63345
  • frango
    Hát csak ez is free...Még anno 1 éve talán mikor az első tesztek voltak játszottam vele. Olyan, mint a Tera -egy jó erős chilis bab utáni- kulája sajnos. Azért megnézem kösz! Hátha fejlesztgettek valamit rajta.
  • Running
    Többet nem dőlök be az EA/DICE párosnak, kipróbálom majd az új bf-et, ha lehet, megvárom az első videókat, véleményeket, utána, ha megfelel az igényeimnek, megveszem, de erre kb 5% esélyt látok. A battlefield 2 alá nem adom, a harmadik rész a nyomába sem ért, nem várok sokat az újtól sem.
  • frango
    Talán játszható lesz, de mondjuk nekem az egész Elder Scrolls téma nem tetszik. BF4?:) Ugyan az az út mint eddig. Most jött ki a MOH Warfighter. Semmit nem változtak a srácok. Nem is fognak. Főleg nem az EA-vel karöltve...Vagy idén lesz Far Cry 3. Arra lehet benevezek.
    2013-ban lesz Blade&Soul(nekem mondjuk ez a keleti izé nem jön be), Archage?. Viszont, ami még várós nekem az a Warhammer 40K : Dark Millenium. Stratégiát nagyon szeret(t)em. Király lenne, ha egy jó MMO-t hoznának ki belőle. Csak hosszú idő..........megint az jön, mint a Tera meg a GW2 előtt....
  • Running
    Whiteside Ridge-en kezdett a legtöbb magyar a Variance közösség miatt. A szerveren viszont elég szar a helyzet,(www-ben ki se jutnak a kezdőről) így sokan már elszivárogtak, a variance is szavazgat arról legyen e költözés.
    Vannak még a Desolation és Far Shiverpeaks-en is magyarok, de jóval kevesebben...
  • penge25
    Szeva pont ma indul ennek az MMORPG-nek open beta fázisa
  • Abore
    Sziasztok!
    Nekem holnap fog megjönni a játék,a kérdésem az volna hogy melyik szerverre érdemes felmenni?
  • Running
    Sajnos nem tudok, én csak a The Elder Scrolls Online-ra leszek kíváncsi jövőre, na meg a Battlefield 4-re. :))))
  • frango
    Csak nekem Massively Multiplayer Online Role-Playing Game kéne. Ha valaki tud valami jót, érdekeset,, ami mostanában indult vagy open bétában van az leírhatná.:)
  • Running
    Ezeket a képeket kötelező kiszivárogtatnom:
    őőő hát igen:))

WWW-n elbújtunk:

tájtanik:

no comment

az op thiefem beolvadós ruciban:))
  • Running
    Van most csomó új játék amivel el tudsz szórakozni, ha már unod a banánt. Ufo, borderlands2, stb...Email-en meg úgyis kapod az infót, ha jött update.
  • Newfronter
    Mi a jó vicc ebben? Hmmm? Így működik baszod.
  • Smithwarden
    Newfronter: "Nagyot dobott" meg "fut mint kes a vajban" a beta driverrel. :D Jo vicc. :)
    Kryon: Nem lagg. Az fps szar. WvWvW-n biztosan semmi gondod sincs es komolyabb csatakban (kb 20vs20 felett) sem esik siman 20-25 ala az fpsed. :D
  • Kryon
    Igaz, de memória is olcsó, alaplapból is lehet jót venni tűrhető áron, ha valaki utánajár. Hűtőn is lehet spórolni, aki nem tuningol elég neki a gyári is, legfeljebb kicsit hangos.
    Összességében ezek együtt sem kerülnek annyiba, mint egy erősebb CPU.
    Gyűjtögetni kell rá, de csak egyszer kell megvenni és sok évre megspórolható vele ez idegeskedés.
    Mivel a jövőben már szerintem nem nagyon nő, hanem inkább csökken a játék gépigénye a fejlesztések miatt, ezért aki hosszú távra tervez GW2-vel az a jelenlegi hardverekből olyan gépet összerakhat, hogy a játék élettartama alatt nem lesz gondja vele.
    Legközelebb majd újít GW3-ra :D
  • Newfronter
    Most jött ki pl. egy új beta nvidia driver és elég nagyot dobott az FPS számokon nálam, most már úgy fut mint kés a vajban.
  • DummyBoy
    Na de ugye számolsz azzal hogy a "lent vannak a prociárak" az nem azt jelenti, hogy alaplap + mem + proci + hűtő is olcsó?
  • Kryon
    Most eléggé lenn vannak a proci árak, megéri újítani.
    Sima i5-el (nem tuningos) eddig még nem volt bajom. Hol és mekkora tömegben szokott lagolni?
    Mert lehet, hogy WR-en még nem futottam bele akkora tömegbe, csak azért úsztam meg :)
  • frango
    Bocs a dupláért:(
    Vexa’s Lab jumping puzzle/mini dungeon
  • frango
    Ha kéthavonta raknak be olyan tartalmat, ami 300 órára jó akkor nincs nagy gond számomra. Nem tudom mit ígérnek és mikor. Általában csak belépek és játszom. Nem nagyon figyelem a kommunikációjukat csak a patch notekat nézem.
    Hogy hogyan fogyasztottam ki? Amit akartam szinte meg is csináltam. 100% map complete. Story kész. Dungeon ruha ami tetszik megvan. Még kb. 10 run AC és a fegyverek is megvannak. Kipróbáltam az összes kasztot és rájöttem, hogy a mainnek kiválasztott kasztom(necro) a legjobb. Ez mind majdnem 300 óra játékidő volt.

Unknow:Nem tudom, hogy milyen event végigjátszásról van szó. Azt csináltam meg amit leírtam. Ez is olyan mint a sima jumping puzzlek. Volt nehezebb is és amikor a végén kinyitom a ládát kapok 2-3 kék itemet, ami megy salvagere vagy vendornak. Ez olyan lehangoló és elveszi a kedvem az egésztől. Olyan érzésem van, mint a SP részben mikor Guitar heronál elérik az 1 millió? pontot.
  • Smithwarden
    ArenaNET allitasa:
    "The game was no longer CPU bound."

Nvidia mai valasza:
    “Guild Wars 2 is CPU-bound, meaning performance is primarily determined by the CPU in your computer and not the GPU. As such, there’s nothing we can do. All I can suggest is overclocking your CPU.”

Magyarul legfeljebb annyit tehetunk, hogy szenne huzzuk a procit, ha nagyobb teljesitmenyt/fpst akarunk. :)
    Bar jopar helyen ez sem er szart sem az alacsony fps ellen, meg tuningolt i7/i5-os procikkal sem.
    Ideje lenne lassan valami normalis javitast kiadniuk, mert ez nagyon gazos, foleg ugye WvWvW-n. :p
  • Unknow
    Te,hogy játszottad végig úgy az eventet,hogy igazából még csak act 1 van bent és pl a realm of the Mad King még bent sincsen?
  • DarkBlade
    Milyen dungeon van ami kapcsolodik ehez az eventhez?
  • Kryon
    Nem kell itt 10 hónapot várni, már novemberre ígértek valami nagy meglepetést.
    Amúgy hogy fogyasztottad ki a tartalmat ilyen gyorsan? Én eddig még egy percig sem unatkoztam, pedig még nem is csináltam semmi komolyabb dolgot a játékban.
  • frango
    Ja csak a kiegészítőt ugyan úgy meg kell vennem majd:) Ez amúgy mindegyiknél így van. Ha már nem köt le, akkor addig nem fizetem a havit. Ha jött valami kiegészítés akkor meg fizetem tovább. Máshol se fizetek az üresjáratért, mert ugye minek.
  • frango
    De amúgy most, hogy így mondod itt max 10 hónapig semmi nagyobb bővítés nem lesz. Kell nézni valami mást, ami leköt addig is...
  • Zomil
    akkor addig menj és keress más játékot :)
    Épp ez a jo gw-ben, h bármikor pihentedheted, mert itt nincs havidij. Ez nem az az mmo ahol azért raknak be concent-et, h minél tovább fizesd a havidijat.
    Aki akar most is talál tennivalot, aki meg 300ora alatt kimeritette azt a tartalmat ami érdekelte, akkor az vár a következö nagyobb update-ig.
  • Jammal
    Persze megértem, érzem én is a dolgot.
  • frango
    De érted, ha már most elfogyott a játék 300 óránál...
  • Jammal
    Bebaszna ha kiegészítőt adnának ki 2 hónappal a megjelenés után. Tudod ki fizetne érte, olcsóbban kijön egy havidíjas mmo akkor ahol többször ennyi tartalom van és patchek formájában jön új cucc.
  • frango
    Hát akkor én is megosztom a tapasztalataim. Igen új köntös LA-nak. Meg vannak valami event félék. A dungeont megcsináltam kék cuccokért. Ejj nagyon izgalmas és fun volt...LA-ban megcsináltam amikor valami könyveket vagy miket kellett keresgélni. Ezért a két óra szenvedésért kaptam egy kb. lvl10es stattal bíró backet. Ejj de nagyon fun volt...Ja meg cukrot lehet bányászni. Jippijájé. Igazából 0 értéket ad a játékhoz, de persze nem baj ha van. Már egy kiegészítőért kiált a játék, mert elfogytak a tennivalók vészesen...
  • MaRee
    És mit is kell csinálni? Itt van középen a tök, körülötte rohangál 2000 player, meg kaptam valami matter metert amit nem tudok használni, az eventnél a spectral energy levels meg ugyan ott áll órák óta.
  • Unknow
    Állítólag vannak permanensek is. Legalábbis ezt mondták LH-ba map chaten.
  • Gubberx
    kár hogy a halloween skinek csak 4 órát maradnak meg :/
  • AntiHero
    Geci jól néz ki :O
  • Unknow
    Gondoltam én is megosztom a tapasztalataimat ezzel az eventtel kapcsolatban.

Én csak annyit mondanék,hogy aki eddig pihentette a játékot az vegye megint elő. Erre a hétre garantált szórakozás.

A design nagyon el van találva. Bár kár, hogy a fővárosokat nem öltöztették át csak LA-t :S
  • TDC Geronimo
    oO

• DarkBlade
    Annak mi az értelme, ami LA -ban megy a mystic forge körül? Baromság az egész..
  • ktm99
    A konder mellett LA-ben van egy candys arus, ott van shortbow pokos skinnel. Persze lehet nem erre gondolsz.
  • Zomil
    Sztem inkább örülni kéne, h a ranger egy tökéletes kaszt nulla buggal...oh wait :D
  • DarkBlade
    Csak engem örvendeztet azzal a game hogy folyamatosan kidobál?
  • MaRee
    Fú nagyon jó és hangulatos ez a helovini peccs :)