20113
-
#113 Nekem Félig
cry -
#112 Kinek van meg a Gothic II kiegészítése? -
#111 Én is belinkelhetem ezt a 3 képet?
Csak h. legyen vmi... -
#110 nem, GIII concept art. -
#109 Ezek a képek honnan vannak a Prince of Persia-ból? -
#108 ez tokjo csak sajna nagyon regi -
#107 forras: gamespot.com -
-
#105 nyugi má :)
-
#104 I WANT NOW,, egyszer majd lesz valami addig meg halgassátok a zenét és csajozzatok itt a nyár és vészesen fogy -
#103 tul messze van
karacsonyra legyen a fa alatt!!! -
sanyiiiii #102 Nem birom kiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!44444 -
sanyiiiii #101 ugyis a 2005-ös E+-on lesznek a nagy info-k -
#100 mindennapi screenshotunkat add meg nekünk ma mind a piranyánál úgy a jóvúdnál legyen finom a kóla és ultragyors a tempó. -
#99 de en mar nem birom legalabb egy screenshotot vagy valamit....
bruhuhu
gotikharmatakarokmost! -
#98 Gondolom mint derültégből lesz maly valami ütős infoáradat -
#97 jo lenne vegre valami info mar a jatekrol...
az ezereves konszeptartok ota nem volt semmi hir -
#96 A gothicot ismerve a történettel nem lesz gond. -
sanyiiiii #95 Naah!
Jó sztori és szar logo vagy jo logo és szar történet?
Inkább agyaljanak a történeten mint a logo-n! -
#94 de jó lesz majd ha lesz
csak érjük meg -
#93 Húú mekkora fantázia kellett ehhez egy ilyen logót kitalálni ......... -
#92 ;) -
#91 Az eddigi tervek alapján legalábbis... -
sanyiiiii #90 ez lesz a logo vagy mi? -
-
#88 Fókuszokat mijen céllal kell gyűjtani az add onban?
A Gothic3 - ról ami biztos az az hogy onnan folytatja a történetet ahol a 2. részben abbahagyta, és nem egy alap karakterrel kezdünk, azaz a névtelen hős megmarad csak nem 1. szintről. -
#87 Adj oda Baal Lukornak mindent, amire szükség van (két fél teleport tekercs), aztán tisztítsd meg az orkoktól a nagytermet, ahol középen négy oszlop van. Menj vissza Lukorhoz és változz át vérléggyé. Megtámad, csalogasd a négy oszlop közé. NEKI kell oda beérnie, akkor változz vissza (Enter), és meg fog szólítani, aztán már megy minden tovább rendesen. -
Rga #86 A magyarítás leszedését is próbáltam már, de sajnos nem jött be. Sőt újratelepítettem, és ala natur(patch nélkül) sem ment tovább.
Lehet megpróbálom Patch-el, magyarítás nélkül?!
Kösz! -
sanyiiiii #85 Majd:( -
#84 Mikor jön ez a game?? -
#83 Szedd le a magyaritást arra az idöre amig elkezd követni.Utána visszarakhatod.Vmit bekavar sajnos,én is nehezen jöttem rá. -
#82 Egyik haverom ugyanezzel a buggal szenved. Ha van megooldás mondjátok már plz. -
#81 Ha fehozod akkor tuti fogják. :PPP -
Rga #80 Sziasztok!
Egy kis segítség kéne. Egyszer már végigjátszottam a Gothic I-et, és most nekikezdtem újra, de sjnos az ork temetőben Baal Lukornál elekadtam. Egyszerűen nem hajlandó utánam jönni(pedig a szövegben elhangzik), így nem csinálja meg a teleportálást sem, és nekem sem támad, enélkül meg sajnos a fő történetszál nem megy tovább. Bug-ra gyanakszom, de ugyanezzel a verzióval játszottam végig előzőleg is! Ha valaki tud valamit erről a hibáról, kérem válaszoljon.
Üdv!
u.i.:Bocs, hogy ide is írtam, de nem tudom az első rész hozzászólásait nézi-e még valaki. -
sanyiiiii #79 át vagyunk nézve -
#78 Na, akkor nézzeteke át a G2 topicba.
ott megvan hogyan lehet az angol verziójú G2-re felrakni a német verzióju kieget, meg egy angolosítást. Ráadásul működik.
Meg valaki akkor ossza már emg a G2 addont. -
sanyiiiii #77 jowood -
sanyiiiii #76 mind1:)
de tényleg lol
de ba jowoos akkor is osztrák!!
vagy mégsem?:)) -
#75 Lol :)) -
#74 !!!!!!!Németek!!!!!!!
:DDDD