20113
-
#393 Az igen,jóvan este volt nem láttam:)) -
#392 #387 :D -
#391 Sziasztok!
Elég nagy Gothic fannak tartom magam,mióta megjelent a GII,akkor csak az létezett semmi más,azóta MÉG mindig a Gothic I-II a favorit!
Amikor elkezdtem játszani a II-vel nagyon tetszett kidolgozott terep,érezni azt az elején hogy nem vagy rögtön valami szuperpocok hanem csak egy ember
a sok közül,és ami talán a legfigyelelemreméltóbb volt az a szabadság!
Hihetetlen nagy élmény volt Khorinis környékén csatangolni,és a bányavölgy sem volt semmi.
Lehet kicsit megkésve írom e sorokat,és talán fura is hogy épp ebben a topicban,
de olyan jól esik róla beszélni!
A kérdésem az volna hogy mikor jelenik meg a játék,amire oly sokan várnak
és remélhetőleg oly izgalmas,sőt még elragadóbb lesz mint elődei:
A Gothic III. -
#390 Hát ez marha rövid.Valami akciódús videot is adhatnának már ki. -
KH #389 kijött egy kis videó a WoG oldalon
sajnos itt nem tudom megnézni :-/ -
Dimitri #388 a gamestar is leközölt egy cikket és dícsérték.
én a pc.guruban nem hiszek a gamestarnak viszont igen:D
(itt a nyári szünet úgyhogy reményeim szerint belekezdek egyí fan site készítésébe eddigi html tudásomat bevetve :D) -
#387 2006 Q1 elvileg. -
#386 Mikorra várható a játék ? -
#385 Miért van má demó? -
Braveheart #384 A Battlefield 2 gépigénye sem piskóta... -
#383 lol valszeg kifogják adni ugy hogy nem megy semmin csak 5 fps-el.
No para. -
#382 Nehogy már paksra kelljen költöznöm miatta... -
#381 Na igen, a G2-nek is elég gáz volt a motorja.
Remélem a mostanin tényleg változtatnak. És ha 30% van kész akkor változni is fog. A gépigény az tényleg húzós dolog, de korai béta változatnál gondolom előfordul.
! héttel később jelenik meg mint a német? ez jó, az is igaz, hogy a G2 esetében tényleg fél év volt a megjelenés, de az addon még mindig sehol...
A San Andreasra is azt mondják, hogy húzós a gépigénye.
-
#380 Hmmm... Még seggvakarás is lesz benne! :-DDD -
Tusy #379 PCGURU (újság) eléggé lehúzta (30% van kész, 'nincs olyan gép, amin futna', amilyen gép meg volt alatta, az full részletességgel 5 fps-t tudott). Azért (velem együtt) bíznak benne, hogy lesz jobb is -
KH #378 megjelent az RPGDot.com-on egy kicsit megkésett E3 áttekintés, kapcsford (szerintem új dolog nincs benne) -
#377 Szerintem tök jól sikerült.
Majd biztos lesz jobb is. -
#376 hehh ez szerintem ultragagyi, olyan ez a videó mintha leragastak volna a srácok.. úgy 2000 tájékán.
(mondjuk ez érdekel legkevésbé) -
#375 Új trailer (17MB)
1 másodperc ingame nincs benne :( -
#374 és egy kis csemege mi jön még:
Invasion: Recovering Land
http://images.3dgamers.com/screenimages/games/invasion/invasion7.jpg -
#373 Gothic3 az E3-on (képek)
Pár új Concept Art és karakterábra -
Dimitri #372 Nem eröltetik meg magukat információk terén :D:D
-
KH #371 kitettek a Hivatalos Oldalra két új wallpapert (őszintén szólva, csak remélem, hogy télleg újak) -
#370 Mindkettőnek megvan a maga bája. Mindekettőt másért szeretjük. És ezek pont azok a dolgok amik az egyikben megvannak a másikban nincsenek és fordítva.
3 befejezés? Eddig jó, de remélem sokkal különbözőbb utakun jutunk el hozzájuk.
Az interjúban eléggé lecsökkent azon dolgok száma amit régebben meghirdettek. Bár lehet, hogy csak nem említették.
Ha megjelenik a G2kieg angolul, akkor valszeg megveszem az alapjátékkal együtt, meg a G3-at is.
Már csak a pénzt kell összekaparni:)
Remélem hamarosan látunk több képet is, nagyobb városokról, nem csak ilyen kis falvakról.
Egyébként nekem a torony a házzal nagyon hasonlít a g2 azon világítótornyára, amely khorinis felett van. Tudom,tudom, általában a világítótornyok egyformák, de ez még beállításban és mindenben passzol hozzá:) -
Szid #369 Nem vitok nyitát erröl, De nemszeretném ha keverdne a kettö. A G. úgyjó ahogy van. -
Dimitri #368 nem tom én nem tudnám eldönteni hogy morrowind vagy gothic a jobb.
én mindkét játékot nagyon szeretem és mindegyiknek van olyan előnye ami esetleg a másikkba is elkelhetne. -
haxoror #367 'A hiba az Ön humorérzékében van.' -
#366 Nem warezol itt mindenki (csak akinek nincs pénze) -
#365 Ja igazad van úgyhogy pontosítok : polcon és a gépen is. -
#364 Polcon? Miféle polcon? -
#363 Remélem ,hogy mindkettő nagyon jó lesz és akkor nálam mindenféle háborúskodás nélkül megférnek majd egymás mellett a polcon. -
#362 Jaja és mindkettő nagyon is jó, ám szvsz a Gothic jobb, mert annál hangulatosabb rpg-vel még nem nagyon találkoztam. -
#361 Ez szerintem mar hagyomany.
Gothic - Morrowind harcok mindenhol dulnak a forumokon :-) -
KH #360 kitettem két E3 hands-ont, vagy mijafrancnak híjják őket... elég nagy az átfedés: IGN PC; Gamespot -
#359 pontosan
habár nem 100% de igen valószínű. eléggé kinőtte már magát a gothic franchise ahhoz hog yne kövessenek el akkora hibát megint, hogy fél évet keljen várni egy angol verzióra. pláne a jowood jelenlegi helyzetében nem engedheti meg magának -
#358 A két utolsó ugyanaz a torony. Sztem vmi kilátó, v. világítótorony. -
Dimitri #357 Eszméletlen nagy lesz ez a játék.
Az oblivionnal nagy harc lesz , de micsak örülhetünk hogy két minőségi játékot is kapunk ebben az rpg hiányos időszakban. -
#356 Településscreenek
Falukép1
Falukép2
Falukép3
Xardas tornya?
Világítótorony, vagy esetleg bástya, vagy az előző torony?
Azt gondlom mindenki tudja, hogy kb 20 település lesz a Gothic 3-ban, beleértve a városokat és a kisebb falvakat is.... -
#355 Az angol verzió nem fog késni! Nagyjából ugyanakkor fog kijönni mint a német verzió, SŐT egyesek azt mondják még hamarabb. Szal emiatt már nemaggódok -
#354 Az csak a német kiadás, de az is csak 2006 elején lesz meg szerintem...