Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát a sima random spvp hagy némi kivetnivalót maga után....voltaképp csak akkor lehjet érvényesülni ha zergeltek 0/24-ben.....aki elmegy másodmagával /pl. én.P/ ,hogy foglaljon vagy figyeli is a számlálókat és próbál aszerint cselekedni,hogy nyerésre hozza ki a játékot francokat sem ér:S😞( pontot nem kapunk,mert jön a zerg és bedarál.....kb. az nyer /és a nyerés sajnos nem azt jelenti,hogy a te csapatodnak lesz 500 pontja/ szóval az nyer illetve nyeri a pontokat akik 4-5en egyszerre darálják az embereket....igazából lehetne egy rohad nagy aréna is az spvp ahol egymásnak eresztik a 2 csaptot,mert a taktikus játékkal csak azt éred el,hogy neked lesz a legkevsebb pontod a játék végére!

amúgy egyetlen egyszerü átalakitással véget lehetne vetni ennek: ha tied egy bázis mondjuk 15 secente tickelhetne 10 pontot....igy megérné megtartani is....azért a 10 pontért elszedni nem éri meg...sokkal többet érsz ha 15 pontért ölöd halomra a másik csapat tagjait...nomeg a gyõztes kaphatna alapban mondjuk 100 pontot...az,hogy "nyerünk" 200-500-ra és van a meccs végén 60-80 pontom ,mert jófejk vagyok és defelek vagy szedem el a pontokat mit érek? mikor a zerger agyhalottak 200-300 pontal fejezik be a kört....

OKÉ OKÉ tournament! nos jelenleg inkább szintezés van és tournament csapatot nehezebb is összehozni....

s0n1c
Erre akartam célozni 😊
Fogalmam sincs, gondolom ha lenne ilyen lehetõség, azt tuti reklámozták volna már. De kipróbálhatjuk majd vmikor.

s0n1c
ezzel*
s0n1c
Na igen, ezze én is így vagyok, pedig a www is rettenetesen jó...
Tegnap csak nyersanyagért akartam futni pár kört egy mapon, de párszor bekapcsolódtam egy-egy eventbe (volt pár köztük, ami más eseményt triggerelt, mint amikor szinteztem ott). Úgy fejlõdsz, hogy nincs progress, ezt zseniálisan csinálták meg.

Tournamentet lehet nyomni cross server party-val, vagy csak azonos server-rõl?
Running
Ezzel pont én is így voltam. Arra gondoltam, hogy kijön a játék és www-n és spvp-n fogok rohadni folyamatosan, erre annyira lekötött a pve rész, (www-n meg órás sorok vannak) hogy kb el is felejtettem spvp-re menni. Persze lesz ilyen is, de majd csak ha felfedeztem a pve terület nagy részét.

Nekem olyan érzésem van, mintha 3 játék lenne 1-ben és az a legnagyobb bajom, hogy nem tudom melyiket csináljam... A végére kellene már érni végre a personal storynak, craftot is ki kellene maxolni, dehát olyan jó a wvw is, ahogy az spvp is. A bõség zavara. 😄

Ha a mystic forge miatt akarsz odamenni akkor nem érdemes van belõle a tornamentes mellett egy.

Hogy heavy armort még véletlenül se dob egy chest se, nekem, már lightbõl simán összejött egy set.
s0n1c
Noooot, én spec pvp beállítottságú vagyok, de annyira leköt a craft, a felfedezés és a pve tartalom, hogy spvp-t beta óta nem játszottam. WWW-t is csak párszor pedig arra elég rendesen áll a cerka. Úgyhogy nem, nem fogott mellé.
Szerintem amúgy ez nem egy magasabb szintû bow. Tedd be a pvp lockeredbe és nézd meg kb. hova rakja az íjak között, én úgy emlékszem vhova az elejére kerül. Amúgy a tournamenteket kellene erõltetni, mert úgy tûnik azok alapból "magasabb szintû" tárgyakat adnak. Eddig az elsõ és egyetlen helyezésemért, egy második helyért kapott dobozban volt két közepes szintû light armor.

j0nNyKa
nincs valami cucc a játékban, ami végtelenszer használható, és bárhonnan bármikor elteleportál lion's arch fõterére ?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
#&@#@ f*szmák (mondjuk lecraftolni is) <#idiota>

Höhö, pont ilyen bow-t dobott nekem tegnap egy rabbit chest. 😄

Fpocok
Akkor ezzel a játékkal eléggé melléfogtál.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Running
Ha nem voltál még pvp, az kb olyan, mintha még sose lettél volna még csajjal...<#hehe>

penge25
Pvp-be még bele se szagoltam, pve beállítottságú vagyok, de most hétvégén meglesem.

penge25
köszönöm a válaszod<#worship>

Hivatalos oldalon is,csak CE-t,lehet venni.

Udv!

Jomagam PC Guru elofizeteshez kaptam, ajalnom hogy kerdezd meg toluk!
Fel evre ~17k volt a 6 lapszam+ dobozos jatek. (ha ugy vesszuk, 5k volt maga a jatek)

Bio

Radioaktiv#2562

Jockey
hivatalos oldalon meg tudjatok venni, vagy varjatok..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

ha lehetne online venni mondanám h röffenjünk össze mondjuk TIKbe és megodljuk de sajna nem lehet

most nézem h se 576, se edigital honlapján nme tudod megrendelni

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

tenkjú 😊

Nefürgyé le!

Omlás
<#eljen>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

j0nNyKa
leírom hogy nagyjából hogyan jött össze az a bow:
- nyomtam sok sPvP meccset, kaptam a glory-t értük
- lett pár item tokenem (ezek kb. fegyver kinézetek), persze ilyen szépet nem találtam, sõt, rengeteg light armort, heavy armort, illetve ronda medium armort találtam, na meg ranger számára használhatatlan fegyvereket
- rank 1 pvp glory vendortól vettem 200 glory-ért egy longbow alapot, illetve 100 glory-ért egy 15-ös pakk pvp salvage kitet
- a pvp salvage kittel elkezdtem lebontani a fent említett használhatatlan tokeneket
- lett belõlük egy csomó arcane crystal, illetve arcane powder, és az egyikbõl (végre) kiesett salvage után egy rabbit token

egy pvp tárgy a mystic forge-ban így áll össze:
- a fegyver tokenje, ez a 200 glory-s cucc
- rank token (rabbit, deer, tiger, stb.) - ez határozza meg a kinézet rangját, azaz _elvileg_ minél nagyobb szinten állsz pvpben, annál jobb (szebb) cuccokat tudsz craftolni - én bemákoltam a kis nyuszis tokenemmel egy nagyon szépet 😊
- arcane fragment (ez 3 lehet, szintén erõsorrendben: orb, crystal, silver)
- arcane powder

én tehát a fegyver tokent, a rabbit tokent, egy arcane crystalt, és egy arcane powdert gyúrtam össze, abból adta (véletlenszerûen) az 51 lehetséges longbow kinézetbõl a lentit

j0nNyKa
nem láttam szegeden én sem sehol
valami botterek / hekkerek ellen csinálták azt, hogy perpill online sem lehet kapni, úgyhogy szerintem várnod kell pár napot sajnos

Caliph
szerdán vettem a westend media marktban,15k volt dobozos,volt még 2 a polcon

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

annak az esélyét növeli, hogy ritka tárgyat kapjál a dropból, pl zöld vagy sárga

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Egy kérdés :Találkozok olyan ételekkel, hogy magic find stat van rajta.
Ez pontosan mire jó ? Haszns egyáltalán ? Jól értem, hogy növeli a drop rate-t ? Pontosan hogyan ? Köszönöm .
Me0w
Nalunk az a baj, hogy nagyon sokszor orakon at overflowon jatszom, onnan pedig 3-4 ora a wvw-re bekerulni :/

Together we'll fly someday...

Én tegnap este láttam elõször wvw queue-t, eddig sosem kellett várnom. (Whiteside)
Borderlands elfoglalása után mindenki megindult eternalra, szerencsére csak 3 percet kellett várnom. Szóval maradok low pop szerveren, jó az. Kb másfél óra wvw-vel összejött a monthly kill fele, és 100k xp meg egy csomó karma.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Tegnap már nem volt belõle, csak vmi Gem Card nevû hozzávaló, 7k körüli összegért. Online store-t is néztem, több helyen, pangás van, out of stock mindenütt. Így jártam...majd lesz.

Nefürgyé le!

Tudom hogy nem vígasztal, de hétfõ este a szegedi MM-ben láttam egy jópár dobozos verziót 15k-ért, biztos lesz még.
Avenger
Én konkrétan 3 napja próbálok bejutni wvw-re, de nem sikerült még a sorban állást kivárnom. Igaz nem is játszok sokat egyhuzamban(1-2 óra). 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Running
Kb annyira, hogy 3 naponta növelik a szerverek kapacitását, hogy beférjenek az emberek. Kíváncsi leszek, mikor állítanak be új üres szervereket, mert a www miatt azért annyira nem jó, hogy 650 ezren játszanak egy szerveren.

Avenger
Azt írja out of stock, meg drága is. 😊
livekodok.com-on is elfogyott, elég szépen fogyik ezek szerint.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Sehol nem lehet kapni.Külföldön és MO sem.Majd olyan szept.15 körül már esetleg.
Vicc azért,hogy egy új játékot nem lehet kapni😊

a.carkey
Szegedet nem ismerem, de Budaörsön a hülye azért nem vagyokban és a legtöbb 576675ben tele volt GW2vel a polc. Hétfõn láttam CEt is, de azt keddre elvitték. 😞

Szerintem rendelj egyet, megkapod, és ennyi volt.

De NEM KELL DOBOZOST VENNED, mert a simában semmi sincs!!!

Itt vegyél kódot és kész!:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
www.onlinekeystore.com

A medve nem játék.

Hm, hétvégére terveztem egy kis GW2-t, saját accounttal már végre, mert eddig csak kölcsönnel próbálgattam. Irány az Árkád, parkoló alig, mivan itt, ja kupon napok, tovább az 576 shopba, Gw2 van? elfogyott, mikor lesz, honnan tudjam szerdán (nem te vagy az eladó?), Mediában szintén, ójeee.
Szegeden hol van még vmi hely, ahol lehetne venni? Mindegy, az 1. részt is 1 hónapos késéssel kezdtem, majd csak behozom valahogy. Viszont kezd tetszeni a játék. PvP-vel magyar guildben foglalkoznak komolyabban? Az a rész érdekelne jobban.

Nefürgyé le!

Running
Tonight's Update
We'll fix the issue with parties not staying together as they travel into dungeons.
We'll fix issues with the storyline steps "A Light in the Darkness," "Estate of Decay," "Explosive Intellect," "Rumors of Trouble," "The Lost Chieftain's Return," and "Tribunes in Effigy."
We'll add an option to stop queueing for your home world, for players who want to remain on an overflow server indefinitely without being asked.
We'll add an option to report an account for sending spam or otherwise inappropriate in-game mail.
Coming Soon
Some players' monthly achievements didn't correctly reset on September 1 at 00:00 GMT. To allow those players to collect the next monthly reward, we will reset the monthly achievement of any player who is already at 100% for the month as of tomorrow night's update.
We're working on a fix for PvP tournament rewards.
Trading Post
Trading Post item and gold delivery was slow for part of the day today due to a network connectivity issue between data centers. Delayed gold and items are being delivered; check your "pick up" tab.
Gem Purchases
We found some cases where players didn't receive items after purchasing them on the gem store. We have records of all occurrences and are in the process of refunding gems to all affected players. Note that refunded gems will simply be added to your account's gem balance.
Reporting exploits
If you discover an emergency game-breaking or economy-breaking bug, do not exploit it, but please notify us immediately at this email address: exploits (at) arena (dot) net. You may also use this email address to report suspected security vulnerabilities. Thank you to everyone who has sent reports. However, note that we cannot respond individually to emails to this address.
Worlds & Overflow
We're increasing world capacity as necessary to handle all the new players coming into the game.
During this initial surge of high concurrency, and especially while most characters are low-level and thus playing in the same starting areas, it's common for players to be directed to overflow servers. To play with a friend on a different overflow server, form a party together, then right-click on the friend's portrait in the party list and click "join". We expect the use of overflow servers to naturally subside as players spread out more through the world.
Next software updates
The next software update will be tonight at midnight Seattle time. We don't expect significant downtime tonight, but the game may be unavailable for 20-60 minutes during a software update.

penge25
Ejjj, gyönyörû az az íj, mi az a pvp crafting?

Marfy
Reggelt!

Lehet volt már kérdés, hajat, szakállt stb. lehet változtatni játékon belül?

bemakkoltam egy frankó vállast😛

tegnap találtam egy sötétbarna festéket, beraktam a "palettába" és mára eltûnt. találkozott már ilyennel valaki? az egyik legjobb festékem (volt).
j0nNyKa
szórakoztam kicsit PvP craftinggal, az eredmény:

Rowlend
Eszméletlenül jó! Az utóbbi idõben kb. 2 játékkal játszottam ilyen szinten sokat. 😊

GET OVER HERE!

"Ja és még vélemények a játékról személy szerint érdekelnének!"
Kb. 50000 hsz-ben van pár, de elég csak olyan pár ezret visszaolvasni 😄

Jó, megéri megvenni az tuti. Kell ennél több? 😊))
j0nNyKa
vegyed, awesome

JaSoN HuNTeR
Sziasztok.
Erõsen gondolkozok azon hogy megvegyem-e a játékot. De még nem volt alkalmam kipróbálni a játékot.
Csak videókat,képeket láttam róla és igaz nagyon tetszik, de nem tudom mennyire tudna lekötni.

Elsõ részbõl az összes rész megvolt csak eladtam mert 2 év után meguntam.

Amúgy hol érdemel leginkább megvásárolni az alap dobozos kiadás? BP körzetébe.

Ja és még vélemények a játékról személy szerint érdekelnének!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Pontosan<#vigyor0>

Avenger
Szóval a rúna második bónuszát csak akkor kapod meg ha két ugyan olyan rúnával felszerelt ruha van rajtad? Mint valami set bónusz? Ezt én sem tudtam, de így már értem 😄