63345
  • Zomil
    Akkor nyilván nem ismered az elét akik simán a tápláléklánc legalján állnak(glasscannon kaszt a cannon nélkül), de a necrok sincsenek a helyzet magaslatán.
  • maniac001
    hehe murmurnak el ne hidd, irónia csak. a ranger kb fele dps-t tol ki mint bármelyik másik kaszt.
  • Zomil
    Hülye aki pvp-re GS-t visz, oda axe kell torch-al és olyanokat lehet apritani, h öröm nézni.

Amugy meg sosem mondtam, h a GS a legjobb még pve-re sem...én csak azt irtam a #53171 -ben, h azt használom pve-ben és elég jol elvagyok vele, de nem a legjobb fegyver, viszont nekem ez tetszik :)
    Amugy meg elég kellemes az GS elsö skilljének 3. ütése amikor kapsz evade-et, ha jol idöziti az ember akkor nagyon jo.
    De pvp-ben az axe+warhorn/torch a legjobb jelenleg, mellé berakni egy longbow/shortbow-t. Egyáltalán nem gyenge a ranger, de ne várjátok már el, h mindenkit le lehessen nyomni 2másodperc alatt. Pl.: ele,necro,mesmer,engi nem igazán kihivás, a warrior meg a thief már nehéz eset, de némi skill-el le lehet nyomni öket...föleg a butákat akik csak annyit tudnak, h elspammelik a skilljeiket aztán elkezdenek futni, mert nem tudnak mást csinálni.

Pl. 2napja találkoztam egy warriorral akinek abbol állt a játék, h bement a csatába eltolta a 20k-t sebzö skilljeit 2másodperc alatt és utána szart sem tudott csinálni, én dodge-oltam azt a 2db nagy dmg skill-t és utána lenyomtam.
  • Murmur
    A ranger!
  • seprioth
    Lányok/Fiúk melyik jobb class a warrior vagy guardian ? Thx
  • maniac001
    Maradna a condi ha nem nerfelték volna közel felére. De ahogy olvasom a crit ranger most a jó. Nekem a crit jobban bejön, dotoljanak a warlockok a wowbn.
  • Yossarian
    "Ha annyira "Íjász" karit akarsz akkor lehet azért válogatni ... "

Hogy érted? Tudtommal csak a warrior tud longbowt és a thief tud még a rangeren kívül shortbowt használni. Egyébként elfogadnék 1-2 thief shortbow skillt a sajátunk helyett. Gondolod, mindenkinek aki íjászkodni akar, thiefre (vagy varriorra) kéne váltani? Nincs ezekből már így is? Egy átlagos spvp meccsen a playerek több mint felét ez a két kaszt adja.

Másrészt igen, szerintem van íjász kaszt a játékban. Legálábbis az egyetlen kaszt a ranger, amelyik mindkét íjat tudja használni. A másik két íj használó kaszt (warr, thief) pedig sokkal inkább melee kaszt mint ranged. És lehet itt kirándulgatni a greatsword felé, bizony medium páncélban, amibe a melee kasztok óriási sebzéseket tolnak, csak a távolság, a gyorsaság és a sok dodge/evade védene meg. Na most a ranger nem gyors, dodge skillek gyorsan elfogynak és ugye addig se sebzed GS-sel az ellenfelet amíg ugrálsz előle, hogy ne basszon agyon. De tovább megyek, minden kaszt elfut a lassú ranger elöl, szal GS-sel egy 6-7 másodpercenként betöltő skillel tudsz bizonyos távolságról "ráugrani" az ellenfeledre. Szóval egy melee szarrá ver, egy átlagos mage kari elmozog, elteleportálgat előled miközben szarrá lő. Ergo marad a condi meg távolság. Ezért íjászkodna szegény ranger...
  • Yossarian
    jogos, az axe nem íj, de nem is igazán jó ranged fegyver.
  • DummyBoy
    Kiszedik? Van ÍJÁSZ kaszt a játékban?
    Ha annyira "Íjász" karit akarsz akkor lehet azért válogatni ...

Majdnem minden kaszt hisztizhetne ilyenek miatt. (Pl: Warrior rifle vs engineer rifle ...)

@Engineer: Sajnos nem tudom megnézni a videót, de sejtem melyik az (Your Health is gone ...)
    Hasonló buildel mászkálok én is, de kicsit érdekesen néztem, WvW-re még nem a legjobb a geaream, de sem ott, sem sPVP-n nem láttam hasonló számokat ...

Fun + tényleg jó DPS, de nem olyan komoly ... (Bár ha mondjuk valami helyett berak egy Elixir U-t akkor Frenzyvel vagy Quicknessel elég vicces tud lenni ...)
  • Kheled
    Eladó 2db account olcsón! Akit érdekel irjon pm-et! (egyiken 1 lvl80as kari)
  • maniac001
    1. Az 53171-es postban linkelted hogy GS-el mész. A GS melee fegyver...de majd csak egyszer sikerül felfogni azzal az aprocska agyaddal.

2. Az axe SEM íj, és elég szarházi dolog hogy úgy alakítják az egészet hogy íjat ne érje meg használni, ergo kiszedik az íjász kasztot.
  • Zomil
    Gratulálok...csodálatos hozzászolás...én legalább nem jövök ide és sirom teli a forumot naponta 5ször...töled meg csak ezt olvasni.

Amugy az axe továbbra se melee fegyver...de majd csak egyszer sikerül felfogni azzal az aprocska agyaddal.
  • maniac001
    te inkább menjél rangerrel kardozni amennyi eszed van.
  • kalif
    Pár napja tolok egy warrit is.Ég és föld a különbség a rangerhez képest, pedig PVE-ben nem is lehetett panasz rá.A Warri darálógép, a mobokkal soha nem volt problémám, a storyban 8 szinttel magasabban vagyok, ott van egy kis kihívás. Rangerként örültem, ha szintemnek megfelelő story questet vhogy összehoztam. PVP-t is kipróbáltam úgy, hogy tulképpen még nem is igazán ismerem a kasztomat.Így is alig volt igazi ellenfelem, ha haltam is, az én tapasztalatlanságom miatt volt.
    WvWvW-n nekem jött egy ranger, így kialakult egy 1v1 szituáció.Lőtte belém a rapid shotot.Mit mondjak ? meg sem éreztem ...én odamentem vágtam egyet fél hp-ja lement.Tehát érdekes ez a balance.Szeretem a rangert, csak még nem tudom mire lehet használni igazán.Finoman szólva sem egy dps bajnok, de még nem is support kari.Biztos lesz változás ezen a téren, de addig a warrival is zúzok :)
  • Zomil
    Kezdesz unalmas lenni...
  • Unknow
    Az a 2-3k barátok közt is picit soknak tűnik nekem. Én is warriorral tolom, de azért 2-3kt nem sikerült még kicsikarni auto attackal. Szerintem nincs is olyan kaszt a játékba ami ekkorákat auto attackol.
  • maniac001
    sőt utána is jártam a dolognak. mindenhol ez a vélemény, a ranger dps=0
  • darth devil
    Játszol te egyáltalán a rangerrel vagy csak sírsz?
  • Me0w
    Jo sokat warrioroztal biztos, nem kell a hulyeseg. Rapid shottal 80-on az osszdamage nem eri el a 3k-t.
  • maniac001
    Arról nem is beszélve hogy akár ranged akár melee peted van, instnt döglik a harc első 5 másodpercében. Miért nem lehet olyat adni nekik mint a wowban hogy legaláébb az állandó aoe-be ne haljon bele?

Szóval rangerrel csak mazochisták játszanak.
  • maniac001
    Mot voltunk HoW exp-ben. egy warrior puskával 2-3k AUTOATTACK-ot tol. Királyság. Az én autoiattackom 400-500 körül volt. Végül is normális ha egy melle kaszt ranged támadása (ami mondhatni másodlagos) ötször akkorát sebez mint egy ranged kaszt aminek a ranged az elsődleges támadása. most az anet vagy egyáltalán nem tesztel és balanszolgat hasraütésszerűen, vagy egyszerűen csak hülyék.
  • maniac001
    Mindig kell egy OP és egy ultrgáz kaszt. Most az OP a thief, az ultragáz az a ranger. Remélhetőleg változik, bár a rangert gyengének tervezték eleve. A jó build a spirites volt, szarrá nerfelték. Kénytelenek voltak a rangerek áttérni a kondi dmg-re, most azt is szarrá nerfelték.
  • Susarc
    hmm miért ragad a kari kombatba? akár 20-30 másodperc is eltelik,hogy kijöjjek kombatból pedig se targetem,de buffom,de debuffom....
  • Kata
    Én azt nem értem, miért eleve a gyengébbeket kell nerfelni.
  • Susarc
    Shield block+Riposte+Endure PAin ez 8 sec immunity meg a riposte...aztán én jövök:P

GS kukáztam a bestof most a dupla kard condi gearben váltásnak pedig kard pajzs! elég badass:P
  • Susarc
    PVP csendélet:D épp 6-an végeznek ki:P

• Yossarian
    neem, de annyira igazságtalannak tartom, hogy valaki harcolhat úgy, hogy a semmiből rád veti magát, 3-6k sebzés, eltűnik, ugrabugrálsz meg hadonászol vaktában, előjön, megint megsoroz, eltűnik, megint megsoroz és még annyi esélyt se kapok, hogy downed módban becsülettel küzdhessek az életemért, mert még finishelni is stealthben fog.
    Én például ezt a fickót csak pár tizedmásodpercre láttam, egyetlen egyszer tudtam meglőni, ezalatt ő kivégzett és ne is mondjátok thiefek, ez egyáltalán nem normális.

• BEAST #53396
    Nincs mit erősíteni a rangeren. :)
  • maniac001
    Nerfeljenek minden kasztot a ranger szintjére és akkor kb balance lesz.
  • BEAST #53394
    szerintem meg nerfeljenek mindent és tényleg hosszabb harcok lesznek :D
  • Zomil
    Nemtudom, engem tegnap egy necro csomagolt össze elég csunyán, szoval szerintem nerfelni kell! :DD
  • kalif
    Pénz kéne elsősorban még.De megéri ? Mit adna szerencsés illetve szerencsétlen esetben ?
  • Yossarian
    Szidjuk már kicsit a thiefet, ma megint megutáltam spvp-n :P
  • Unknow
    Szerintem ne csináld :P Amennyi sírás van MF miatt úgyis nem sokára lesz rajta valami rework. Persze ha pénzt akarsz akkor hajrá.
  • kalif
    megéri Mystic Forge-ba tenni 4 db 42k karmás exotic armort ?
  • Zomil
    Ha megnézed az ellenfelei fele nem volt felskálázva 80-ra vagyis azok rendes 80-asok voltak :)
  • antgecc
    eladó acc még mindig, priv
  • a.carkey
    Akkor csak a felét vedd. Még annak is erős.
  • Jammal
    Ez wvw vagyis semmit nem jelent és egyáltalán nem mérvadó mikor lehetőség van arra, hogy 10szer annyi statot adó cuccban mászkálj mint mások és tized annyi armorba tolod a spelleket.
  • Torzonborz
    és még a thief az op....