13886
-
#203 basszameg...ez se vog meni az
radeon 9600XT-men :( :@
-
KH #202 találtam egy új képecskét -
#201 remélem , erőmű kell majd hozzá... -
#200 Szerintem semennyire. Lengyelek mindig ott voltak a szeren. :) -
#199 vajon mennyire vannak megpreparálva a képek? Írtó szépek. -
KH #198 néhány képecske (a 070507-től töltötteteket érdemes nézni)
-
#197 A gametrailerersre gondolsz? Aha, elég brutális..:D Még mindig reménykedem benne, hogy jó lesz. -
#196 Feltetek egy új videót... elég durva. Van hangulata. :) -
#195 Jahh, Blade of Darkness szintű harcnak örülnék, meg annak is, ha sok párbeszédopció lenne. :D -
Cat 02 #194 engem megfogott volna ijjászat + harci mágia =\
nem ien benyomom a pajzsot oszt hozzám sem érnek -
#193 Tán csak kidobnak egy demót, hogy belenézhessünk gáz-e a harc. Mert ha 2 perc után leszakad az ujjam tőből, akkor inkább nem szeretném a játékot.
Mert hát ugye általában a harc szokta kitenni a nagyobbik részét a dolgoknak, hiába is van sok csevely meg exploration. -
KH #192 hát, most néztem meg a kardos-b.szós videót, hmmm
az én ízlésemnek kicsit túl sokat csapkod, és olyan könnyedén, mintha nem is számítana, hogy néha elvág néhány torkot, szóval kvázi olyan, mint egy cséphadaró :)
"érdekes"
bízom abban, hogy nem a harc miatt fogom szeretni -
#191 Mármint a harcra értettem, ez kicsit tán sötétebb hangulatú, mint a Fable, de láttam én már Charon varjút! :) -
Cat 02 #190 videót amit láttam ott jó volt :) még bukfencezni is lehetettt -
#189 ez az elf terrorista megnevezés is nagyon gáz....:D -
#188 hát, a fable után olyan walt disneys habos babos feeling maradt a számban, ez meg nem az, bár be kell vallanom, amikor először halottam a balegérkattintgatós harcról a witcherben kicsit ideges lettem. -
#187 Nemtom nekem egyre jobban nemtetszik :( -
#186 Fable feeling ezerrel és elég gyökérnek tűnik az AI. -
KH #185 új videó, még nem láttam, amolyan harcrendszeres, kardos-b.szós -
#184 Valamivel csak elszöszölsz napi 24 órát! ;) -
#183 jajj bazz már kijöhetne a gém mert nagyon várom :D -
#182 Hehh, még a Stalkerhez se nyúltam hozzá, csak ott pihen a polcon. :\ Rövid az élet, sok a játék!:D
-
#181 Nem baj, addig remélhetőleg kijön a G3 megapatch, meg lesz talán Two Worldsünk is. :) -
#180 Inkább nem mondok semmit... -
KH #179 attól tartok sajnos nem, a mostani sajtóközleményben worldwide megjelenésről beszélnek már
ámerika überalles -
#178 Hmmm... ez még mindig az USA megjelenésnek tűnik! -
#177 The Witcher: Megjelenés
Sogun, 08:08 - PC MOBIL - Játék: Akció-RPG)
(HW Insider) Szeptemberre harangozták be játékuk megjelenését a CD Projekt és az Atari. A Witcher legnagyobb fícsőrjei: megváltoztathatjuk a történetet, de nem azonnal, hanem sokkal későbbi kifejlettel és végtagokat nyisszanthatunk le ellenfeleinkről, akik között vannak pucér szörnyek is. A harcok extrém brutálisak. Főoldal.
Thx, Jabba boy!
info: Hardwired -
#176 Élesben, májustól. :D -
Crazy Mate #175 Lesz BETAteszt?Mikor?:) -
#174 Simán lehet. Jól lebétateszteltetik velünk, aztán jönnek ki a kényes USA piacon. :) :( -
Crazy Mate #173 Most tavasszal?Az hogy lehet?Ennyi késés nem lehet USA és európa között.De azért remélem igazad van,kellene már,jónak ígérkezik. -
#172 Ha te mondod...;) -
#171 Az USA-ban.
Európában most tavasszal. -
#170 Valamikor az év vége felé! -
Crazy Mate #169 Jack jól fut. -
Crazy Mate #168 Mikor jelenik meg? -
#167 Micsoda balga feltételezés...;D
Egyébként se klónja senkinek...szerintem...így ránézésre...;D
Csak jönne már...X( -
#166 Ez nem Diablo-klón, inkább Gothic/Elder Scrolls! (Legalábbis remélem!) -
#165 mikor jelenik meg? Érdekesnek tűnik.. a dioblóklonok nem jöttek be (dungeon siege ezzel kezdttem a második részét untam diablot 20 perc után untam meg... kotor 1-2 meg a ds ami lekötött:D
Szal mikor jön ki ? :D:D -
#164 én is azt hittem :D:D