13886
-
#443 Azt írják a moderátor topikban hogy keressek más bannert mert ez így túl nagy :(...na akkor mi legyen? -
#442 Okés köszi, már kértem hogy rakják be -
#441 Jó-jó, csak tegyétek is be. :) -
csgj #440 Na most már ez megfelelő lesz sztem... akinek nem tetszik, nem néz rá xD
-
csgj #439 már megvan a felső... nem akartam várakozni :D Csak az sg-s képfeltöltőhöz túl nagy a mérete, és találnom kell egy másik helyet -
#438 Kivágom majd a fehéret úgy hogy éppen csak egy kis rész látszódjon, úgy könyebb átlátszóvá tenned, csak először elkellene dönteni hogy melyik legyen -
#437 Okés, persze csak várnám a szavazatokat :) -
csgj #436 sztem most már nem kéne ilyen sokat variálni, mert ezzel lesz tele a topic :I Majd ha döntenek a többiek, akkor kiveszem a fehér szélét... De eleve kivágni kell majd, mert most széles az egész kép (a fehérrel együtt), mint a dög... -
#435 Na megcsináltam, kicsit összenyomtam a képeket mert olyan nagyban nem fogják berakni, ja és 2 féle van megint, a cím máshol van más színben:
-
KH #434 az nem tudom mitől lehet, mert én mindig letöltöm ellenőrzésképp, és nem volt hiba :/
más le tudta tölteni tőlünk? -
csgj #433 hehh... majd eltüntetem, ha leszedted azt a két logót róla :P -
#432 Klassz :) -
#431 Okés, ha a felső jó lesz akkor az lesz :), holnap megcsinálom, mert most már fáradt vok -
#430 Legyen a felső, és ha nem gáz vedd le légyszi a középső medál melletti két grafikát, mert ua. ismétli, ami kicsit sok a jóból :) -
#429 Huh, csgj az 1.-n a fehér hátteret eltudnád tüntetni?:) -
#428 Na akkor e 2 közül melyik legyen?:
-
#427 Ó, köszi szépen :)
ROMOTO: Serito képét is megcsináltam már úgí-ahogy mindjárt megmutatom -
Cat 02 #426 nekem bejön ^^
btw 2 oldalsó alját vágtam le -
#425 Mégegyszer bocs, de "szakis" szemmel mondtam, zavaró és rossz az a 4 kép, abban a fekete flekk-ben :) -
csgj #424 neee, tudom mennyit küszködtem a kiradírozással (az átlátszóság miatt) Easy GIF animatorben? :D -
#423 Ne haragudj, de amíg azt a 4 nyomorgatott képet erőlteted bele, nem lesz frankó, seritó-é sokkal jobbnak tűnik, inkább azt kéne finomítani...peace -
csgj #422 Tessék, ez már tényleg átlátszó :)
-
#421 Na kevertem egy hasonló színt mint ami itt van az SG-n, nemtom mennyire egyezik, ilyen lett:
-
#420 Ezen változtattál vmit? csak azért kérdem mert odaírtad hogy így? :), jaja már csak át kellene tenni kékre vagy átlátszóra, de nemtom hogy hogy :( -
Cat 02 #419
így? csak a fehér cuccot átlátszóra / kékre -
#418 Szerintem nem szükséges. -
#417 Fekete fehét helyett csináltam egy ilyet:
-
ricsa008 #416 a Hardwer igényről mit lehet tudni? kell sm3? -
#415 Tedd negatívba! :) -
Cat 02 #414 1ébkánt úgy h néz ki h logo fehér és háttere fekete? -
Cat 02 #413 ha már 3D-s fílinget akarsz akkor vágd le a képek alját :P -
#412 Na csináltam egy ilyet kerettel, 2 féle van, az egyiknél fel van tüntetve a kiadó és a fejlesztő, a másiknál nem, a képeknél a fehér keretet nem tudtam kiszedni ha esetleg vmelyikőtök ki tudná az jó lenne:
-
#411 Feldobtam a weboldalamra ITT meg is nézheted. Én valami ilyenre gondoltam mint ami a hivatalos oldalon van, persze statikus megbalósításban. Eza kép messze nincs kész de nincs több időm mennem kell haza vége a mlónak. :))
-
#410 Csináltam egy kép (banner) kezdeményt ha tudom feldobom valahova. -
#409 Szedném a videót de állandoan megáll a letöltés 8-10MB-nál! :( -
#408 Csináltam egy egyszerűbbet, a kép ugyanaz csak nincs úgy túlbonyolítva.
Serito: Amit mondtál azt nemnaon tudom megcsinálni mert nem vok még profi:( -
#407 Az elképzelés nem rossz csak PL: nézd meg a (Crysis) topicban a képek szépen össze vannak montírozva az egyik átfolyik a másikba...stb. És arányosan kicsinyíts lehetőleg minőségveszteség nélkül! -
#406 Persze értem én, azért is kértema véleményeteket, mit javtsak rajta? -
#405 Már megbocsáss egy kicsit gyengécskének tűnik. Ez nem azt jelenti, hogy én tudnék jobbat csinálni. A képek össze vannak tömörítve, legalább arányosan kicsinyítetted volna. Bocsi de te kérted a véleményeket! -
#404 Csináltam egy bannert, jöhetnek a vélemények :)