Mi az élet értelme
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de azért leírtam mit gondolok errröl :)
áááá na látom nevet már nem tok változtatni. de mindegy akkor nem számít :) csak idgesítõ ,hogy mindeki homokos fiúnak néz. tehát a tisztán látás végett: lány vok :)) bezony .na :))
a dolgok sokkal egyszerûbbek mint amilyennek mi gondoljuk õket. ( vagy kívánjuk inkább? mért tartunk igazabbnak egy olyan állítást amit még megérteni is nehét annyira távol áll már magátol a kérdés valódi értelmétõl?)
kinek mi az élete célja, sértelme. személyre szabott, ahány ezer annyi féle. és nem csak egy szemszögbõl.
egy biológus aki életét adta a természet tudománynak biztos ezt mondaná:
alapbol embernek állatnak, s mindennek a világon az a célja, az az élete értelme ,hogy fenntartsa faját, és azoknak elkövetkezendõ változatait, s majd beépülve a körforgásba részt vegyen a világegyetem romboló-építõ munkájába.
egy filozofus ( ha szétszedjük idõközben aszavait, és értelmezzük) vmi hasonlót mondana: az az élet értelme ,hogy boldoggá tegyünk másokat, s ezzel a tudattal hogy ezt már megtettük tegyük magunkat is. ismerjük meg ezalat magunkat stbstbstb
egy egyszerû ember így vélekedne: az az életem értelme ,hogy felneveljem a gyerekeim mindent meg akdjak neki míg képes vagyok erre, és azzal a tudattal halljak meg hogy magam mögött életképes tisztességes, utódokat hagytam.
áááá na látom nevet már nem tok változtatni. de mindegy akkor nem számít :) csak idgesítõ ,hogy mindeki homokos fiúnak néz. tehát a tisztán látás végett: lány vok :)) bezony .na :))
Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!
nem három és nem százhuszonhárom.
Egyedül vagyok a világon.
...
Én én vagyok. Én én vagyok,
megõrülök,
én én vagyok, én én ....
megcsúszom a végén! "
/Radnóti - Elõhang egy "monodrámához"/
*válaszolt* <#vigyor2>#vigyor2>
>>Nem tudok gépelni, de szeretek:)
mindennek van értelme. miért ne lenne az életnek is?
semmi
érdekes dolog ez. sztem valójában mindenki tudja, hogy hogyan kéne helyesen élni, csak nem tudják, hogy ez miért olyan fontos.
kissé ilyesztõ dolog (legalábbis számomra), hogy senik nem tudja magáról, h ki õ valójában. ha belegondolsz, sztem ez azért elég fontos dolog. mármint tudni, hogy ki vagy te, és mi az élet értelme. lehet, hogy talán túlmisztifikáljuk az egészet, és az egyész végtelenül egyszerû. pl azt is tudja mindenki, hogy Isten létezik, csak sokan azt monják, h nem, és ezért elhiszi mindenki. de azért ha bele gondolsz, Isten léte sokkal logikusabb, mint a nemléte. pl hogyan keletkezett a világ, ha nem Isten teremtette?
Hogy mi az élet értelme? Hát majd a halál után meg tudjuk volt-e értelme. Addig meg legyetek türelemmel, egyszer biztos eljön...
tényleg kíváncsi vagyok, ki mit mond...
ki vagy TE?
ha valaki tudja a választ a kérdésre, kíváncsian várom. (ne a nevedet, foglalkozásodat, korodat..., hanem, h TE ki vagy?)
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Helló, mi? ;-)
Én azért rejélem hogy van.
<#worship>#worship>
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
[/off]
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
te nyavalyogtál hogy nem tudsz így beszélni, vagy már elfelejtetted?
ja, meg különben is elköszöntél :)
egyébként ha van még mondandód, nyugodtan térj rá a topik címével kapcsolatos témákra, mert sok lesz az off
Szerény véleményem mindössze annyi, hogy jelenleg nem lehet jobbat találni a az élõlények fejlõdésénél, és kialakulásuknál, mint az evolúció, de ha valaki ezt mégis meg találja, még mindig igen nehéz dolga lesz, hiszen jelenleg igencsak bele van verve belénk ez az egész, és ezt meglehetõsen nehéz kirobbantani, már ha majd egyáltalán kell.
Szóval lehet próbálkozni, de senki sem legyen elkeseredve ha majd jól belekötünk...
Vitatkozunk valamirõl, egy idõ után már azt sem tudjuk mirõl, csak vitázunk...
mit, hogy csak kérdeztem? :DD (költõi k.)
"Ennyi."
Ezt mondtam. nem kötelezõ válaszolni, ezt te döntöd el :)
Nem akarok én megmondani itt semmit.
Voltszerencsém!
lehet, hogy a te szemszögedbõl úgy látszik. Rádhagyom. Azt hiszel amit karsz.
"ha pedig nem tudsz beszélgetni akkor nem kell :)"
Szerintem nem kell a végére a vigyorka. Nem tudok. Pedig szerettem volna. Ennyi.
Hát nem jósolok neked nagy jövõt az SG.hu-n... :)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
ha pedig nem tudsz beszélgetni akkor nem kell :)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Hát én nem értem. Miért van az, hogy egy tudományos fórumban nem olvassák el amit az ember ír? Sajnálom, de én így nem tudok beszélgetni...
Elakadtál, én azt kérdeztem ha Nem normál a körülmény.
Vagy ha nem erre gondolsz fogalmazz érthetõbben, hogy mit akartál azzal hogy a normál körülmények miatt nem kényszeríthetõ ki mutáció