20113
  • grebber
    2-be sem volt ilyen szerintem ebben sem lesz.
  • W B
    Egyép ként lesz olyan hogy nem emberi lényekkel lehet beszélni azoktól vásárolni?
    Vagyis nem ellenségek.
    lesz olyan?
  • W B
    nem azok lesznek
    az különbenis nyilméregbákák
    azok csak a nyilhegyeken lesznek
  • Mr_no_NaMe
    Most nehogymár békák legyenek az alapok?!
  • W B
    egyet értek
  • CarajoEsp
    Hmmm....hát ha sárga békák rohangálnának a játékban, az mindenkinek elvenné a kedvét:):)
  • Gary
    Ork kérdés:
    Álljunk hozzá pozitívan, hiszen EZT is alapul vehették volna!
    Vagy ezek nem is orkok?
  • W B
    Jó ha olyanok az csak a szakál az nem tecik eléggé
    És kicsik a szemfogaik..........
  • CarajoEsp
    A lovak elkészítéséhez adott egy jókis alapot, a Mount&Blade, ha csak fele olyan jó lesz a lovaglás, akkor már nem lesz okunk sírni. Amúgy pedig, lehet kicsit áthoztak a fejlesztők, a D&D-ből, ahol egy ork lehet értelmes is, bár ott ezzel nem változik meg a kinézete. Hát nemtom őszintén megmondva nekem semmi bajom ezzel az orkkal, eddig sem csalódtam bennük, hisz a világ két legjobb játékát alkották meg.
  • Ottto
    Én emiatt sem fogok sírni. Sztem meg lesz oldva a gyors közlekedés, hogyha nem is hátasjószágokkal.
    Persze ha kihagyják, akkor tényleg számíthatnak egy kis tömegre a házuk előtt, de akkor sem jogosan, mert ők megmondták hogy nem biztos hogy lesz, ugyanis nehéz megcsinálni!
  • Ottto
    "miért vágjanak értelmes arcot főleg a hrcosok mikor elsődleges ellenségük közelít feléjük.."
    Nem értem az összefüggést. Azért mert harcos, már hülyének kell lennie? Biztos vagyok benne, hogy az orktábornokok sem zseniként születtek a világra, ahogy Ur-shak a mentorától, úgy ők is a kitüntetésre vártak, míg megkapták. Az 1-ben láthattuk az orkfaluban, hogy náluk éppúgy vannak "civilek"

Én már nem aggódom emiatt. Biztos nem véletlenül van értelmes fejük, nem véletlenül vannak páncélozott meg tökcsupasz orkok és nem véletlenül esznek scavengert -.-
  • szablya
    szerintem az orkok nem annyira roszak, mint amennyire mondjátok. De ha a lóvak nem lesznek benne a játékban akkor mindenkinek fizetem az útat németországba.(de ebben az esetben nehogy elfelejtsetek kínzóeszközöket hozni!)
  • _Atti_
    sztem jo volt a g2 ben..lehetett látni hogy értelmesek..hajokkal érkeztek,ostromzárat tartottak,a hierarchia(ostromkapitány,hadurak,elitek,harcosok,felderitők) stb..de most miért vágjanak értelmes arcot főleg a hrcosok mikor elsődleges ellenségük közelít feléjük..

amugy szerintem nagy a valószinüsége hogy ez vmi vezetőnek a designja.. a harcosok sztem megmaradnak :D
  • Mr_no_NaMe
    Ez teccik...ez jó!!
  • _Atti_
    jah én is aztmondom csak azért irkálok mert a gyuruk ura fele mutogatnak pedig semmi párhuzam a két viág orkjai között
  • _Atti_
    ork

na tessék..torz,romlott tündealkat,de nem ilyen bölcs öregapo mint ez a g3as..nemtom miért a tolienféle orkokhoz hasonlitjátok meg mondjátok hogy azt veszik alapul
  • Ottto
    Talán pont ez volt a lényeg. Az orkok nem vandál állatok mint ahogy egyesek hiszik, ahogy Xardas is megmondta. Végtére is győzelemre állnak a háborúban, és talán pont ez volt a cél. Hisz tudomásom szerint az orkok az emberekből rabszolgákat csinálnak. A városokat őrzik, az emberekre felügyelnek az elfoglalt falvakban. Egy olyan értelmiségi orknak ami az 1ben vagy a 2ben volt, amikről tényleg csak a nyers erő virít, messze nem gondolnád, hogy képes így, hogy úgy mondjam "ember módjára" viselkedni. (Célzok itt az egyben az orkrabszolgákra a bányákban)
    Egy kis észt kellett varázsolni az orkokba, ami sztem ezáltal sikerült.
  • _Atti_
    mindenesetre ez az uj akármi elég furcsa...tul inteligensnek néz ki
  • CarajoEsp
    Én se értelek titeket. Az orkok valóban elütnek attól az eszményképtől, amit megszoktunk, de nem hiszem ,hogy ezen múlna a játék megitélése.
  • _Atti_
    háhháá..:D ez teccet..
    az a fajta ork lenne az alap:P nem elrontották őket hanem azok az orkok:)

szerk: ha megtalálom benyomok ide egy leiráshü,tolkienorkot...

• Mr_no_NaMe
    Mármint nem te hanem Esrohnoil
  • Mr_no_NaMe
    Demost akkoris mér kell rögtön beszólni???
    Kicsit elengedjük magunkat erre jösz és beszólsz...
  • W B
    senki sincs letojva
  • Esrohnoil
    Aham...
  • W B
    mi az ami sokkal jobb?
    Nem hergekésből kérdeztem....
  • Mr_no_NaMe
    Jóvan,ha nem teccik a megnyílvánulás ne írjd ide azt levagy tojva...
  • Esrohnoil
    Annyira nem... van ami sokkal jobban.
  • W B
    mért? téged nem idegesit az ork ember hasonlóság?
  • Esrohnoil
    Az értelmiség látom itt is megjelent...
  • W B
    na Gothic 3 magyar kiadás?????
  • Mr_no_NaMe
    :o)
    Figyuzzatok,ha ezeket a szarokat komolyan gondolják akkor én a 3ba vissza fgogom tenn ia 2es okrokoat!Majd visszakonvertáljuk valahogy!
  • W B
    Te leszel a sárkány
  • Beliar
    Hali!
    Na ne máááááááá!!!!!!!! Ez nem lehet! Ha ilyenek lesznek az orkok, fölcsapok terroristának, s George Bush, Medgessy és Gyurcsány mellett a készítőket is kicsinálom! Föláldozom magam a szent cél érdekében. Ilyen orkokkal nem adhatják ki a Gothic3-at. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMM! Te is fiam, Brutus?
  • W B
    Krotacsata! valami ork szöveg. Ja és kell egy sárkány és pár gyík ember
  • Mr_no_NaMe
    :AASDASDASDASD

ZSIMÁN!!!44
  • W B
    kösz
    10 ember öltözönbe elit orknak, 5 ork sámánnak és 25 ork harcosnak. De olyaná amilyenek a 2ben voltak. És támadják meg a készitőket
  • Mr_no_NaMe
    Hát még a Lord of the Ringsben baszták el az orkokat!
    Amikor jöttek az ulukájok vagy mik na AZOK már orknak néztek ki!
    Nemis értem ménem a kis szarosok voltak az ulukájok és mérnem a nagydarabok az orkok...
  • Mr_no_NaMe
    Egyre jobban teccik:D
    Kinevezünk majd téged tüntetésvezetőnek:D
  • steweee
    hát tényleg nagyon szarok az orkok. gratulálok ennek a faszinak. nagy újítás volt. ezek inkább macskaemberek zöld szőrrel, amit kikiáltott orkoknak. egy ork nem így néz ki az ember képzeletében. mivel sosem ilyen volt egyetlen korábbi fantasy műben sem. ez vmi más lény, aminek ork nevet adtak. remélem csak itt
  • W B
    vagy amit már irtak a Gothic 2 hu-n a magyarlapon az lesz
    Több ezren elmegyünk oda és az utcán meglincseljük a készitőket.......