Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én felfedeztem minden kis dolgot kivéve jumping puzzle-t,azt késõbbre tartogatom.

Nincs is ezzel semmi gond, lenne idõm én is ennyit játszanék, csak ugye egyetem mellett...<#vigyor> Ráadásul szeretek minden kis zugot is felfedezni.

Mert ha valaki kocka attól még nem hülye,nem kell szidni õket,attól sem lesz hülye valaki mert munkahelye helyett szabadságot vesz ki,hogy tudjon játszani,csak kocka. Ezzel nincs gond.

Sokkal kockább játékosok vannak itt is,sokan meg engem tartanak nolifernek csak mert 4 napig +15 órát játszok...Arról ne is beszéljünk,hogy az milyen kocka aki szabadságot vesz ki munkahelyéröl,hogy egésznap kockuljon páran igy tették itt is ,mégse szidtam õket, én inkább a JonNyKa hatalmas egóját nem birom,egész nap itt csorgatja a nyálát. (hajnalban is) 😄

16 nap alatt 136 óra játékidõ annyira nem sok,ha egy noliferhez kéne összehasonlitani.

Ebben is van igazság, majd meglátjuk 😊
Annyi lenne a lényeg, hogy szerintem néhány hét múlva magától is beáll wvw elfogadható szintre, vétek lenne hozzányúlni. Ha pedig ahogy írod még jobban növekszik az érdeklõdés, akkor be tudnak állítani új szervereket, de szerintem mindenképp várnak vele még egy ideig.

DummyBoy
Grat! 😊

136 óra ... Párom szerint ennyit ülök naponta a gép elõtt ... szerintem meg havonta se jönne össze ... xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

PiszkosFred
Alapvetoen igazad van...lenne... 😊 Par het mulva, ahogy te irtad, csokken az aktivitas az ujdonsag hianya miatt. De pont ez a lenyeg, hogy akkor ha lanyhul az erdeklodes, ugy mond elfogynak a pve zonak erdekessegei, akkor nem marad mas, mint a pvp, mint valtozatos es folyamatosan izgalmas tevekenyseg. Vagyis a pvp resze ugyanugy tele lesz, mint eddig, max a szintezos zonakban nem fognak 30-40 fos hordak kisergetni egy-egy karavant, stb.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nem érdemes nagyon szétszórniuk a népességet több szerverre, mert nyilván itt is elmúlik majd az újdonság varázsa pár hét után és visszaesik az aktivitás. Akkor hiába lesz ugyanennyi, vagy még több játékos, ha csak tized annyi idõt töltenek online mint most. Úgy fog kinézni mintha kihaltak volna a szerverek, és nem hogy sor nem lesz wvw-re de még lehet hogy kevesen is lesznek, ezt nyilván Anetnél is tudják.

Jabar
köszönöm

"Jabar sa bu eeda murishani!"

PiszkosFred
ArenaNet <[email protected]>
"Activate your Guild Wars account" cimmel jott anno.

Jabar
valaki beírná nekem a mail címet ahonnan a verification email-nek kellene érkeznie? nem jön meg soha, gondoltam szolgáltatónál megkérdezem hátha náluk akad el csak ahoz kellene tudnom (anno battle.net-es is valamiért feketelistán volt náluk).

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Zomil
Azt is sikerült lenyomni amikor a végén a 2 kristályt kell lenyomni? Mert ott a burrow teljesen bugos, ranged fegyverekkel alig lehet lönni öket, mert mindig miss vagy obstructed-et ir. :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Próbálkozz. a hiba valszeg nem nálad van.
j0nNyKa
80as instát tervezitek explorable-ben? kíváncsi lennék, milyen

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Nem tudok regisztrálni valamilyen 502-es Gateway hiba miatt ... Más is tapasztalt ilyet ?
Necro-nál nektek nincs olyan bug hogy death shroud-nál nincs ilyen fekete füstszerû effekt csak egy fekete sziluett alak a kari? lehet hogy kérdeztem már, nem emléxem. nem tudom hogy ez általános bug vagy megint csak az ATI kártya szarakodik ahogy minden más gammánál.
AC Exp én eddig 3 szor mentem le mindig más csapatokkal abból 2 random csapat. 45 õs necro vagyok. És mindig végigvittük. Ez annak nehéz aki még nem vágja mi az hogy "kite" éledek és futok vissza, etc... A dodge meg alap hogy használod akkor is amikor nem kell😄..
Ahet
A boss halála után, a ládát lootolva kapod meg a többi itemmel együtt. A végén pedig, úgyan-úgy, mint story módban, fel jön egy ablak a teljesített insta jutalmával.

The gods have disconnected you ...

Ezek az exp mód tokenek az inventoryba kerülnek? mert mi az elsõ bosst levágtuk de semmi nincs ami ilyen token jellegû lenne.
Van valahol egy olyan oldal, ahol levannak írva, hogy mik történtek a területeken és hogyan is alakultak át a gw 1 óta?

Ahet
Tagadhatatlan, hogy vannak bugok. Csak, hogy a személyes story küldi utolsó boss-át említsem. Képes magára tenni 1 órás sebezhetetlenséget, mikor már végig verekedted magad mindenen.
Nem voltam ott veletek, nem tapasztaltam ilyet, nem tudok rá megoldást. Nem feltételezem, hogy ügyetlenek lennétek.
Próbáljatok másik úton végig menni!

Mi tegnapelõtt csináltuk meg, én 36 nekró voltam, volt még 3 ember a guildbõl és egy külföldi engi aki ts-en sem volt.

Golyót mindegyikbe, Isten majd kiválogatja!

Running
AC exp-ben annak a teremnek kb 12x futottunk neki, és 1 mp-vel sem jutottunk tovább, pedig csak én voltam 60.-as a többiek 80.-sok. Bénák sem vagyunk, többet nem tudtunk kihozni. Remélem javítják!

Ahet
Megnéztem nekem CMbõl is 30 van. Akkor az is ad a végén +15öt. Ha nem kaptatok a végén, szerintem írjatok Anetnek, már persze ha kell onnan valami.

"Players can obtain a total of 30 Seals of Beetlerun from this objective, 3 times 5 for the bosses and 15 from completing the objective."

PiszkosFred
Viszont, ahogy a BRD is konnyebb lett idovel, es ma mar nem 4-5 ora egy run, ugy gondolom itt is lesz valami fele korrekcio. A kihivas jelleget kar lenne megvaltoztatni, igen is legyen nehez a dungeon, de a szinte kivedhetetlen 1shot-down szituaciokra biztos, hogy lesz valami finomitas.

Ahet
AC-t pont 35-ön. Lementünk storyba és utána egybõl epx-be. Lehet szerencsés utat választottunk, vagy fel voltunk készülve a legrosszabbra, ismerve a GW1 dungeonjait.

Csomószor halunk mi is pedig nem sz*r a csapatunk.
Viszont én kifejezetten élvezem, hogy _nehéz_ . _Nagyon_ .
Nincs kecmec, mindenki figyeljen oda, és adaptálódjon.
Én két trash csoport közt is traiteket meg utilityt cserélek attól függõen milyen mobok vannak benne.
Az is számít hogy milyen a 'terep'.
Bossokról nem is beszélve.

Azán persze megy az anyázás ha megpusztulunk. 😊 Viszont atom jó érzés mikor lemegy az insta.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Me0w
Nem, BC elott par hettel kezdtem el jatszani, es Wotlk-ig birtam.

Together we'll fly someday...

Ahet
Kivéve Manor ... sztem a Dungeon "nehézsége" miatt. (: Story módban is kb 30 perc volt.

Me0w
Koszi, legalabb tudom, mit keruljek el 😊

Running
Tök ügyesek vagytok, hogy elmagyarázzátok, megy az, csak nehezen, de exp módból is van rögtön 3 út, ha jól tudom, meg gondolom ti se 35. szinten nyomtátok végig, vagy 40.esen. Nem hitetlenkedésbõl, csak megnéznék egy oktató videót, hogyan is van a tuti, mondjuk a fejlesztõktõl. Mert jelenleg foshullám.

PiszkosFred
Akkor te sem voltal anno 5-6 oras BRD runokon, meg a vanilla korszak kornyeken 😊 Kilepett valaki/valakik a wipeok miatt, de te maradtal, visszamentel keriteni 4 masik jatekost - mert kellett a fireres cucc MC-be, igy a trasht ujra es ujtra olted mindig, es folytattad. (aztan a lyceumnal mindenki huzott a f*szba aludni)

Most kb megint ez az erzesem van... Nem baj ez, csak fel kell ra keszulni, hogy nem 10 perces speedrun kovetkezik masspull+aoe parositassal.

Ahet
Minden boss ad 5 db-ot, illetve a végén kaptok még 15 db-ot (+xpt, pénzt). Mi eddig így kaptunk mindenhol.

SM=CM 😊

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

30? Ez egységes? SM-bõl nekünk 15 esett fejenként azt hiszem.

Ahet
EXP módban is van hozzá hasonló. Annyival nehezítve, hogy kis gubók vannak amikhez hozzáérve, veterán pókok jönnek elõ. Harc közben idéz sima és veterán pókokat, lökdös, magához ránt.

Me0w
TA pokos bossarol mar nem is beszelek, meg anno story modeban puggal... istenem, mar ott voltam majdnem, hogy eltorom a keyboardot 😊

Me0w
Ha vegigmesz 😊

Ami rossz az megmaradt elsõ részbõl ami jó volt az meg eltûnt.Ezért is nem értettem ezt az egészet miért így lett ez a folytatás.
Ugyanezekrõl a dolgokról beszélgettünk itt évekkel ezelött is amirõl most ti..😊

Ahet
30 tokent kapsz

Me0w
Egyebkent ez az egesz dungeon dolog alapvetoen el van baszva, legyen az explorable mod nezhez, de az ,hogy 3-4 oras runok vannak ,es abbol kapsz 6-8 badget, az nonszensz. Foleg, hogy neha az egesz a szerencsen (is) mulik, egy rossz dodge es halaaaaaal. Azert ez a WoW-ban ezerszer jobban volt kivitelezve, a heroic runok legalabb rovidek voltak, harmadikra-negyedikre meg a kevesbe skilles playerek is meg tudtak csinalni. Itt meg vert hugyozol, hogy a trashen ne halj meg (sokszor), es igy is az ejszakaba menoen szopsz par garasert, mikozben a repair az egekben. Ez a resze a jateknak szar, ertelmetlen.

Ahet
Jól tudod, több csapat is volt AC Exp-ben. Nehéz, de koránt sem kivitelezhetetlen.

Ahet
Több instában is voltunk már exp módban. Sõt Twilight Arborban többször is, más-más úton. Illetve oda még megyünk is jó párszor ... kell az armor set. <#vigyor2>

DummyBoy
Nem igazán hiszem el hogy egy átlag középkategóriás gépen nem okozna gondot 1-200 ember csatája ... Ergó teljesen mindegy, mekkora a limit, komolyabb csatánál ígyis úgyis beleszalad az ember.

Aztán WvW kjú ... szvsz azért lett ez az 500 fõs limit kitalálva, hogy a szerverpopuláció ne legyen annyira domináns WvW-ben, de úgy néz ki csúnyán alálõttek a dolognak. Lehetne dinamikusabb (Mondjuk a legalacsonyabb populációjú szervert figyelembe véve ...) és akkor talán nem lenne ilyen gáz a helyzet.

Vándorolni a szerverek között meg nem a legjobb megoldás ... Hiszen ha egy full szerverrõl mindenki átmegy egy médiumra, akkor az lesz full ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Szerintem semmi.
Braikingboss
Van Guild transfer funkció? Mert szerintem a guildek nem szívesen hagyják ott azt a szervert ahol pl 100k+ influenct beleöltek a guildbe.

Don Kartács :)

Running
Elégedett vagyok a szerverrel, medium szerverre nem megyek, az is tele lesz, és nem egyedül vagyok, hanem 32 másik emberrel.
A térkép fix, hiába emelnék a 2000-rõl 4000-re, akkor nem 4 óra, csak kettõ lenne a várakozási sor, de csodálkoznék, ha 4000 ember nem akasztaná szét az egészet. Ezért mondtam, hogy átgondolatlan volt a játék ezen része és kezdeniük kéne valamit ezzel...

a.carkey
Mi a probléma a whiteside szerverrel?

A medve nem játék.

Ebben teljesen igazad van, de vajon miért nem emelték a WvW kapacitását is a szerverekével?

1.szemetek
2.nem tudják
3.nem akarják
4.emelik azt csak még dolgoznak rajta és nem jelentették be.

Bármelyik opció az igaz, egy pár hétig még nem fogsz a FS-en queue nélkül WvW-zni (ha jól tudom ott vagy), erre javasoltam azonnali megoldást ami addig mûködik amíg van legalább 1 medium szerver a listában.