63345
-
#53545 Norn vagy, ugye? -
Susarc #53544 jaja nagyon passzentos lenne nekem,de ha human only akkor bukta.... -
#53543 Így néz ki oldalról. -
#53542 Ez a full commander armor human T1, persze csak skinben. (Az összes többi közül csak 1-1 darab, ill. az Ascalonian full hv az, amitől nem hányom el magam ...) -
Susarc #53541 az a vállas nagyon bejön! mi az pontiosan? -
Susarc #53540 http://indavideo.hu/video/gw_2_test -
Susarc #53539 ezen szenvedek,de nemlehet felvenni egy normális harcot az alap frapsal ,mert bazi röviudet enged megaztán konvertálni se tudom:((
-
#53538 Jaja. Kétkardos warrior, meg rangednek a rifle. De amit írtál, az is korrekt.
Ebben a páncél skinben nyomom, és valami iszonyat feelinges lett az egész warrior 80 után. -
Susarc #53535 kard pajzs mellé 2 kard FTW!:P jó kis kondi dmg rúnákkal! borzasztóan jó a túlélés a beteg DMG mellé.....parry+block+stunok..viszonylag mobilis is tudsz maradni/bulls+pajzsos ütés, ugrás/ az összes durva skillt letudod blokkolni + 5 sec immunty skill +a parry és onnatól mehet a zúzás:P
GS már unalmas volt most igy megyek....kövi terv a kétkezes mace -
Susarc #53534 pár napja linkeltem én is egy hasonlót engem is 1 sec alatt szedett szét szó szerint 1 sec alatt! az nem kóser aki igy nyomja....
-
#53533 wvw-n, ha nem az ego a lényeg, akkor axe/horn a buff miatt és fal tövéből long bow AOE a bástyán lévő enemyre. Öröm nézni, ahogy az arrow cartoktól pattognak el az emberek és a csapatod töri a falat :)
Néhány bátor ranger egész szépen tartja távol a védőket, csak kell figyelni, mert mi is könnyen felborulunk.
Thiefre. Én tegnap is megkaptam thieftől full exoticban lvl 80-on WvW-n :
4710 Steal (gyakorlatilag rád ugrik minden előzmény nélkül)
5135 Cloakand Dagger (sebzés után azonnal eltűnik, nem targetelheted)
8233 Backstab
Sztem baromi pro vagy, ha te ezt kivéded. -
#53532 hogy-hogy nem japán lányok? :) -
#53531 Update - October 15th 2012
We’ve updated the game for routine maintenance only. No content changes were included. -
maniac001 #53530 Ez a build inkább az spvp-ben gyakoribban kialakuló 1v1 vagy 1v2-ben ütős. Szerintem WvW-ben a crites jobb, a legtöbb fórumon WvW-re a berserker szet-et ajánlják, ami crit-es. Én nem preferálom a WvW-t, inkább spvp-be járok. -
#53529 Pár hete elkezdtem a warriort futtatni sPvP-ben, persze szigorúan csak pajzs+egykezesekkel, hogy gyakoroljam a mozgást, az ellenfél utolérését, stb.
Azon agyalok, hogy akárcsak a GW1-ben itt is a kalapácsra kellene idővel átállni. A kérdésem egyszerű, mi legyen a kalapács mellett?
1. Puska? 2. kard+pajzs? 3. kard+buzogány? 4. Valami más?
Annyi a kérésem, hogy némi indoklással lássátok el már a válaszotokat. Köszi!
A kétkezes darálógép részemről felejtős. Köszi a tanácsokat előre is! -
kovalik #53528 mass pvp-ben ,WvWvW-n is megállja a helyét ? vagy oda inkább crit/dmg longbow a hatásosabb ? -
maniac001 #53527 Az is jó ha bármivel bármit meg lehet ölni, ha a skillen múlik. Ez még jobb is, mert ha egy kaszt egy adott másikat semmiképp nem tud megölni, az cry forrás, ráadásul az adott helyzetben lévő "gyengébb" kaszt hiába skilled, ha a kaszt miatt képtelen győzni. -
#53526 Azzal messze nincs gond, h nem lehet bármivel bármit megölni. Legyen egy kis kő papír olló a játékban. -
maniac001 #53525 A wall of text leírást kipróbáltam (kondi+trap ranger - axe/torch/SB) és meglepően jól használható. A mesmer sem jelent gondot. Ami nekem nehéz volt az a guardian, vagy magához ránt, vagy stunol vagy leláncol. Amit még nem értek, hogy hogyan lehet hogy vagy ötszor downedbe tettem az elemet (pillanatok alatt), és mindig felkelt. vagy ötször egymás után és fél HP-val felpattant. Ez hogyan lehet? -
#53524 Pedig most szerettem volna elmesélni, hogyan is működik egy "szuperprŐ" játékos kezében egy "fullra pimpelt" "maxos" thief WvW-n xD
Na mindegy ... Mondjuk meglepődtem, hogy nincs lag WvW-n, megcsinálták volna múlthét óta? Gondolom az FPS is stabil 60 ... Jó lesz végre visszaülni játszani :)
-
#53523 Na még egy:
-
#53522 Ne etessétek mai sztár trollunkat. Inkább itt egy képecske:
-
#53521 Ja ok. :D -
t0xikus #53520 gyakorlás kérdése:) -
#53519 Ez biztos így van. Azért remélem egyszer belőlem is lehet olyan sztárjátékos, mint amilyen te vagy :( -
kovalik #53518 akkor tudod milyen egy thief és hogyan öl, nem újdonság ez a pár sec-es kill :)
engem egyébként annyira nem zavar, persze bosszant néha, de ez a kaszt sajátossága.Minden mmo-ban a rugók ilyenek.A gond ott van, hogy az Anet hosszú taktikus csatát ígért.Az is igaz, hogy thiefnél a hosszú csata egyenlő lenne a halállal, tehát vmi kompromisszum kellene. -
t0xikus #53517 nem nagyon találkoztam még laggal wvwvwben. sztem egy kezemen meg tudom számolni.
kovalik: mesmer, de van maxra húzott thiefem is.
szóval akkor a konklúzió,h itten síró emberek 98%-a irtó béna:) -
MaRee #53516 Nem, úgy értem annak a buildjétől függ, akit a thief öl éppen. Nyilván egy pontvédős engit-guardiant nem fog ilyen gyorsan megölni, én épp burst buildet próbáltam az engivel. Ha megnézed a képet amit lentebb linkeltem, akkor látod, hogy mennyi sebzést vágott belém, és ez kb szó szerint egy-két másodperc volt, reagálni nem igazán tudtam mert már halott voltam addigra. -
kovalik #53515 biztos te vagy a legjobb, mindenki más irtó béna
egyébként megkérdezhetem milyen kaszttal játszol ?
-
#53514 Vagy csak béna thief-ekkel talákoztál, vagy éppen nem lag közben WvW-n ... Sok lehetőség van ...
Nem sokszor ölt meg thief idáig a játék során (WvW-zek inkább, sPVP-n egyszer voltam csak ... ), de amelyek megöltek, azok olyan gyorsan, hogy mindegy volt ... persze nem volt nálam stopper, de akkor is ... -
t0xikus #53513 tehát véleményed szerint én eddig kizárólag szar builden lévő thieffel találkoztam:) vagy továbbra is fennál a felvetés,h én vagyok kjó és ti vagytok irtó bénák:D -
MaRee #53512 Gondolom kaszttól, buildtől függ. Én amit lentebb linkeltem engineerrel, volt, ahogy megláttam bestealthelt, aztán jött rám a stun, egyből nyomtam a stunból kijövős skillemet, aztán jött még 10000 damage és meghaltam. Le akartam videózni, de gondolom elég sok mindenkivel volt már ilyen. -
t0xikus #53511 miért van az,h én még nem találkoztam 1 sec alatt gyilkoló thieffel. én tudok extragyorsan reagálni egy támadásra, vagy ti vagytok bénák? -
#53510 A ranger "profession" hivatalosan így szól a GW2 500+ oldalas leírása alapján:
"Rangers: Attack enemies with their pets and traps. Rangers wear
medium armor and use a mix of melee and ranged weapons. They’re
ideal for killing enemies over distance and time." -
#53509 Nekem a "sweet revenge" szokott kiesni. De csak 10 másodpercig vengeance alatt :-(
Utána mikor megnézem a traiteket, hogy miért is haltam meg: ott van. -
#53508 lesz custom arena meg később duel lehetőség is -
MaRee #53507 Nem terveznek egyébként majd berakni másfajta arénákat vagy legalább duel lehetőséget? Jó lenne ha olyan lenne mint wowban, pl 2v2,3v3 stb.. -
#53506 update-ek után előferdül. -
#53505 apropó, nektek is van olyan, hogy "kiesnek" a skillek a traitek közül és csak úgy üresen áll belépéskor? -
#53504 Az a baj, hogy ez most egy egysíkú bemutatása a karinak. Spvp-ben kb ugyanezt csinálom, annyi különbséggel, hogy csapdák helyett nálam a hunt signet és lightening reflexes van kint. Mindkettő az általad is említett távolságtartás és túlélés miatt.
De ez egy egysíkú szemlélete a karinak. Amikor én pl arról beszéltem, hogy a ranger lassú, az wvw-ben tűnik ki marhára. Ott mondjuk nagyon cigány módon minden downed emberbe bele tudok lőni és jön egy kis exp, tehát a fraggel nincs is akkora gond, inkább az a baj, hogy nem lehet lépést tartani a tömeggel. Gyakorlatilag abban a pillanatban ahogy fordul a kocka és futósra kell venni a dolgot, hirtelen azt látom, hogy mindenki aki nem maci-pókos már régen elfutott a fenébe és mi ott maradtunk beszecskázásra. :)
Utóbbi időben egyébként amolyan hornos buffer supportként segítem a társaságot. Jó nézni, ahogy szikrázó lábakkal üldözik társaim az ellent :)