Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
YT kommentek alapján nem vagyok egyedül.
Parasite Eve 2, best game EVER!
i5 3550K - Asus Z77 Sabertooth - Corsair Dominator 8Gb 1600MHz - Sapphire R9 270x 2GB DDR5 Sárkány Lovagrend/Fekete Sereg - Zoei Aaeril, the brave Mi'qote
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
(2012. szeptember 10.)
Én erre gondoltam.

A medve nem játék.
A medve nem játék.
Golyót mindegyikbe, Isten majd kiválogatja!
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
kinek mi fekszik jobban-nekem élvezetesebb az event mint a fõvárosban bámulni a craft csíkot😊
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
hát ezek nem jó infók😞 megszoktam,hoyg WOW-ban minden szirszart el lehetett adni,de akkor ez így elég demotiváló😞( amúgy a Mystic Forge-ot el is felejtettem..igaz mivel csóró vagyok kell a lebontott alapanyag mint a víz a sivatagban😄
Akkor mostmár felszenvedem 400-ra és 80-on majd játszogatok a forge-al hátha esik narancs amit jobban elvisznek!
Most összefarmoltam 300 platinát az remélem elég lesz 400 közelébe hozni a profjaimat /300 ról/
sajnos nem tudsz mást tenni, újra kell csinálnod addig, amíg rendesen vége nem lesz az eventnek
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Mert amit mondtál az hülyeség. 2-3 órás runok vannak az instákba? Nincsenek, egyik se annyi. A leghosszabb run 1 óra.
Nem hiszed el? Nézd át redditet vagy akármit. CoF explorable pl 15-20perc alatt meg van.
Szerinted 5-6 tokent ad egy run. Annyit ad? Nem...50-60 tokent ad egy run. Tény? Az.. Miért? Mert mindenki ennyit kap.
Tehát engedd meg nekem,hogy kijavítsam azt ha baromságot mondasz és te , egyedül ezen a világon 2 - 3 órás runokat futsz 5-6 tokenért.
Felõlem dühönghetsz azért mert írtál egy baromságot, és mindannyian tudjuk, hogy csak azért ,hogy ragelhess és magadra vond a figyelmet. Ettõl még valóság alapja nincs, és ezt bárki megmondja aki belépte a 80at. Szóval csapkodjad magad a földhöz, de a játék így mûködik a megjelenés óta. Szóval még azt se mondhatod ,hogy azóta biztos javították.
----------
Me0w ma 11:02 privát galéria válasz #51229|
Nem kell hozzá speciális party, mivel legrosszabb esetben nem 15-20 perc, hanem NAGYON rossz csapattal 30 perc. Az meg nem számít,hogy mennyi idõ alatt mész rajta végig, akkor sem 5-6 tokent ad egy insta ahogy te mondtad. Innen tudom,hogy csak légbõl kapott info az amit bevágtál és nem tudod mirõl beszélsz.
Azért írom le ,hogy hülyeséget mondasz, hogy nehogy valakinek már most elmenjen a kedve a dologtól, hogy neki álljon instázni, holott amit mondasz bullshit.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezután minek kellene történnie?
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
ASUS P8Z77-V - Intel i5 3570K @ 4,5GhZ - Vapor-X Radeon 7950 @ 1200/1600 - 8GB HyperX Predator 2400 - OCZ Vertex 3 120 SSD - Logitech G600 - Gigabyte K8100 KB
MadWolf#11626
Miket lehet eladni AH-ban? van egyáltalán kereslet bármire is?
a klanon beluli hangulatrol kezeskedem, eddigi gamer multam legjobbja <#eljen>#eljen>
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
ui: ruhát ne fikázzátok 80-ig minden szart magamra veszek😛 majd 80-on csinositgatom a karit😊

Together we'll fly someday...
1. büszke arra amit elért egy játékban
2. felhõtlenül akar szórakozni
Van egy olyan játékos típus is, aki szarik az eredményekre, egy jót akar szórakozni, de úgy, hogy abban kihívás is van.
Másrészt pedig nem kell mindenki mással lekezelõen beszélni, mert hidd el, nem csak te lehetsz irl nagyágyú. Könnyen lehet, hogy akivel te így beszélsz, az élet egyéb területein nagyobb arc, mint te.