13886
-
#323 Na de ettől még lesz angol verzió, csak egyidőben a magyarral, nem? CE szerintem csak a lengyeleknek lesz korlátozott példányszámban és mintha már azt is olvastam volna valahol, hogy előrendelésben mind el is fogyott. -
Zóanagyvarázsló #322 Azért létezik más alternatíva is, kényszerhelyzet éppen nincsen.
Részemről a telepítéskor választható nyelvet támogatnám, de sajnos jelenelg nem így működik a játékszoftver-piac. -
#321 Akkor nekem ez tipikusan az a eset mikor csak a warez marad. -
#320 az a abj hogy nincsen rá pénzem :(
most bukót kell vennem bicóhoz,vagy havertől venni tárcsával együtt,de még arra sincsen:S -
#319 A ram nagyon necces, ha veszel bele még +512 mb-ot akkor sztem nem lesz gond -
#318 A RAM elég kevés... -
#317 és ezen elfutna? amd 2600+,geeforce 6600 256mb,512mb ram? semmit nem fogok bővíteni :D -
Zóanagyvarázsló #316 Felhívtam őket, csak kacsa a hír az előbb érkező angol nyelvű verzióról, kizárólag a Codemaster játékok esetében választották azt a megoldást, mivel nem volt idejük a premierre honosítani őket, a The Witcher azonban saját játék. Legfeljebb a CE elképzelhető, de korántsem biztos, hogy lesz idehaza, különben sem 100% még az angol CE sem - bár nagyon valószínű. -
#315 Ezen simán el fog futni szerintem. -
gyuri12 #314 jeeeeee -
#313 Állítólag geeforce 4 en is elfut :) -
#312 mekkorra lesz a gépigénye?? :(
nekem amd 3100+om van Geforce 7600 gs 256mb rammal, és 512 mb ram... a RAM-ot majd még kibővítem ugyis, másfél gigára...Ugy elképzelhető h szépen tudom futattni ? -
KH #311 hát, nem tudom ezt a magyar dolgot, kíváncsi vagyok rá, az tuti, de kíváncsi lennék arra is, hogy mi lesz egy angol nyelvű CE kiadásban...
meg aztán (bár már hosszú ideje fejlesztik) az ördög nem alszik, ha ne adj isten mégis van valami gebasz, feltételezem, hogy az angol patch előbb elkészül... hmm, mondjuk az angol ilyen szempontból épp olyan, mint a magyar, a lengyelnek mindkettő idegen nyelv... ráadásul az amerikai verziót finomítják kicsit, hogy a babalelkük ne sérüljön (és akkor most lesz egy kemény UK kiadás, és egy lightsos amerikai?)
eh, nem tudom :/
-
#310 Kösz -
Zóanagyvarázsló #309 Innen. -
#308 Ja, meg ajánlom Ezt az linket elég korrekt szokott lenni -
#307 Egy kis + infó, ha valaki nem olvasta:
HCG: Mit tudsz elmondani a karakterrendszerről? Milyen tulajdonságaink és skilljeink lesznek?
CDPR: Egy hatalmas problémával szembesültünk, míg a játék mechanizmusán gondolkodtunk, ugyanis egyik létező rendszer sem volt megfelelő az unikumszámba menő és karakterisztikus hősünk alá. A klasszikus rendszerekkel nem igazán tudtuk kihangsúlyozni, megmutatni, hogy mennyire egyedi tulajdonságokkal rendelkezik és, hogy milyen különleges is ő valójában. Emiatt egy teljesen új tulajdonság- és skillrendszert írtunk.
Minden lehetséges tulajdonságot skill tree-kbe, azaz fákba rendeztünk. Minden egyes ilyen csoport egy fő tulajdonsághoz és harci, illetve mágikus képességeinkhez kapcsolódik. Minél erősebb szinteket érünk el, a fa annál terebélyesebb lesz (pl.: újfajta támadásokat tanulhatunk, vagy új skilleket kapunk), ergo sikerült a megszokott és unalmas, mennyiség-felfogású rendszert minőség-felfogásúvá átírnunk. A játékosnak nem fog az ölébe hullani rengeteg szuper képesség, de idővel egyre többre szert tehet és többféleképpen építheti fel a karakterét és befolyásolhatja ezáltal a játékmenetet.
Ami a lényeget illeti, négy fő tulajdonságunk lesz: Erő, Gyorsaság, Állóképesség és Intelligencia. Mindegyikhez társul egy eleinte passzív skillekből álló fa. Hat harci stílus lesz: erős (kemény ellenfelek ellen), gyors (technikásabb ellenfelek ellen) és csoportos (egynél több ellenség ellen). Mind a három acél- és ezüstpengés harcra is vonatkozik. Ezeken kívül öt mágikus osztály (Jelek) lesz elérhető, úgy, mint: Aard (telekinetikus erők), Igni (tűzzel kapcsolatos varázslatok), Quen (defenzív mágiák), Yrden (csapdák) és Axii (tudatmanipuláció). Összességében, körülbelül tizenöt fa lesz egyenként húsz elemmel, így háromszáz speciális skill biztosan van!....A játékmenetet is módosítottuk. Feladtuk a körökre osztott rendszert és őrjöngő, valamint látványos harcjeleneteket kreáltunk (WTF????? - Flynn). Nagyon jó grafikája lesz ezeknek (például vér fröccsen a falra, padlóra), de a bullet-time effektust sem hagytuk ki. Megnöveltük az animációk számát is, az ellenség rengetegféleképpen támadhat, védekezhet, lökhet és üthet....CDPR: Szinte mindent, hogy a lehető legkorszerűbb grafikát és legélvezetesebb játékmenetet hozhassuk ki belőle. Teljesen újraírtuk, így a legutolsó DirectX minden földi jója benne lesz. A legújabb vertexeket és pixel shadereket is beleraktuk, így gyakorlatilag bárminek teljesen egyedi kinézetet szabhatunk. A mágikus kardok gyönyörűen fénylenek a sötétben, mint ahogy egy-egy veszélyes kreatúra szeme is. Az újraírt engine-nel sokkal részletgazdagabb és szebb minden, a shadereknek köszönhetően például olyan egyedi effekteket tudtunk létrehozni, mint a főhős éjjellátó képessége. -
#306 Honnan a 8 ropis infó? -
#305 állítólag október -
#304 van már hivatalos megjelenés ? :) -
Zóanagyvarázsló #303 Itt találtam róla némi információt:
PC Guru
Mely nyílván e hír alapján készült.
Mondjuk nekem annyiból sántít a logika, hogy tudtommal az angol nyelvű Overlordot nem a CD Projekt adta ki nálunk. Lehet, hogy felhívom hétfőn a CD Projektet, hogy tiszta víz kerüljön a pohárba. -
#302 Nem tudom már, hogy hol olvastam. Szerintem CE nem lesz idehaza. -
Zóanagyvarázsló #301 Ezt honnan lehet tudni? Mert én is több helyen hallottam már, főleg azzal indokolva, hogy az előbb jelenik meg. Jelen állás szerint viszont egyszerre jelennek meg, és egyelőre csak a magyar nyelvűt lehet idehaza előrendelni. Nem lehet hogy szokás szerint csak a CE lesz angol? (Melyből hivatalosan egyelőre csak a lengyel verzió biztos.)
Angol The Witcher külföldről -
#300 Itthon is lesz belőle angol, csak valamivel drágábban. -
Cat 02 #299 gondolom Anglia , Amerika :) esetleg Szlovákia
hát jah az az igazi de még nem vok pro angolbol :) -
#298 Én angol szinkron, angol felirat párti vagyok... nem tudja valaki honnan tudnám előrendelni az angol verziót? -
Cat 02 #297 komoly ? :S nem tom sztem ettől olyan rossz beütése lesZ :D angol szinkron magyar felirat powa ^^anti analfabéta mozgalom -
#296 ha megszerzed isten bizony újra megcsinálom az egészet az eredeti zenével. -
#295 Igen, az játék közben nincs... De lehet, hogy KaiRo odaadta volna, nem? -
#294 mert égen-földön nem találtam. megtaláltam minden csipcsup szart, de azt nem. -
#293 Hm, hát lehet! Kár, hogy az intro alatt nem az eredeti zene megy. -
#292 nem "csak" addig jutottunk, mind a három ingame mozi elkészült. több meg be sem volt tervezve. -
#291 Egyenlőre még nem -
gyuri12 #290 gépigényről lehet valamit tudni? -
#289 szerintem ha néhány effektet rányomnak a hangokra nagyon jó lesz, és bele fog illeni a játékba :) Nekem tetszenek :) Főleg annak a pasinak a hangja aki a levágott lábas storyt meséli :) -
#288 Csak az intro szinkronizálásáig jutottak. Gáti Oszkár volt Zardas hangja. :D
Hát már hogyne lett volna affektálós! Sosem felejtem el, amikor a főhős valahol azt nyávogja: "Hauduááájnóóó?!" :D -
#287 Azt hittem kimaradtam valamiből. Mintha beszéltek volna magyarított Gothicról....
Egyébként nem is volt affektálós az angol! (fan fej vörösödik ;D) -
#286 Én az angol változatokról beszéltem, mivel nem léteznek magyar szinkronnal. :) -
#285 Azt én nem tudom sajna, gothic 1-2 angolul van, nem is néztem a magyar felé, viszont a G3-at tekintve igazad lehet.
Mindenkinek a magáé, nem tudok hozzászokni, sajnálom.
Mindegy, a játék legyen élvezetes, reményeim szerint az lesz. És már csak...3 hónapot kell várni...elvileg. -
#284 Nem lesznek benne dx10-es ficsörök tehát egy 6600gt-és kártyán valszeg menni fog az 1GB memoria meg tuti kell de a 2GB lesz a tuti biztos.