63345
-
#53463 Hm vajon ez pvE-ben, dungeonokban jó build lenne? Pvp az tuti szuper! -
#53462 Na nem olvastam a hozzászólásod, pont azt írtad le amit én gondoltam egyből :) -
#53461 Az a baj akik itt panaszkodnak, maniac főleg, azt szeretné ha az általad leírt módszer íjjal is működne, mert ő és más ember is ragaszkodik ahhoz, hogy a ranger azért ranger mert íjat használ. Más kérdés, hogy ebben a játékban ez nem így van. -
#53460 A baj az, h manapság már divat a sírás. Túl op ez túl op az, ez meg túl gyenge, ahelyett h kitalálnának valami taktikát.
Szép h te ezt elmondtad, de majd jön ellenérvként az, hogy de a ranger az íjász és íjal szar. :D -
Jammal #53459 Az az undead runa. -
gseldon #53458 Én új vagyok a ranger szakmában (van egy 80-as mesmerem, az a main), csak 22-es még, de spvp-ben eddig szinte csak pozitív tapasztalatom volt, egyszerűen nem értem ezt a nyígást amit itt megy. Amikor legyaktak az kizárólag azért volt, mert az ellenfél egyértelműen jobb volt nálam skill-ben (és nem kasztban/buildben stb.) Nem mondható el, hogy valamelyik kaszt/profession erősebb lenne, mint a ranger, minden kaszból öltek már meg, és én is öltem már meg minden kasztot. Speciel a warriort iszonyatosan könnyen nyírom ki, thief és mesmer közepes, necro nehéz. A guardian-en is csak röhögök szebb napjaimon.
Pont, hogy a condition dmg a jó, csak nem a szaros shortbow-val, ami sosem volt jó. Annyira buta shortbow-s rangerek vannak, hogy az gyalázat. Nincs is jobb, mint mesmerrel ilyenre rakni a lövedékvisszafordító buborékot és csak nézni, ahogy zephyrben megölik magukat :DDD
Elmondták már itt, de az axe+torch a legjobb most, persze a skorpió pettel.
A trükk a 30 pont a Wilderness survival-ba, valamint a rabid amulet és a rune of afflicted set armorba. Ezzel lesz 3000-es armor, amivel konkrétan arcon röhögöd a warrit, amikor a kis bicskájával próbál böködni. A rúnák miatt a toughness 5% megy condition damage-be, ami az amulett meg a 30 pontos trait miatt iszonyat magas már így is.
Ezzel a trait-el és felszereléssel az elit skill "Entrangle" konkrétan 23 ezer bleedinget tol ki 10 másodperc alatt!!! Nagyjából akire rárakod az halott. Tudsz továbbá bleedinget axe-ból is rakni (közvetlen közel kell menni, hogy mind az 5 lövedék eltalálja, és akkor 5-ös stack lesz rajta, nem csak 1, ha távolról küldöd neki). Ezen kívül spike trap is rak bleed-et. A fáklya fegyver mindkét képessége burn condition-t rak (ráadásul off-hand training trait-el, a range 1200 vele!), ami ezzel a buildd-el nagyon aprít. Ajánlom még mellé a posion trap-et is, így bleed, burn és posion condition-ok is tick-elnek majd az ellenfélen, amelyet több forrásból is vissza tudsz rakni, ha netán leszedik (ja, a skorpio is pakolja a posiont, jo mi?). Szerintem nagyon jó kis build.
Az egyetlen igazi ellenfél a necro szerintem. Akár condition build-es (megesz reggelire, hiszen neked csak 15k életed van, a kurva sok toughness meg nem jó kondi ellen), akár minion buildes (nem tudod megölni elég gyorsan a rengeteg hp-ját, amíg a minionok ledarálnak).
A rengeteg páncél istenáldása. Egyetlen thief-től vagy warriortól sem kaptam még több, mint 3000 sebzést egyetlen skilltől. -
Chris #53457 Nem téma, mivel mindig ugyanaz szpemmeli tele a fórumot ugyanazzal. :D
Hetekkel ezelőtt még használható ranger build után érdeklődve/könyörögve csinálta ugyanazt, most meg hogy, hogy nem szar a ranger. Ki érti ezt?
-
kalif #53456 sajnos igaz, sőt azt írták vmelyik patchben, hogy a pet egyből az F2 spec képességgel indít automatikusan, de nálam vhogy ez nem így van.
Mephike: a távolságtartás nagyon fontos, de elég, ha a warri átvált puskára ilyenkor.
De ennek ellenére kíváncsi vagyok milyen buildet használsz milyen taktikát követsz, biztos tudnám hasznosítani.Köszi! -
Jammal #53455 Meg az is gáz, hogy kb állandóan halott a peted mert minden aoeba beleáll, nem hátulról próbál támadni és egyébként is kevés a hpja, bár ez mind1 is mert mint mondtam pvpben haszontalanok. Sokszor olyan érzés fog el a játékkal kapcsolatban, hogy nem csak casualoknak szánták, de a programozóik is "casualok". -
Jammal #53454 A peteket inkább hagyjuk, elcserélném egy engineer turretra pedig az is egy rakás ... Legelső beta óta képtelenek egy normálsi pet ait csinálni arról nem is beszélve, hogy mozgó targetet nem tudnak támadni mert megáll mikor támad. -
#53453 Már megint ranger a téma. A főkarim ranger, az sPvP-ben jelenleg r15-nél tartok, sajnos többre még nem volt időm. Ezt a 15 szintet eddig rangerrel szedtem össze, 99%-ban csak ezzel játszottam.
Sokan lesajnálják ezt a kasztot, pedig az egyik legjobb kaszt, csak tudni kell vele játszani. (Félreértések elkerülése végett, én nagyon messze vagyok a jó játékostól, idő híján nem tudok eleget gyakorolni.)
Ranger vs Warrior: Kétségtelen, egy warrior pár ütésből ledarárlja a rangert, de bármi mást ha úgy adódik. De a ranger az egyik legjobb ellenszere egy warriornak. Crippling, távolságtartás, dodge, lighning reflexes, spike trap, signet of stones, stb. Van bőven lehetőség, arra, hogy a távolság folyamatosan megmaradjon, és LASSAN kivéreztessük az ellent. Igen, ez nem egy olyan kaszt, aki gyorsan öl, de egy olyan kaszt, aki képes életben maradni. S akkor még a megfelelő pet választásról nem is írtam semmit.
Aki sok dps-t akar, gyors győzelmet, az pl thief lesz, csak akkor jön a pofon, amikor az ellenfél nem egy noob, aki hagyja magát ledarálni... -
#53452 Az asura peacemaker íj. :) -
Nephin #53451 Ez milyen skin? -
#53450 pimp my bow, pve-ben is meglett az epic skin :)
-
#53449 szerintem a diminishing returns miatt. -
#53448 Hali!
Az, hogy a superior sigil of accuracy (+5% crit chance) csak 3%-kal növeli a crit chance-t bug vagy feature? Main és offhand fegyverre is vettem, drága pénzért. Mindkettő 3%-ot ad. -
turulszem #53447 Megválnék a guild wars 2 accomtól mert nem tudok elég időt szentelni rá. A white ridge szerveren van több karakterem is.
Ár: 7000Ft
Érdeklődni a kövezkező E-mailen lehet:. [email protected]
vagy steamen: http://steamcommunit...m/id/codgoblin/ -
Probatbicol #53446 Mondjuk ebből a combat logból csak az látszik, hogy 1 perc alatt történt...vagy ha az idő végén a 09 az másodperc akkor te is csíter vagy, mert egy másodperc alatt bányásztál, meghaltál és még riportoltál is :)
Sőt az sem látszik, hogy egy thief volt vagy több.. -
#53445 tegnap este a mi oldalunkon láttam egy fickót wvw-ben. Az egyik visztához szaladt oda és szerintem azt hitte, hogy nem látja senki. :) szép kocogásból egyszer csak kilőtt mint a rajzfilmekben :D felment a háztetőre, megnézte a videót és ugyanazzal a sebességgel elvágtatott észak felé :S -
#53444 simán lehet csalo, sajnos WvW-ben elofordulnak, bár leginkább "csak" teleportálo csalok... -
#53443 mindjárt indítok egy rangert, eddig nem érdekelt, de annyira lesajnáljuk lassan, hogy megjön a kedvem hozzá :) -
#53442 Értem amit írsz, de ez nem egy csaló volt, mivel mindegyik thief ezt csinálja és ennyi idő alatt. -
Susarc #53441 az,hogy sima az erős túlzás:P még el se rakta a kari a csákányt az érclelőhelyen és már borult is....egyetlen másodperc alatt ölt meg és nem csak engem....
nem a sebzésekkel van a probléma hanem az,hogy mennyi idő alatt osztotta ki:) Frenzyvel sem lehet ennyit osztani:P -
#53440 Nem csít, hanem fícsör. :)
Ez egy sima thief támadás, mi a kérdés? -
#53439 ebből elég nagy kutakodással mondják meg ki volt, nem? -
Susarc #53438 ezen dobtok egy hátast! ez work as intended vagy valami geci nagy cheates köcsög?
elemzésre combat log!:P
-
kalif #53437 ha kezdő, akkor igen ...
rangert húztam fel teljesen, crit/dmg builddel, de finoman szólva sem nagy dmg császár.A warrikat megkarcolni alig tudom, a guardian röhög rajtam, hogy mit akarok, de a többi kaszt ellen sincs túl sok esély, max akkor ha az ellen idióta.Ez van, ezt el kell fogadni.Talán majd javítanak a balance-on.
Addig egy warrival tolom.Mit mondjak ? 8 szinttel magasabb storyt nyomom, míg rangerrel néha a saját szintbeli story questek is megizzasztottak.Teljesen más. A mobok hullanak mint a legyek.
Kipróbáltam a PVP-t is úgy, hogy azért még nem vagyok egy hú de nagy pro. Így is gyilkológép a warri.
Thieffel nem is volt igazán problémám, rangert aláztam, sajnáltam is szegényt, meg sem éreztem azt a hatalmas dmg-et amit tolt :P Ég és föld a különbség. Jó kaszt a warri tetszik is, pedig korábbi mmo pályafutásom alatt melee karival talán nem is voltam.Igaz, hogy bizonyos fokig a kényszer vitt rá(ranger nerf) ,hogy más kasztot kipróbáljak , de örülök is neki. -
maniac001 #53436 És a stackelősé is csak a fele de inkább a harmada. -
Nephin #53435 CoE teleport ág utolsó boss a'la Renegade :D
-
Nephin #53434 Elvagyok, két íjjal megyek, nagyon ritkán váltok másra.
Egyébként az a 40 millisec valóban elég sokat lassított a shortbow-n. -
maniac001 #53433 Nephin te is íjászkodni szeretsz, hogy vagy megelégedve a sebzéseddel? -
Nephin #53432 Eljutottunk a "teljesíthetetlenül nehéz, szopatós insták, mégis hogy gondolják ezt"-től a "simán végig lehet aprítani"-ig, juhhé :D -
maniac001 #53431 Igen, de ezügyben nem lesz változás szerintem. A fejlesztők egyszerúen nem látják a dolgokat. Tudhatták hogy a ranger a leggyengább, miért nerfelik folyamatosan mégis? Ez később mitől változna meg? -
Murmur #53430 Annyit tudok mondani, hogy akkor várnod kell. Eljön majd a profession balance-olás ideje is. :) Eleként én is várok, és csodálkozom, hogy minek nerfelnek még most is skilleket. -
#53429 csakhogy a wari 2sec alatt kitolja a 15k-t és utána szart sem ér, ha azt kivéded akkor meg simán felapritod -
maniac001 #53428 Igen ebben teljesen igazad van. csak szar hallgatni warriktól pl a 15k-s sebzéseket, amikor te alig tolsz 5k critet. meg a mesmer phantasm warlockjai amiből kint van 3, egyenként 2k-katz lőnek és 10 sec alatt csak ezek a summonok több dps-t tolnak ki mint a ranger. na ez sincs rendben. -
#53427 És ki a fenét érdekel a pve amikor minden dungeon-t simán végig lehet apritani, wvw már inkább érdekes, de ott meg nem annyira jön ki az egyéni skill, mint mondjuk egy spvp-ben. -
maniac001 #53426 érdemes megnézni a gw2.guru-t is. Ott volt/van elég nagy felháborodás.
A klánodban milyen buolddel/fegyverrel mennek? Mondom, engem csak a bow érdekel, és az nem tetszik hogy a beígért nagy szabadság helyett az anet mondja meg hogyan játsz. esélyt se adnak a LB/SB-nak. miért fáj nekik hogy a ranger íjászkodni akar? Olyan fájdalmas ez nekik? Akkor mi a lófaszért tették bele? -
maniac001 #53425 spvp-re még tudod váltogatni a geart (crit/kondi) ingyen. de pl pve-re vagy wvw-re már nem, és a fejlesztők kedvén múlik hogy vagyonokat költesz gearre vagy sem.
Gondolj csak bele... Most vettem/váltottam ki tokenből crit dmg geart, Gondolnak egyet és a crit dmg-is is szarrá nerfelik, a kondit meg buffolják, cserélheted le a teljes cuccodat. Ugye azért ez nonszensz. -
Murmur #53424 Gondolom mérési eredmények alapján mondod ezt. :P
Én egyébként azt láttam dungeonökben az elmúlt napokban, hogy elég szép dpsük van. Két-három ranger volt a partyban mindig, és elég jól tolták.
Ami fura még, hogy nálunk a guildben nem láttam még rangert nyavalyogni.