20113
-
#153 2005+késés+angoloítás :CCCCC -
Isegrim #152
Mikor mikor mikor? :) -
#151 ott a pont :) -
#150 De csak voltunk. :-D -
sanyiiiii #149 Hát azért annyira nem lesz durva, azt írják hogy a bejárható terület "csak" minteg 5szöröse lesz a G2-énen.Én olyan Morrovind méretüre számitok ami azért nem pici.
És ugy tűnik lehet majd lovagolni,mert sokan panaszkodtak a fejlesztőknek hogy még teleportrúnák mellet is rengeteget kellett gyalogolni(ez igaz) -
#148 Én is azt néztem. Ha ezt tényleg megcsinálják, online játékokat megszégyenítő térképméreten fogunk mászkálni -
Joi #147 Jól látom!? Az a picike sziget Khorinis, ahol eddig voltunk? -
#146 hátatöbbi?
[telhetetlen] -
sanyiiiii #145 -
sanyiiiii #144 -
sanyiiiii #143 -
sanyiiiii #142 -
#141 a felsőt [IMG] -
sanyiiiii #140 nah feltöltöttem az elsöt és kiírt 2 szöveget hogy mit írjak a fórumba.de melyiket írjam? -
#139 ha szpen megkérlek feltöltöd őket (nagyban) ide és belinkeled? THNX! -
sanyiiiii #138 ja és persze némi info is van az oldalon -
sanyiiiii #137 Az oldalon ki lehet és le is lehet szedni szép nagyban.
Asszem 40-60 kb körüliek. -
#136 hmm...egyiket se lehet kinagyítani :(
pedig a térkép nagyon érdekelne -
sanyiiiii #135 sry ez nem ugy sikerült ahogy akartam.
na mind1 itt a cím:http://www.poseidon.as.ro/g3artwork.html -
#134 hát ezt télleg nem láttuk :D -
sanyiiiii #133 Néhány artwork amit talán még nem láttatok:
-
sanyiiiii #132 Kár hogy csak lenne!!!
Majd valamelyik németes osztálytársamat eladom oda rabszolgának azt majd áramolni fog az info. -
Gary #131 Pedig, hazánkból srácok jelentkezhetnének és akkor egyenes út lenne a játék telepítésekor a nyev választás, közte a magyarral!
Semmi bajom, de azért szép lenne... -
#130 Jah! Jól jönne egy belső informátor. :-D -
sanyiiiii #129 nah senki nem megy dolgozni? -
#128 Azé néztem én is. Nem tom miért nyomták be. -
#127 Ez a 2 addon. Semmiképpen nem lehet a három, mondták hogy a játék egy teljesen új motorra fog épülni. -
#126 (Hardwird)
A World of Gothic hírül adta a hétvégén, hogy a német fejlesztő stúdió - Piranha Bytes - honlapján új alkalmazottakat keres a Gothic 3 projektjéhez. Programozóra és 3D Artistra van szükség. Előny, ha valaki ért az Xbox és PS2 konzolok kódolásához. A feltételeket németül ittolvashatjátok. Lényeg, hogy Essen városában kell dolgozni a projekt végéig.
Van itt még egy kép is, de nem tom, hogy ez most valóban a 3 lenne-e.
-
#125 hivatalos gothic3 honlap (német)
Valami screenshotokról karattyolnak, nemtom lehet hogy nemsokára az is várható -
sanyiiiii #124 sd-g2ndr
keress rá -
sanyiiiii #123 gyere kolira nekem meg van osztva -
#122 Haha de jót röhögtem, akkor jáccc jót majd én is fogok , jeee -
sanyiiiii #121 Nekem az egész megvan hahahaha! -
#120 Jah, szar német... mifasznak nem állnak még át angolra??Minden értelmes ember azt besztéli... -
#119 Szép.
Rohatt német. Nem bírnák angolul írni -
#118 állítólag Far Cry-motor egy részét fogják használni, de főként saját lesz -
#117 http://gothic.rpgdot.com majdnem olyan teljes mint a worldofgothic, csak angolul, van egy G3 interview az articles-ben -
#116 Hátha még vki nem látta ezt...
-
#115 Aladin 3d, vagy Gothic3 XIII stílusban vagy vagy, a számítogep vegyen el kettőt, na hát really sokat tudni a gémről -