10611
-
#1240 Ha van lan akkor elég a GIT a multihoz. Ha nincs lan, akkor csak ubi-n megy a multi és ahhoz kell eredeti game. Ennyi az egész. -
#1239 "ha ebben nincs LAN akkor tuti megveszem"?Ha van benne Lan az miért rossz? -
#1238 Ha kijön itthon ez is full magyarul, akkor ezt is megveszem, engem a multi annyira nem motivál. -
#1237 Hát nemtom, én még rossz dolgot nem halottam az ubi netes részéről, bár még nem volt hozzá szerencsém.
Bár ha már egyszer a PT multija díjnyertes lett, akkor nemhiszem, hogy megkapta volna megfelelő technikai háttér nélkül. -
CUCLI #1236 hát jah.
álá fárkráj.
(ha netes részre gondolsz) -
Thanatos #1235 én meg pont azé nem veszem meg mert ubi szokásához hiven szeret azzal is kibaszni aki megveszi :) -
#1234 Hát az első rész megvan fullosban, a második nincs, de ha ebben nincs LAN akkor tuti megveszem. Ez a coop mode baromi igéretes. -
Thanatos #1233 hát ha sima lan nincs benne akkor feldughatják maguknak a csodajátékukat... -
#1232 Ezen kis trélerecske után nagyon merem remélni, hogy a LAN megmarad mint többjátékos mód, mert ha nem akkor irány a CD-galaxis homepage. :P -
#1231 Farcry, HL, D3, MP2, stb, stb.
Nem olyan nagy probléma, abszolút képes vagyok túltenni magam a "megrázkódtatáson", csakazért mégis. -
CUCLI #1230 farcryt nyomtad? -
#1229 Még egy játékkal se találkoztam,ahol egymásra pakolódtak volna!
-
#1228 Mi ezen az értelmetlen? A ragdollok átesnek egymáson és nem lehet valósághűen egymásra pakolni őket. Ha még most se érted akkor nálad van a gond. :P -
Cvd #1227 Ez azért elég veszélyesen értelmetlenre sikerült.:) -
#1226 Arrol nincs infó, hogy esetleg kijavítják a ragdollok egymáson átesését a fullban? -
Thanatos #1225 van új verzioja gitnek is már -
#1224 Megjelent ixboxra! -
#1223 Hali! Ha már erről volt szó, nem ismertek GIT-hez hasonló progikat? Mert nekem valamiért nem akar futni... :-( -
#1222 URL. :P
Bár az utoló előtti nem angyon akar bejönni. -
Thanatos #1221 ilyenekből egy egész sorozat van hiv oldalon :P -
#1220 :DDDDDD -
#1219 Nemtudom voltak-e már, de ezen nagyon röhögtem. :D
-
Thanatos #1218 hát nekik még az is jobb :P -
#1217 Vagy akik otthagyják a pics@ba :D -
Thanatos #1216 jah csak éppen ezel tudják olyan szintre emelni kellemetlenségeket hogy tuti vannak sokan akik inkább megveszik hogy ne kelljen szenvedni, és nekik ez a céljuk :D -
#1215 Na ja. Bár ennyi erővel tudhatnák, hogy a GIT-hez hasonló progik miatt tökfölös próbélkozniuk kicseszni a warezosokkal, úgyis túljárnak az eszükön. :-) -
Thanatos #1214 hát van aki vinné de ha nicns ló jó a szamáris rájuk még midnig nem lehet mondani hogy akkor nem tudnak multizni szal ubi szempontjábol ez sokkal jobb megoldás igy nekik, ez van :/ -
#1213 Értem én a gondoltamenetet de 100%, hogy vannak akik inkább vinnék IP alapján. Amúgy coop-mode devdiary videót tud valaki? -
Thanatos #1212 hát de főleg, mert az ereetiseknek simán jó rendes szerver inditani amit max lepassoznak -
#1211 Miylen egy hét? Csak 4 nap. :-) -
#1210 Na ja, csak ezzel nem feltétlenül csak a warezosokkal csesznek ki. -
#1209 Bakker, mingyá itt van!!! na jó nem mingyá, de 1 hét, ááááááá... -
Thanatos #1208 nem véletlenűl... utolso ismereteim szerint új ubi gamekben szinte egyben sincs..., lehet találgatni milyen okból :D -
#1207 Mondjuk az már helyből érdekes elgondolás, hogy abszolút nincs benne IP alapó csatlakozás. :P -
#1206 Hát ha egyszer beállitod jól már fog menni utána. Meg mostmár a git is autoconfigos ha jól hallottam, majd megnézzük, irunk róla ehy tutorialt aztán tud mindenki játszani vele. -
#1205 Csak kár, hogy majd megint tököli kell a GIT-el. Az vettel el a kedvemet végleg az előző résznél is. :-( -
#1204 Engem főleg a multi része fog érdekelni, az előző részben az zseniális volt. -
#1203 hykao -
CUCLI #1202 kira az új banner.
ki csinálta? -
#1201 Látványban ott van a game /riddick szintü, söt annál szebb, mivel gazdagabb a környezet, szoborszerüen kidolgozott karakterek, tökéletes vizeffekt, minden csillog villog stb/, az elsö két missziót csináltam meg, a játékmenet hasonló az eddigiekhez, eltérés talán a nagyobb szabadság a küldetések során, értsd nem muszály mindig lopakodni, bár általában ez a célravezetö. / egy kis kedvcsináló a pc verzsönhöz/