20113
-
#193 nincs :CCCCCCCC
De legalább már van hivatalos Angol honlap!!!!!!!!
LINK -
#192 jah! VAn már valami gyönyöködnivaló screen??????????,,, -
#191 plussz a magyarodítás! -
Prince007 #190 Ja, hogy angolul megjelenjen 2006-ig kell várni. -
#189 2005 vége+angolosításs+késés
Soha nem jön ki -
Prince007 #188 [2004-10-22 @ 13:57 - Mantis] (kommentek: 10)
A hírek szerint igen. A Nival és a JoWood embereitől egyaránt kérdezhettek egy bizonyos chaten az emberek, amely lehetőséggel éltek is. Valaki a 2. rész kiegészítője és a 3. rész iránt érdeklődött. A JoWood válasza a következő volt: dolgoznak az ügyön, a Gothic 3 pedig 2005. végére érkezik majd meg. A teljes logot itt találjátok.
Gamestar -
#187 mikor jelenik meg?? -
#186 http://iaro.srv.hu/kep/g2-6.jpg
Ez g2. -
sanyiiiii #185 Nekem csak az nem tetszett hogy olyan volt sok dolog mint amit félbhagytak,de az addon ezt a hibát sikeresen orvosolta. -
#184 A térképméret megváltozása egyértelmű. A 2ben is legalább 3x akkora a bejárható terület van mint az 1-ben. De szvsz nem ez a legfontosabb. Az 1 hangulata mégis jobb mint a kettőnek, talán épp a kisebb bejárható terület miatt. Bezárva egy icipici területre az orkokkal, ahol anarchia uralkodik, a túlélés a tét, és a kijutás a cél.
Salz ha sikert akarnak a nagy terephez, egy nagyon jó kerettörténettel, és hangulattervezéssel kell előálniuk. A 2 ben már ez kissé visszaesett, az addon jött ki ami koregálta ezt a problémát.
Nehogy elcsesszék a 3-at! -
sanyiiiii #183 Nekem az 5x is böven elég lenne, vagy mondjuk egy Morrowind méretű. -
#182 hát anno egy nyilatkozatban azt yrták a fejlesztők , hogy kb. 5X akkora lesz a bejárható terület mint a 2 ben...
jól hangzik -
#181 Ok ez tulzás volt de akkor is sokal nagyobb a tér mint khorinids és azért az is elég nagy volt -
#180 Azért ne túlozzunk. :)
Sose játszanád végig. -
#179 Akkor úgy látszik pár ezer szer nagyobb teret játhatunk majd be? -
#178 Jaja, még nem rakták ki a szobrot,, meg ha rákereseel képgooglen a gothic3 kép az lehet gothic 3. kép is -
sanyiiiii #177 Szerintem is a G2 egy korai(alfa vagy beta) verziojábol vló. -
#176 Ez Khorinst, ráadásul ez a gothic 2 motorja salz ez nem lehet a 3 -
#175 Rákerestem a googlen Gothic3 képekre és az egyik oldalon ez jött be. De lehet hogy ez még a Gothic2 egy bemutató képe. A 3-ról szerintem csak térképek meg artworkok vannak. -
#174 szerintem ez a total conversionből van...
láttam anno valahol a site-ot de már nagyon nem eléxem hogy merre/mi....
-
sanyiiiii #173 tényleg, ez mi? -
#172 Nemértem. Ez most mi? -
sanyiiiii #171 de az ég 1 picikét ronda -
Braveheart #170 ja :D -
sanyiiiii #169 Hát ez zsír olyan mint Khorinis:) -
#168 Az oldalról törölték ha jól látom máshol meg nem találtam, de itt van egy kárpótlás.
-
#167 Csak nincs meg a megfelelő kép
Na akkor finoman megpróbálok utalni rá, melyiket is szeretném nagyban látni, ha megoldható -
#166 Amazonok! Nagyon király! Lesz mit nézni :DDDDD -
#165 És le kell fektetni az egész tábort az amazonok legerősebb fegyveréért. -
Joi #164 pl egy quest: Udvarolj az amazon királynőnek, mert csak akkor mehetsz át a területükön, ha elnyered a szerelmét. :D -
Joi #163 Hmmm... Ha ez méretarányos, akkor nem lesz rossz :))
Amazonia rulez :) -
#162 A beszürt térképen jobb oldalt vannak a régebbi térképek. -
#161 Éljen sikerült! -
#160 Á nem így gondoltam. Még egyszer megpróbálom. -
#159 kép -
Joi #158 A G2 addon területe vajon hol található ?!?!... -
#157 Sanyi. Ha megkérlek kinagyítanád nekünk a gothhic3:world mapot(szines térkép)?
Azon többminden látszik. -
#156 ja. úgy tűnik több lesz a havas mező a játékban.
Én szvsz imádom a hóval borított vidékeket, nagyon várom már hogy mi lesz belőle.
-
#155 tuti nem lesz akkora. g2 se volt annyira nagy mint hirdették:/
Amúgy meg a kep amit mutattak, nem ugy nezett ki mint a nagyon sivatagos. nagoyn varom mar -
sanyiiiii #154 tehát nagyon majd...