Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frosty01
hónapokig voltak ingyenes béta tesztek, ott ki lehetett probálni.

practitioner of the forbidden arts of death

Marfy
Köszönöm, de én azért szerettem volna kipróbálni, hogy milyen.

Ezt az e-mail authorization dolgot külön kell kérni vagy automatikusan küld ilyet ha máshonnan akarnak belépni?
És ha nincs ilyen akkor ha megvan nekik a jelszó simán be tudnak lépni máshonnan úgy hogy semmi értesítést nem kapsz róla?
Frosty01
höhö, authorizáld csak nyugodtan ;D

PiszkosFred
Csak a kinai tavmunkasod jelentkezett be, hogy tudd, dolgozik 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

j0nNyKa
ja ok <#idiota>

A log-in attempt from the following location is currently awaiting your authorization.

Address: 117.94.45.75
City: Beijing
Region: 22
Country: CN

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Nincs és ne is számíts rá sokáig.GW1-ben se volt évekig trial.Meg kell venni a játék maga jó.Mindent tartalmaz ami kell egy MMO-ba és havidíj sincs.Grafika,hangok is teljesen rendben van.
Simán megéri az árát.

1 napja eddig nekem nem válaszoltak.Nem kapkodják el de sose voltak gyorsak.Régen is sokat kellett várni sajnos..

Timberline Falls-ban is bugos egys skill challenge meg egy PoI. Az event egy waypointnál indulna ha nem lenne contested, de régóta az és semmi nincs ott hogy vissza lehetne foglalni. Remélem minél elõbb javítják mert így nem lehet 100%-os az a map. Idegesítõ.
PiszkosFred
Detto. Az AH globalis, igy servertol fuggetlen, azt azert tegyuk hozza. De a WvW kis tulzassal instant, es a kezdeti magyar szovegek is eltuntek a generalrol, a zonak dugig vannak, bar bugos par event itt-ott (lasd bettletun vagymiarak skill pont miatti QQ-kat generalon), viszont fullos zonak miatt overflow-n teljesitheto a fixig. Eventekre mindig osszejon 10-15 ember, csucsidoben tobb, nincs itt gond.

Feltem tole en is, hogy dedikalt magyar server - ami ritkan sul el jon, bar ez kozosseg fuggo -, de eddig pozitiv csalodas. Ami az overflow servereken folyik, ahhoz kepest a WsR a nyugalom szigete.

s0n1c
Mint népcsoport a magyar rettenetesen birka, egyénenként viszont a legtöbb zseniális.
PiszkosFred
...es ebbol mennyi is keszult el, "talalodott fel" hazai kornyezetben? 😊 Hogy visszaterjuk a server kerdeshez is.

Frosty01
jó jó, igaz h találtunk fel ezt azt, de ugyanezt más nemzetek fiai lányai is megtették. nem vagyunk különbek senkinél

antgecc
Én a WR-en játszok és semmi hátrányát nem látom. Alig vagyunk Overflow-ban, WvW-re könnyû bejutni, AH-ban van cucc, magyarul nem beszél senki, az emberek barátságosak. Nem értem mi a probléma a WR-el.... Nekem semmi.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

s0n1c
A szerver kérdésben egyetértek veled, de ha részletesebben körbenézel, a forradalmi újítások / feltálalások jelentõs része magyar ill. magyar számazású emberek nevéhez fûzõdik, többek között az atomot is ugye 😊
Más se bír belépni ?
Node már 68 vagyok.....a map 30% jesszsusmaris mennyi mindent lehet majd még csinálni a 100% ig😊)

tudtam,hogy a törökös storyval fogsz jönni!😄

Torzonborz
és ha most szépen megkérlek akkor törlöd ezt a hsz-t ?

tudod kerüljük a flame-t meg ilyesmi.

<#vigyor>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Frosty01
ja pl a törökös sztori az kurvajó volt, mi? <#taps>

nos ha visszamész pát száz évet a történelemben vagy megkukkantod a wikipédiát mihez van köze a magyaroknak lehet a mondatod elsõ felét átgondolod😛😊)

Az valóban sajnálatos,hogy az elsõ világháború óta nem igazán jönnek össze a dolgaink😛

PEACE

Running
Olvasgatva az itteni és variance oldalon kommentelõk jelentõs hányadát, még mindig nem értem, hogy-hogy nem mi magyarok írtuk meg a GW2-õt, igáztuk le fél európát, nem mi rendelkezünk egy teljes univerzum leigázásához szükséges atomfegyverrel, valamint az ûrutazás forradalmi ötleteivel...
...a valóság viszont az, hogy a magyar-olasz whiteside volt az a szerver, amit minden értelmesebb nemzet fiai messze elkerültek, még akkor is low-med pop volt/van rajta, mikor a többi már rég 6x túlcsordult. Mindez a véletlen mûve lenne? Biztosan...
...a csapat egyik legjobb döntése volt, amikor egyhangúan megszavazták, hogy NE whiteside legyen a választott szerverünk...

DummyBoy
Mivel ezen lovagoltok már pár napja ...

Ugyan nekem nincs még ebben tapasztalatom, de a kezdõ hsz után ott állt, hogy 30 token, de csak akkor ha végigmész ...

Ha csak 1 boss fél bele, mert elakad a társaság (Tegyük fel nem prõk, és nem 80-asok full gearben visszaszintezve, és nem 27-éjre csinálják rutinból ...) akkor az bizony 2-3 óra és 5 token ...

Van egy olyan érzésem hogy erre gondolt eredetileg a költõ ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Nem hiszem, mert nem havidíjas. Legfeljebb árcsökkenésre lehet számítani.

McHaals
az a gond, hogy mindenki craftol, és termeli a low lvl cuccokat, ha megnézel egy átlag zöld cuccot (drop vagy craft) van belõle több száz vagy ezer betéve AH-ba. A ritkább cuccokból nyilván nincs, és ezért lehet eladni, illetve az alapanyagok is fogynak, csak hát azt én sem rakom még be, max amikor már van belõle vagy 1000 (mondjuk copperbõl, mert azt ugye lehet bányászni, de a ruha meg a bõr az hiánycikk 😊

MadWolf#11626

Marfy
Lesz valaha ingyen hétvége vagy valami trial lehetõség?

semo1
irt már valaki tiketet a supportnak? kb mennyi a reakció idejük?

Guardian hasonlít a régi Smite/Prot Monk-hoz ha jól látom a dolgot.Még a végén ez lesz main a Warrior helyett<#miaz>

Unknow
Aha , lehet,hogy 5 token jön mert egy boss megy le? Te közölted,hogy egy run alatt 5-6 token és 2-3 óra egy run.

Persze, volt akinek pl WoWban is órákig tartott egy HC Grim Batol. Attól még az egy 20 perces insta volt és annyi badgel ahány boss van.

Nagyon egyszerû módja van annak ,hogy rendes runt mehess:
1,Kommunikáció a csapatoddal.
2,Aki nem ismeri az instát, annak felvázolod a következõ bosst/trasht.
3,Trashek/bossok után mindig aktuálisan szükséges utility skilleket használtok.

Egy insta alatt kb 5 variácóban kell használni a karakteren az utility skilleket és akkor nincs gond. Meg kell beszélni kik mennek meleebe, kik szedik szét a groupokat. Használni kell a CTRL-T -t. Ez tudod tök alap egy PvE tartalomnál.
Unknow
Mind a 3 ugyan annyi idõ kb. 10 perc eltérések vannak. Ha nem hiszed, kérdezz meg bárkit. Ha neked CM 3 óra, továbbra is tudlak sajnálni. TA szintén 30 perces menet. Egyedül AC-ra mondom azt,hogy kell rá 1,5 óra.

Nem csak én mondom ezt, de a fórumokat ha megnézed, mindenki kb. Nálunk a guildbe is ilyen runok vannak. De akkor biztos mi vagyunk egyedien prok, nem te csinálod hülyén.
Me0w
1 Routerol volt szo, nem az osszesrol, de ha neked megy a 3 route 25 perc alatt, akkor szivesen befizetlek barmelyik foldkoruli utra.

Together we'll fly someday...

Me0w
Retardalt vagy, komolyan. Kiemelsz 1 instat, ami ultrakonnyu, de nem torodsz azzal, hogy CM 3 ora kb, TA meg egy kinszenvedes, AC-rol nem is beszelve. Ezek 3+ oras runok felkeszult embereknek, ahol, lehetm hogy 5 token jon, mert 1 boss megy le. Nem patcheltem semmit, de beszelsz faszsagokat.

Unknow
Akkor írj az arenanetnek meg a redditen is írd le ezt. Btw elõbb még 2-3 órás runokat említettél 5-6 tokenért. Mi történt? Azóta patcheltél egyet a játékon?

Zomil
ma 00:06 privát galéria válasz #51294|

Attól függ...ha mindig mást választasz simán adja az 50-60 tokent. CoF és Flame biztos.
Zomil
Ez a 2. insta run 40-50 nem tudom hol van.
A legtöbb insta elsö futásra 30-at ad, a többire aznap 20-at. A legtöbb helyen igy van, de néhány instánál ez változik.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Me0w
A masodik runtol a masodik route, amit az emberek 90%-a fut, 20-at ad, de nem baj. Majd olvass utana.

TDC Geronimo

<#nezze>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fpocok
Nem ismerem... az is gw2 trailer? Majd rákeresek neten.

Parasite Eve 2, best game EVER!

TDC Geronimo
Nézd meg a 2 éves manifesto trailer. Mai napig az a legjobb és a legszebb az egészben, hogy minden úgy is van, ahogy azt akkor és ott elmondták. Nem sok játékról mondható ez el...

Fpocok
Persze, hogy nem változtat... csak tudod engem megdöbbentett, mennyire szar lett 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Unknow
A második runból 40-50 között ad. Btw...minden insta ugyan ennyi idõ. Konkrétan a Flame insta KÖNYEBB.

CM meg a legkönyebb insta kb a játékba. Azért elég hc vagy ha már az se megy. Akkor tényleg 2-3 óra minden run.
TDC Geronimo
official fórum teljesen megnyílt amúgy. Már minden részleg elérhetõ

TDC Geronimo
Ki nem szarja le 😄

Játék kurva nagy fun, egy trailer ezen semmit se változtat :p

Me0w
Orulok, hogy kiemelted a legegyszerubb insta legegyszerubb runjat, gratulalok hozza. A CoF2 sem 15 perc, hanem kb 25-30, mert nem mindenki istenkiraly, mint te. Es masodik runtol 20 markot ad, nem 80at, de tudjuk be annak, hogy neked biztos 80-at ad (sot, 180-at)

De legyszives, mutasd meg, hogy csinalod meg pl. CM elso bossat 15 perc alatt, amikor a 3-4 trash thief aggro utan 90%-hpt vesz le barkirol, majd a boss 2,5k-t triplaz, azon kivul foldredob 4 mp-es delay-el, amit a stability-val epphogy le tudsz vedeni egyszer.

De szord nyugodtan a hulyeseget tovabb, mert talaltal 1 easymode instat, azert a tobbi is biztos ugyanolyan. Kerlek a jovoben ne irogassal nekem, mert szanalmas vagy.

Oksa megnyugtattál!
Zomil
Most hogy már 3szor megnéztem kicsit változott a véleményem. Pont nem generic játék trailer. Az inkább egy tucat cgi trailer lenne. Ez teljesen passzol az GW2 ideologiájához: revolucio, ujitás, nem a szokásos tipikus tucat mmo. Másrész az egész lázadás utal a játék történetére is ugyanis Zaithan elleni küzdelemröl/lázadásrol szol. Van ebben a trailerben ugynevezett "mondanivalo", csak a tálalás valoban nem az igazi, de szerintem igy is passzol a GW2-höz.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Én úgy 30× néztem már meg a trailert annyira tetszik sõt mi több meg is kreáltam a Norn csajszi Guardot a videóbol😄D
Alt-nak majd persze csak..

Rowlend
Ha nem tûnt volna fel, minden részlete a trailernek a játékra utal. 😊 Picit mögé kell látni.

GET OVER HERE!

Rowlend
Én elõször Guardiant kezdtem, és akkor az tûnt soknak. Most Rangerem van, és azt tûnik soknak. 😊 Szerintem mindenbõl rohadt sok van.

GET OVER HERE!

Azzal ne foglalkozz.Miért ne lehetne akár Warrior a legtöbb a játékban?Harcos kell,300😊
és te egy vagy közölük..
Varázsló is van mindig sok a filmekben meg könyvekben akár harcosok,íjászok és a többi.

+1