63345
-
Susarc #53383 CSATT!:D
ezt még a rugesz meg a warri sem produkálja::P
minden MMO-ban ez van idővel a játékosok rájönnek a brutál gear+skill combókra amikre a készitők nem gondolnak......
nesze neked hosszu taktikus fightok újfennt:P -
Fyndath #53382 Kedves Engineer kollégáknak:
-
#53381 Ha ilyen egyszerű lenne! :D -
Susarc #53380 hát passz csak rágoogliztam:P -
#53379 Ez a videó csak egy kamu, a víz is gyorsabban kezd el mozogni, amikor "begyorsul" és a terület kiírása is túl gyorsan eltűnik. :) -
#53378 Helloween event leírás \o/ -
Fyndath #53377 "Halloween has a long history in Tyria, and in times past was always marked by the spirit of Mad King Thorn cavorting among the people unleashing his own brand of insanity. However, it’s been over 250 years since he was last seen, and for most people he is merely a figure of folklore. Despite this, rumors persist among the populace that something wicked this way comes.
Shadow of the Mad King is the first major game release for Guild Wars 2 and will go live on October 22. This new game update will include a number of new features for all of our players to enjoy, new content to explore and see, and a week-long Halloween event." -
Susarc #53376 még 1 Kyren Shattenklaue -
Susarc #53375 első speed hacker spotted pvp ben! SORELI és SHARROG! pimasz kis köcsögök ráadásul!
legalább +100% speedel nyomták ahogy megtudtam becsölni az én 33% os buffom,hoz képest folyamatos quickness volt rajtuk még bónuszba....20-as bleedet 1 sec alatt raktak fel....
kb igy nyomták
-
Kryon #53374 Ilyenről még nem hallottam hogy terveznének, de rengeteg videot találsz a neten a játékról, pl. itt.
Szerintem érdemes megvenni, havidíj nincs az árát meg megéri.
Annyi, hogy hc pve raid tartalmat ne keress benne, mert az nincs, de nem is hiányzik.
-
Ad4m #53373 GW2 account eladó
-Lvl 80 Guardian majdnem teljes exotic szettel
-5k gem
-pár kisebb kari
-akár személyes átvétel
mail: [email protected] -
Abore #53372 Sziasztok!
Gondolkodom a játék megvásárlásán,viszont szeretném elötte kiprobálni.Szoval a kérdésem az lenne hogy tudtok e demorol vagy valamilyen kiprobálhato verziorol a közeljövöben. -
#53371 Ez is elkészült. -
titani #53370 login
itt se enged be. most 2. napja hogy nem lehet belépni.
azelőtt betudtam. nem változtattam emilt se , jelszót se. -
#53369 hivatalos oldalon be tudsz lépni? mikor léptél be utoljára? nem kaptál emialt esetleg, h megváltozott az emailed? -
titani #53368 valós az email cím . eddig is ezt használtam -
#53367 Irj a supportnak, vagy irj be valos email cimet :) -
titani #53366 Hali
Visszatérve kirándulásból , nem tudok belépni a GW2-be.
Mi változott ?
Ezt írja : The email adress you entered was not found.
If you have an active game account, please try again.
If you're still having trouble,please contact Customer Support.
Mi a teendő hogy beléphessek ? -
#53365 Valami miatt erről a képről eszembe jutott a Borderlands :D -
Susarc #53364 mennyi a tárnák spawn ideje? 1 óra körül bányásztam egyet...kicsit szocializálódtam ,most megint belogoltam és a tárna amit kiszedtem még mindig nem termelőd9tt újra...:S:( -
Susarc #53363 -
Susarc #53362
én meg erre:D -
#53361 kaszt :) -
#53360 Erre gondoltam. -
#53359 Minek fordítsam a professiont? -
#53358 bokorfejű :p -
#53357 Rangerem :)
-
Susarc #53356 szakma? azt pakolhatod kényedre kedvedre tudtommal -
#53355 Ha a faj és szakma választást is engednék, az korrekt lenne. -
Kryon #53354 Ennek örülök. Gyakran járok úgy, hogy magasabb szinten jövök rá, hogy nem egészen úgy néz ki a karakter, mint ahogy elképzeltem. (pl másik zóna fényviszonyai közt már ronda, pedig kezdőn jól nézett ki) -
#53353 Új tárgyak (terv) (haj, karakter, név változtatás, stb..) -
#53352 -
#53350 -
Susarc #53349 bazzP
Ori/Chest ésatöbbi mit merre:P -
Susarc #53348 Ajándék:P
-
Susarc #53347 nem,nem nem.....rosszul értelmezted vagy fogalmaztam akkor meg......
csinálsz,csinálni is kell mindent, de azt a mindent csak akkor tudod igazán ha nyomulsz a zergel...tehát folyamatosan mozgásban kell lenni,mert ha beállsz egy bázisra,hogy majd jönnek akkor csak pislogsz a scoretáblán pedig az is fontos...illetve fontos lenne,hogy taktikázzatok a bázisfoglalásokkal,de minél többet taktikázol annál kevesebb pontot szedsz össze!
Olyan ez mint WOW-ban AB....csak itt a zergerek nyernek és nem azok akik észjátékot folytatnak!
lehet kivétel én is összeszedek 300 pontot meccsenként ,de akkor nagyon nagy mák kell,hogy jó irányban kommandózzak,hogy még véletlen se fussak össze az 5-7 fős zergel
-
Chris #53346 De ez olyan túlzás amit írsz, csak úgy lehet 300 körüli pontokat összeszedni meccsenként ha gyakorlatilag mindent csinálsz és nyersz, nem véletlenül van a dolgok jutalmazása így. A zerggel való egymás után foglalgatással kb. csak a semlegesítés és foglalás utáni 10+5 pontot kapod, azzal nem lehet szerintem csak az átlagnál is szarabb pontszámokat elérni és úgy nem is fognak felvillanni a meccs végén járó összesen kb. 100 pont körül hozó achievmentek.
Amúgy azzal vmelyest egyetértek, hogy a pontvédésért járhatna jutalom, de nem egetrengető a hiánya.
A random meccsek kb. gyakorlásnak vannak, amik igazán jól hoznak a konyhára, azok a tournamentek, azokra kell ráfeküdni, ott viszont ha nincs jól mozgó és kommunikáló csapat, akkor úgy mosnak le, hogy megszólalni sem bírsz. :)
Ladder kellene még, de ahogy a hét elején linkelt vmilyen fejlesztői tájékoztatóból kiderült, az az elsődleges prioritás náluk, szóval megnyugtató irányba halad a dolog.
-
Susarc #53345 ÉRTETTEM,HAZÁMAT SZOLGÁLOM!:D -
#53344 Nem röhög ! :P
Amúgy én becsülettel frissítem majd az infókat minden kill esetén ;] -
Susarc #53343 :D