63345
  • maniac001
    Azt mondom hogy ennyi embernél még sima liba. De van akinek 10-15 player felett már gond van. Nálam nincs. De azt nem tudom hogy 100+ embernél hogy teljesít, mert a wvw nem érdekel.
  • darth devil
    Pve-nél a 30 ember még nem tömeg.
  • penge25
    Ez a bow ugye a vendortól vehető, ha 100%-ra kész vagy a mappal, vagy tévedek?! Egyébként örök cuccokat bl ládák nyitogatásából lehet szerezni, a weapon skineket, illetve a 3 féle vállast. De mindegyik craftolható is, csak kb majdnem annyiba fáj mint egy legendary cucc elkészítése. A token az meg nem más mint a bányászható candy ezeket lehet beváltani pl 4 óráig megmaradó fegyó skinekre stb...
  • maniac001
    Pont ezt mondom, hogy mehet egyszerre, nekem nincs gondom a nagy tömeggel, pedig nem i7-el meg 16GB rammal tolom. Nem tudom miért jó egyik gépen és rosszabb a másikon, ezt talán csak a fejlesztők tudják. swtor...

Elég csak az Antihero által beszúrt képet megnézni, és egy swtor-ból származó ingame képet. Ég és föld. Annyit mondtam, hogy az az elnagyolt grafix nem indokol ekkora gépigényt az swtornál. Ezzel a legtöbb gamer egyetért.
  • darth devil
    Légyszíves nézzél már megy egy 10évvel ezelőtti játékot. Ne beszélj zöldségeket, az swtor grafikája teljesen rendben van, más kérdés h nem bírja kezelni a sok játékost.
    Jó lenne ha eldöntenék az emberek, h mit szeretnének gyönyörű grafikát vagy élvezhető játékot tömegjelelenetekkel, mert ez a kettő nem megy egyszerre.
  • kovalik
    Nekem is ssd van már több hónapja.Mint írták, ég és föld a különbség.A rendszer:win7, office van csak rajta, meg pár olyan program amit nap mint nap használok és természetesen a gw2.Nem tudom milyet tervezel venni, nekem kellett a 120 gigás és így kényelmesen elvagyok.A 64 gigással is el lehet azért lenni, ha esetleg a pénztárcád nem engedi a nagyobbat. Pár dologra kell odafigyelni amit neten is megtalálsz: pl: töredezettségmentesítés, indexelés, stb. kikapcsolása.
    Érdemes mindenképp beruházni rá, nem bánja meg az ember.
  • maniac001
    Úgy értem, hogy az swtorban semmi bloom vagy blur effekt nincs. Vagyis van, csak nem látszik. Az árnyékok eléggé visszafognak minden játékot, de az swtor árnyékai olyanok mintha 1990-ben csinálták volna, cakkos, formátlan paca az egész. Ezen kívül a táj elég közel jelenik meg hozzád, hiába van belőve a max distance. A textúrák életlenek, a legtöbb helyen elnagyoltak. Ez nem indokol nagy gépigényt, ezért van hogy az swtor szaggat, pedig a grafikája még 10 éve is gáz lett volna. A GW2-ben olyan effektparádé van amilyet akarsz vagy beállítasz, ehhez viszont kell a vas de indokoltan.
  • maniac001
    Nekem csak klántárs mondta hogy vannak a tokenek, én 5 napja nem játszottam, tegnap meg csak pár percre néztem be. majd ma megnézem.
  • DummyBoy
    Nálam SWTOR ment olyan 100-110 körül PVE-ben, ez kb 40-60 (Bár FPS limiter be van lőve 60-ra ...)

Az meg hogy ronda az nagyon szubjektív, nekem mind a kettő tetszik :)
  • MaRee
    Hát én nem kaptam semmilyen tokent, na mindjárt utána nézek.
  • maniac001
    kapsz ilyen halloween token micsodákat, abból lehet kiváltani. Legalább is jópár dolgot ki lehet. De black lion chestből is eshet halloween skin. De van olyan skin ami csak 4 órán át van rajta a cuccon. De ezt a vállast nem tudom hogy lehet megszerezni.
  • MaRee
    De a halloweenes cuccokat hogy lehet összeszedni? Én megcsináltam az eventet de nem kaptam csak valami fos itemet ami majd a következő phasehez lesz jó holnap után.
  • maniac001
    A vállas halloween ugye, a többi meg a gemstore-ból kivehető medium armor skin. Legalább is az ott kiváltható armor skin szett ugyanez.
  • Nephin
    Felsorolnád a cuccaid nevét? :)
  • MaRee
    Honnan lehet ezeket megszerezni?
  • AntiHero

Tetszik ez a Halloween-i vállas :)
  • penge25
    Nekem csak a win7 és a GW2 lesz az ssd-n mindent pöpecül beállítok majd, még a mozzila, chrome se oda fog menteni
  • maniac001
    Akkor nem értem, nekem Jormag-nál semmit nem szaggat, pedig nem 10-15 ember szokott ott lenni. Biztos nincs 40 fps-em, de nem szaggat, azt azért megérezném, mert allergiás vagyok rá :)

Diavetítéssel pedig még semmilyen körülmény között nem találkoztam. Nálam az swtor valamivel gyengébben futott, bár lehet hogy ugyanígy. A különbség az, hogy a GW2 nagyon szép, az swtor meg brutál ronda, így nem indokolt a magas gépigény. De atom szaggatással ott se találkoztam. Itt nem tudom wvw-ben hogy teljesítene ha 100+ ember lenne egyszerre jelen, Jormag-nál azért nincs ennyi, de mondom, szaggatás nincs.
  • TDC Geronimo
    *o
  • TDC Geronimo
    40k MMOt várhatód, mert ha jól tudom azt már elkaszálták
  • DummyBoy
    Azért ezt így ebben a formában nem merném leírni ... Pont hogy az optimalizáción csiszolhatnának még, AMD fronton gyakorlatilag mindegy milyen proci van a gépedben, szerintem egy komolyabb P4-es-el jobban megy ...

X4-esem van, ami kettővel kevesebb mag, viszont magasabb órajel (És a többmagos kezelés itt sem a legjobb ...), 6950@6970, és bizony ahol több ember van ott diavetítés ... Jormag, WvW, nagyobb eventek ... gyakolatilag 10-15 ember felett FPS és skilllag is van ... És teljesen mindegy milyen beállításokkal próbálom, az eredmény ugyanaz.

(És ha már SWTOR-t emlegettük, nekem az lényegesen jobban futott, és lényegesen kevesebb buggal találkoztam :) )

@penge25: Én kb: 1 hónapja váltottam, ég és föld a különbség :) Megéri. Csak azt kell szem előtt tartani, hogy az SSD gyakorlati szempontból nem tárolóegység, hanem egyfajta sebességnövelő cucc :) Oprendszer + a legfontosabb dolgok rá, és kész.
  • penge25
    Oksa, akkor instant buy lesz
  • Running
    Őőő konkrétan most már el nem tudnám képzelni az életem ssd nélkül, a régi töltési időt oszd el kb nyolccal. 4-5 mp a töltőképernyőm jelenleg.
  • penge25
    Most tervezek SSD Sata 3-as vinyót venni, szerintetek redukálja ez az egyes területek közötti töltési időt?! jelenleg 500 Gb hagyományos sata vinyóm van.
  • maniac001
    Nekem sem volt komolyabb hibám, de klántársaknak volt elég, random crash driverre, textúrára hivatkozva stb. Nekem annyi a bajom hogy az első fél órában menetrendszerűen kivág a gamma, de ez más mmo-nál is így volt, de pl TS-ről nem dob le, tehát nem a net szakad meg. t-home-nál nem volt ilyen, de mióta upc van azóta csinálja. Nem tudja senki mi lehet a gond, de amikor megjön a menetrendszerű DC, log vissza és rendben is van minden.
  • Jammal
    Tegnap is volt baj rendesen, ha valakinek tournamentezni támadt kedve akkor azt is folyton ledobálta random crashel.
  • Running
    Hihetetlen, de nekem a megjelenés óta, ha volt max 2 crash, meg 4-5 töltőre fagyás... úgy tűnik mázlista vagyok.
  • Trucker39
    El sem hiszem, de megint hiba:

Újra és újra. Persze közben hiba javítás van és már helyen is vagyok. Érdekes módon tegnap estig semmi baja nem volt.
  • maniac001
    Hát igen, egyre több a hiba, portál utáni fagyások, random crash, skill challenge bugok, grafikai anomáliák. Remélem nem süllyed az swtor szintjére, bár az a kezdetektől egy fos volt. Csak összekapják magukat a srácok hamarosan...
  • maniac001
    Nekem minden fullon van, LA-ban 30-50 FPS-em van. Annyi hogy a shadow csak high, nem very high (vagy ultra, nem emléxem hogy van írva). Nem mindenhol nézem az FPS-t de sehol nem vettem észre hogy gondot okozna, Jormag-nál sem amikor 30+ ember van és effektparádé van a monitoron.
  • Trucker39
    Jó lett a mai rövidke frissítés. 2 perc játék után kidobott hibaüzenettel és vissza sem enged. Most fut a file ellenőrzés, ami persze jelentősen hosszabb idő, mint amennyit játékkal töltöttem.
  • MaRee
    Nekem core i3-2100, 5giga ram, hd 6770 1gb - 1280 x 1024 felbontásban lowon 10 fps-em van wvw-ben, full highon pve-ben anti aliasing nélkül olyan 30, ha lowon vannak a shadowok. Ha maxon akkor még ennél is kevesebb, főleg Lions Archban vagy valami zsúfoltabb helyen.A legújabb driver van fent, úgyhogy érdekes.
  • maniac001
    A game nagyon jól van optimalizálva. nekem phenom II X6, 8GB ram, HD6950-es kártyával sehol nem szaggat még egy hangyafasznyit sem. wvw-n nagy tömegnél lehet szaggatna, de a wvw-t leszarom, az egésznek semmi értelme.
  • Newfronter
    Nincs gond. Ez ilyen. Az optimalizálatlanság ezt hozza magával. Pár játéknál bizony tud ennyire kevés FPS is lenni, ilyen VGA-val, géppel is. Meg én fullon tolon, supersamplinggel, vsynccel.
  • MaRee
    Kikészít idegileg ez a buzi halloween event stage 6, egyszerűen nemtudom megcsinálni egyedül. Hova kell rakni a bouldert hogy kinyiljon az ajtó? Azt tudom hogy van egy pressure plate valahol mert csapattal már sikerült előhozni a spidert csak meghaltam eddig 4* és nem képesek ezek az idióták resselni.
  • DummyBoy
    Ha az aláírásodban szereplő géppel van ennyi FPS-ed akkor ott valami gond van ...
  • darkling
    Abból sajnos nem lesz MMO:
  • Newfronter
    Nekem igen is javított, mondjuk a Kepler kártyákhoz ajánlották a drivert és nekem olyan van.
    Az előző driverrel sima PvE területen is laggolt, akadozott, volt kb 30 FPS-em. Most 50-60 van, még Lions Archban is 40 körül mozog az FPS értéke.
  • penge25
    Nem ismerem a játékot, csak pont ma küldtek nekem is levelet, gondoltam kipróbálni jó lesz ha unod a gw2-t, nekem még nem sikerült megunnom, igaz nekem töredék időm van benne hozzád képest.
  • Smithwarden
    A "vicc" az, hogy sehol nem irtak a doksijaban teljesitmeny javitast (3 masik jatekhoz irtak minimalis javulast).
    Teszteltem es ahogy varhato is volt kemeny 0% javulast hozott GW2-ben! :D
    Driverektol szinte sosem lattam meg olyat, hogy felrakas utan mint kes a vajban fut, csoda tortent emberek :)
    De gondolom pontosan meg tudod mondani, hogy neked milyen fix helyeken mennyi fps-t novelt ez a csodadriver. :)