• Gregorius
    Igen, szerintem is az egyik legfontosabb dolog egy online játéknál a jó támogatás. Először is meg kéne egyezni a kiadóval, hogy ne szűnjön meg a támogatás egy év után csak azért, mert van újabb. Ehhez persze olyan kiadót kéne találni, aki ritkán ad ki ugyanilyen stílusú játékot, hiszen akkor nem érdeke kifuttatni a játékot. Vagy meg kell egyezni az online támogatás fejlesztői kézbentartásáról.
    A modolhatóság viszont csak több kárt csinál mint hasznot, hogyha az online támogatásba nincs egy megfelelő rendszer beépítve. (Insane) Persze tudom, hogy az a játék nem volt eredetileg modolhatónak szánva, de annak sem volt utolsó :)
    És végül, szerintem a jó stratégia lényege nem az, hogy megcélozzunk egy minél szélesebb réteget, hogy a hülyegyerek is megvegye, meg aki ezt szereti, meg aki azt, mert akkor mindegyiknek a szemében csak egy harmadrangú játék lesz. El kell határozni, hogy kiknek szól a játék, és azoknak a legtöbbet nyújtani, hogy az ott legyen a topon. Én például ha grafikát akarok, akkor nézem a TV-t, ha tökéletes törést akarok, akkor összetöröm a saját autóm :), ha rally nevet akarok, akkor kitapétázom a falat, de ha játszani akarok, akkor a jó koncepció és kivitelezés a lényeg. (azta milyen demagóg vagyok :), megyek a Heti7Hetes-be :))