13886
-
#163 Bocsesz! Kapkodtam. -
Cat 02 #162 én is néztem XO -
#161 Uhh, már azt hittem, kijött és te már végig is toltad! -
#160 Basszuskulcs, nem ebbe a fórumba akartam írni. -
#159 Whiskeys hordók, láttam valahol 3 tök részeg ürgét egy másik helyen, csak nem emlékszem rá melyik településen. Anybody? -
#158 Nem tudjátok hol lehet találni olajat? Alkoholos kannám már van (spec. küldi)
Másik, hol a francban vannak a whiskeys hordók??? Egyáltalán whiskeys hordók tényleg, vagy elírták? Bár a w. üvegek nem kellenek a csókának.
Mivel fejeződik be a wargos küldi? 5-öt megöltem, a megjelölt időpontban meg nem volt ott senki.
-
#157 A legtutibban Diegó futott a G3 pre-alphában. Nincs rá szó! :) -
#156 Szerintem elég jól fut. Sokkal realisztikusabban mint amiket mostanában látni szoktam, tekintve hogy úgy szoktak általában futni mint Jack Sparrow. -
#155 kicsit bénán fut a hősünk ^^ -
#154 Nagyon jónak tűnik! -
#153 Videó -
#152 -
#151 Szerintem a Bioware-esek se.
:) -
#150 Viszont a képek nagyon prettyk.:D El sem hiszem hogy az NWN motorja van benne. -
#149 Bazz. Ebben is az idióta kombós harcra gyúrtak. -
KH #148 meg előzetesek -
#147 5 új kép -
#146 Elvileg lehet csak billentyűvel is. *sóder* -
#145 Ezt azért nem hiszem. Már előre féltem a mutatóujjamat ettől az egér kattintgatásos harctól.
-
#144 Benne van a pakliban, de várjuk ki a végét. :)
Mondjuk azt nem hiszem, hogy egyből 2 rugóért fogják osztogatni (EVM)... -
#143 szerintem ez gothic-verő lesz -
#142 Meh?
-
#141 EVM -
#140 Húúú, eszméletlen hangulata lesz. Nagyon bejön ez a dirty medieval hangulat. Emlékeztek arra a bazi nagy panoráma képre a várral?
Nem tudjátok ki lesz a kiadó nálunk? -
#139 Fincsi! -
#138 2 új kép -
#137 úgy érzem nem fog futni gépemen:S nem lesz elég memória képek alapján :S -
#136 Ne bazz, ezek még concept artnak is elmennének!!! -
KH #135 nyóc új képecske -
#134 Jaja, azóta tisztázódott! -
Cat 02 #133 :D -
#132 Csak ne akarják magyarosítani, mert akkor várhatunk egy fél évet, ettől függetlenül. -
#131 Már elnézést, de az official oldal szerint EU-ban még mindig tavasz a megjelenés időpontja!
Eu megint béta teszter, de én nem bánom. -
#130 Ha jól olvastam az interjúból, akkor ez a játék magyar felirattal jelenik meg? -
#129 pedig már úgy kipróbálnám :) -
#128 Most úgy néz ki, hogy 2007 végén jelenik meg... (szegény Lilith! :)) -
#127 addig várok mert nagyon megtetszett:) remélem nem kell hozzá atomerőmű még csak hőerőművem van -
#126 Valamikor 2007 második negyedében,de ez még változhat! -
#125 ööö tegnap láttam level up-ban a játékot de megjelenést nem mondtak +hivatalos oldalon se találtam és warezon sem volt fennt tehát mikor jelenik majd meg? -
#124 jóaa