172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#5268 Jó az aláírásod ! -
#5267 A fejlesztők 16 v 16 os warokat javasolnak! A járművek miatt nem kell félni mivel a 32 es pályán pont annyi jármű lesz amennyi kell (legalábbis ezt mondják)! Ha meg nem lessz elég akkor meg ott a 64 es map :)! A csapat írányítás gondot meg a squadokkal meg a commanderrel akarják megoldani (majd elválik hogyan én bízom bennük)! Ja és szerintem
sok új player fog érkezni => ember hiány sem lessz! Én CoD ban voltam 16 fős klánban, ott csak a taknyosok nyavajogtak velük volt csak baj, na mind1 szóval a 20 fős klán főleg ha "nagy" korúak (vagy olyan értelmi szinten állnak) akkor nem gond, és mivel BF et álltalában (BF taliról levontam a következtetést) 18+ ok játszák szerintem nem lessz gond! A TS meg majd elválik... a squadokat mindenképpen szét kell választani szerintem ez 1értelmű! Nagyon nagy lehetőségek vannak ebben
a játékban csak rajtunk áll, hogy ki fogjuk e használni... -
#5266 Ezek aztán jól tudják hogyan vegyék ki a pénzt a zsebünkből... -
#5265 Most látom valaki hasonlókat írt :) Joe csak nem teis klántag vagy valahol??? -
#5264 Azért terjedt el a 10Vs10 mert mindenki tisztában van azzal, hogy így se eccerű egy 10-15 fős klánt működtetni + ha ugye 20 főből állna pl egy BF meccs(nem lehetetlen) akkor nagyobb szerverek is kénének és kb 2* ennyi klántag. És mivel nem minden klán DE így ez se eccerű :)) Nameg a BF pályák max 10-12 főnél értelmesek klánszinten mert ha ennél több akkor lehetetlen irányítani annyi embert és csak őskáosz lenne belőle mint publicon. Nameg nincs is ennyi használható cucc a pályán. Szal egy szó mint száz sztem 12 főnél nagyobb sereget már nem olyan könnyű irányítani.(nem mintha a 10 főnél túl eccerű lenne) Amúgy úgy hallottam, hogy nem elképzelhetetlenek a 15 fős csapatok majd BF2ben CBn!!! De ugye ez csak olyan korai okoskodás, elöbb látni kéne a gémet :) -
#5263 Nem hülyeség. -
#5262 Jah ezt már olvastam...nagyon kemény -
#5261 :DDDDDDDDDDDDDD -
#5260 kis off, de elég érdekes:
jönnek a fizikai gyorsítók -
Thanatos #5259 lehet 32 vs32 ember is csak ako egy klánba kell 100+ emberke :PPP -
#5258 szentem reálisan egy ember max 2-3 kisebb szakaszt irányítgat el egy meccsen. vhol a 10-12 player körül lesz a bf2 is. a nations cup alatt volt szerencsém kipróbálni milyen rendszeresen összerántan 12 embert. meglehetősen elkötelezett tömeg kell hozzá, 20+ fővel :) -
wermo #5257 Mik vannak itt :D -
Thanatos #5256 a cs-sek is ezt mondják a bf-es klánokra me náluk meg 5v5ök vannak max :) szvsz semmi sem lehetetlen max nagyobb klánok lennének, és szvsz az egész jó lenne -
#5255 hát jónak jó lenne, de gyakorlatban nem ilyen egyszerű. Még 10 embert összehozni egy warra sem egyszerű, a duplája meg szinte lehetetlen... -
haxoror #5254 hülye :DDD -
#5253 Én meg már azt hittem..... :D -
#5252 :D -
Thanatos #5251 jah szvsz bf2-ben 32vs32 klánozás kéne :D -
Thanatos #5250 szeirntem is pozitiv lenne, csak valami megcsavart modon mert ha csak simán odakocogsz és a tank meghal ako az antitank értlemét vesztené -
haxoror #5249 NEM!
Nem lenne poén!
[nem, nem azért izgul mert a tank a kedvence de nem ám :P] -
haxoror #5248 A klános résszel teljesen egyetértek de miért terjedt el a 10vs10?
Sztem a battlefield gaméknak igazán 20vs20 vagy ha lehet még több embernél jönne le a hangulata mert akkor már tényleg csak egy katona lenne az ember a seregben és nem a repcsis/tankos/assault szuperhős aki egymagában szinte eldönti a csatát. Minnél több az ember annál inkább válnak a járművek a harc részévé és nem pedig a meghatározóivá (ahogy az eredetileg is volt) -
#5247 Ki szólt be a WWIIONL-ra?!
Ennyi GÉM-et és ENGINE-t még életemben nem láttam egy oldalon... :)
A kezelőszemélyzet kilővése nagyon pozitív (hol is láttam már ilyet? :) ). Nagy poén lenne, ha a páncélozott teknősökbekbe akár gránátot is be lehetne vágni. -
#5246 nekem ez az M4 perill jobban bejön ,) -
#5245 Tessék nektek M4.
De most már aztán elég a spemmből. ;-) -
Thanatos #5244 szorry ha rosszul fogalmaztam a katapultra nem is modntam hogy fizikai engine gond , tényleg csak beállitás kérdése de attól még hülyeség :)
a műszerek meg az ammo váltás amugy emgint nem engine :P -
Thanatos #5243 -
#5242 járműből na :D...csak nagyon fel vagyok paprikázva :D -
#5241 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ SNIPERREL KI LEHET LŐNI A PILÓTÁKAT A JÁRMŰBÓL!!!!! -
Rafia #5240 A katapult effekt meg ezek nem az engine hibái, hanem az alapjáték hülyesége. (Tudsz csinálni rendes tankot is). A repcsi fizika már tényleg egyszerű, engem legjobban mégis az zavar, hogy nincsenek műszerek, nem lehet ammo-t váltani. De a BF2 ebbe az irányba megy.
Amúgy tényleg szervezetten az igazi játszani. Akinek már a klánosdi is unalmas, annak ajánlom ezt -
#5239 "Hands-on with the year's biggest online shooter!"
Na ott a pont -
#5238 Benne volt a computer gaming world nevű újságba a BF2!! Scaneket itt tekinthettek meg ;) -
Thanatos #5237 ;) -
Thanatos #5236 *leegyszerűsiti
nem tok gépelni :/ -
#5235 Jah és hozzáteszem, hogy a motor teljes egészében támogatja a directx9.0c-t!!! Tehát a Pixel Shader 3.0-át is!!! De jó hogy új videókarit vettem :DDDD -
Thanatos #5234 tény én ezt enm tagadom, de igy szerintem ezt nagyban elletszerűsiti ez a rnedszer, főleg az ingame voice támogatással... -
#5233 Akkor én olyan kaszttal leszek :DDDD -
Thanatos #5232 ezt mondom énis, ez a gyerek szeirntem nagyon eltévedt :P -
#5231 érdemes végigolvasni az eddigi hozzászólásokat :P -
#5230 Érdemes elolvasni az interjút amit belinkeltem! -
#5229 jah, és lesz parkolóőr kaszt, aki majd jól megbünteti a szabálytalanul parkoló tankokat :DD