Mi az élet értelme
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
asszem ha én tényleg megakarnám mondai a dolgokat , akor az rendesen meg lenne mondva XDDDDDDDDD
áááá na látom nevet már nem tok változtatni. de mindegy akkor nem számít :) csak idgesítő ,hogy mindeki homokos fiúnak néz. tehát a tisztán látás végett: lány vok :)) bezony .na :))
ez most õszinte volt, vagy csak teszed itt nekem a begbocsájtó messiást? 😄DD
"Biztos jó érzés lehet ennyire tévedhetetlennek hinni magunkat"
csak tudnám , mibõl jött le nekd ,hogy én anak hiszem magam. mert ezek szerint rosszul jött le 😄DDD
most azért , szúrkálsz minden szóval , mert annyit mertem mondai: "ellentmondást írtál" 😊 és ez erõsen sértett téged. teeee hát hogy lehet neked ilyet mondai? a tökéletes lénynek? az istennek? 😄D
túl magasra száltál te , ha meguntad az egoizmus felhõin való táncolást akkor szolj. elkaplak nehogy nagyott ess 😊))
áááá na látom nevet már nem tok változtatni. de mindegy akkor nem számít :) csak idgesítő ,hogy mindeki homokos fiúnak néz. tehát a tisztán látás végett: lány vok :)) bezony .na :))
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Biztos jó érzés lehet ennyire tévedhetetlennek hinni magunkat.
>>Nem tudok gépelni, de szeretek:)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Olvasd el kérlekszépen a teljes hoszzászólást.. légyszíves, mert csak idézgetsz belõle... Odaszúrtam az orrod elé az egész mondatot, és a már sokszor emlegetett Ha ezen agyalva kezdetûnek a vége az VALSZEG SOSE JÖVÜNK RÁ.. Éred? Feltod fogni? A végén tagadom..
Namindegy örülök, h így elszórakozol magadon, legalább van egy fix jó társaságod...
na. de te nem ezt írtad. hanem azt ,hogy ahoz ,hogy az ember gondolkodhasson nem kell leülnie a poros szobába , hogy: "na én most gondolkodom". tehát az élet értelmén való gondolkodás, nem zárja ki azt ,hogy az embr élje is ama életet.
ez ezeletõtti üzenetedbe meg az ellenkezõjét írtad. ha most én is elkezdenélek minõsíteni, mer 1. ellentmondásokat írsz 2. még te támacc le miatta , akkor...............😄DDDDDDD
"Ha ez neked ellentmond azzal h ne üljünk a poros szobában ezen agyalva, akkor nemtomhányévesvagy de "
és erre letámaja az embert 😄DDDDDD holott én nem bántóan mondtam.
de a tekedvedért növesztek még vagy hat ,fejet , hogy minden nap leharaphass egyet. ehh, ne itt vezesd le a feszültségt és lehetõleg ne rajtunk XDDD
elõlre is köszi 😊))))))))
A hsz így hangzik:
"Szval ha ülünk vakargatjuk a fejünk és azon meditálunk (a világótl elzárt poros szobában) h vajon mi is lehet az valszeg sose jövünk rá😊"
Ha ez neked ellentmond azzal h ne üljünk a poros szobában ezen agyalva, akkor nemtomhányévesvagy de
a) add vissza a magyar érettségid (ha átlökdöstek elnézést)
b) ne fûzz hozzá nagy reményeket.
váá ennyir még én se gépelhetek figyelmetlenül
"Szval ha ülünk vakargatjuk a fejünk és azon meditálunk (a világótl elzárt poros szobában) "
"az egyedek túlnyomó többségének nem kell hozzá leülnie és lefagyni"
zúzmara 😄DDDDD ez neked nem ellentmondás egy kicsit ? 😊
sztem azzal ,hogy vki az élet értelmén gondolkodik nem megy a falnak. viszont ha már a saját maga életének értelmén kezd gondolkodni az más tészta. valóban megváltoztathatja azt ,hogy az élte rögös útjain melyekre fog rátérni.
és az ,hogy vki az élete értelmáén gondolkodik még nem zárja ki azt ,hogy egyben élje is.
😊)
Szval nemtom vágod-e h ez nem terheli le a kapacitásom, bár bizti nem egyformán vagyunk az ilyesmivel...<#fejvakaras>#fejvakaras>
Ilyenek, h motiváló közeg stb már nem is merek emlegetni nehogy megsértõdj...
Azt viszont nemvágom h ez a kútbaugrálósdi h a rákba illik ide.
Jó és ha én azt mondom, hogy ugorj a kútba akkor beleugrasz? Nem elkezdesz gondolkodni, hogy neked ez sehogyse lenne jó, meg minek, hisz semmi értelme!
Szerintem egyáltalán nem baj, hogy valaki ezen filozik, az õ élete lehet akár ennek a kérdésnek a megválaszolása.
Azért van a fejünk, hogy gondolkozzunk, és ne csak úgy mindenfélét csináljunk!
Jah, egyébként asszem anno ezzel nyiutottam itt, deh namégegyszer😊
"Az élet értelmét nem keresni kell, hanem nekem kell értelmet adnom az életnek."
Szval ha ülünk vakargatjuk a fejünk és azon meditálunk (a világótl elzárt poros szobában) h vajon mi is lehet az valszeg sose jövünk rá😊
De én ezt vhogy úgy érzem h az sem baj ha nem tudatosul, egyszerûen éljünk úgy, ahogy jól érezzük magunkat és legjobbnak tartjuk (legjobb belátásunk szerint?). Ésúgymár értelmes lesz😄
egyébként amit írtál, az is lehet az értelme.
Nem tom!
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
😊
az ,hogy mi meg oszjtuk anézeteinket még ne azt jelenti ,hogy azzal a te lényed is megfog elégedni. igazébol maga a kérdés is mindekinek mést jelent 😊 akkor pojt a válasz lenne oly egyetemes és mindere kiterjedõ? 😊
Nam tom' még nem jöttem rá!
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
tudjátok mit, feletsük el az egészet. ez így nagyon fárasztó.
sztem csak az szóljon már hozzá ehez az Isten-témához, aki tud is róla valamit, és nem csak azt, amit 1perc alatt kispekulált.
köszi
Tulajdonképpen nem is tudom minek teremtett neünk agyat, meg öntudatot... <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
"Uram, háborúbol jövök én
mindennek vége, vége...
békíts ki magammal, s magaddal,
hiszen Te vagy a béke"
nem tudom mit nem lehet ezeken a dolgokon érteni <#confused>#confused> ;D
Vagyok, mint minden ember: fenség
Észak-fok, titok, idegenség,
Lidérces messze fény,
Lidérces messze fény...
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Igyekszem 😊 És mivel általában nem érzem jól magam, ha olyat teszek, ami másnak rossz, így ezt is hanyagolom 😊
ez nagy igazság. sztem is így van.
A jovo pedig nagyon sok féle, TE választod ki a sajátodat, nem más.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.