Mi az élet értelme
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért látom elég nagy hidegháború tört ki a hsz miatt...
"Azt mondod míg meg nem halunk, de gondold már végig mi történik ha meghalsz. Azokat az elemeket amelyekbõl a tested áll a Földnek visszaadod. DE mi az ami ezeket az elemeket úgy rendezte össze hogy abból egy gondolkodó, érzõ, önálló, szabad akarattal rendelkezõ ÉLÕ LÉNY jöjjön létre ?" - talán a véletlen, és ez az élõ szervezet úgy rendezte magát az idõ múlásával hogy neki jobb legyen. alkalmazkodott.
"A semmibõl nem jött létre valami. Valami mindig volt."<#banplz>#banplz><#wilting>#wilting>
"És eleve, ha megnézed a Földet és annak folyamatait láthatod hogy úgyszintén ÉL ! Az egész. És ha megnézed hogy a csillagok és bolygók milyen együttélése kell ahhoz hogy egy ilyen csodás bolygó létrejöjjön, hogy gondolhatod hogy mindez a véletlen mûve... miközben egy valóban élettelen szobornak is van alkotója ?!? "
Sok idõ volt arra hogy ez a kis véletlen megtörténjen.
(egy érdekes gondolat, ugyis beleköttök mint a szar. "mióta várhat a nagy semmiség, hogy legyen valami")
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
CT, MRI, ami van, aztán meg lehet állapítani, hogy mi mennyire sérült. Tehát ha valakinek megsült a fél idegrendszere gerincvelõstül és lebénult, azt nyilván nem engedném vissza dolgozni, aki meg jól van, azt rendszeres felülvizsgálat mellett igen.
Ez sérülés, baleset kategória, nem betegség.
Ja, gömbvillámot elolvastam, köszi. Nagyon sok mindent nem tudok hozzáfûzni. Érdekes, biztos rohadtul para, szar lehet.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Még egy megjegyzés: Vajon a tudományos vélemények, hogy ilyen esetekben az agyuk sérült és nem tudja az orvos rendbehozni mennyiben segíti azon emberek életét, munkahelykeresését...stb. akiknek mégis volt akkora mázlija, hogy meggyúgyultak? Vagy az objektív vélemények adott esetben ok nélkül diszkrimináláshoz vezethetnek?
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Vannak élethelyzetek, melyek elkeserítik az embert és olyan levertségi, szomorú tüneteket indukálnak, melyre igen könnyû ráhúzni a depi fogalmát, mint egy egy jól bevált köntöst, de ettõl még nem gyógyászati kezelés a megoldás, hanem az életkörülmények javítása. Az ilyen esetekben nem az agyban kell keresni a problémát. Ennyit szerettem volna leírni az általánosan megfogalmazott megjegyzésedre.
Kicsit utána olvasgattam a depinek, a mániáknak és ilyeneknek. Annyi a nem minden esetben, meg az utalhat feltételes módú megjegyzés, hogy szerintem nem lehet általánosítani.
Nem muszáj elolvasni.
Kifejezés kifejezés xD
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Jó éjt :)
amellett, hogy az életmûvüket lerótták, még nyugodtan haknizhattak volna..
Einstein is egy hivatalban unatkozott a relativitás elmélet kiagyalása közben...
a közönségéhez, és aki erre nem volt tekintettel azt nem ismerték el..
Félig így értem, félig nem. Egy teljesen más életfelfogást von maga után.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
mert mindig olyan újat ad, amit még addig más nem, ezért sokan nem is értik
és mint mondtam a teremtõ szándékot Ki kell fejezni!! Kifejezni Kifejezni Kifejezni
olyat, ami jóval túlél minket (sokaknál ez kimerül a gyereknemzés fogalmában::D:D)
Azt még nem hallottad hogy az agyad a napi eseményeket részben álom formájában feldolgozza? :)
A mûvészet igazi részei a mûvészek, illetve akik õket, vagy más alkotásokat, esetleg saját érzéseket fejeznek ki, még ha ez utóbbiak amatõrök is (nem igazi mûvészek, hanem amatõr mûvészek, de akkor is Kifejeznek valamit!)