Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
16 nap alatt 136 óra játékidõ annyira nem sok,ha egy noliferhez kéne összehasonlitani.
Annyi lenne a lényeg, hogy szerintem néhány hét múlva magától is beáll wvw elfogadható szintre, vétek lenne hozzányúlni. Ha pedig ahogy írod még jobban növekszik az érdeklõdés, akkor be tudnak állítani új szervereket, de szerintem mindenképp várnak vele még egy ideig.
136 óra ... Párom szerint ennyit ülök naponta a gép elõtt ... szerintem meg havonta se jönne össze ... xD
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"Activate your Guild Wars account" cimmel jott anno.
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
The gods have disconnected you ...
Nem voltam ott veletek, nem tapasztaltam ilyet, nem tudok rá megoldást. Nem feltételezem, hogy ügyetlenek lennétek.
Próbáljatok másik úton végig menni!
Golyót mindegyikbe, Isten majd kiválogatja!
"Players can obtain a total of 30 Seals of Beetlerun from this objective, 3 times 5 for the bosses and 15 from completing the objective."
Viszont én kifejezetten élvezem, hogy _nehéz_ . _Nagyon_ .
Nincs kecmec, mindenki figyeljen oda, és adaptálódjon.
Én két trash csoport közt is traiteket meg utilityt cserélek attól függõen milyen mobok vannak benne.
Az is számít hogy milyen a 'terep'.
Bossokról nem is beszélve.
Azán persze megy az anyázás ha megpusztulunk. 😊 Viszont atom jó érzés mikor lemegy az insta.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Together we'll fly someday...
Most kb megint ez az erzesem van... Nem baj ez, csak fel kell ra keszulni, hogy nem 10 perces speedrun kovetkezik masspull+aoe parositassal.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Ugyanezekrõl a dolgokról beszélgettünk itt évekkel ezelött is amirõl most ti..😊
Aztán WvW kjú ... szvsz azért lett ez az 500 fõs limit kitalálva, hogy a szerverpopuláció ne legyen annyira domináns WvW-ben, de úgy néz ki csúnyán alálõttek a dolognak. Lehetne dinamikusabb (Mondjuk a legalacsonyabb populációjú szervert figyelembe véve ...) és akkor talán nem lenne ilyen gáz a helyzet.
Vándorolni a szerverek között meg nem a legjobb megoldás ... Hiszen ha egy full szerverrõl mindenki átmegy egy médiumra, akkor az lesz full ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Don Kartács :)
A térkép fix, hiába emelnék a 2000-rõl 4000-re, akkor nem 4 óra, csak kettõ lenne a várakozási sor, de csodálkoznék, ha 4000 ember nem akasztaná szét az egészet. Ezért mondtam, hogy átgondolatlan volt a játék ezen része és kezdeniük kéne valamit ezzel...
1.szemetek
2.nem tudják
3.nem akarják
4.emelik azt csak még dolgoznak rajta és nem jelentették be.
Bármelyik opció az igaz, egy pár hétig még nem fogsz a FS-en queue nélkül WvW-zni (ha jól tudom ott vagy), erre javasoltam azonnali megoldást ami addig mûködik amíg van legalább 1 medium szerver a listában.