13886
-
#403 Most néztem meg a GC-s videót, ez a játék vmi elképesztően jó lesz. Grafika gyönyörű, irányítás sztem jó lesz, hangulat ütni fog, már nagon várom! Remélem nem lesz nagy gépigénye, a RAM-tól parázok, remélem elég lesz neki 1GB. Még nem rendelem elő, megvárom az első tapasztalokat, de sztem nem foguk csalódni benne. -
#402 Azér mondom:DDDDD
Ha azt monták itt hogy elmegy mindenféle szar gépeken majd:D te meg jössz a Dual Core-al meg 7600GT-vel=DDD -
gyuri12 #401 nem megy el a gépemen:'( -
#400 3.0... -
ricsa008 #399 ó a tö..m -
ricsa008 #398 a mindenképp SM2.0 az biztos? -
arni17 #397 ááá 10000 bocsi ez nem ide jöt volna hanem a Crysis-hez 10000000 x bocsi nem tuom hogyx néztem el :D -
arni17 #396 Csak ugy belszolok hogy ezen a gépen AMD X2 4200+, ATI X1950XT, 2 x 1 Gb Ultra Geil RAM (800), ezen már tuti hogy fog menni maxon akadozás nélkül. Azért lírom a gépgiényt....:D
minimálisan szükséges gépigény: Athlon 64 3000+/Intel 2,8 GHz, NVIDIA GeForce 6200 vagy ATI Radeon X1300, mindenképp Shader Model 2.0-val, 768 MB RAM XP mellett és 1 GB Vistán.
Ajánlott konfig: Dual-core CPU (Athlon X2/Pentium D), GeForce 7600GTX vagy Radeon X1800GTO (SM 3.0), legalább 1,5 GB memória.
igaz ez még nem a végleges gépigény de nem hiszem hogy lesz rajta valami modosítás. :D -
KH #395 GC videjó letöltési lehetőség -
#394 Még nem, majd Október 26.-án -
arni17 #393 már megjelent a játék?:O vagy mikor fog? -
#392 Hány könyv van és mik a címeik?Esetleg egy link ahonnan le lehet szedni?:) -
Zóanagyvarázsló #391 Szeritnem sem (bár kivételek vannak a filmtörténelemben, régebben még voltak igazi szinkronrendezőink és komoly fordítóink a szakmában), de itt legalább látszik az igyekezet. Általában a félrefordítások ölik meg a szinkronokat, játékoknál pedig gyakran a B-kategóriás hangszínészekkel rapid módon lezavart munka is. Az eredeti nyelv itt különben is a lengyel, angol - vagy igényes magyar - felirattal akár még be is vállalnám.
Egyébként én is úgy vagyok vele, hogy a számítógépes játékok nyelve az angol, egyszerűen furcsa, ha magyarul szólalnak meg. Ettől függetlenül nekem egy olyan The Witcher CE az álmom, mely tud angolul, magyarul és lengyelül is, így tobzódhatnék a lehetőségekben, de a piac sajnos nem így működik. -
#390 Akármilyen igényesek a szinkronszínészek. Az eredetit nem képesek visszaadni sajnos legyen szó akármilyen idegennyelvről. -
Zóanagyvarázsló #389 *többfajta -
Zóanagyvarázsló #388 Hihetetlen hangulatos az egész látványvilág, és úgy tűnik a szinkron is rendben van, engem már lekenyereztek. Szerencsére jól testre lehet szabni az irányítást és a nézetet, tényleg csak a harcrendszer lehet a problémás, ezt pedig a szüneltetési lehetőség miatt el fogom neki nézni, különben is Gothic 3-on edzőttem :)
A magyar nyelv miatt annyira nem aggódóm, egyrészt úgy tűnik, hogy tényleg igéynesre próbálják megcsinálni (neves hangszínészek, fantasy műfordító), másrészt lehet rendelni külföldről is. Csak amiatt bosszant, hogy nem lehet választani, mert én bizony szívesen kipróbálnám több fajta nyelven is, és így el lehet kerülni a menetközbeni esetleges csalódásokat is. -
xido #387 az a baj,hogy amit hivalatosan honosítva adnak ki,arra tojnak rátenni az eredeti nyelvi file-okat,menübe épített választási lehetőséggel...így vagy vagy lesz,ki milyen nyelven játssza... -
#386 Én ami videót láttam eddig, abban WASD módon irányították a karaktert, ezért ijedtem meg, hogy lecserélték az egeresre... -
#385 Ehh, olvasd lentebb, szerencsére nemcsak point&click van! :) A grafika tényleg nagyon jó és a zene is, nem lesz gond a világgal, csak a harc néz ki gatyán. Lilith meg (már elnézést) el fog ovulálni Geralt angol hangjától, nagyon súlyos, de azért a magyar se rossz! :) -
#384 Kb 10 perc allt rendelkezesemre, mielött lefagyott az a 4 gep, amin a jatek futott ;-)
Nem volt idöm baszkuralni a beallitasokkal. Amugy meg nem szoktam fanatikusan nyomonkövetni minden jelentest egyik jatekrol sem. Meg arrol sem, amit varok.
En a szemelyes tapasztalatok embere vagyok. -
xido #383 már elnézést,de aki várja a Witchert és a cikkeket is nyomon követi,illene tudnia,hogy 3 féle nézet közül lehet majd választani és az irányítást is át lehet konfigolni a csak egeres megoldásról....ennyit a negatívumokról:) -
#382 Lipcseben sikerült megneznem kicsit a jatekot. Sajna folyton lefagyott a beta
A grafika nagyon szep. Ami nekem nagyon nem tetszett az az iranyitas volt.
Point&Click es a kari nagyon benan forog a fix kamera elött. Ezt remelem meg javitjak.
Szereztem vegre egy Witcher polot -
#381 4 új gameplay videó!
Először egy kicsit megijedtem a bemutatott Diablos irányítástól, de utánaolvasva kiderült, hogy lehet választani hagyományos WASD-set is, huh! A szexjelenetben a cenzúrázott rész nem tudom, mennyire komoly, vagy esetleg csak a GT-sek(nek) rakták bele? A harc pedig így első ránézésre borzalmas, kíváncsi leszek, lesz-e itt is valami alternatív lehetőség, mert amit láttam, az nem nagyon tetszik. Az AI meg teljesen hülye. -
#380 okés. A helyet én a szektorokra értettem:D -
KH #379 én mintha azt láttam volna valahol, hogy jön még valami... valamelyik angol (könyves) oldalon asszem már volt valami utalás a dologra -
#378 én olvasom (de csak adagonként mert hamar elfogy :D) , és igen jó, azt nem tudom, hogy a többi ki lesz-e adva, gondolom attól függ milyen a kereslet? -
Endor #377 Nem teljesen a játékhoz tartozik, de nem tudja valaki, hogy tervezik-e a többi Witcher történetet kiadni angolul és ha igen mikor?
Egyébként olvasta valaki a The Last Wish-t? -
#376 TÖK MIND1. Ugyanis a Virtuális memóriát a HDD-n tárolod ami sokkal lassabb mint a RAM!!!! Elérésben és tempóban is. Ezért swappol. Úgyhogy alig értél el valamit a töredezettségmnentesítéssel.
Egyébként meg XPSP1 óta be lehet állítani, hogy melyik meghajtón helyezkedjen el a Swap file-od. -
#375 Töredezettségmentesítés, felesleges dolgok törlése, virtuális memória letiltása majd újraindítás után új érték emgadása. stb. stb. Aztán kapásból egy helyen lesz a virtuális mem. Ha meg nem akkor a Norton segít, abba asszem be lehet álíltani, hogy hol legyen. -
gyuri12 #374 asszem 2 magos proci,meg 2 giga ddr2-es ramja volt nekije,de hagyjuk abba:) -
#373 Ja persze.... Csak szanaszét swappolja az agyát a vinyó és úgy fog szaggatni mint a diavetítés... -
#372 növeljék meg a virtuális memória minimumát...rögtön nem dob ki és fut tovább :)
-
#371 Hát ha nem TFT-és a monitor akkor igen fog menni. -
#370 Ki mondta, hogy baj? Csak legyen konzekvens... :) -
csgj #369 oké, akkor én most azt mondom, hogy biztos menni fog egy celeron 1 ghz-es, 256 mb ramos, 32 mega karis gépen... mer' aszondom :P semmi másért nem... Csak kifejtettem a véleményemet az előző kommentben, miért baj az? :) -
#368 A fölösleges dumához itt akkor nyugodtan hozzácsaphatod az unokatesód sztoriját is...asszem ez a topic pont arra való, hogy a konkrét játék kapcsán szövegeljenek benne :P -
csgj #367 ja, hát erre tudok egy élő példát... unokatesóim egyik gépében van 512 mb Ram, és egy 512 mb-os videókari. És bizony az Oblivion például tök gyorsan megy, de amint átkapcsolja a textúrákat magasra, akkor kidobja a windows, és kiírja, hogy a virtuális memória minimuma túl kicsi... A Stalker meg el sem indul New Game-nél, azonnal kidobja, és jön ugyanaz az üzenet. Szóval a kevés RAM pl nagyon nem is jó a klasz videókarival.
A Witcher gépigényéről viszont még fölösleges dumálni (hogy kinek hogyan fog futni), mert még nincs semmi konkrét info... -
#366 Ez nem egy only graf játék lesz az inkább a crysis.
TFT-ét meg nem mindenki / pl én se és nem is fogok / használ és a játékokat se csak arra fejlesztik. -
#365 Felbontás TFT esetén kurva mindegy ugyanis Natív felbontáson kívül másban nem érdemes a TFT-t használni.
inkább attól függ, hogy mivel játszol. De egy only grafika játéknál valszeg a grafóért játszok nem?
Vagy ahol a Grafika igen erősen meghatározó tényezője a játékélménynek. -
#364 Az attol függ milyen felbontásban játszol.