172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#4988 na neeee!!!!!! :DDD Ez milyen máá!! Egyébként semmi extra?? -
#4987 nemtom én eddig amivel játszottam gamek közül az AAO nak van a legszebb képe
-
#4986 Semmi csak nagyon mókás :D
Főleg amikor megöli vele a csapattársát utána meg feléleszti :D -
#4985 Mi a baj az ujraélesztővel??????én nem láttam azt a videót... -
#4984 ha nem tetszik ne nézd -
#4983 Lesz-e olyan szép? pffff annál sokkal szebb ;) -
#4982 Nekem ugyan nem mert nem rég telepítettem fel újra, és igazad van szar a mesterséges inteligenciájuk, de HARDon azért nem annyira könnyű és engem amugy sem az izgat, hanem az hogy mikor csinálják a netem vagy akármi, akkor is tudja vele játszani, mivel az AAO nak nincs ilyen módja és így csak unatkoznék..:P Remélem lesz olyan szép mint az Army és olyan izgalmas és fasza.... + még a kocsik járművek...
Nagyon odabaszós game lesz!!!! -
Thanatos #4981 probáld ki bf42-t singleben, rögtön meg fog változni a véleményed :P -
#4980 Nekem tök mindegy milyen az A.I. csak ha beszar a netem, akkor is tudak vele játszani!!!! -
#4979 Valamit le kell löni ha már csak téged lönek le csak :D -
#4978 miért milyen???? Meséljetek!!!!!!!! -
Thanatos #4977 őőő bf42re is valami ilyesmit makogtak... aztán meg... :) -
#4976 Jah az újraélesztő nagyon lol :D -
#4975 Lesz benne! Állítólag valami fasza A.I. lesz de kit érdekel :D -
atwe #4974 Segitsetek a video len van de az elején van kép és utána csak hang
mindent probáltam -
#4973 És mit tudtok, lesz single player mód?? -
#4972 Hát erős angol tudás(néhol német) kell hozzá de végül is egy kist BF történelmi áttekintés van benne, meg egy jópár percen át mutatja be a srác a kivetítő elött a dolgokat miközben 2 kolléga jáccik vele élőben ;) Az újraélesztő berendezés lol!!! Meg még a végén kérdéseket is tesznek fel neki. Pl, hogy lesz e demó(ez nagyon népszerű). Válasz: "Igen lesz de ne kérdezzétek, hogy mikor". Szal ilyenek vannak benne. Nekem jobban teccett sokkal mint maga a 56MBos gameplay videjó. -
#4971 Amúgy ti játszotok a BF Vietnammal neten? Én nekem crackelt verzio van meg és miután feltelepítettem a legujabb patchet és felmennék egy serverre az írja hogy rossz a cd... Mit csináljak? -
#4970 Köszi szépen, amúgy fasza lett a videó? -
#4969 Hát éppen tömörítem a 650MBos videjót oszt fel fogom lökni a klánFTPmre szal majd lesz magyar mirror is(ill végre lesz működő:)) Remélhetőleg ma felér és 300MB környékén lesz... Majd szólok ha készvan.. -
#4968 Nemtudja valaki feltenni tömörítve valahova, hogy én szegény lemaradott is le tudjam szedni? Nagyon sokat segítenétek... -
#4967 Végülis mértékkel jó az!! Azt észre vettétek gondolom h amikor céloznak az emberek az egyik szemüket becsukják,élg durva!(nem mintha nehéz lenne kivitelezni...:D )
A videót kb 8-adjára nézem meg a vadászgépek,huh,nagyon jók(enyhe kif.),remélem a játékban is pont így néznek majd ki,vagy még jobban!!Komoly mintha filmet néztem volna!A kínai heliseknek meg az ablakon lóg ki az AK,azért az LoL -
#4966 És baj az? :D -
#4965 A videóban szerintem az a poén h mindenki meghal,egy kicsit pörgős...nem?! -
Thanatos #4964 már ez sem megy :) -
#4963 Szedd torrentel! -
#4962 mind a 3 link? -
#4961 Nemtudom ti hogy vagytok vele, de nekem errort ír ki a letöltésnél, és a flashgetben is errorként tölti le.... -
#4960 Mondom.......gépet venni addig amíg kijön.....nemám aztán nem jössz velünk játszani :) -
#4959 [BF2 videó által sokkolva] -
#4958 Taktikai figyelemelterelő eszköz. Amíg az ellenség a nyálát csorgatja (vagy tejüzemet nyit), addig mi szépen lenyomjuk a ticket-jüket. -
#4957 csinos meg minden, de hogy jön ez a kép most ide? -
#4956 -
#4955 valóban meggyőző darab lett ez a mozi :) -
#4954 láttad már a videót??? -
#4953 GECI JÓÓÓÓÓÓ GÉMLESZ NAGGYON OTTVAN A SZEREN!!! -
#4952 Mennyi idő mire lejön a videó???Várom(Várjuk) a véleményeket!!! -
#4951 nemvolt még a link, úgyhogy thx ;) -
#4950 thx ;)
amúgy már a videóból szerzett új információt is beépítettem :) -
#4949 jah, ezt nem vitatjuk :)
nyugi azért szeretünk (vagy nem )