63345
  • AntiHero
    olyan 600 megát szed le.
  • Yossarian
    *invulnerable
  • penge25
    A nerfet viccnek szántam, nehogy ráizguljatok, megint a ranged nerf témàra
  • Yossarian
    ezek szerint a ranger a készítők egyetlen tökéletes alkotása. Se bug, se semmi :D Vagy mostohagyermek és azért nem törődnek vele. :P

Igaziból vártam volna, hogy a botokkal csinálnak valamit, hogy 2 klikk a speed hack és ebbe már a letöltés is benne van.
    Vagy megjavítják a WvW pályán azokat a pontokat, ahova beállva ivulnerable vagy, de te simán ölheted az ellenfelet. Vagy a várfalról 1500-as rangeről te nem érsz el egy ellenfelet, de ő lő téged, stb...
    Ezzel szemben legalább megkaptunk olyan fontos spvp újítást, hogy a ponttáblázaton látszik a rankod, hogy "lássák milyen bámulatos is vagy". Na ez a komoly...
  • penge25
    Legjobban az tetszik napi kuldit ha teljesíted, akkor 4500 karmat kapsz, illetve dungeonok végén is jár a karma. Ranger megint nerfelve lett olyan szempontból, hogy nincs Halloween- es bow skin neki, pedig videókban mutogattak egy brutális pókos skint, de egyelőre nincs bennt :)
  • kovalik
    Jéééé, a rangert nem nerfelték megint :), hozzá sem nyúltak. A többi kasztot még nem nagyon néztem ...
  • Newfronter
    Vaskos update jött ki barátom! :)
    Részletek!
  • Jimbo
    Újratölti az egész játékot a kliens, vagy mi van? 31%-nál járok és már 350 megát lerántott
  • TDC Geronimo
    live
  • TDC Geronimo
    1 óra múlva lesz livestream devekkel a halloween updateról itt
  • TDC Geronimo
    :s

Az a bow pedig faszán néz ki meg a staff is
  • Zomil
    gondolom a black lion chest-böl esnek olyanok amik örökre megmaradnak
  • Fyndath
    Érdemes a fegyverekre ránézni: "Time remaining: 4 hours"
  • TDC Geronimo
    Preview

• TDC Geronimo
    ACT 1 of the "Shadow of the Mad King" update will go live late this afternoon (Pacific time), do not expect it until past midnight GMT. ^AT
  • Dobronski
    :(((
  • ktm99
    A loginnal azt irja, hogy 22.-en, vagyis ma valamikor(illetve idoeltolodas miatt esetleg holnap).
  • Dobronski
    Lehet tudni mikor lesz bent a halloween?
  • Zomil
    az xp-t kivették, és majd most a halloween-i eventel derül majd ki mit kell csinálni
  • hunterrop
    Lehet vmit tudni arrol hohy a havi acsiba az xp gyüjtést javítják? Vagy anélkül is beadta a rewardot, vki csinálta már a másik 3 részét teljesre?
  • Terensz
    Másik kérdés.

Warriorral vagyok, és elvileg van egy olyan traitem, hogy 10 helyett 5 sec a weapon switch.
    Kard+balta/bow-val tolom, és nagyon random, hogy 10 vagy 5 sec bow-ról melee-re váltani. A legtöbbször 10 sec az első váltásnál, később 5 sec mindig. Melee-ről bow-ra mindig 5 sec. Tudja valaki, hogy ez miért van? Esetleg ez valami rejtett feature, hogy warrival is izgalmas legyen a játék? Enélkül is az.
  • Terensz
    Hali!
    #53686: jaja :-)

El kell fogadni, hogy Malchor's leap egy nagyon vicces hely :-) Ha véletlenül nem contested egy wp, akkor se menj el kutyát sétáltatni, miközben a map töltődik, és ne hagyd a karakteredet egy békésnek tűnő outposton, amíg kajálsz :-)

Pont ott vagyok egyébként. Valaki tudja, hogyan lehet a Temple of Lyssa alsó szintjéte jutni? kéne egy poi és egy skillpont.
  • Zomil
    ez is megvan
  • avulu
    Malchor L. és Cursed S. területek a jelenlegi játék főellenfelének "bázisát" alkotják. Előre nyilatkoztak róla, hogy ez bizony az end game része. Egyedül tényleg nehéz boldogulni, de azért nem lehetetlen. Ha népes szerveren vagy, azért ott pörögnek rendesen az eventek és sok játékos farmolja azokat, könnyebb is a haladás. A story legvége Arah dungeon lesz. A bejutáshoz sikeres event kell, mert a bejárat zárva lesz és szükséges lesz még 4 másik játékosra is.
  • DummyBoy
    Én ott pl: először a többiekkel mentem, utána pedig megvártam mikor egy közeli WP nem volt contested ...
  • Running
    Elég gáz hely, valóban, de társakkal fast runba kb 1 óra per terület. Mi gyorsan megcsináltuk, többet vissza se mentünk oda. Ennyi.
  • Jimbo
    Az ok, de ha már nincs mount, és gyalogolnom kell, hiszen ugye a WP-k mindenhol elérhetőek, akkor ne szopassanak már feleslegesen, és vagy legyen elérhető a WP, vagy legalább ne egyszerre mind a 10 legyen contested...
  • Running
    Őőő... a játék nevében benne van a megoldás.
  • dave9004
    hogy?
  • Jimbo
    Nagyon elbaszták a végjátékot...
    Kisebb megszakításokkal 2 napja küzdök, hogy eljussak a storym végéig, de de egész egyszerűen képtelen vagyok, mert Malchor's Leap olyan területén van, ahova még nincs waypointom, persze minden waypoint contested, ha meghalok, 4 csilliárd km távolságra kerülök vissza, kezdhetem előlröl. Persze gyakran halok, mert ML úgy tele van pakolva mobokkal, hogy minden sarkon 3-an ugranak rám.
  • Fyndath
    Kivételesen örülök, hogy jó szervert választottam és még sosem várt így egyik reggel sem.
  • Zomil
    igen, de nagynehezen sikerült megtalálni :D
  • AntiHero
    Hol volt? A rekamé alatt?
  • Zomil
    Megtalálták a Volcanus receptet is: 100 coins + 1 eldritch scroll + 1 vial of liquid flame + 250 molten lodestones

Kezdhetek gyüjtögetni :D

• Zomil
    KELL(azért igy linkelem, mert az imgur-t ugyse látnátok)
  • Kryon
    Használatához tűzálló öltözet javasolt :D
  • Zomil
    Azért stealth-ben a lábnyomok viccesek :D

• Torzonborz
    nnnaaa , war z más egy kicsit.
  • Jockey
    bullshit..:)
    akkor mar inkabb secret world, abba van minden..
  • Susarc
    minor off:P excuse me:P

http://thewarz.com/