63345
  • Jammal
    Egyetlen class a játékban aminek mind a 3 elitje jó, nem is értem mi a problémád.
  • Tomyh
    Na sz.tem ennyi volt a thief.Pvp-t húzni jó volt de ezt a dps-t megcsinálom más class-al is akinek azért def.is akad:)
    Hát nem nagyon kedveltem meg.Hide-ba leszednek,pistol whip-t 2× hárítja akkor kb semmi támadásom nem marad.Initative xarul tölt vissza,prof skillek nem tetszenek az elite-re meg ki se térek.
    Az,hogy néha 1v1-be kivégzek valakit 2 sec alatt hát nem hoz lázba:))
    Nagy csatába meg elvérzek..
  • a.carkey
    Például nekem nem volt norn karakterem, de náluk pl. a jégfocis részt az jópofa volt kipróbálni. :)
  • a.carkey
    Mire elértem a nyolcvanat, szép lassan, komótosan, addigra volt goldom és maradt is, miközben felruházkodtam értelmes cuccosba. Az bizti, hogy ha újat kell kezdeni a bank kivételével az összes plusz szírt és szart (plusz tároló slot, stb.) meg kell újból venni, de mivel ez a játék hosszútávra szól, szerintem észre se vehető probléma. Ennyi hátrányát látom.

Annyi szépet és jót írtatok itt a topikban, hogy komolyan jó érzés próbálgatni az összes classt/professiont, mert nem találkoztam még olyannal, ami ne lenne érdekes.
  • Fyndath
    Erre én is kíváncsi lennék és persze mi lesz azokkal, akik már megcsinálták a Storyt?
  • Yossarian
    ja, de wvw-re meg jó lenne a szint és a gear és ha már belefeccölted az időt meg a goldot egy kariba, nem biztos, hogy jól esik, ha kezdhetsz újat.

A botokról meg: miért nem lehet küldeni a mailt alapból az adminnak ha botot látunk és egy kis team azonnal nézhetné meg és már menne is az account ban? Valszeg jobban meggondolnák a fiúk a botozást.
  • Zomil
    Föleg a pvp buziknak jo ez, akárcsak a gw1-ben olyannal lehet spvp-zni amivel akarsz mert megcsinálod a karaktert meg a tutorialt és már lehet is pvp-zni :D
  • a.carkey
    Tök mindegy mit nerfelnek, nem, mert ez egy játék. Ingyen hely a betöltött mellé még van négy, és akár még újabbakat is lehet venni, kipróbálni a többit is.

Kb. mindenki úgy érzi, hogy pity-puty egy újabb nyolcvanas, pity-puty idő rá egy értelmes gear is, tehát ha valamit lenerfelnek, nyomjál közben mást. Ha nem érdekel a pve, akkor meg pláne mindegy, még nyolcvanas se kell.

Ha meg csak a ranger, akkor pedig itt az idő más fegyverzetre váltani. Én pl. warriorral a hammer-longbow komboba szerelmesedtem bele az elején, egészen addig míg eljutottam nyolcvanig. Utána viszont azonnal dobtam, és utána jött a két sword-rifle ág, mert most mást próbálgatok. Imádtam a longbowt, ennek ellenére semmi bajom nincs az említett új felállással, max. csak az elején volt szokatlan.

Pont azért jó a játék, mert rengeteg lehetősége van az adott classnak/professionnek.
  • DummyBoy
    1: Nem ... csak próbáltak rá utalni, hogy nem olyan nagy a baj ...
    2: Itt? Ki?
    3: Fussál ennek neki gyorsan mégegyszer ... Az engineer cuccainak több mint fele nem, vagy nem jól működik ... (Traitek, skillek, elixírek, a komolyabb játéktechnikai bugokat nem is véve számításba ...)
    4: a WvW dolgok minden kasztot érintenek.

Te meg idesírtál 3 Nílust az "íjászod" miatt ... lol ...
  • Fyndath
    1 gombos 2 sec alatt ölő? :) Ebből csak a 2 sec igaz, az 1 gomb nem, ezt tegnap be is bizonyítottam, CSAK A backstabhez 6 gomb kell.
  • maniac001
    Az elég fail lenne akkor, mert a farmbotok nem mind 80-asok.
  • Jammal
    Így van, 80asok tapasztalták ezt én pedig mint írtam pvp környezetben ahol szintén 80 vagyok.
  • maniac001
    Én nem tudom, melóban vagyok. Jammal írta.
  • Jabar
    csak 80on nem tankolnak a petek? Azért kérdem mert néztem ahogy tesóm játszik vele és teljesen normálisan tankoltak.
  • maniac001
    1. Nem én hoztam fel megint ezt a ranger témát ha visszaolvasol.
    2. Más is "sír" a folyamatos és értelmetlen ranger nerf miatt.
    3. Semmi más kasztot nem ért ennyi szarság, nyilván az anetnek célja van ezzel. megnézném te mit
    szólnál ha pl. lennének elementalist botok, és az anet úgy kezelné hogy szétnerfelné a kasztot.
    4. Te sírtál legtöbbet a WvW baromságok miatt (jogosan). Amiatt lehet sírni, nerf miatt nem?
    Hosszú napokig volt nálad téma a WvW dolog.
  • Jammal
    Elég perverz vagy, ez egy baszós gömb :D
  • Running
    Többet nem kérem, hogy kapcsolj vissza kettőt és tegyél lakatot a szádra:
  • Running
    Kedves maniac001, a következő ilyen szép hsz után, nem törölni fogom, hanem kikönyörgök neked egy 3 hetes pihentető bannt.
  • maniac001
    BTW az hogy a botokat úgy kezeli az anet hogy elveszik a pet tank képességét szerintem no comment kategória. nem? (de)
  • Chris
    Nem, a Kata által belinkelt nő kéne neki, két baromi nagy mellel... meg két baromi nagy anyai pofonnal, ami talán helyretenné őt. Vagy ugyanez az anyai internetmegvonás. :D
  • maniac001
    Nem vagyok elég sok jó ranger. EGY jó ranger vagyok :)
  • t0xikus
    vagy=van és nem ? hanem . :D
  • t0xikus
    elég sok jó ranger vagy? lehet, hogy te nem vagy jó ranger?:D
  • Tomyh
    Egyre többen tudnak jól játszani Mesmerrel és nem ismerem ezt a Class-t így nekem egyedül Mesi ellen nehéz játszanom.Többit már ismerem első részből de ez a Mesmer teljes revampot kapott.
    Nerf ide v.oda akkor is szivat engem:/
    Warri nem nagy szám így,hogy Thief-el vagyok.Mesmer vagy Guard,na az ellenfél számomra.
  • Running
    Én már többször megnéztem, hány éves, mert 15 éves csajoskodó kisfiúk szoktak ennyit zokogni fórumon. Kata által beszúrt nő kéne neki, két baromi nagy mellel, akkor vigyorogna egész nap, mint Joker a Batman-ben, akárhányszor nerfelik szegény karakterét.
  • Chris
    Ugye gyakran mondják neked, hogy vmi hihetetlenül irritáló, idegesítő, unalmas, vagy ezek bármilyen kombinációja, permutációja, variációja vagy?
  • Kata
    Erősebb? Több skillt is nerfeltek legutóbb a mesinél.
    Most a thief meg a warrior a menő, mindent megölő.
  • Tomyh
    Mesmer egyre erősebb.Kezd idegesíteni,lassan már be se támadom nem fogok vele szórakozni:D
    Majd megöli más aki akarja..
  • Running
    Erről ez jutott eszembe. link
  • maniac001
    Akkor miért nem adnak a többi skillnek sebzést nem?
    Úgy látom az anet egy nagyon balfasz csapat. Tényleg úgy akarják megfékezni a botot hogy tovább nerfelnek egy kasztot? Nem hiszem el hogy ezek normálisak... Pár idióta miatt szarrá szopatják azt aki normálisan játszana. Vegyék ki a gecibe a rangert és kész. Meg hogy a SB nerf 7% dmg csökkenés.. aha, jó lesz az 40%-nak is a stackelődés szarral együtt. Ekkora egy balfasz bandát...
  • Jammal
    próbáld csak ki, többeknek is feltűnt hivatalos fórumon, én ugyna nem pvezek rangerrel de spvpben forest mapon ráküldöd a petet a bossra hagyod hogy beleverjen párat és mikor már rágondolsz, hogy te is támadd akkor már fut is feléd. Ez a shortbow nerf meg... a minusz bleed stackel nem is törődnek, de sebaj problem solved így már fun szerintük a ranger és több skillt fogsz használni shortbowon ha dmget akarsz :D
  • Omlás
    Eredetileg ő is ranger ! :D simán GW2 fíling és ő sem használt íjat :PPP

proof : ranger :)
  • maniac001
    Hogyhogy nem tankolnak a ranger petek?
    ne bassza már meg hogy pár faszkalap bot miatt szopassanak egy kasztot...
  • Kata
    dádá lesz!
  • Jammal
    Ranger shortbow nerfre a válasz:
    Took a couple of days to get debugging in on this. It is in fact a 40ms difference which equates to about 7% less damage when spamming 1. We made this change because it was creating some animation bugs to leave it where it was. It was also encouraging just spamming 1 which isn’t the most fun gameplay. If our data shows shortly that shortbow is now not effective we can certainly address that, but would do so by improving other skills on that weapon rather than by reintroducing the spam on 1 and the bugs that it was creating.
    Mintha ez változtatna azon, hogy továbbra is auto attack afk marad csak shortbowal mert nincs más dmg képesség rajta. Nagyon sötétek ezek arenanetnél.
  • Running
    Ok, jelzem is a hivatalos fórumon, hogy a teleport mehet elitnek 180sec cd-vel. Egyszerre elég ennyi, jövőhét utánra is maradjon valami.
  • Kata
    Akkor téged foglak megverni. :P
  • Jammal
    Ez az új "megoldása" is remek az arenanetnek a botok ellen, DM után berakták, hogy a ranger petek nem tankolnak...
  • Shaenis
    Teljesen igazad van, én sajnálom is. Szerencsétlen ott botladozik egy kétkezes kard súlya alatt, amihez nem kellene legyen semmi köze sem. Nem is kellene neki semmilyen fegyver, lehetne a különböző mantrákhoz "weapon" skilleket rendelni, és azzal váltogatni.
  • Running
    Remélem a kövi peccsben nerfelik az elével együtt, mert túl OP mind a kettő.