20113
  • PTW
    áá én nem bírok még 1 évet várni erre... neeee
  • hapi
    A hardwireden is van 1 kis movie. Hát durva lesz az most már tuti.
  • Ottto
    Jah. Azzal hogy barna még én is megbarátkozok, merthát a LotR-ben se zöld orkok voltak, de az isten szerelmére ne rohangáljon má pucéran, szörösen, főleg ha már ENNYIRE emberszerű, mert totál ősembernek néz ki....
  • haxoror
    Felőlem lehetnek az orkok barna előemberszerűségek de vmi ruhát/páncélt azért adjanak rájuk :)
  • mike369
    csak az alapot kellene kihúzni.... ha lehet...
  • grebber
    Ingame karakter movie Ork vs. Scavenger rövid de nem csúnya :)
  • Szid
    Esetleg ha kipróbálnád. vagy ezt csak 1x lehet megcsinálni?
  • Bandew
    Akkor túl elnyúlna és csúnyácsak lenne, de akkor majd keresek mást. :-)
  • Szid
    esetleg lehetne " alacsonyíttani + hosszíttani?
  • Bandew
    Mit szólnátok ehhez a bannerhez? Vagy túl vastag?
  • grebber
    Én sajna nem tudom de jó lenne ha az lenne.
  • Braveheart
    Ezek ingame képek?
  • Esrohnoil
    !!!!!!!!!!!SPOILER!!!!!!!!!!!!

1. Fejezet:
    Annyiban módosítanám Tusy frdítását, h. nem egy fegyver, hanem több mágikus fegyver készítésének áll neki a kovács.

2. fejezet:
    Ennek a résznek a célja attól függ, melyik céhhez állsz be.
    Lester kap egy különös levelet. Úgy tűnik Xardas írta. A levélben az áll h. Xardas épp befejezte tornyát, és kéri Lestert h. látogassa meg. Amikor Lester megérkezik, Xardas közli vele h. többminden is áll Beliar és a sárkányok mögött. Xardas különben nem ellenfél, hanem barát. Egyre gyengül és a Tűzmágusokra van szüksége h. kiderítse, az ellenség milyen módon pusztítható el. Utasítja Lestert h. kerítsen egy Tűzmágust. Természetesen kapsz némi hasznos információt közben az orkokról. Továbbá Xardas megkér h. barátaiddal együtt számoljatok fel 2 ork tábort. Kapsz egy levelet és egy térképet. Útközben mégtöbbet tudhatsz meg az orkokról. Például azt h. a táborokat 5 ork hadvezér irányítja. A király pedig utasítja az embereit h. vonuljanak vissza és biztosítsák a fontosabb helyeket.

3. fejezet:
    Ahogy észak felé haladsz előre, egy falun vezet át az út, ahol találsz néhány túlélőt, akik elmondják, h. továbbhaladva egy tábor található amit hó ölel körül. A falu akkora mint Khorinis városa(!!!), és jól védett városi őrök és lovagok által. Innen kezdődik igazán a felfedezés. Az orkok utánpótlással felszerelt konvolyokat küldenek az ork erődítménybe, ahol a hatalmas Ork Hadúr él.

4. fejezet:
    Ebben a részben az események függnek az előző fejezetbeli döntéseidtől. Vissza kell menned jelenteni a királynak. Ő erre néhány Lovagot küld a faluba - ahonnan épp visszajöttél - h. megerősítse azt. Aztán kapunk még több információt az orkok terjeszkedéseit illetően. Xardas elmondja h. léteznek Myrtana királyságában sokkal hatalmasabb orkok is. Ezek 5 sima ork erejével érnek fel, valamint sokkal nagyobbak is azoknál. (ld. képek gondolom...) Természetesen egyre magasabb rangokat kapsz, amint egyre több orkot és a vezéreiket nyírbálod. (Megjegyzem ez akár maradhat úgy is, mint a 2. részben. pl.: milícia -> lovag) A fejezet végén a lovagság megtámadja az ork erődöt.

5. fejezet:
    A lovagok győzedelmeskednek az orkok felett az erődnél, és elfoglalják azt. Be kell hatolnod az erőd földalatti részeibe, ahol az ork hadúr tartózkodik, majd meg kell őt ölnöd (tul képp csak úgy írják h. legyőzni, nem feltétlen a megöléséről van szó).

6. fejezet:
    Valószínűleg ez lesz az utolsó fejezet, de ez még nem biztos.
    Le kell számolnod az ellenség maradékával Xardas és a többiek segítségével.

(Nekem ebből az jön le elsősorban h. a készítőknek még rengeteg melójuk van a játékkal...)
  • Zsolo007
    Hát ha a várostól megyünk északra a havs faluba, akkor valószínű a város van délen, nem? :)

Tusy: Miféle fenyegetésre gondolsz? :)
  • Tusy
    - komoly fenyegetés :)
  • Esrohnoil
    Jaa, jó kis ősemberszimulátor lesz ez ahogy elnézem. :D
  • Zsolo007
    Ha holnapig nem fordítja le más akkor én le fogom az egészet, de msot semmi hangulatom sincs hozzá :)
  • Tusy
    - arról nem ír (vagy már nem látom), de a 3. fejezetben pl. egyenesen északnak mész (mármint a főszereplő)
  • Bandew
    És hogy jutunk le a délibb helyekre? :-)
  • Tusy
    1. fejezet
    "Ott kezded, ahol a Gothic2-t befejezted. Barátaiddal megérkezel Myrtanára, a fő tartományba. Erődből és képességeidből elvesztettél az út során. A kovács nekiáll egy mágikus fegyver elkészítésének, amihez te hordod az ércet. Lee, a zsoldosok vezetője a király fekete listáján szerepel (ezt lehet, hogy benéztem). Bizonyíték után kutatsz (amúgy Lee ártatlan) a házában, amikor egy fekete mágus megtámad. Miután magadhoz térsz, még kevesebb erőd marad. Mindezek ellenére te még mindig Lee ártatlanságára keresel bizonyítékot. Időközben Lee adja az első megbízását: vissza kell szerezni a hegyi erődöt. Az épület a paladinoké volt, de az orkok megtámadták, megölték a paladinokat, és jelenleg is birtokolják. Te azonban bent maradsz a városban a többiekkel."

Úgy nagyjából-harmadából, a többit majd más :)
  • Ottto
    Egy ork legyen zöld, meg ne rohangáljon pucérarn, mert olyan primitív állatnak néznénk mint egy Scanvengert, vagy egy Molerat-ot.....
    Ez így már nagyon (ős)emberes D:
  • Seth
    Inkább jó, miért kell állandóan zöldülnie egy orknak :)
  • Zsolo007
    A hivatalos oldal, csak ha valaki nemtudná :)

És sajons el kell johy keserítselek: a hivatalos kommentár a kép alatt: An ork and his breakfast.

Szal valószínű egy pucér :) (páncél nélküli ork) van a képen, biztos meleg van :)
  • Ottto
    Azon filózok vajon mi lehet ott az a barna ősember....mert ha ork, akkor nagyon elbaszták DDD:
    Remélem nemaz!
  • grebber
    ÁÁ ezeket berakom mert annyira jók:

• Szid
    Hát muszály.
    akkor miért ne legyen Gothicom.
    Meg én sem értek 100%ig mindent. De majd megtanulom.februarban kezdtem el megint-meg kulonben is most tartunk csak a multidonel
  • csabz
    Melyik(ekre) gondolsz?
  • Esrohnoil
    A háttérképeknek lenne is értelme ha nem lennének összenyomva. :)
  • csabz
    Itt egy g3-as szöveg. Vki fordítsa le. (én kíváncsi vok rá csak azért :P)
    Chapter 1
    You start where Gothic 2 had ended. You arrive with your friends in Myrtana, the main land. You have lost some of you powers and skills during the voyage. The blacksmith are starting to make magic ore weapons from the ore you brought with you. You however, have some other work to do. Lee, the leader of the mercenaries, is on the black list of the king. You have to get him the proof (that he is innocent) from his house. When you're searching his house you are attacked by a black mage. After you awake, you have lost even more powers and skills. Nevertheless, you still are going to the king to proof that Lee is innocent. Once that cleared out, Lee gets his first assignment: Get the mountain fortress back in our hands. The mountain fortress was the former building of the Paladins, but the Orcs attacked the fortress, killed all the Paladins and claimed it. You however, stay in the city with the rest.

Chapter 2
    The goal of this chapter depends on what guild you are.
    Lester gets a strange letter. It appears to be from Xardas. Xardas writes that he has finished his tower and that Lester has to come see him. When Lester arrives, Xardas tells him that there is more behind Beliar and the Dragons. Xardas is by the way your friend, not your enemy. He has become weaker and he needs the Fire Mages to find out how the enemy can be destroyed. He orders Lester to get him a Fire Mage. Of course, you also get some useful information about the Orcs. Xardas orders you and your friends to eliminate two Orc camps. You get a letter and a map. When you are on your way, you learn more about the Orcs. For example, the Orc camps are leaded by 5 Orc Generals. The King commands his people to retreat and defend the base.

Chapter 3
    When you head out to the north, you come across a village with a few survivors. They tell you that there heading for a camp, surrounded by snow. This is because Orcs cannot stand snow. The village has the size of Khorinis and is well protected. City Guards and Paladins run the village. From here your expedition really starts. They Orcs are sending convoys with supplies to the Orc Fortress. In this Orc Fortress the mighty Orc Warlord lives.

Chapter 4
    Also this chapter is depending on your choices from the last chapter.
    Your going back to the King to report in. He sends some Paladins to the village, where your just came from, to support the survivors and restore the village. You however, get more information concerning the Orcs. Xardas tells you that there are more a mightier Orcs in Myrtana. This Orc has the power of 5 and are much bigger. Of course, you can get higher in ranks to kill the Orcs and the Orc leaders. At the end of this chapter, Paladins attack the Orc Fortress.

Chapter 5
    In this chapter, the Paladins defeated the Orcs in the Orc Fortress and claimed the Fortress. You manage to get underground the Orc Fortress where the Orc Warlord is. Here you have to defeat the Orc Warlord.

Chapter 6
    This is probably the last chapter, but it is not certain.
    You track down the rest of the enemy where you, and the help of Xardas and the others, defeat the rest.

Exluzive térképek oldalamon, a http://banfilap.try.hu n!
  • sanyiiiii
    Nem is tudod mennyivel hülyébb......
  • Manti
  • reménytelen
    A német hülye nyelv! Csak azért tanulom másodikként, mert a francia még hülyébb!
  • Esrohnoil
    Én már az intron fetrengtem mikor Xardas benyögte h. "Er ist zurück."
  • Ottto
    Hülye német DDDDDD:
    [sry]
  • reménytelen
    Aha.
  • Manti
    Fordítok: "Ezt jól csináltad, fiam."
  • reménytelen
    Mi az a gemachen?
  • reménytelen
    Én vagyok Saturas fia, vagy mi?
  • Manti
    Nem tudod miről maradsz le A legviccesebb, anmikor Saturas a kieg végén az arcodba tolja hogy: Das hast du gut gemacht mein Son
  • reménytelen
    Énnekem úgyis csak az angol jó... csak idén kezdtem németet tanulni...