13886
-
#243 Ebben az a poén, hogy a Gothicokban a játék legalább 50%-át a harc teszi ki. :) -
csgj #242 odaírtam, hogy "sztem"... nem mondtam, hogy nem lehet másnak más véleménye. De játszottam a 2. résszel, és az a rögzötten beállós mozgás harc közben nekem nem jött be. Hehh, talán az az egy dolog ami nekem nem jött be a Gothic-ban... hangulatilag ott van, persze -
#241 Ez rendben is van, de én arról beszélek, hogy nem ilyen "egyszer rákattint, aztán megy automatikusan te meg nézed" , vagy a "leszakad az ujjam tőből" módszer. Hanem ritmusra, eszesen, mint a Gothicban. Erre gondoltam.
Bár érdekes lesz mondjuk csoportos harcban ugyanazt az ellent eltalálni ritmusra. Azért a remény él.
Hogy hogy hova tünt Geralt. Ott van a honlapon :D
csgj: iszonyatos....te nem tudod mit beszélsz. Blasphemer! -
Zóanagyvarázsló #240 Egyetértek. Egyszerű (akárki akármit is mond), mégis nagyszerű. -
#239 Hö, hát ezt most látom! Hová tűnt Geralt? :) -
#238 Iszonyatosan jó. :) (Már az első 2 részé!) -
Cat 02 #237 [URL=http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=21481]kint lesz E3 on ^^[/URL]
bár ez várható :D -
csgj #236 a gothic harcrendszere iszonyatos sztem... amúgy meg a Witcher-é teljesen más lesz, ahogy rotator írta (egérkattintgatós) -
#235 Hát azért az egérrel történő harc már sejtet valamit, de bizakodjunk! -
#234 Iszonyat jól néz ki az új weblap, csak kár hogy egy életet kell várnom míg betölti. :)
Ha legalább olyan jó lesz a harc rendszere mint a Gothicé (1-2 persze) én leszek a legboldogabb a világon. Mégha lesznek nagy szívások is.
-
#233 A The Witcher honlapja már magyarul is olvasható! -
#232 Hát, a régi Gothicokban is az időzített kardsuhogtatás volt a harc esszenciája és nem untam meg. :) -
KH #231 és hogy fogod ezt szeretni 30 óra játék után -
#230 Legalább már oda eljutottunk, hogy a harcrendszernél a győzelem kulcsa nem az, hogy minél gyorsabban tudjon az ember kattintani, "csak" időzíteni kell tudni. -
#229 Semmitmondó ám dícsérő kritikát írt a gamespot:
http://www.gamespot.com/pc/rpg/thewitcher/news.html?sid=6173457 -
KH #228 már lehet venni a Bookstation-nél az angol könyvet, ha valakit érdekel (
itten) -
Cat 02 #227 de lengyelül :D -
#226 Nem semmi a CE tartalom, bár nem hinném, hogy előrendelek, megvárom a kritikákat, reviewkat, addigra meg nem lesz. (Ha lesz nálunk egyáltalán)
Viszont a könyvnek nagyon örülök! (300 oldal csak?) -
KH #225 már megy -
KH #224 besz.rt az oldal :/
bocs -
Cat 02 #223 és annyira izgulsz h mi lehet ott h az már durva :D -
#222 Ez olyannyira durva hogy még az oldal se jön be! -
KH #221 aztadurva -
KH #220 Elő lehet rendelni a The Last Wish Sapkowski könyvet nálunk is! Bookstation -
KH #219 pontos dátum még nincs szerintem
-
KH #218 2007. szeptember -
#217 mikor jelenik meg? nem találtam sehol dátumot :S szeptember körülre emléxem... -
KH #216 kitettem az interjuhé fordítását, meg a videókat, képeket -
KH #215 szép és jó ez az új oldal, de ez a töltögetés hosszú távon felörli az ember türelmét, én jobban bírom a pikk-pakk betöltődő oldalakat, mint az ilyen flash szépszégeket -
#214 4:35 -
Cat 02 #213 5 óra és beindul
új oldal -
#212 Képek -
#211 Pedig már örültem, hogy rendelhető a Witcher! :) -
#210 Bocsi, már megint nem ide akartam. -
#209 Jó ez a webkártyás dolog az OTP-nél, OTP-direkttel feltöltöm, és paypallal már mehet is, átszámolva jóval olcsóbb így mint a gamecard->kb 2900 Ft/hó. -
#208 kb XD -
Cat 02 #207 8 perces lag ? -
#206 bocs -
#205 basszameg...ez se vog meni az
radeon 9600XT-men :( :@
-
#204 basszameg...ez se vog meni az
radeon 9600XT-men :( :@