6739
Command & Conquer III
-
#1252 Lehet, hogy adnak ki valami videó kari driver update-et hozzá. Mondjuk én egy kölcsön x800xl-en néztem, majd megnézem az 1950pro-n, ha megjön. -
maniac001 #1251 Ez az árnyék dolog már nem fog változni. A demó a fullból van, 3 hét múlva kiadják. Azért nem értem, mert egyes videókon tök szép meg életszerű, a demóban meg akkora szar hogy inkább kikapcsolom. -
#1250 Tudja a kánya, de XP alatt mennek. Mind 10 játék meg van csinálva XP alá és egyetlen játék áráért kapod. -
#1249 Dankesön. Naugye! -
#1248 Ezek Mennek Vista alatt? :) -
#1247 Jóreggelt ... lehet külön iyen darut épiteni aminek a megléte után már 2 vagy több egyforma tipusú épületet lehet eccerre gyártani :) -
#1246 Amúgy ha végignyomod (újra) a C&C-t, meg a Tiberian Sun-t, akkor utána evidens lesz minden és érteni fogod, miért van így ahogy van. Érdemes! Én ezért edzettem az utóbbi hónapokban a First Decade-del!!! -
#1245 1. Igen, ez így van már régóta a C&C sorozatban. Majd ha lesz nehézgépgyár, ott lehet plusz harvester-eket építeni gondolom, mert ez is hagyomány már.
2. A javítás is hagyomány, ezért van a javító ikon, más nem kell hozzá, csak pénz.
3. Defenzív és normál épületet simán lehet 1xrre, mást nem próbáltam a demóban.
4. Az árnyék gány (még), a többi elmegy szvsz.
Azt ne felejtsük el, hogy ez nem a Generals vonal, hanem a Tiberian Sun. Vannak különbségek jócskán és maradni is fognak. Vélhetőleg idővel a Generals-nak is jön teljes értékű folytatása (kéne, mert imádjuk). -
maniac001 #1244 Na akkor egy kis "más vélemény". Kicsivel több mint egy órát tudtam vele játszani, de amit eddig láttam az szánalmas (remélem hogy a rövid tesztelés miatt nem jöttem még rá dolgokra):
1. A refineryből csak 1 begyűjtőt lehet küldeni?
2. A javításhoz nincs jármű, nekem kell a javítás ikonnal javítgatni egyenként?
3. Hogy lehet egyszerre több épületet gyártani?
4. Az árnyék rendszer akkora ronda gány szar, amilyet 3 éve nem láttam. Hol van a BfME és a Generals remek árnyékolása? Pixelek. OMG!!! Pixelekből áll az egész ultra highon. És hullámzik meg cakkozódik össze-vissza. Hol ebben a realitás?
Hát nagyon remélem hogy ez egy pre alfa verziós demó, mert ez csak egy grafikailga néhány helyen feltupírozott tucatstratégia, ami nálam 60%-ot kapna. Botrány!!! -
#1243 Igen, az árnyékok ultragázul vannak megcsinálva, főleg nagyításnál, DE ettől függetlenül messziről egész szép. A gammáról meg annyit, hogy fülig ért a szám! :DDD
Mondjuk az "új" ION Cannon nekem annyira nem jöt be, jobban szeretem a Particle Cannont-t Generals-ban... (de ha már, akkor a nuke-ot :D) -
#1242 Csak azt nem ertem miert nem tamogatja az SLI-t... a raknak vettem 2kartyat,ha sosem birom hasznalni. Bar futesnek nem rossz igy telviz idejen... =] -
Caterpillar #1241 De lehet ;)
Nos összegezve a látottakat azt kell hogy mondjam teljes mértékben beváltota a hozzá fűzött reményeket! Nekem eddig nagyon tetszik és tényleg csak rébuszokban tudnék nyilatkozni róla!
Remélem a pesszimisták is elismerik hogy nem mindig a nagyszámok törvénye érvényesül (EA meg a szar játékok)!
Röviden és tömören: ÜBER! -
do2 #1240 ja olyan mint a régi red alert.. kár hogy nemlehet több épületet 1xrre gyártani:) -
#1239 Nagyon király lett és tükörsimán fut régi videokártyán is "low" beállítások mellett. -
Lyan Kyj #1238
És ne spoilerkedj a cannon-nal:D -
#1237 nálad talán :P 18 fps volt a minimum mondjuk 2xAA-val, viszont tök filmszerű lett a kép... ?! 3.5+, 2 giga ddr 400mhz, 7600gt 256mb... bár a demókat agyonoptimalizálják (!)... viszont lehet hogy lesz új driver
viszont a gém rox, és odab@sz :) az első EA game ami natív támogatja a widescreen monitorokat, pezsgőt ide :)
-
maniac001 #1236 Hát az árnyékok 1000x rondábbak mint a generalsban. nem vágom miért kell elbaszni a jót... -
Lyan Kyj #1235 hát az optimalizáció rendkívül jól sikerült, kb 5 mp alatt tölt be, és 1440-ben mindent maxra húzva vmi elképesztő! Másodszor is nagyon üt, ion cannon meg....D -
#1234 Legegyszerűbb, ha mindenki felteszi a legújabb, 2007 februári DirectX-et, s ez a hiba biztos, hogy nem fordul elő. -
Caterpillar #1233 Egyik Barátom szintén leszedte (kiskorú! Mechanist csak hogy tudd kiről van szó) és neki Gef3 al is tökéletesen fut szóval lehet örülni!
Úgy néz ki most mégis jól csinálta a dolgát az EA!
Nekem meg még 24 perc... :( -
#1232 hátha valakin segít
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_29
Then drop that .dll into C:\Windows\System32\ and that should do it.
Thanks,
Predator
Message was edited by:
EALA Predator (EA.com) -
#1231 Nos, a hangulat, meg minden a régi Red Alertet idézi.
A grafika persze sokat fejlődött.
Más nem nagyon :)
De nem baj, végül is ez így jó ahogy van. -
Joshuaa #1230 Srácok megőrűlök ,ti ott nyomjátok a jo kis széketekben,én meg itt punnyadok a melohelyen,megesz a sárga irigység,amiket irtok a gaméröl,aszem ma 1 kicsit elöbb lelépek a melohelyröl..... -
#1229 Sőt, már a pc-guru is aktivizálta magát :-) -
#1228 Most látom, itt is fennt van már, szal akinek még nincsen meg, hajrá!!! -
#1227 Valszeg ez a fix dolog áll, mert nekem is azon stagnál, persze így is tőkéletesen fut..
Most toltam végig a prologue részt, nagyon-nagy a hangulata, kár hogy ilyen rövid volt...
Az átvezetők hozzák az elvárt minőséget, és pesrsze beköszön Kene is :-) !
Ja, és az Ion Canon naaagyon brutális !!! -
Caterpillar #1226 Ezt eltrafáltad... Minden nap 3-4 körül fekszek 14:00 körül meg kelek... -
#1225 igen ennek én is örülök...98%...alig birok magammal^^ -
#1224 Nnnna ... Jó lesz ez ... Mammoth üt :)
Mellesleg Vista-n Nvidia karival ment mint a kisangyal :) -
#1223 Örülök, hogy eddig még csak pozitív vélemények érkeztek a játékról. :) -
Lyan Kyj #1222 ÚÚÚh, nekem nagyon bejön! A zene visszaidézte a régi szép időket:P
Egy érdekes dolgot észrevettem, ha az egységek ki voltak jelölve, jelentősen belassult az egész, ha nem jelöltem ki senkit, alig röccent meg. Várjuk a teljest! -
kiskorúbézoltán #1221 Nem vagy álmos ? -
#1220 nálam 24 perc alatt volt lent
az fps meg számomra ugy tünik hogy fix. 30 fps volt nekem is a fraps szerint, de abszolut folyékonyan megy. vagy ez valami beállitás dolog? (fix framerate?? ) -
maniac001 #1219 Gáz van. Leszedtem, elkezdi kicsomagolni, valami microsoft viewer repairt vagy removet kér, befejezzi és ennyi. De nem indítja a telepítést.
Mi lehet a baj? Megőrülök. -
Caterpillar #1218 Én azt inkább megveszem... -
#1217 Pár perc játék után elég jónak tünik. A grafika nagyon szép, a játékmenet kellően pörgős. -
do2 #1216 miért ti a demót szeditek ?:D én a teljes játékot:D:D:D:D:DDDD -
Caterpillar #1215 Még 1 óra... -
#1214 énénénénénénénénénénénénénén :DDDDD -
#1213 Na, végignyomtam az oktató részt csak azért is...Nagyon jól néz ki, de ezt eddig is tudtuk. 1680*1050-ben, minden maxon, 30 fps alá nem esett 1* sem...
Az, hogy kötött az építkezés, szerintem nem zavaró, nagyon jók a katonák extra tulajdonságaik(mikor elkezdték ásni a bunker alapját , hát az marha jó :-)), úgy látom az épületbe rakott emberkék most még nagyobb erőt képviselnek, mint eddig, az animációk is eléggé jók lettek, 1 szóval tépek is vissza játszani, és nagyon várom a telljes játékot !!!