20113
-
#433 E3-as Pre-alpha video
Csak az a német rizsa ne lenne a 2. felében... -
vizmagus #432 Én már nagyon várom! De eddig csak lény képeket léttam! -
#431 G1et pont tegnap fejetztem be immárom mágussal :D
G2be már belekezdtem volna, csak kölcsön van a lemez :( -
#430 Jaja.
Most meghallgattam az új zenéket, és visszajött a régi gothic feeling egy picit, és megborzongtam. :D
Azt hiszem elkezdem az első résszel újra, a G3 is megjelenik, mire eljutok a kieges G2 végére talán. :) -
Goth #429 De jó lenne egy G3 :P -
#428 Ehh, de jó lenne egy angol collectors ed., v. egy G2 gold verzió... -
#427 ZENE FÜLEINKNEK :) -
#426 Két remélem még nem volt kép:1.2. -
#425 köszi! -
sunmalac #424 Összeesküvéselmélet szálait kezdeném bogozgatni, ki tettek egy déli-részes artworkot...
-
sunmalac #423 Felső uccsó: bányamunkás
(arbeite = dolgozó, munkás, mienen = bánya, gondolom az angol mine-ból...)
Alsó első: falusi lakos
-
#422 Sajna a délibb részekből nem sok új van, pedig az nagyon érdekelne. Sajnálom hogy nincs olyan rpg ami sivatagos helyen játszódna és ami olyan szintű mint egy gothic vagy morrowind. Nekem mindig is bejöttek ezek a perzsa stílusú cuccok. :-) -
#421 kössz.
emberek, felső sor uccsót, és alsó sor elsőt nem tudta lefordítani. azok kik/mik?
Mi az hogy "NM" "AR" "HS" ? -
#420 Az alul középen ott a játékos? Jól néz ki. ROTFL :D:D:D
A királyról süt h. naaagyon buta. :) -
#419 Lol, az orkok lassan átmennek predátorba. :D -
Goth #418 mi van itt az sg-n? német magyar szótár :D -
#417 Már most látom a concept arton h. a király egy nagy f.sz lesz. :D -
#416 OMG, köszia linket (artworks rulz)
Nah, aki tud németül azt szépen megkérném kezdje el fordítani szép sorba. köszönöm :o -
KH #415 a WoG oldalon van kinn két újabb kép, meg frissült a concept art szekció is...
Artworks
Screens -
#414 Nesze semmi, fogd meg jól. :D -
KH #413 van egy rövid interjuhé, nem sok semmi van benne, mert az ángélus kiadást feszegetik... -
Raj #412 Én is így vagyok vele! -
#411 "Willkommen, Fremder."
Ettől kirázott a hideg. :D
Egyébként az a ház kimondottan ronda. -
sunmalac #410 Kis szines-szagos mittoménmiez.
De G3, az tuti...
-
Raj #409 Rég nem írtok semmot! -
#408 Odabasz! Ez legalább műxik. htx! -
#407 Egyébként mi ez az új faszság hogy több oldalról már a kép linkelés nem müködik? -
#406 Figyeljetek! kepfeltoltes.hu
Ingyenes, korlátlan, és engedi a direkt linkelést! (Nem reklám, hanem tanács...) -
KH #405 SpeedTree lesz a Gothic III-ban is -
#404 És az nem tartozik hozzá? Te! -
#403 szerintm maradjunk a térkép 40% mert a többi ork föld -
Goth #402 20- szor akkora? :o
Na ahhoz nagyon hangulatosra meg izgalmasra meg gyönyörűre kell csinálni a játékot hogy ne azért járja be valaki az egészet hogy "na én már csakazértis bejárom ^.^!"
Nekem már a G2 térképe is túl nagy ahhoz hogy legyen türelmem másodszorra végigjátszani... A morrowind térképétől meg elrenttenek :D hát akkor ez? :OOO -
#401 én még így sem látom a képet -
#400 TUDOM HOGY VOLT MÁR A KÉP csak Töki barátunk helyett tettem be ezt akarta megmutatni (persze mi már ismerjük :) )
-
#399 na én hagyom ezt a képet
-
#398 kösz vaz nyelvtanból 1.8 al mentem át és gondolj bele hogy csak 12 éves vok[IMG]C:\Documents and Settings\Tóth Roland\Dokumentumok\Képek\Gothic_III__15[/IMG] -
#397 Töki, bazz, mire megértettem:)
Használj írásjelet. Nem szoktam szólni, de ez már tényleg hárd:) -
#396 Töltsd fel a galériádba vagy IDE utánna kép és illeszd be a linket. -
#395 megpróbálom a képet újből[IMG]http://C:\Documents and Settings\Tóth Roland\Dokumentumok\KépekGothic_III__15[/IMG] -
#394 Ahoy röviden írok irok a gothic III megjelenéséről:
A térkép 20 akkora lesz mint a 2 (bányv,Korihnisöszevéve)németországba májusba jelenik meg.
Sztem sokaknak a gépte lekelesz cserélni de ha lekel akkor ráér jövör mert akkor már jobb cucos lesz.
Ha valaki tudja hogy a gépről hogyan lehet felteni képet a hagyományos dögevő(ha a kép alul nem lesz jó) a nagy körülberül 2 árnyékfutó a képei alapján a ragadózók kb sárkány hoszuak
akkor kébzeljétek el a sárkány na enyi.
Ahoy[IMG]http://C:\Documents and Settings\Tóth Roland\Dokumentumok\Képek\gothic_III__15[/IMG]