20113
  • Dimitri
    hát igen.
    pontos dátum nincs is.
    2005 4. negyedéve van a gamespotton amit szinte biztos el fognak még tolni.
  • reménytelen
    Főleg az angol verzió megjelenéséig...
  • Dimitri
    Tervezem hogy csinálok vmi fansite-ot a játéknak csak lassan haladok vele :D
    majd nyáron több időm lesz úgyis van a megjelenésog egy csomó idő még.
  • grebber
    Ebben elképzelhető hogy lesz majd pajzs mint az Elder Scrolls IV.: Oblivion-ba mert az úgy tettszene?
  • Szid
    Élnézve a dolgot már alig várom, h. játszhassak vele
  • Gary
    Nos, ha igaz, hogy a T-Rex-eket is elérte ez a gasztronómiai forradalmon alapuló reformkonyha, akkor elég lesz csak egy fűszoknyát fölvenni... :)
    Esetleg, utánozni a répa hangját... :)
  • KH
    szar minőségű (kézikamerás) felvétel a Gothic3 pre-alpha verziójáról
  • rosti
    Talán át kell változni T-REX re ,hogy kövesenek
  • grebber
    Ez jó belehet vezetni a T-Rexeket az Orkokhoz akik félnek tőlük és elmenekülnek.Növényevő T-Rexek (Pedig a képeken elég rendesen cincálják a húst)

Akkor egyátalán nem is fognak minket bántani a T-Rexek??
    Mert akkor viszem magammal majd minden hova :)
  • KH
    megjelent a Gamespy-on egy kis... akármi?
    fordítás
    (ha valami hülyeséget találtok benne, szóljatok pls.)
  • CarajoEsp
    Huhhh.....azt hiszem ez megint egyolyan játék lesz, amit meg kell vennem eredetibe és vagy 1000* végigjátszanom. CSak itt lenne már!!!
  • KH
    fijjuk, nem csinál ennek valaki egy oldalt? csináljon már!
  • Ottto

Jajjj devárom mááár!!!444
  • grebber
    E3: Minden, amit tudni akartál a Gothic III-ról...

Barny, 19:48 - PC - Játék: RPG - ADATLAP - E3 2005

Megérkezett a Gothic III-at hivatalosan is bejelentő sajtóközlemény, egy kupacnyi screenshottal felvértezve.

Miután az otthonodat már kétszer megmentetted a sorozat előző két részében, most az orkokkal kell szembeszállnod. Az ork invázió következtében az agyaras bestiák leigázták az emberi birodalmat. Csak néhány szabad régió maradt a jeges északon, illetve a sivatagos délen. Emellett egymástól elszigetelt ellenálló csoportok harcolnak a megszállók ellen, bujdokolva a hegyekben és a sűrű erdőkben.

A Gothic III-ban nincs megszabott történet, csak rajtad áll, hogy az ellenállókhoz, vagy az orkokkal cimboráló kollaboráns emberekhez csatlakozol kalandjaid során. Az egész világot bebarangoldhatod, a fő szál mellett rengeteg mellékküldetést lehet megoldani. A helyi fauna ellenséges tagjai közül több, mint 50-et nyomhatunk hókon, míg tucatnyi emberi ellenséggel csatázhatunk. A darálást több, mint 50 különböző varázslat és 100 fegyver segítségével hajthatjuk végre.

info: Hardwired

• Szid
    Nekem 1,9 AMD 1-Giga rammal, Gforce2MMx.
    Szóval egy új gép :o((
  • reménytelen
    Én most egyelőre csak a 2db 256-osomat lecserélem 2db 512-esre...
  • Randal
    Nekem csak a következőket kell vennem:

-Alaplap
    -Proci
    -Memória
    -Videókártya
    -Ház
    -Hűtő

ÁFAvisszaigényléssel csinálnám.
    Meg úgy jún-júl lesz ez.
    Remélem azért összejön.
  • Zsolo007
    Hát nekem csak 1 giga ramom lesz :( nincs annyi pénz hogy beleférjen még 1 512es modul :(
  • haxoror
    Ja és van egy olyan sanda gyanúm hogy nem fog ártani 1,5 Giga ram nekik szal bővítésre fel :D
  • haxoror
    Tudom, és nem kritikának írta hiszen érthető hogy hosszú ideig tart csak sztem egyszerűbb inkább megtanulni angolul hogy a megjelenés pillanatától lehessen tolni, ha ez a game vagy az Oblivion mondjuk csak spanyolul jönne ki akkor vennék egy spanyol szótárat és elkezdeném úgy is :)
  • Tusy
    - nem tudom, hogyan akarod beosztani, nekem mostanában volt 15e egy AMD2400+, 11e egy ASUS alaplap, meg jó lett volna 1Gb memória 20e-rért, csak annyi pénzem sajnos már nem volt. Ha van lehetőség sulinetre, akkor ebből a 46e-ből a mem. fele, meg gondolom egy megfelelő VGA kártya fele visszaigényelhető jövőre. A többi cullang (ház, winch., DVD-RW) nekem megmaradt, így azt nekem nem kellett venni
  • DonnieBrasco
    Nekem már megvan a Gothic3 és Oblivion-képes gépem ;-) AMD64 3000+, RX850XT :)
    Na nem kell egyből leköpködni, nagyon megszenvedtem érte (bokatörés, csavarozás, kórház, gipsz - biztosítási pénz..)

DB
  • Randal
    Gépvásárlást én is mostanra tervezek, egy jó 100-150 megpróbálok beleölni.
    A régit 40-ért eladom, meg még kérek kölcsön, talán gyűjtenem is sikerül.
    Valamilyen AMd-t akarok 2,3-2,6-os procival vagy ekörül.
    A legújabbra nincs pénzem, meg ezekkel is beérem:)
    aztán meg ha lesz munkám akkor meg legfeljebb veszek egy másikat.
  • Randal
    A Morrohoz hamarosan kész lesz szerintem.
    Egyébként még BG1-hez, se BG2-höz sincs full.
    Planescape Tormenthez már hamarosan lesz teljes, azon is 4 évig dolgoztak.
    Nem egyszerű ezeket fordítani a szövegmennyiség miatt.
  • Szid
    Ja.
    Én ezért tanulok most németül. A tulaj (akié a cég, ahol dolgozom német)
    Tiszta jó érzés, amikor a A G-ben kezdem megkülömboztetni a jelen, meg multidöt. Kezdem érteni, mit is akarnak tölem.
  • DonnieBrasco
    Pedig angolul nemcsak könnyű megtanulni, de pl. csak a Morrowind miatt is megéri, akkora hatalmas élmény. A Gothicokban is kell(het) persze, de ott 50-ed annyi szöveg sincs mint a Morro-ban :)
    Amúgy Morrowind megvan németül is!

(kicsit off, de angol nélkül ma már nem tudom elképzelni, hogy léteznék! Nincs egyetlen normális állás sem ahova nem kéne... aztán ott az internet nagy része... stb :)

DB
  • grebber
    Németül adok neki mindenképpen esélyt.
  • Tusy
    - az eddigi gothicok megjelentek németül, úgyhogy ennél is van rá esély (ha már egyszer német a fejlesztőcsapat :)
  • haxoror
    Akkor asszem neked ezek ki fognak maradni mert pl. Morrohoz a mai napig sincs kész a magyarítás pedig már mikori gama...

"van aki azért tanulja mert valamit akar vele ..."
    Ez akár te is lehetnél, akarsz angol nyelvű játékokkal játszani? Tanulj meg angolul :)
    Egyszerűbb mint fojton azt kérdezgetni hogy kész van-e a magyarítás miközben már mindenki végigtolta egy csomószor.
  • grebber
    Azt biztos de van aki azért tanulja mert valamit akar vele és van aki azért mert kötelező de amugy nem érdekli.Én utóbibba tartozom németes részről.
  • Zsolo007
    Pedig nyelvet tanulni kel!! :)
  • grebber
    Hát ilyen kalandban tényleg nem a graf számit nálam az hogy lesz-e magyarosítás mert angolul nem jutok el 2 percig sem mert fingom nincs mit kéne.
  • Zsolo007
    Nálam a döntő a hangulat lesz a két gém közt, hangulat+story ez a kettő számít igazán nem a grafika!
  • grebber
    Én nem ezek alapján veszek gépet.
    De a 2 game közül nálam ez nyer majd amelyikhez elöbb lesz magyarosítás.
  • haxoror
    A Gothic3 és az Oblivion fogja majd "eldönteni" hogy milyen upgradet veszek, addig gyűjtöm a pénzt
  • grebber
    E3-ra viszik.Remélem lesznek fasza tartalmas ingame movie-k majd.
    Nem lesz szar a graf az már tuti.
  • vegesm
    remélem nem lesz túl nagy uruk-hai-beütés
  • Esrohnoil
    Írták az előzetes történetében h. lesz az orkoknak egy sokkal erősebb fajtája. Sztem azok a pucér barna sz@rok. :)
  • PTW
    viszavontam....... áélmos vagyok hülyeséget mondtam.. nem mindegyik van abban sry

törölni is lehet akár :D
  • PTW
    a pucér orkra reagállva meg..
    ez a " videó" igazábol csak egy model-viewer szerintem,
    ha megnézitek a szkrínshotokat ott az összes ork ruhában/páncélban van!