Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
26.-avan írva.Aztán majd látjuk.
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
A HUD-ról mi a véleményed? Mert sokan mondják, hogy nem minden fegyvernek lesz külön ikonja, hanem be vannak osztva: shotgun, közelharc, smg, kézifegyver, meg hasonló kategóriákba.
Bár én mindhárom részét végigjátszottam eddig, de sosem néztem a fegyver HUD-ra. Ha már egyszer inventoryban kiválasztottam, utána úgy is tudom mi van a kezemben.
Clint Eastwood bünteti a munkahelyem.
Ja, az Eidos mostmár hivatalosan bejelentette a Május 26-i megjelenést a worthplayingen. Grr, érettségi... 😊
Holnap talán megtudjuk lesz-e demó a héten.
a harmadik egy pofátlan átverés, ráadásul megkavarták a 2. rész jól bevált játékmenetét (miért nem lehetett fegyvet választani és miért butították le kloroformot?), végig se toltam.
de bízom az új részben!
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Kösz, Matt, a drága idõdért, tényleg rengeteg új infót mondtál, szerintem erre nem jött volna rá senki magától. Ja és Matt, bazd meg >😞
Szóval, nemhiszem, hogy tényleg lenne demó a héten, az újság állítása ellenére.
Lehet, hogy már szerdán tudok újat mondani, hogy van-e, vagy mi.
Minden esetre én nem fûznék hozzá túl nagy reményeket, hiszen az Eidos április 5-re már lefixált megjelenést ígért, ahhoz képest a hivatalos oldalon semmi, az eddig ismert megjelenési idõk is csak a boltok és újságok alapján sejthetõk.
/OFF
UI: Borg meg az írásjelek miatt cseszeget 😊
Hanem demó még lehet e hónapban, bár sok újdonsággal nemigen fog szolgálni, hisz már két végigjátszás videót is láthattunk róla. (amennyiben a PC-s demó is ugyanaz lesz, mint a konzolos)
Assassin! A második s is dupla, tanuljátok már meg - mindenki egy s-sel írja bazz...
Tudtok valami arról hogy ezeket visszahozzák e a BM-ben ? Sztem nagyon jó lenne.
ISMERTSÉG (vagy HÍRHEDTSÉG) RENSZER
Mint bérgyilkosnak, a személyazonosságod leleplezõdésének elkerülése módfelett fontos - lehetelenné válik a munka, ha leleplezõdsz.
A játékosnak lehetõsége lesz "takarítani" maga után, amennyiben valami félresikerülne...pl: a biztonsági kamerák szalagjai eltûntethetõk, vagy egyéb bizonyítékok - mint pl. a testek -, elrejthetõk különbözõ alkalmatosságokba, mint pl. fagyasztóládák, faládák, szeméttároló ládák és szennyes tárolók - elkerülvén ezáltal az õrök riasztásait. Ezenfelül gondot kell fordítani az esetleges szemtanúktól való megszabadulásra is...
Amennyiben a játékos nem tesz meg minden óvintézkedést a személyazonossága leleplezõdésének elkerülése érdekében, akkor az ISMERTSÉGI szintje nõni fog. Az újságcikkek egyre több használható információt fognak tartalmazni az orgyilkosságokban betöltött szerepünkrõl, kilétünkrõl, és a leközölt fotó egyre inkább hasonlítani fog ránk - ennek következtében az õrök és a civilek is egyre könnyebben felismerhetnek. (...és amint a korábbi képekbõl kiderült: jó esetben csak mutagatni fognak ránk, rossz esetben pedig ránk is támadnak...)
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
N O T O R I E T Y S Y S T E M
As with any hitman, retaining your anonymity is incredibly important - it becomes impossible to work if you are recognisable. Players will now be given the opportunity to 'clean up' after any botched hits. For instance, CCTV tapes can be removed from the scene, further evidence such as bodies, can be hidden in objects such as freezers, crates, garbage bins and laundry trolleys to prevent guards raising the alarm. The player should also consider the best way to get rid of any witnesses
Should the player not take all necessary precautions to protect their identity, then they will find their Notoriety increasing. Newspaper articles reporting on the assassination will reveal more and more information about their identity as Hitman and produce a clearer photo fit image, to the point where guards and other NPC's will begin to react to them.
Szerintem biztos h minél inkább a silent assasin a jó megoldás, és ez igy is fog maradni..sõt akkor az ujságok még annyit se tudnak😊
Amúgy megnéztétek a belinkelt demó-végigjátszás videót? A végén megjelenik egy újságoldal. Lehet, hogy a küldetések végén a sajtóból fogunk értesülni úgymond a saját pálya értékelésünkrõl? Tehát nem a silent assassin-ra kell hajtani, hanem minél kisebb NOTORIETY-re, azaz az újságok (és a hatóságok) minél jobban a sötétben tapogatózzanak egy-egy eset kapcsán. Ha ez így lenne, az elég újszerû és érdekes megoldás lenne. ...de nem tudom, hogy errõl van-e szó, csak tipp.
Mondjuk pl. míg egy lineáris játék esetén elég 10 nagy, összetett küldetés, addig, egy olyan játékhoz, amiben tetszõlegesen válogathatunk kéne 20...egyértelmû, hogy ez mennyivel növelné meg a fejlesztési idõt - míg egy ilyen játék elkészülne, majdnem két másik lineáris játékot össze lehetne dobni...
A másik probléma pedig, hogy hogyan lesz egész, kerek a sztori, ha mi válogathatunk a küldetések közt, már a játék elejétõl, közben - szóval nem csak a végén, ahogy néhány játékban megoldott. Nos egy olyan játékhoz meg, ahol a sztorinak is kereknek kellene lennie, de mégis a játék elejétõl fogva non-lineáris - játékos által irányítható - lenne a történetvezetés, és többé-kevésbé szabadon választhatóak lennének a küldetések, meg mindjárt mondjuk 40 pályára-küldetésre lenne szükség (amibõl egy-egy végigjátszás során kb. 10-et "használnánk" el - így összesen négyféle fõ történetvezetés lenne...)
Nos vajon mennyi idõbe telne egy ilyen játék összeheggesztése, egy sima lineáris megszokott játékhoz képest?
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Mellesleg, ezt a non-lineáris küldetés elvállalást csak úgy tartom elképzelhetõnek, hogy egy adott helyszínen esetleg több meló is kínálkozik vagy valami ilyesmi...hisz különben mennyi helyszínt kellene már elkészíteni, ahhoz, hogy ténylegesen szabadon választható legyen hová utazunk és ott mit csinálunk...no és, hogy kapcsolódnának egymáshoz az egyes küldetések - sehogy! Minél nagyobb non-linearitás, annál kevésbé lehet erõs a sztorivonal...