172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Thanatos #5188 amugy tény hogy bf-et t könyebb irányitani de nem a letisztultséga miatt..., pont az hiányzik belőle nekem, ofp irányitása ha nemhezebb is de letisztul, bf-é meg max arcadeosabb de nem letisztultabb :) -
Thanatos #5187 hát nemtom, szerintem ofp-nek bizonyos szempontbol jobb volt a grafikája.. és tényleg ég és föld ofp irányitása oda vissza veri bf42-t :) amugy az arcadeosság nekem nagyon nem jött be bf42ben, hiába volt király idegesitő volt hogy egy repülőgép egy kéményre is le tud szálini meg hasonlok... -
#5186 hát ég és föld a két játék :)
az ofp irányítása nagyon nehézkes a bf letisztultsága mellett. A bf valahogy sokkal "használhatóbb" (=árkádabb), míg az ofp inkább a szimuláció felé húz, illetve sokkal nagyobb játékterülettel rendelkezik, míg a bf nem akkora területen játszódik, de épp emiatt szebben jeleníti meg a környezetet (amúgy már nem is tudom miért, de megint előszedtem a jó öreg gammát, és a skoda verseny még mindig rulez :DD) -
Thanatos #5185 ráaádásul pl az ember irányitása is valahogy nekem defectes volt, nem lehetett az ebmernek rendesen beleélni magát hogy ő az ember 8mig ez fps-ek 99%ban alapbol emgvan valahogy), nem tom miért de nekem ilyen érzésem volt, bár ez nem engine probléma hanem egyéni hasfájás :) -
Thanatos #5184 hát ahoz képest hogy ofp legalább iylen összetett engineje jobb volt 8és még korábbi is) igaz ott multi hibádzott de semmi se lehet tökéletes..., de ettől még fentartom hogy bf472 engineje gyenge volt, lehet hogy összetett emg minden de ez nem ok a gagyi enginere szvsz... -
#5183 engine-je gyenge volt?
hát sztem ahhoz képest, hogy mennyire összetett és szabad játék nagyon is rendben volt...az más kérdés, hogy a mai napig tele van bugokkal, de ezek nem olyan drasztikusak -
Thanatos #5182 miért, énis imádtam 42-t de attol még be kell látni hogy az engineje elég gyenge volt..., szerintem... :)
engineer meg powa, ebben egyetértünk :))) -
#5181 áhh én az engine-t szépen engineernek olvastam...nemhiába késő van már
utolso mondatra meg: :) -
Thanatos #5180 hát nemtom, tényleg nagyon jo..., pl programozoknak példaként hogy mit nem szabad csinálni egy szerencsétlen játék engine-el..., patchek nélkül is instabill meg azok nélkül is..., meg valahogy ugy szar az egész ahogy van :DD -
Thanatos #5179 bf42 engine = bfv engine ... :P -
#5178 mi a baj a bf42-es engivel?! úgy jó, ahogy van :) -
#5177 A bfv-t ki ne hagyd :D -
Thanatos #5176 főleg ha végre sikerül összedobnijuk egy rnedes engine-t és nem oylat mint bf42-é :) -
Thanatos #5175 nem aprozod el az biztos :D bár ebben egyetértek valszinű proba után énis megveszem, kevés game van ami megéri de ez olyan :) -
MagyaR #5174 Asszem ez lesz a 2. újonnan vett gamem (tehát eredeti) -
#5173 Tőled tanultam :D ! -
#5172 Nah újra public a szerver ;) -
#5171 jaja :DDDD -
Tgabbar #5170 De én DéeR Konyhász nem engedhetek meg efféle hozzászólást.
Két felkíáltójelet mindenkinek ,de gyorsan,irgum-burgum... -
Tgabbar #5169 Ezt az aknás dolgot tegnap én is tapasztaltam(valakinek a kárára(nem arra a "kár" ra gondolok :DD )hihi) -
#5168 Hogy itt egyeseknek mennyi ideje van játszani :D -
#5167 Különben nincs ráírva, hogy trade mark TDC :D! -
#5166 Joe004 a klántársam :D
Közösen vettük fel a videót....az hogy a gs-en is be lett linkelve nem jelenti azt hogy onnan van :D -
wermo #5165 Lehetnének hosszabbak -
wermo #5164 Ez a Gamestarról van :D -
#5163 Jah egy két POE fun móóóvi :D
akna
Tank magasugrás
Tank távolugrás
tsabi repül :D -
#5162 Nálunk a klánba tagfelvétel van!!! BF2-es klán leszünk, de addig POE-t toljuk gyak szinten.....Tehát aki POE-zik és jól játszik...(nameg jófej is ;)) az jelentkezzen nálam [email protected]
Lenne egy-két ember akit szívesen látnánk csak sajna azok már foglaltak (sztem azok tudják kikre gondolok :D) jah és még valami.....nem árt ha 18 év fölött van az illető.....
-
wermo #5161 Skiper nekem nem tuddsz csinálni valami jó Battlefield 2-őset? -
wermo #5160 skiper te ilyet hogy csináltál, -
#5159 Ez a logó....nekem skiper csinálta :D
Amúgy meg a Fórum/beállításoknál tudod berakni a nick képet ;) -
wermo #5158 Léci mondjátok meg ilyet hogy lehet csinálni amint itt A Skiper nevén van ilyen légy meg geronimon mert én nekem csak sima wermo van -
#5157 nincs büntid -
#5156 :DDDDDDDDDDD -
wermo #5155 Mivan veled? -
#5154 Két pösze Indonéz beszélget:
- De cúna az óceán mosztanában mifelénk!
- Cuna mi? -
#5153 Jah :D -
wermo #5152 Szász TDC Geronimo tod én a Gamestarról vagyok -
#5151 Jaj ez a #5146-ra akart menni :D -
#5150 Hát remélem :D -
#5149 lol :D