20113
  • Manti
    Aki kijárkál ugye...
  • Szid
    Ja ja.
    30 euróért G1, G2+kieg. németben bárhol.
    Nekem megvan német eredetiben :o)))
  • Randal
    Szerintem adnak ki G1,G2+G2kieg csomagot is amjd egyben, ahogy németül tették.
    Nem lenne rossz:)
    a G1 megvan eredetiben, mostmár csak a G2+kieg kellene:)
    A G2 kieg szerintem is csak 1-2 hónap múlva lesz kapható.
  • Ottto
    "Csak az a kár, hogy az igazi Gothic feeling csak az 1-ben van meg..."
    Nagyonis így van, de azért a 2-ben is ott volt a fíling, ott sem volt egy warcraft féle, tarka-barka fantasyvilág.
    Bár ahogy elnézem itt a screeneket, ez már olyan lesz D:
    Viszont a graf, a kidolgozás és a részletesség, hát az lenyűgöző, csak a kivitelezés amivel bajom van. Napersze még ezen lehet segíteni, messze van még 2006
    Tulajdonképpen a zene is nagy szerepet játszik a hangulatban, ha betesznek egy diablo féle zenét, akkor máris jobban átérzed a világ komorságát, mégha mást is látsz.....
  • Manti
    És végre tényleg szép lesz a víz is. Ebben pl. szebb volt a Morrowind mint a Gothic 2.
  • Goth
    arohatt.... Vazz új számítógépre gyűjtök , nem akarjátok kisebb összeggel támogatni ezt a nemes célomat? :D
  • reménytelen
    Ezek végre normális minőségű scannelt screenshot-ok. Jobb grafikája lesz, mint az Oblivionnak, hehe.
    Csak az a kár, hogy az igazi Gothic feeling csak az 1-ben van meg...
  • grebber
    Nemtom voltak-e de ez marha szép lesz ha ilyen lesz.
  • reménytelen
    Az a T-Rex szerűség überfasza!
    A scavenger (ha az) meg úgy néz ki, mint a Black&White 2-ben a szőrös állatok!
  • Goth
    azt a jó q... ha ilyen lesz benne a scavenger, kiakad a gépem! essznagyon faca :D
  • reménytelen
    Hoppá. Az angol vezió szerintem csak júniusban vagy júliusban fog megjelenni, mint a Gothic 2 tette 2003 júniusában. A német verzó lehet, hogy 2006 januárjában megjelenik, de én szívem szerint az angol verziót részesítem előnyben. Nade! Források szerint a Gothic 2 kiegészítője a The Night of the Raven 2005 utolsó negyedévében megjelenik angolul.
  • PTW
    énis úg ytervezek, hogy Oblivionig gyűjtögetek és amikor az jön akkor amit csak lehet megveszek... Gothichoz meh az már tökéletes lesz amikor megjelenik 2006 félév fele
  • Ottto
    Hát ha nyáron felvesznek diákmunkára, akkor énse fogok!
  • Methylisocloro
    Én nem parázok, én már a Gothic 1 miatt is új gépet vettem anno.
  • Ottto
    A túrót!
    Pezsgek, meg parázok (a gépigény miatt)
  • Szid
    Dehogynem, csak halkan , magamban újjongok.
    Meg gyüjtök a jobb gépre :o))
  • DonnieBrasco
    Engem feldobott!! A képek brutálisák, hát még az a halovány scavenger videó!! Állat lesz :) Megyek Radeon X850XT PE-t venni :))

DB
  • PTW
    ennyire nem dob fel senkit rajtam kívül a dolog..?
  • PTW
    na...
    gondolom már láttátok., de akkoris... felbukkantak az első szkennek.. állam leesett... brutál.... méltó helyét fogja elfoglalni az Oblivion mellett a polcon..

szkennek/screenshots alatt
  • Ottto
    Miért? Szvsz elég komor mind (talán az első nem annyira). Mondjuk engem az uccsó kép megfogott, ezek szerint végre női harcosokat is láthatunk majd....
    Mondjuk a 2-nél is volt egy nő-paladin concept art, de sztem jó lenne pár amazon a gémben.

De az a scavenger az nagyon fajin, de még mindig nemszokott hozzá a szemem....
  • Esrohnoil
    Szép képek. Kár h. az igazi Gothic-feelinget nem adják át.
  • Ottto
    Fanwork

• KH
    találtam egy ilyen szöszenetet az RPGDot.com-on

"Thanks to Lord_Darkmoon (former editor here at the Dot and now editor at German print mag PC Action) for letting us know that the 6/2005 issue of the mag is full of 'Gothic III' goodness, namely a 3-page preview, some first screenshots and an interview with Piranha Bytes Designer Björn Pankratz.
    Subscribers should get the mag in the mail today while us ordinary slobs will have to wait for it to appear at newsstands on Wednesday."

ööö, egyébként csinált már valaki neki oldalt?
  • Manti
    Ezek fejében jó lenne ha tényleg tökéletes lenne, de legalább ne legyenek benne öngyilkosok meg spontán fölrepülések...
  • Szid
    WorldOfGothic.de :
    Gothic 3 eltolódott a játék kijövetele 2006 1/4 re.
    Állítólag a bugok miatt, hogy tökéletes legyen a G3

• Ottto
    Na nézük:
    "Jowood has revealed that Gothic 3 will come at the end of 2005."
    Hát reméljük angol nyelvel együtt!

"Gothic III shall break all the selling records of its predecessors! The worldwide fame of the Gothic games is an important key to success!"
    Gerald Kossaer
    Így van, ígykell lennie, de akkor nemártana terjesztgetni, vagy képekkel, videókkal reklámozni, hogy teljedjen, és nőjjön az a hírnév!

Az a baj hogy megint minden szar a német honlapon van, sőt még ott sem, mert full hibás a honlap D:

"There is now a greater variety of things to download on gothic3.net. Please visit the German web-site if you want to download them."

"Keine Files vorhanden!" <- ez mit jelent?????
  • Szid
    Valaki valami újjat?
    Mikor is jön ki???
  • Esrohnoil
    Év végére kb.
    Remélhetőleg nem csak németül...
  • littleNorbi
    Mikorra várható a játék ?
  • magus
    török/perzsa
  • Goth
    Télleg keleties tájakon fog játszódni? Ezalatt török/perzsa vagy japán/kínai?
    Japcsik rule :DDD
  • Goth
    Még a 2 -ben is csak a 3. fejezetben járok, jó lenne ha pont kijönne mire végeztem :DD
  • Shan
    az általában december 31-et jelent....;)
  • Johnyy
    q/4 ????? lasan már itt van és semi kép :(((((
  • PTW
    2005/Q4
  • littleNorbi
    mikorra várható ?
  • Goth
    Kurvára jöhetne már, nagyon faca

Csak a főhős kinézetén kéne változtatni szvsz, pl. haja kiengedve, szakáll meg minden.
  • Goth
    Áhhh... HavatHavatHavat!
  • Johnyy
    aZtatat oant nem lehet hogy egy aemilt küldünk őpirányásága rezidenciájára hogy lehet hogy nincs kéc a játék, de véglegesítség le a textet és szendjék el nekünknek és akkor mi lefordítjuk és akkor jajdejónakünk,, a játékmegjelenés előtt meglene a magyari, aztán már cska hozzá kellene igazítani,, nem lenne rossz!!!
  • Esrohnoil
    :D