63345
-
#57119 Jó a kép Wolfy, toljátok csak a WvW-t, büntessétek csak az ellenséget! ;)
(Bocs Monkey, hogy megcáfoltalak, megesik néha.)
Kép meg jöhet bárkitől, szívesen nézem más hogyan alkotja meg a saját kis karatereit. -
HyperMonkey #57118 Szép teljesítmény gracca!
Gondoltam írok a postodra, kicsit megsajnáltalak hogy írod, linkeled a wvw-s dolgaidat és kb senkit nem érdekel, nem írnak rá. De el kell ismerni, nagyon ügyes vagy :)
Az meg hogy rangerrel tolod, még1 plusz pont :) -
a kép lemaradt -
Ma bevettük és beclaimeltük SM-et este. :) tartottuk is amíg el nem mentünk aludni. -
#57115 1hónap mulva újítok vgat addig meg jó a pve. De ha igy is gondok lesznek kénytelen leszek lemondani a játékról . -
Kryon #57114 A vga-t nem ártana fejlesztened a többi rendben van. WvW mindenképp akadni fog tömegben, de az inkább CPU függő, a tied szerintem elég ahhoz hogy bőven játszható maradjon. -
Dobronski #57113 A vga-m ilyen, WvW-n eléggé lagos. -
#57112 Sziasztok. Azután érdeklödnék hogy ezzel a configal lesz e valami problémám a jatékkal? Esetleg még cseréljek valamit? Amd FX6... 6magos, 4Gb RAM 1600Hz, hd4670 1GB ddr3, vga-ban kételkedtem de az anet álltal kiadott táblázaton jó helyen vizsgázott. Várom válaszotok. Üdv. -
#57111 Piken, Variance stb... -
Whysper #57110 Erdemes vissza menni. Marmint tudnatok most olyan magyar guildet ahova lehet csatlakozni????? -
ktm99 #57109 Szerintem rosszabb nem lesz, mint ahogy most van. Magyarán, ha valakinek gyenge gépe van, azon is fog úgy futni, mint most, ha csak a játékosok névtábláját teszi ki. Az pedig még mindig jobb, mint a semmiből megjelenő 30 játékos. -
#57108 Amúgy lehet hogy az új patchel + jön egy optimalizás azért merték belerakni ezt a Culling off-ot. Majd kiderül. -
#57107 Én is gondolkozom rajta régóta, csak jelenleg én se vagyok olyan jó helyzetben. Hosszabb távra pedig egy új proci és vga együtt már 100K pénz, és akkor még nem beszéltünk a többiről. -
#57106 Ezt senki se várta. Ezek a tények. Mondjuk az azért elég rosszul veszi ki magát, ha az ember megjelenéskor megvesz egy játékot, el van vele, egy csomó időt, energiát belerakott, majd menet közben egyre jobban rontanak olyasmin ami a leginkább befolyásolja a játékélményt. Ennek mindenképp fordítva kellene lennie, pláne egy ilyen lényeges dolognál. -
#57105 Megertem az aggodalmad. De azert ne azt varjuk, hogy egy 2012es jatek hasitson fullHDban egy 4éves, uj koraban is kozepes konfigon. Az ido telik, evekre visszamenoleg nem lehet optimalizalni. -
#57104 Hát ja. Én ezért is fejlesztem a gépemet hamarosan csak végre adnám már el a motorom. :) -
#57103 Az még elfogadható szerintem. Én is 4850-en játszok (cpu core2duo), de a monitor miatt full hd-ban, és így mondjuk egy 30 vs 30-as wvw csatában durván leesik vagy 2 fps-re a sebesség :( Talán korábban nem volt ilyen durva teljesítmény csökkenés, és ha ez még rosszabb lesz ha teljesen kiveszik a cullingot, akkor az végképp szívás lesz :( -
#57102 Rendben lesz ez. Ha nő a gépigény, max lejjebb veszem a grafikát egy kicsivel. Amúgy meg ha minden jól megy és lesz új tartalom ezzel a játékkal fogunk/fogok játszani 2-3 múlva is játszani, azok a gépek meg simán elmozgatják majd ezt a grafikát. Így volt ez anno a GW1-el is. -
Nazarov77 #57101 Ha valakit érdekel a klánunkban van tagfelvétel a Whiteside Ridge szerveren. Zömében Dungeonöket tolunk meg wvwzünk, de kéne minél több ember, hogy tolhassuk az új guild missionoket rendesen. Az iszonyat mennyiségű influence ami kell hozzájuk nem 15-20 fős klánoknak lett kitalálva. Guild bounty ki van fejlesztve.
Ha érdekel dobj egy PMet itt vagy játékban is kereshetsz Natani néven. -
#57100 Ahogy nézem lesz pár beállítás a gyengébb gépekkel rendelkező játékosoknak:
High resolution models
Lower resolution fallback model
Nameplates only
WvW Character Limit
WvW Character Quality -
foxxi #57099 Már csak a TressFX hiányzik.... kell a játékosnak az a - 30 fps esés :/ -
#57098 Valamit valamiért. Azt ugye nem gondolta senki, hogy csökkenni fog ? :D -
#57097 Majd a gyakorlatban kiderül... -
#57096 megnő a gépigény. -
#57095 Március 26-os patchben megszűnik végleg a culling
Culling on
Culling off
-
#57094 Oks, ez kell nekem :) -
Curtis #57093 A pöttyös labdákat Tibi bácsinál lehet beváltani. -
Shaenis #57092 Bevezetnek egy új pénznemet, a pöttyöslabdát. Egy pöttyöslabdát akkor kapsz, ha Keg Brawl-ban 1 óra alatt 100 gólt szerzel. De maximum heti egy pöttyöslabdát kaphatsz. Ötven pöttyöslabdából vásárolhatsz ascended mining picket, aminek 1200-as range van, és egy suhintással ezen a rangen belül minden bányászható ore beömlik az inventorydba. Később majd hozzáadnak a játékhoz még egyéb pöttyöslabdáért vásárolható tárgyakat is. -
#57091 Egy-két apró infót elejthetnének még a márciusi update-ről, mert csak annyit tudok, hogy WvW-ben milyen változások lesznek. Tudható esetleg még valami más konkrétum? -
TomStorm #57090 Oké köszi.Akkor majd egyszer visszanézek.
Sajnos én használt acc.-t vettem még tavaly.Gondoltam arra is,hogy megveszem megint de elölről nem fogom elkezdeni más nevével meg nem fogok továbbra játszani. -
#57089 Elvileg még nem. -
TomStorm #57088 Meg lehet már változtatni a "Display nevet? -
#57087 Megkérdeztünk egy elementalistát, mit tesz, ha két íjász a domboldalról lőni kezdi, miközben egy kalapácsos illető rohan felé?
- Kijelölöm, és haladéktalanul megsorozom tűzgolyókkal, lángra gyújtom a domboldalon repkedő barátságos méhecskét. -
MaRee #57086 -
Susarc #57085 megbasz masszív többjátékos játékok...én..Klánháború 2 -
#57084 WvW nagy tomegben meg i73770+7970nel is lesik az fps, mondjuk FHDban. Sztem oda folag a VGA keves, bar a GW2 inkabb CPU fuggo. -
#57083 Nektek hogy megy WvW-n nagy csata alatt? Hány fps, konfig?
Nekem phneom 2 X4 3ghz 4gbram 4850= Nekem lemegy 20 FPS alá is Highba [1440x900].
Lassan veszek új alkatrészeket a gépbe. -
Evoluti0N #57082 Nálam megy. -
#57081 nektek se megy a játék? -
TomStorm #57080 Köszönöm!Közben mondjuk meglett csak másik grandmaster trait van jelenleg