13886
  • Ioles
    Azt írják a moderátor topikban hogy keressek más bannert mert ez így túl nagy :(...na akkor mi legyen?
  • Ioles
    Okés köszi, már kértem hogy rakják be
  • Esrohnoil
    Jó-jó, csak tegyétek is be. :)
  • csgj
    Na most már ez megfelelő lesz sztem... akinek nem tetszik, nem néz rá xD

• csgj
    már megvan a felső... nem akartam várakozni :D Csak az sg-s képfeltöltőhöz túl nagy a mérete, és találnom kell egy másik helyet
  • Ioles
    Kivágom majd a fehéret úgy hogy éppen csak egy kis rész látszódjon, úgy könyebb átlátszóvá tenned, csak először elkellene dönteni hogy melyik legyen
  • Ioles
    Okés, persze csak várnám a szavazatokat :)
  • csgj
    sztem most már nem kéne ilyen sokat variálni, mert ezzel lesz tele a topic :I Majd ha döntenek a többiek, akkor kiveszem a fehér szélét... De eleve kivágni kell majd, mert most széles az egész kép (a fehérrel együtt), mint a dög...
  • Ioles
    Na megcsináltam, kicsit összenyomtam a képeket mert olyan nagyban nem fogják berakni, ja és 2 féle van megint, a cím máshol van más színben:

• KH
    az nem tudom mitől lehet, mert én mindig letöltöm ellenőrzésképp, és nem volt hiba :/
    más le tudta tölteni tőlünk?
  • csgj
    hehh... majd eltüntetem, ha leszedted azt a két logót róla :P
  • ROMOTO
    Klassz :)
  • Ioles
    Okés, ha a felső jó lesz akkor az lesz :), holnap megcsinálom, mert most már fáradt vok
  • ROMOTO
    Legyen a felső, és ha nem gáz vedd le légyszi a középső medál melletti két grafikát, mert ua. ismétli, ami kicsit sok a jóból :)
  • Ioles
    Huh, csgj az 1.-n a fehér hátteret eltudnád tüntetni?:)
  • Ioles
    Na akkor e 2 közül melyik legyen?:

• Ioles
    Ó, köszi szépen :)

ROMOTO: Serito képét is megcsináltam már úgí-ahogy mindjárt megmutatom
  • Cat 02 #426
    nekem bejön ^^
    btw 2 oldalsó alját vágtam le
  • ROMOTO
    Mégegyszer bocs, de "szakis" szemmel mondtam, zavaró és rossz az a 4 kép, abban a fekete flekk-ben :)
  • csgj
    neee, tudom mennyit küszködtem a kiradírozással (az átlátszóság miatt) Easy GIF animatorben? :D
  • ROMOTO
    Ne haragudj, de amíg azt a 4 nyomorgatott képet erőlteted bele, nem lesz frankó, seritó-é sokkal jobbnak tűnik, inkább azt kéne finomítani...peace
  • csgj
    Tessék, ez már tényleg átlátszó :)

• Ioles
    Na kevertem egy hasonló színt mint ami itt van az SG-n, nemtom mennyire egyezik, ilyen lett:

• Ioles
    Ezen változtattál vmit? csak azért kérdem mert odaírtad hogy így? :), jaja már csak át kellene tenni kékre vagy átlátszóra, de nemtom hogy hogy :(
  • Cat 02 #419

így? csak a fehér cuccot átlátszóra / kékre
  • rotator
    Szerintem nem szükséges.
  • Ioles
    Fekete fehét helyett csináltam egy ilyet:

• ricsa008
    a Hardwer igényről mit lehet tudni? kell sm3?
  • Esrohnoil
    Tedd negatívba! :)
  • Cat 02 #414
    1ébkánt úgy h néz ki h logo fehér és háttere fekete?
  • Cat 02 #413
    ha már 3D-s fílinget akarsz akkor vágd le a képek alját :P
  • Ioles
    Na csináltam egy ilyet kerettel, 2 féle van, az egyiknél fel van tüntetve a kiadó és a fejlesztő, a másiknál nem, a képeknél a fehér keretet nem tudtam kiszedni ha esetleg vmelyikőtök ki tudná az jó lenne:

• serito
    Feldobtam a weboldalamra ITT meg is nézheted. Én valami ilyenre gondoltam mint ami a hivatalos oldalon van, persze statikus megbalósításban. Eza kép messze nincs kész de nincs több időm mennem kell haza vége a mlónak. :))
  • serito
    Csináltam egy kép (banner) kezdeményt ha tudom feldobom valahova.
  • grebber
    Szedném a videót de állandoan megáll a letöltés 8-10MB-nál! :(
  • Ioles
    Csináltam egy egyszerűbbet, a kép ugyanaz csak nincs úgy túlbonyolítva.

Serito: Amit mondtál azt nemnaon tudom megcsinálni mert nem vok még profi:(
  • serito
    Az elképzelés nem rossz csak PL: nézd meg a (Crysis) topicban a képek szépen össze vannak montírozva az egyik átfolyik a másikba...stb. És arányosan kicsinyíts lehetőleg minőségveszteség nélkül!
  • Ioles
    Persze értem én, azért is kértema véleményeteket, mit javtsak rajta?
  • serito
    Már megbocsáss egy kicsit gyengécskének tűnik. Ez nem azt jelenti, hogy én tudnék jobbat csinálni. A képek össze vannak tömörítve, legalább arányosan kicsinyítetted volna. Bocsi de te kérted a véleményeket!
  • Ioles
    Csináltam egy bannert, jöhetnek a vélemények :)