13886
-
#283 Igen szinkronos lesz. -
#282 És gépgényt tudtok adni?? Én a cdgalaxistól akarom előre rendelni és ott 7990 forint és az van írva hogy magyar sztinkron vagy felirat. De szinkronos lesz ugye? Én úgy hallottam. -
#281 Futni fog mindkettőn. 8000 pénz lesz a magyar, az angol kicsit drágább. És igen, reméljük, jó lesz. :) -
#280 Hát ha lesz olyan mint az ArmA optimalizálásban, akkor le a kalappal előttük.
Csehek=lengyelek XD -
#279 Megéri megvenni? Mer előre akarom rendelni. Windows XP-n fut majd, vagy csak vistán? -
#278 5 éve dolgoznak a játékon. :) Tuningolt BioWare engine, így talán a Jade Empire-rel lehetne összehasonlítani, bár szerintem annál erősebb gép kell majd neki. Lengyelek nem tudom, mennyire vannak benne az optimalizálásban (ha a demoscene-ből indulok ki, akkor egy 386 SX-en is el fog futni :D), de a németeknél csak nem rosszabbak. -
#277 Hát ahogy elnézegettem a képeket ez lesz vagy 8 GB adat, wazze. Remélem elég lesz hozzá az 1 Gb ramom, nagyon remélem. És végezetül, remélem nem olyan lesz mint a Gothic 3 optizalitlánsága alapján... volt idejük rajtuk dolgozni, több mint 2 év (?) szal remélem nem összecsapott munka lesz a konfig terén. -
#276 A Gothic 1-2 hangjai is meseszerűek és affektálósak voltak, ráadásul baromi sok ismétlődéssel, mégis sokkal jobban bejöttek, mint a 3. rész csontszáraz felolvasásai. -
#275 Sajnos egyet kell értenem veled. Megint CE lesz asszem, ha az angol nyelvű, v. külföld nekem megint.
Valami borzadály.
Elnézést kérek a nem túl nemzeties véleményért.
És olyan affektálós is, mint a magyar sorozatokban. A falra mászok tőle. -
#274 Elgondolkodtató...nekem nem tetszik.[várja a követ]Olyan meseszerű.inkább rajzfilmhangok,mint játéké.Egyedül Vincent tetszik,ha a játékban vmi 40-50-es évek közepén járó öreget alakít. -
Endor #273 Én is örülnék egy CE-nek csak hát erre az évre még két másik gamma beszerzését tervezem és enyhén szólva szűkös keretből gazdálkodom -
#272 Én addig nem nyomulok rá, amíg nem tudjuk biztosan, hogy lesz-e CE vagy sem. -
Endor #271 a cdgalaxisnál
bár igaz hogy csak szeptemberben jön azért én lefoglaltam magamnak egy példányt -
Lysandus #270 Ígéretesnek látszik a game.
A szinkront is meg lehet jól csinálni. -
#269 Hol? -
Endor #268 wow
Ez eszméletlenül jól hangzik, bár nem voltak képek a szöveghez ettől függetlenül nekem nagyon bejött. Egyedül Csík Csaba Krisztián hangja olyan mintha teljesen érzelem mentesen olvasná a szöveget, bár Geralt karaktere is ilyen tehát ez nem feltétlenül negatívum.
Jó játék lesz, már előre is rendeltem. -
#267 Királyságos! És már azt is tudni, hogy "mindössze" 8000 ropi lesz az ára. :) -
#266 HANGMINTÁK!!!!!! -
#265 Új infók vannak, ez alapján a szinkron nagyon jó lett, a harc pedig annyi, hogy Geralt mindent magától csinál, te csak kezdeményezni tudod a mozdulatokat és az egérkurzort kell figyelni, mikor vált át kard szimbólumra, olyankor kell klattyolni. -
#264 Jó, jó, de gondolom az alap.
A kombókat én szeretem csinálni, ne a gép szórakozzon már. Mint mondjuk most az Enclave-nél.
Hmm. Mistmare-t is ki kellene próbálni:D -
#263 Bízom benne, hogy jó lesz és/vagy választható lesz a nyelv. -
#262 Dehogynem lehet jó, nézd meg pl. a Duke Nukem: Manhatten project c. játékot szinkronizálva. :D -
#261 ...és a Severance: Blade of Darkness kombói? :)
Ott szintén lehetet érezni a fejlődést, habár az tényleg kemény egy játék. :D Lehet csonkolni mindent rendesen. Durva h. egy erősebb kombóval ketté lehet vágni az ellenfeleket, ...de ugyanígy ők is pillanatok alatt levághatnak téged. -
#260 Jah szinkronos lesz ugyhogy már jó nem lehet,inkább maradok az angolnál. -
#259 részemről meg, tegyétek fel lécci az angolt :D -
#258 Előre látom mi lesz majd itt ha kijön magyarul.
Tegyétek fel a magyart,honnan lehet tölteni.
-
#257 Jah. elsőnek én is hajítottam a sarokba, csak egy fél évvel később vettem a kezembe újra.
Addig átkoztam magam, hogy miért voltam ilyen buta:)
Azóta minden egyes játékkal gyakorlok és nem dobom el őket.
Ha feltelepíted a játékot akkor lesz egy readme is a könyvtárában, ott megvan az irányítás leírása. -
#256 Még előtted a lehetőség! :) Életem első fél órája a Gothic világában borzalom volt, leírás/kézikönyv híján nem értettem az irányítást, aztán némi research után csak kiokosodtam. Olyan ez, mint a biciklizés! -
csgj #255 akkor én nyílván nem tapasztaltam még ki régen.... :P Most örülsz? -
#254 Jól beszélész :D -
#253 Nah, erre gondoltam. Gép általi kombók, szépek szépek, de fujj:D -
#252 Két verzió van, az egyikkel bal egér támad, jobb egér szintén (csak más kombóval), a másiknál bal egér támad, jobb védekezik. :) DM-nál jó volt, hogy lehetett rúgni. Egyik se közelíti meg a régi Gothicok kardsuhogtató feelingjét, ahol folyamatosan érezted, hogy fejlődsz és egyre jobb vagy és... áááh. -
#251 Oblivionnal nem játszottam, meg a DM-val sem. Viszont rengeteg másikkal igen. Nemtom milyen lehet az a wasd+egér harcrendszer. Ha jól emlékszem a G-nél az iránybillentyűkkel vezérelted, hogy merre suhintson. plusz még foroghattál és lépkedhettél. -
csgj #250 ezért nem játszottam vele sokat :) -
csgj #249 hát egyáltalán nem az egeres harcra gondoltam... wasd+egér kombóval is van jobb harcrendszer a gothicénál... Sztem az Oblivioné is jobb, de a tuti befutó ebben eddig a Dark Messiah volt. -
#248 Nemtom te hogy harcolnál egy ellenféllel. Futkosnál jobbra-balra, meg suhogtatnál, hogy hátha eltalálod?
Frankón lehet vele oldalazni, előre menni, hátramenni és még ki is lépni a harcból, hogy jóval arrébb szaladhass.
egyszerűen le kellene már szokni arról, hogy csak az egeret használjuk és mindent csinál a gép helyettünk. -
#247 Pedig elég jók a hangok és ezek mind profik. A játék méreteit tekintve mondjuk így valószínűleg ugrik a választási lehetőség, de azért jó lenne, ha rápréselnék angolul is a dolgokat mentőöv gyanánt. :) -
#246 Jajj ne már megint ez a szinkronizálás...
/me hasbaszúrja magát. -
KH #245 meg van némi infó a szinkronhangokról is -
#244 Csúszik a megejelenés!
A mai napon is kaptunk hírt csúszásról, ami nem mást, mint a CD Projekt The Witcher című játékát érinti. Az eredetileg 2007 nyarára datált RPG megjelenését elhalasztották, így a programot a jelenlegi állás szerint csak idén októberben láthatjuk majd a boltok polcain.
Forrás: Gamestar