Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Na akkor én is hozzászólok ...
A Pre Biohazard 4 nekem jobban tetszett mint a mostani szisztéma, az olyan igazi biohazados volt no de mindegy ez a játék is 10 pontos ténleg! Sajna még nincs meg! :)
Az elemlámpát ténleg belerakhatták volna..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

CSOCSO
nyah:)
most elovettem hogy meglessem mizusjag van meg a lemezeken...
20 ora jatek?? fraszt!!!! ennel sokkal tobb..marmint.. van ket opcio a jatek vegen...
az egyik opcio hogy ossze kell gyujteni par flaskat az Ada csajszival.. ez szerintem kb olyan fel oras jatek... talan 1?:) nem emlexem mennyit jatszottam vele.. az amoval ovatosan kell banni mert itt nem szorogatja annyira a jatek. a foellenseg kicsit huzosabb..addig el lehet vinni megpusztulas nelkul.. de ott szerintem 1-2 megdegles a minimum...
masik.. mikor adott a Leon karakter. negy palyat valaszthatsz es hentelhetsz idore es kedvedre... ha osszegyujtottel 4 csillagot akkot ujabb karaktert kapsz, ha jol emlexem 4 megszerezheto karakter volt.
ezzel viszont mar jatszottam siman egy orat mire megszereztem az uj karaktert.. es csak az egyik palyat csinaltam meg leonnal 4 csillagosra... szal szerintem a 20 ora singleplayeren kivul meg van siman 5-6 ora hancurozas.. vagy akar megtobb.. ha nem untok ra:)
ez a jatek valoban 10 pont!!!
csak azt sajnalom hogy a bonus cd-n szinte semmi nincs:(

az egyik uj karakterrel (valami killzone felesegu katona) ki lehet torni a "zombik" nyakat:) mikor kozeljonnek.. gomb megnyom..egy gyors mozdulattal melle fordul es tock.. kitori a nyakat.. az ilyenek nemtom miert hagytak ki leonnal... miert csak egy kis "minijatekban" van benne..
nahde mindegy...
a jatek 10 pontos!! mindenesetre sajnalok egy ket dolgot amit nem tettek be a pre biohazard4 bol..
CSOCSO
jut eszembe.a bonus disc meg szar ... kb 10 perc az egesz es semmi kulonos nincs rajta
CSOCSO
igy visszagondolva es meglesve az IGN es video interjut..valami rohadt szep helyeket talaltak ki a jatekba.. le a kalappak a capcom elott!
CSOCSO
jaa meghat ez a vegre nem ajtonkent varunk dolog nagyon zsiir :)
ez a LOADING felirat nincs annyiban igaz hogy bar loadingol nem keves masodpercet ( bar elenyeszi tegyuk hozza) de 5mp-t minimum loadingol nehol sotet kepernyovel.. persze hogy nincs loading felirat:) lustak voltak kitenni..vagy csak a gepem lassu hozza???:)))
CSOCSO
gondolom vegig kell tolni ilyen olyan fokozaton.. JA aki vegigviszi!! nehogy kikapcsoljatok a gepet.. hanem ( ha lehet) nyomjatok el az outrot es kaptok uj modot meg minden:)
ja es a vege resz bar konnyu volt de bejott:) bar lehetett volan kisse csalafintabb, meghokkentobb bla bla bla.. szal kicsit lapos a vege de azert jo.. ja. .es kisee MGS es nehol...
CSOCSO
Nah kitoltam a jatekot:)
22 ora.. de masfel orat magaban allt leon mert nem nyomtam startot mikor a haver elment gyurni (ez az elso jatek hogy mindenki koremult es mindenki neztem mi tortenik :)

szal.. most megprobalom SPOILER MENTESEN leirni mi tetszett es mi nem (?)

Szoooval.
Resident evil.. mindenki tudja milyenek voltak a regiek.. haaat.. nekem is megvan a zero.. de nem hat meg..gyonyoru meg minden, de nemigazan zaklatja a fantaziamat hogy jatszam meg vele.
Erre jon az uj resi..
grafikailag ugyanugy dobbento.. gyonyoru..igaz hogy szinte vegig szurkes, bar a lavas reszek is nagyon gyonyoruek.
De nagyon tetszett MINDEN hely!
pl mikor a kis vasutba kellett beleulni, a varban.. hat az is nagyon ott van a szeren! foleg mikor kinezel az ablakokon es meg a hatterben a varos is eleg faszan meg van csinalva.. hat nagyon dog!!!
latnia kell mindenkinek!
iranyitas:nagyon cooool! nagyon bejon!
leginkabb az tetszik mikor meg kell hirtelen nyomni az L+R vagy az A+B combot, ilyenkor az embered felreugrik a szornyek elol, esetleg egy atvezeto filmet befolyasolsz vele...
ez nagyon nagyon nagyon tetszett! igaz nehany alkalomszor nemigazan sikerult:) es neha tulsagosan soxor is egymas utan ugyan azt a gomb combot adta.. es mikor mar automatice nyomtad volna azt a gomb combot.. akkor pont beadta a masik gomb combot:)

fegyverek is nagyon joak:)
kedvencem a blacktail ( pisztoly ) es a riot gun (shotgun)
es a TMP (kis UZI felesegu gepfegyver ) ez a fegyver leginkabb akkor volt hatasos mikor mar majdnem fullra volt upgradelve az ereje.. viszont akkor nagyon szerettem:) ja es ehez van valtamasz ami sokat segit!

ja igen..upgrade.. szerintem ez is hatalmas otlet. nekem nagyon bejott! Sok manit lehetett talalni..es sok treasure-t amit el lehetett adni a boltos sracnak es kabat alol jo kis fegyverekre, upgradekre lehetett kolteni:)

Mine Thrower allitolag uberszar es azt nem is probaltam ki.. killer 7 re meg kivancsi lettem volna.. mert uber eros volt (legerosebb fegyverem is 11 es volt.. a killer pisztoly meg 25!!!!!!:)
de tul draga volt es inkabb upgradeoltam a tobbit.

hangok zene teljesen rendbe volt! igaz nem irtak hozza olyan nagyon fulbemaszo dallamot ami megmaradt volna a fulemben... de tudtam ha megszolal az a tipikus nyomaszto dallam akkor tuti jonnek dogok:)

a foellensegek eleg nehezek voltak.. par meghalas utan meg lehetett oket dogleszteni.. egyetlen bajom alegvegso ellenfellel volt... szerintem a legkonnyebb foellenseg volt.. 3. nekifutasra ki is irtottam... ( es ebbol 2 probalkozast direkt elnyomtam mert bar volt eletem, nem akartam nagyon vesztesegesen megcsinalni)

atvezeto filmek is tetszettek. nem motion captured el keszultek de ettol fuggetlenul nagyon ottvannak a szeren!
emlitettek a bonus discen valami motion captured okossagot.. de lattam hogy szamitogepen hogy mozgatjak a jelenetbe a csajt, hogy mozogjon a feje karja stb...

egyszoval a jatek valoban 10 pont!!! eszmeletlen!!!
mindenkinek ki kell probalni mert nagyon nagyon odabaszos!!!

megvalami:
pont most szedtem le 3 nagy videot arrol hogy milyen lett volna a regi resi 4... hat azt kell mondonom hogy kar hogy par dolgot nem hagytak meg benne...
1)lampa.. leon a kezeben fogja a lampat es igy maszkal... bar igy is volt valami lampa nalunk.. de a feny nagyon gagyon volt megcsinalva.. mondjuk ugy hogy mintha mi lettunk volna a lampaizzok.. minden kivilagosodott korulottunk.. mig a regi rezi4 ben nagyon zsir volt a feny arnyek effekt!
2)leon egy borkabatba volt.. aminek az alja, leon dereka korul nagyon elethuen lengedezett
3)sokkalta nyomasztobb volt.. ilyenek hogy mesz, mesz.. erre atvalt kekesre a kepernyo (ilyenkor tortenik valami nyomaszto) es a falon levo szarvas fej verezve leesik a foldre es meg ott mozog.. ARGH:)
utanna leon bemegy egy szobaba..tele vannak babuval (fababukkal) atvalt kekesre a kepernyo erre a sok kis baba babucska leonnak rohan egy kessel:) nagyon zorall:)
kozben leon ki akar futni az ajton..de az ajto "folyekony" hullamzik..tehat nem tud kimenni az ajton:)
masik jelenet. leon megy a folyoson.. kekesre valt akamera es azonnal kijon valami szellem a falikepbol.. leon hatral. egy kekes szinu szellem jon fele. ralo.. erre azonnal eltunik s leon arcaba terem.. megprobal suhintani a sarlojaval vagy akarmilyevel... es ekkor jott a meglepi.. ugyanis a regi resiben nemcsak a gombot kellet nyomkodni hogy elhajolj vagy valami.. hanem ellen kellett nyomkodni a stick el:) eloszor jobbra kellett huzni.. majd elrantani ak ezet balra.. majd belre ellen tartani. majd visszahuzni a kezet jobbra:) AARGHH hatalmas.. es kihagytak:((((

szal szerintem a regi resi 4 is UBER lett volna..
szerintem MEGSZEBB!!! mint a mostani resi!
es ebben a kis videocskaban is annyi ujdonsagot tudtak nekem felmutatni hogyha ez benne lett volna amostani resiben..PPPPFFFF>. 11 pont lenne a film!! nagyon kar hogy egy ket nyomaszto reszt is kivettek..de ez az ellentartos nyomogatos okossag hatalmas:) kar erte:( nah mindegy
Petyus_
Ez egy alternatív ruházat Ashley nénire. Azt nem tudom, hogy lehet megnyitni, de nem rossz. <#finom>

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

CSOCSO
???? eszt hogy?:)))))))))))))
Petyus_
Hehe.. (kicsit spoiler, akit ez zavar) a kastély legelején, amikor lövik rád a nagy görögtüzeket. Egyszer pont eltalálta Leont egy, aki így besett szépen Ashley kis zöld kockás minije alá. Ashley kommentálta is "what are you looking at?!". <#vigyor1>

guardian hero
Akkor várhatja, hogy megmentsem!!! <#schmoll2>

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

CHEAPBOY
O az elnok lanya, marcsak elvbol sem fog halalkodni "ugy":)

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

guardian hero
Remélem ez a néni nagyon hálás lesz ha megmentsük <#puszi><#law><#szeret>

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Petyus_

<#wow1>

Petyus_
De voltam, elég undorítóan nézett ki szegény a végére. =)

De kastély sajnos tényleg nem olyan überfaszabrutál, mint a falu.. de azért nem lehet panasz arra sem. =)

CSOCSO
baze:) hat nem volt egyszeru a 4/1 es elso szornye.. aztan a masik fele mikor lavaba kell ejteni.... blah.. meredek volt.. nah mindjart megyek vissza csapatni:)))))))))))
CSOCSO
nah. meglestem az IGN en.. minden ekszert ellehet adni..csak irtak hogy jo ha meghagyjuk a beersteint es az elegant maskot. mert az kelhet meg..
CSOCSO
a legerdekesebb az hogy az anyam leul mellem es nezi hogy nyomom.. erre megszola: bazmeg ez izgalmasabb mint egy film!
:))))))))))))
eddig nemigazan ult le mellem anyam hogy nezze mit csinalok.. ja emlexem.. egyszer megtette anno az extreme g nel n64 en.. csak 5 perc utan konnyezi kezdett mert nem birta a latvanyt:)
Lammer
szemet, te jachacc vele en nem nemeeeeeeeeeer....
nincsbocsanat... <#bee1>
ehhhhh
<#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

CSOCSO
pics..valaszolhattatok volna az eladasi kerdesre..mert most vasarolnek szivesn..mondjuk vettem is..
csakhat upgradeolni kene
CSOCSO
jaj.. fontos kerdes! a kavicsokat ekszereket el lehet adni a boltos koloknek vagy azokat tartsam meg mind?????????
CSOCSO
hat nalam forditva volt. mikor a fat kipepte megneztem ahazzal micsinal.. de nem volt nagy meglepetes.. gondoltam..sztan jol kifutottam... korbe korbe futkaroztam vele hogy vegre elmenjen kavicsert.. mar 5 perce koveti a labnyomom. mar kezd unalmassa valni erre kezzel adott visszafele egy pofont. hja.. akkor jo:))))))))))))))))

spoiler: petyus... ne olvasd el amig nem ersz el a raszputyinhoz:)

no meg a masodik talalkozas:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
bemegyek... kilovom a kovet.. lezuhan... hurra. futok el. nezem a lancokat. hurra kilovom erre elkapja a kiscsajt.. aham. rohadjon meg.. masodik menet... jol hatrafutok.. gondoltam majd akkor lovom ki akovet ha odaer.. erre a hulye Slee ott maradt legugolva. felkapja a szorny a csajt.. bumm kilovom a kovet.. fejere esik 800 fele torik a szikla.. a csaj meg megmurdal. hurra ..
akkor a kov.. csajt hatra hagyom.. es meg jol elintezem. hja.. hatrahagytam.. erre leugrik a dog.. visszavalt ram a kamera.. senki sincs elottem. hja hogy ez mogenk ugrik be???????? ja es mar meg is murdalt a csaj:) picsaba!:) hehehe
CSOCSO
akkor nem is voltal meg a raszputyinnal a feszerben? en ott gondolkoztam el eloszor azon hogy baze mennyire jol nez ki
CHEAPBOY
En a fabodek moge menekultem, amikor azok mind eltuntek (eltaposta) volt am nezes... nolam ez ilyet is tud?:D Ezek utan a fan mar meg se lepodtem:D

CSOCSO
spoiler

el gigante. nahigen:) LOL
mekkora meglepi volt mikor : gondoltam befutok a fa moge.. erre odajon akocsog es kitepi a fat:) LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
amugy brutal nagyon..
CSOCSO
mit ojjek rajta?? irtam hogy mar megoltem..es nem is volt nehez
Petyus_
Resiket 1-2-3 nyomtam PC-n, REmake-et GC-n, de ezt össze se lehet hasonlítani velük.. de szerintem más játékkal sem nagyon. Ez a játék évekkel elõzi meg a korát. Élvezzük ki minden percét, mert nem tudom, mikor lesz legközelebb ilyen minõségû cucc bármilyen platformra (RE4 PS2-re nem számít <#zavart1>).

/me vezeklik minden rosszért, amit valaha a RE sorozatra mondott (hallod Lammer? <#vigyor1>)

SPOILER

El Gigante bazzzzzzeee hát attól az arctól lehidaltam.. behúzzák, utána elintézi a parejokat. Azok a tüzek, az esõõõ.. ahogy felemeli és dobja a sziklát, meg gyökerestül kitépi a fát. Bakker, legjobb. Hihetetlen királyak a boss küzdelmek. Sõt, MINDEN hihetetlen király.

Grafikát nem tudom, hogy érték el, de leginkább a REmake kidolgozottságára emlékeztet.. csak ez full 3D. Eszméletlen.

Na jó, nem nyáladzok, megyek vissza játszani. <#eplus2>

CHEAPBOY
Ojjed a KOMRÁDOT:D Nem nehez a foszer, csak nagyra van magaval, Leon a profi mindenkit lebuntet... csúnyááááááán <#boxer>

CSOCSO
gyaaaz. ez a rezi evil nagyon zorko:))))))))
most csaptam ossze raszputyin kolokkel. hat azt hittem nehezebb lesz sokkal...
mindenesetre tenyleg eleg uber a grafika.. mikor beleptem a kis feszerbe..ppfff.. nagyon nagyon szepen meg van csinalva!
CSOCSO
Nah.. ZSIR ez a jatek.. normal fokozaton kelloen nehez.. neha meghalsz de nem olyan soxor...
szal nagyon cool!!
2/3nal tartok. 5 ora jatek utan:) zsiiir
CSOCSO
baaazzeg... fakk.. itt gyilkolom az el gigantet mar feloraja. 2 szer megdoglottem.. mar romma izgultam magam. a vegtagjaim mar elhidegultek baze annyi vert nyomott az agyamba a testem... erre kiderul hogy nem siman lodozni kell... de nem irom le mi a megfejtes.. majd gyertek ra ti is..
Lammer
akkorsemakkorsem <#schmoll2> <#idiota> nemugynolyanzombisnemjonemjooo <#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

CSOCSO
ezzel en igy vagyok.. a resiket uti mint atom.. igaz nem jatszottam sok rezi resszel..csak az 1 el regen psx en .. es a 0 val GC-n.. de nem fogott meg egyiksem
CSOCSO
Nah megjott a Resi Evil 4:)))))))
mar reggel megjott csak anyu elvitte magaval hogy ne tudjak addig jatszani amig meg nem jon a boltbol:)
nah mindegy.. szal...
a Bonus CD az asztali DVD be valo.. nem GC be. mondjuk nem baj..csak erdekes.. nahde mindegy...
Betettem a jatekot...
eddig meg az elso resz 3. chapterenel tartok..
tetszik a jatek.. jol nez ki. kelloen veres neha:) szal cool nagyon!:)
bar kicsit tul kozel van az emberhez a kamera, de azert fasza.. es vegre sok loszert ad a gamez:))) ez a vasarlos, upgradelos dolog nagyon jol ki lett talalva...
csak vhogy nem erzem hogy sokkal erosebb lenne a cuccos:)) nahde mindegy
Petyus_
Ma megött a game. Egy órát nyomtam vele, ennyi simán vert mindent, amit valaha is Resident Evil név alatt csináltak. ZSÍR! <#taps>

<#worship><#worship><#worship> CAPCOM <#worship><#worship><#worship>

CSOCSO
75 dollar!!!
a jatek 55 dolcsi +amig idekuldik
de nekem is haza kell kuldenem!!! szal az is mani.. plusz ido..szal inkabb vard meg a marciust.. mindjart ott lesz.. igaz.. bonus disc nelkul
CSOCSO
remelem nekem hamar megerkezik mert kikeszulok
Kaplan
akkor 75 vagy 55 dollár teljesen?
Mindegy megvárom a márciust...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

CSOCSO
55 dodo kuldessel egyutt.. es ez bonus disces... plusz a kuldes is meg vagy 20 as
CHEAPBOY
Ugy nez ki lesz Resi4 bundle pack Europaban , amikor megjelenik a jatek: Limitalt Fekete/ezust GC, esi4, Bonus disc-mely tartalmazza az eddigi osszes resi jatszhato demojat.

Ha ez igaznak bizonyul nalunk biztosan lesz ilyen helyes kis Cube pack, erdemes lesz csekkolni szereny websiteunkat... (ami remelem addigra mar nem lesz szereny:D). Remelem ez segiti a cube eladasokat novelni oreg kontinensunkon:))

Kaplan
Nekem kellene egy re4 :D
Ugye 49.90 alapból csak a játék ára + a postaköltség ááá mégsem kell azt se tudom ntsc-t is képes-e futattni a tv-m :)

CSOCSO
Thank you for ordering from EBgames.com. Your order has been shipped completely. The status and/or ship date for each item on your order is detailed below.

Here is the status of the item(s) you have ordered:
Resident Evil 4 with bonus! Ordered: 1 Shipped: 1 PROMO RESIDENT EVIL 4 DVD Ordered: 1 Shipped: 1
CSOCSO
:))))))))))))))))))))))))))))))
Petyus_
LÁLÁLÁLÁLÁLÁ!

Your order has been updated to the following status.

New status: Shipped

Please reply to this email if you have any questions.

<#taps><#worship><#vigyor3>

CSOCSO
nekem a bonus disces jon hetvegen... ebgames.com itt kell rendelni.. ha valakinek kell szoljon...
CSOCSO
jelentem nem voltam a gepnel de ha irtatok volna itt lenne a nyoma.. de nincs....
lehet valakit le kened szidnom???????????
CHEAPBOY
de a káppkom rengeteget tervezett eladni, tobb mint 2 milliot elvileg beizzitottak, csak a biztonsag kedveert, s nem veletlen, a jatekuberallat. 11,30perc nyers jatekido, (osszessegeben ez mar a 3adik agyonrezizett napom:D) , s meg mindig 1es lemez.... nyammi, ilyenkor egy zero+1+2+3 mar regen vege van eggyuttveve:)

Petyus_
Austin, TX-ban egyik Gamestopnak sincs belõle. (Egyébként ez nem jelent gigantikus eladásokat.. szerintem GC játékokból eleve sokkal kevesebbet rendelnek, mint a többibõl. MP2-t, Tales of Symphoniat ugyanígy nem lehetett kapni.)

Ezen a bonus disc-en amúgy mi van? Videok, trailerek, interjúk?

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

7th
Ha valaki a Bonus disc-es változatra vadászik, sok sikert hozzá! :)
Ugyanis, még a bónusz nélküli változatra is vadászni kell az USA-ban, legalábbis California államban ez a helyzet! Ilyen nem b*sztam, még a végén hiánycikk lesz a game! :)

Ha majd lesz gyerekem, veszek egy ikerbabakocsit, és azt mondom majd neki, hogy volt egy ikertestvére, de nem fogadott szót..