63345
  • Terensz
    Köszi.
  • penge25
    Meg kell várnod, míg az eventek
    révén kikerül az ogrék irányítása alól a hely, és akkor nyitva is lesz a kapu!
  • Terensz
    Srácok, aki már megcsinálta, segítsen légyszi.

Plains of Ashfordban a legkeletibb POI egy ogre erődben van, fallal körbevéve. Ha a kerítésen beugrok, kidob a játék az erőd "kapujába" (ami skinelt fal, gyakorlatilag).
  • Warrika
    van eladó accom lv80 as elementállal meg olyan 6goldal ha érdekel.

Az eredeti árnál jóval olcsóbban odaadom akár személyes átvétellel is.
    Ha érdekel írj.
  • roland4
    Értem, köszi!
  • TDC Geronimo
    B2P
  • roland4
    A játék ingyenes? Megnéztem pár oldal ahol azt írja hogy F2P a játék, de az eredeti oldalon meg már más a helyzet :/
  • TDC Geronimo
    fasza :)
  • Zomil
    Mert a ranger-t gw1 ota imádom :)
    És már a Gw1-ben sem okozott gondot, h néha hammer-el/dagger-el toljam, ha lenne lehetöség akkor itt is hammer-el tolnám :D
    Amugy is ranger, meg warrior más játékstilus és szeretek trap-eket hajigálni közben meg GS-el csapkodni.
  • maniac001
    NO OFFENSE és nem trollkodás, de ha ennyire bejön a GS akkor miért nem warriorral vagy guardiannal tolod? Tényleg nem flémkeltés, komolyan érdekel. A warri GS skilljei csak hatásosabb mint a ranger GS skilljei nem?
  • Zomil
    Külön a video, mert itt 1080-ra is fel lehet rakni :)

video (ugy látszik unlisted videot nem lehet beszurni)
  • Zomil
    Nem nagyon, GS-el elvagyok, meg tulságosan is tetszik a nagy karddal lengetés, mondjuk ha javitanának az egykezes kard skilleken, akkor lehet átállnék arra, de jelenleg nagyon gáz az a fegyver :S
    Persze dungeon-ben shortbow-ot használok, mert nagyon kockázatos gs-el elsö sorban hadonászni, de arra meg jo a shortbow, mert condi build miatt jo dps-t csinál az is :)
  • maniac001
    Tudom hogy párszor leírtad csak kíváncsi voltam hogy azóta próbáltál-e más buildet. De most kicsit leállok a GW2-vel mert kijött az Anno 2070: Deep Ocean kiegészítő
  • maniac001
    basszus esküszöm kipróbálom egyszer ezt a GS buildet. Bár a pve gearem berserker ami crit-es, de ha lesz elég token/pénz csinálok egy condi buildet is GS-el. Nyitottabban kellene nekem hozzáállni ehhez a fegyverhasználat dologhoz.
  • Zomil
    Már párszor leirtam: pve-ben használok gs+condi buildet-t, mert ez tetszik. WvW-zni annyira nem járok, szoval nem tudom, h a GS-el mennyire hatásosan tudnék elverni egy thief-et 1v1-ben.
    Viszont spvp-ben szigoruan axe/torch+axe/warhorn condi dmg-el.
  • t0xikus
    ne legyünk már álszentek plíz:)
  • Running
    Ne kezd el újra a trollkodást!
  • t0xikus
    a bénáknak mindegy. azok mindig sírnak mindenért:D
  • Chris
    Hohohohóóó, pedig mit kaptam én még pár hete a siratódal-kórustól, mikor azt az álláspontot találtam fenntartani, hogy nincs baj a thiefekkel, csak ismerni kell a képességeiket és máshogy kell ellenük játszani... ;D
  • Murmur
    Nem ér 5g-t az a retek back (conditionös meg nincs is ebben a kategóriában :P), personal quest-lánc vége felé egyébként is jön egy egész jó.
  • maniac001
    Zomil te még mindig a GS + condi builddel nyomod? Vagy kipróbáltál valami mást azóta? Azért kérdem hogy mondod, hogy a thief neked nem okoz gondot. Én viszont a mesmert teszem le könnyebben.

Azt vettem észre, hogy a crit-es buildem jobb volt warri vagy guardian ellen mint a kondi-s.
  • t0xikus
    inkább lenne palást,m ez rusnya. én ki is kapcsoltam:)
  • Newfronter
    GW2 Halloween
  • Shaenis
    Ez pontosan erre jó, mint minden más accessory, ad pár plusz statot. :)
    Amúgy elvileg megjeleníthető rajta a guild emblémája, hasonlóan mint gw1-ben a palást volt.
  • Running
    Mire jó ez egyébként, azon kívül, hogy ad pár plusz statot?
  • Shaenis
    Ezekről van szó:

Valóban ezek a legerősebb back-ek jelenleg, sajnos exotic nem létezik belőle.

Ha a guildednek van "Guild Armorer Contract" upgrade-je, akkor a guild armorertől lehet megvenni 5 aranyért. Lions Archban a bank bejárata előtt áll, ahol egyik oldalon a guild register és a guild promoter van, a másik oldalon pedig a guild armorer és a guild weapon merchant.
  • penge25
    Na hátha beírja a vendor meg az item nevét, thx
  • Running
    Beast tudja, aszem valami vendor árulja.
  • penge25
    Ezt fejtsétek ki mi a neve és mit jelent az, hogy guild-nél lehet venni?
  • Running
    Mi is csak guild-nél láttuk eddig.
  • ktm99
    Azt jol gondolom, hogy a "back"-re(amulet felett) a legjobb cucc az 5 aranyert veheto guild item? Nem talaltam craftolasi lehetoseget. Elore is koszonom a valaszt.
  • Running
    Valamelyik nap www-n supply pontot mentünk csapattal foglalni, aztán belebotlottunk kb 5x annyi németbe+mobok. Gyorsan felraktam az arcane shield-et, aztán csak annyit láttam, hogy a semmiből rápattan a thief és spammeli a heartseekert. Ott ugrált a hátamon, mint egy bolha és nem értette, miért nincs semmi sebzése. Gyorsan down-ba is raktam, aztán átgyalogolt rajtam 40 ellenfél.
    Ez pl egy olyan alkalom volt, amikor véletlenül időben le lehetett reagálni egy támadást... egyébként indítottam én is egy thiefet, és sokkal nagyobb dps-t tol ki, mint egy ele, de rém unalmas kaszt számomra. Hozzászoktam már az elés zongorázáshoz, taktikázáshoz, itt meg tényleg nincs más, mint 2-3 skill amit spammelni kell és csoki, vagy bejön, vagy nem.
    Valahogy azt érzem, nem igazán sikerült érdekessé tenni ezt a thief kasztot, olyan összecsapott lett. Bétákban fos volt, mostanra jól felhúzták, hogy legalább sebzése legyen, de ennyi. Én remélem, hogy fejlesztgetik majd, érdekesebbé teszik, ahogy a többit is sikerült így vagy úgy. Minden kaszton van még mit alakítgatni...
  • maniac001
    Nem mindegy hogy valaki (feleslegesen ugyan) de jogosan sír, vagy a játék OP pvp kasztja a pvp miatt :)
  • darth devil
    Ezt mondtam már az elején. Nem összevissza nerfért kell sírni, hanem kitalálni valami taktikát az opnek kikiáltott kasztok ellen.
  • Smithwarden
    Ami szenvedest lemuveltel itt 2 het alatt ranger ugyekben, azok utan meg a full OP thiefeknek is jar egy kis siras. :p
  • Zomil
    teljesen megértelek, engem egy thief se tud megölni rangerként...3dodge-om van, folyamatosan megy rá a spike trap és esélye sincs...viszont a mesmer...na öket utálom :D
  • Fyndath
    Próbáld ki spvp-n, vagy valami komolyabb helyen ahol nem ment meg a stealth bug és a lagg. Ahogy az emberek kezdenek hozzászokni a játékhoz, megtanulnak játszani, védekezni (mint pl egy koreai mmoban), rájönnek, hogy ez mégsem annyira húú de jó.
  • maniac001
    Thief pvp sírás O M F G !!!!!
  • Fyndath
    Thiefnek ami "Survival", az a dodge és stealth, másra nem éri pakolni, CSAK ha condition buildet csinálsz P/D-vel. És ennyi is a Thief, 2 build.
  • Tomyh
    Tournament nem megy valami jól.Lehet kitalálok inkább valami survivor buildet