13886
-
#43 Szépek. -
KH #42 még egy kis kép, az uccsó -
KH #41 Póli bácsi kedvenc híre -
KH #40 a harc ahogy eddig tudom, ütemes klikkelés lesz, én attól félek, megunja majd az ember... valami olyasmi, hogy ütés szekvenciákat állítasz össze, és ha jó ütemben klikkelsz - azt majd lehet látni az ellenfelek körüli színes gyűrűkön, hogy mikor kell - akkor nagyobb erejű lesz a kombó... -
#39 Pff... már látom, ez is el lesz b@szva... -
#38 Semmi gondom azzal a point and klick harcrendszerrel már megszoktam :D -
hapi #37 Egyetlen problémám a harc!! Arról volt szó hogy ez akció RPG és nem egyszerűen point and klick. Szóval azt hittem olyan leaz a harc mint a blade of darknessben volt és nem pedig diabló szerű. Így már nem annyira várom... -
KH #36 Közösségi Q&A -
KH #35 Interjuhé 2. rész -
KH #34 interjuhé -
#33 Kibaszottul remélem , hogy tényleg ilyen szép lesz. -
GrimReaper78 #32 Kár, hogy már itt is megjelenik a bloom effekt. Remélem, ki lehet majd kapcsolni, mert én nem szeretem. -
#31 Lol, azt hiszem, atomerőmű kell majd hozzá... de legalább is tuti h. az én gépemen nem fog menni. :( -
KH #30 csekkoljátok azt a kis falusi képet -
#29 The Witcher E3 demonstrációs múvi (386MB) -
Lupis #28 Már csak az a kérdés ,hogy mikor. -
#27 Ezek szerint jó kis gamet kapunk majd. -
KH #26 masszív Galéria frissítés
meg érdemes átnézni az E3 interjuhékat és előzeteseket... -
#25 -
#24 Aztak.... ez ütni fog nem is kicsit. -
KH #23 brutál E3 trailer -
KH #22 van egy új kép az eksönben levő főkariról - Geralt kaszabol (az uccsó) -
#21 Van itt shot bőven. -
#20 Marha szép lesz. -
KH #19 egy új kép -
KH #18 TotalVideoGames interjuhé -
KH #17 RPGCodex interjuhé -
KH #16 Ha valakit érdekel, egy form kitöltésével exkluzív karácsonyi kérdőívet rendelhet :-) -
KH #15 uh, kijött egy video a főkarakter létrehozásáról, 4 másodpercen keresztül mozgásban is mutatják... HŰŰŰŰŰŰŰŰŰ -
KH #14 kijött egy új hírlevél, benne - többek között - egy rövid videóval -
KH #13 Szasztok,
elindítottam a The Witcher aloldalt
most még csak a hivatalos oldal cuccai vannak ki, de igyexem majd interjuhékat is lefordítani... -
#12 én sokat várok még a dungeon lordstól is, bár az sokkal akció-orientáltabb lesz. azért remélem nem egy 3d-s diablot hoznak ki belőle ...
amiket leírtál, azzal 100%-ig egyetértek. a tököm tele van a sok szir-szar mmorpg-vel. fizethetek havi x ezer pézt, hogy herpeszes pistike a szarrá tápolt karijával szétrúghassa az én karakterem valagát napi rendszerességgel. sok embernek nehéz elmagyarázni, hogy rpg <> tápolás meg hogy rpg <> artoskodó mentális farokverés.
igazán jó rpg csak szingliben képzelhető el szvsz. nincs az az nwn dm pl, aki egy planescape: torment szintű mesét le tudna nekem mesélni mindegy melyik pw-n. -
#11 enis iszonyat varom!! igencsak ideje lenne rahajtanuik a fejlesztoknek ismet az CRPG re.. engem nagyon bosszant hogy mostanaban tucatszamra jonnek a rosszabbnal rosszabb mihaszna MMORPG.. annyi van hogy az embernek 9 elet is keves lenne ahhoz hogy mindegyiket kiprobalja(penzrol nem is beszelve) es a szinglik meg szinte teljesen eltuntek. Az meg a masik hogy ma mar mindenre rahuzzak az RPG jelzot..ami szinten vicces pl Dungeon Siege es tarsai mint rpg LOAL..
na mindegy .. remelem hogy az elkovetkezo 1-2 evben kicsit feltamad a jatekstilusok kiralye hihihi
........witcher, gothic 3 , dragon ages... nyami ilyet, sokat!!!!!!! -
#10 asszem csehek csinálják és a neverwinter nights engine-ét (aurora engine) használja. bár ez a játékon egyáltalán nem fog látszani a képek alapján.
nagyon jónak tűnik, amúgy is hatalmas a pangás a szingli rpg piacon. -
hú, marha jó kis gamme lesz ez, csak az a baj, hgoy nagyon messze a megjelenés (2005...) :((( -
#8 ITT van mégtöbb kép. -
#7 ITT van néhány Concepr Art. Nézzétek meg a törpe nevét :DDD (Zoltan) -
#6 Elég jól néz ki. Majd meglátjuk mi lesz belőle máj. 28.-án ;) -
#5 ITT a játék hivatalos honlapja -
#4 Magyarok karneválja?
Így buliznak a magyarok, egy trollal a nyakukban :DDDDD
Amúgy télleg Dungeon Lords ot írnak.