1688
-
#465 De el lehet:P Technikailag mindenkeppen. Jatekkinalat tekinteteben PS2. -
#464 ÉN hát:) -
Lammer at Work #463 ennem dontom el... de ez qrva igenytelen port... pedig haztaji, nem??? -
#462 Figy tudni lehetett a ps2 erre nagyon GYENGE!
De ott van a dmc3,mgs3 s a felülmúlhatatlan gt4
Emiatt nem lehet eldönteni melyik a legjobb konzol. -
Lammer at Work #461 hat ez gaaaaaz, ahgoy gondoltam.... ha ezt latna Vers!!! ps2 powwwa? LOL! -
#460 vagy te vagy a CsabiN nevezetű emberke ott? :) -
#459 Remélem értetted :) -
#458 Figy nézz fel az 576 fórumra s pls védj meg :)
Csak mert én teljesen bátran kinyilatkoztam , hogy ez egy botrányosan igénytelen átirat.
Erre vagy 80-n rámugrottak , hogy ne ítéljem meg a gamet.
Amit látok azt látok.
S annak az embereknek a fele se játszotta végig vagy 3-4* a gc-s verziót azt se tudják ,hogy néz ki igazán a gc-s re4 -
#457 Hat shit a PS2 port, ahogyan az varhatovolt... az meg rosszul sejtette, remelte aki azt hitte (merte hinni:D) hogy megutheti a GCst vagy feler melle.:) -
#456 Gamecube-ot akarok waaaaaa -
#455 En meg csak ki sem akarom probalni ezt Ps2-on.
Nintendo foreva. -
#454 Ugye, ugye :) -
#453 Igen?
-
#452 Hatoooooo :D -
#451 Befutottak az első ingame látnivalók a Resident Evil 4 Playstation 2-es verziójából. Maradjunk úriemberek, és fogalmazzunk finoman: látszik, hogy mindent megtettek a Capcomnál az eredeti látvány rekreálása érekében, de az is látszik, hogy ezt a játékot eredetileg nem erre a gépre szánták. Borzalmas? Nem, nem az, korrekt munka. Csak Cube-on sokkal jobban néz ki. Tessék becélozni a galériát:
Liquid
Forrás: 576
Vélemények?
Szerintem egyenesen borzalmas! -
#450 Csináljak egy Re: Outbreak File 2# topikot? -
#449 No problemo, amigo ;) -
#448 Sorry man -
#447 ;) -
#446 PLS ez nem re outbreak 2 fórum -
#445 A Resident Evil Outbreak 2-őt -
#444 Marmint melyiket? -
#443 en is, nem birtam ki... vannak ujitasok az 1-hez kepest... ;) -
#442 Nos, kipróbáltam jó lesz ez főleg majd sötétben. -
#441 En meg a Re4-ben annyira felment az agyvizem hogy egyhamar nem rakom be :D -
#440 dehogyis egyetlenem, nekem nagyon teccett az elso resz!!! mar meg is van a 2, de csak este fogok jatszani vele, mer' akkor feeeeling :PPPPP -
#439 Bazeg turospuszam hat az egy akkora elcseszett hulyeseg vout!
Csak birjad idegekkel :D -
Lammer at Work #438 most beszotáááá' ???? kicsicsillag?
-
#437 Marha nagy volt a File 1 =is... jujuj. -
Lammer at Work #436 uristen, skacok kijott a rezi outbreak file 2 MUST HAVE!!!!
vaaaaa
/turelmetlenul varja a reggelt... ize holnap delutant... gameeeeeeeeee
a fene vigye el... GT4et is most szerettem meg... aztan ott van meg kene lesni az area51et meg... meg.... vaaaaaaaaaaa!!!! :) -
#435 SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY!
Peti barátunk (webdesigner) itthagyta a rehunt így szerkesztő nélkül maradtunk. Kérem ha vki nagyon jól ért a webdesignhoz és szívesen segítene eme 'kis' csapatnak jelezze nekem, s akkor tovább tudjuk folytatni az oldal készítését
Üdv: Kaplan (rehun) -
#434 Kösz! -
Gábor #433 60k -
#432 Kösz! Én naív, azt hittem, hogy majd a felturbózott fegyverekkel legyalok mindenkit pro-n.Esetleg azt nem tudod véletlenül, hogy a "merch"-ben hány pontól adja meg az öt csillagot? -
Gábor #431 Csak ugyanazon a nehézségi fokozaton újrakezdett játékhoz használhatod őket, magasabb fokozatra nem viheted magaddal! -
#430 Skacok, újrakezdésnél az előző játékban fullra tunningolt fegyvereket nem lehet valahogy átvinni? Hiányzik a fullos Killer 7 és TMP. -
Gábor #429 Újrakezdésnél érdemes először megcsinálni a mercst, elhozni a hc-t, aztán a dobott lőszert eladni 600/db áron! Jó bót! :)
Egyébként fullra nyomtam a strikert, broken butterflyt és red9-t, szóval nem kell bemutatni nekem a drága arzenál fogalmát! :D -
#428 te egy aranybanya vagy!!!
en mindig penzzavarban voltam, najo de en kb 4-5 fegyvert ph-an tuningoltam, nem piti penzosszeg, pajtikam! ;) -
#427 Miro beszilsz? Harom fegyverem van fullra tunningolva , vagy 13 spray-em , lulon ekszergyujtemeny es 243000 penzem.
Szal ? :D -
Gábor #426 Pro-n vettem két rocket launcher.
Az első ingyen darabot rálőttem a Jobb Kézre :)
A másodikat arra a rohadt kis Napóleonkomplexusos törpére (instant kill, 0 dmg received).
A harmadik meg ment Saddler fejébe, és ráadásnak egy magnum skuló (bumm a fejbe )
Ezek után ujrakezdésnél eladtam a rifle kivételével mindent, és az első merchant-nél maxra fejlesztettem a handcannon-t. Szóval hol nincs elég lóvé?