5506
szerinted?!
-
#2171 áááá az ősrobbanás elavult, azóta van újabb (és hihetőbb elmélet)
íme
Egyébként grat: "Szerintem az életnek nincs értelme..."
Ennek értelmében most azonnal kiugorhatsz az ablakon. Ha nincs értelme, akkor minek vesződni? Nem?
Nos h mi robbant fel és h hogyan az nem tárgyalom ki
Ezekszerint te tudod mi történt? Szerint publikáld, mert nobel díjat kapnál érte az tuti!
-
dav1d #2170 kezdjük az elején...
kezdetben volt az ősrobanás ami elött (emberi észel felfoghattatlan) de még idő! sem létezett!!! Nos h mi robbant fel és h hogyan az nem tárgyalom ki lényeg az h ez az egyik legjobb magyarázata az univerzum létezésnek amiben mi csak porszemek vagyunk...
dehát minden ami körbe vesssz minket csupán véletlenek sorozata
Szerintem az életnek nincs értelme... -
#2169 pina.pia.42. -
Khamwasss #2168 és én nem értem =) -
#2167 akkor még kell 15. -
#2166 Eddig hányszor sütötték el a 42-es poént? :)
mod.: ha jól számoltam 27 szer :) -
#2165 -
#2164 Helyes. -
Khamwasss #2163 A különbséget csak eddigi tapasztalataink alapján szerzett ismereteink függvényében határozhatjuk meg. A különbözőség annyit jelent, hogy két dolgot másként látunk. Mert a szó, hogy különbözőség, a dolgok általunk érzékelhető tulajdonságaira utal. Ezért elmondhatom, hogy különbözőek, mert egyik nagyobb, mint a másik. -
#2162 Így van. -
Khamwasss #2161 akkor a Mars azért nem része a teherautónak mert nem különbözik tőle? -
blackgamer #2160 nem tudom mi az értelme, de asszem keddi vizsgámról lejelentkezek mert semmit sem tudok
szóval semmi értelme -
#2159 Mókásak ezek a szavak így együtt, hogy "én vagyok" és "végtelen"
Ugyanis az énvagyokkal máris lekorlátoztad a világot. Senki semminek nem a része, mert nem különbözik tőle. -
Khamwasss #2158 Ja, ez majdnem úgy hangzik mint egy alap meditációs gyakorlat, az Én kiterjesztése. -
Khamwasss #2157 Egyébként arra, hogy mi vagyok én, nem lehet pontos választ adni. Vagy ha majd megvilágosodtam, elmagyarázom, :p -
Khamwasss #2156 a végtelenség része vagyok, és részem a végtelenség. Egy vagyok az örökkévalósággal =) -
#2155 :D -
#2154 Szeretem a válaszaidat. :D Még mindíg nem tudom mi értelme van ennek. -
#2153 Biztos lehet valami meditációként használni. -
#2152 Akkor ez meditáció? :D -
#2151 semmi, legalábbis nem az elgondolható mennyország, vagy lélek repkedése a végtelen térben, meg hasonló baromságok, amiket az emberek általában elképzelnek, hogy ne unják annyira magukat. :D Nincs benne cél, mert nincs mit elérni, nincs kinek elérni, mert nincs benne "én". -
#2150 Nem arra gondoltam... -
#2149 És mi ennek a célja? -
#2148 Fiúk lányok kapcsolatokban.. ja :-) -
#2147 A csúcspont elérése... -
#2146 Egy rakás féle választ lehet rá adni, olyaokat, hogy
"én vagyok a testem"
"én vagyok a lélek, akinek teste van"
"én vagyok az öntudat"
"én vagyok a kémiai folyamatok terméke"
"én vagyok aki gondol"
"én vagyok a gondolat"
"én vagyok szem, láb, kéz, test, fej, nyak -és ezek együttese, az ember"
-de közben nem szabad róla megfeledkedni, hogy mindez csak a minősítő minősítése, akkor nem ragadsz le egy dolognál.
Aztán ha már kellően meggyőződtél arról, hogy mindez nem-én, utána elcsitul a tudat, nem azonosítja magát semmivel, ilyenkor pedig tudati ürességről beszélünk, ami magában foglalja az éntelenséget, a gondolatmentességet. Ilyenkor nem működik a megfigyelő/megfigyelt hasadása, semmitől nem vagy külön, nincs meghallott, és nincs hallás. -
#2145 A nekem nincs / nekem van - máris egy azonosulás. -
#2144 Jó de milyen választ tudsz adni arra, hogy "ki az aki kérdez?" Nem vágom. Áhh mind1. -
#2143 De ki mondja azt, hogy "Hát én" ? Hidd el, nekem is kezdett elegem lenni a 4. óra után, amikor folyamatosan azt kérdeztem, hogy "Ki az, aki kérdez?", de egész en célravezető, ha az ember szeretné úgy látni a dolgokat, ahogy azok vannak.
Célom talán vasárnap délutáni időtöltés. -
utility #2142 Biztos azért mondod hogy nincs olyan hogy ÉN, mert neked nincs is olyanod.. :P
Te is biztos csak egy bot vagy... :DDD -
#2141 Hát én ki más. Áh kezd elegem lenni ebből a minősítő minősítéséből. Mi a célod ezzel? -
#2140 hát ezért nem tud magáról számot adni. :D -
#2139 Ki tapasztalja és mit? A 6 érzékelési területtől függetlenül, azokon kívül mi az, ami létezik? -
#2138 igen, ezt gondolod. De ki az, aki mindezt gondolja? Ne felejtsd el, hogy mindez csak a minősítő minősítése, nem pedig maga a minősítő. -
utility #2137 Akkor biztos a fény az...
Vagy belement valami bogár??? -
#2136 Én gondolom azt. Miért? Nem az? Fizikai értelemben. Most komolyan pont ugyanolyan mint egy fém robot, vagy akármelyik robot. a Test egy robot. Az Én "robotja", ennek segítségével tudod tapasztalni a fizikai világot.
De ha megnézed akármelyik állat is csak egy robot, van egy software-e(ösztön) amit követ. Azt 'napot. -
utility #2135 Olyan mintha a szememben lenne... vicces, de ezt érzem.. -
#2134 Tehát Te vagy a lábad, és hol van az, aki mindezt gondolja? -
#2133 Asszem értem amit mondasz -
#2132 Ki az, aki azt gondolja, hogy az ember egy biorobot, hol van?