben driverből nem lehet!
    Ha BIOSban engedélyezett, akkor elméletileg az nvidia driverek automatikusan engedélyezni fogják, tehát nem muszáj a coolbits féle .reg fájllal bajlódni, vagy tweak drivert feltenni (NGO, OMEGA, stb.)
    ATI kártyáknál a gyári driverek emlékeim szerint alapból engedélyezik a gyorsírást, de pl. az OMEGA driver direkt nem!!! Úgyhogy OMEGA driver esetében be kell pipálni (miután a BIOSBAN engedélyezve lett)

DE!!! Fontos, hogy ez csak akkor fog javítani a helyzeten, ha a speciális akadás probléma áll fenn, ez láthatóan nem ugyanolyan, mint amikor csak simán lassú egy játék! Tehát most ne álljon neki mindenki variálni, aki úgy érzi, hogy lassan fut a játék, csak az akinél egyszerűen 5 vagy még kevesebb az FPS szám!!!

Ja, még valami: A PCI-E-s kártyával rendelkezők ne is próbálják keresni a gyorsírást, mert tudtommal ez az opció csak AGP esetén van!!!
  • ordel17
    Remek, a Fast Write sem javított a helyzeten, ugyanúgy szaggat. Egyébként alapból be volt téve, megpróbáltam kikapcsolni, semmi...