• Meggymag
    A BF kb 2 éve jelent meg és egy ilyen kaliberű játéknál ez kb 1 éves munkát jelent még a géme megjelenése elött. Vagyis a BF motorja kb 3 éves. Mivel már rég óta csináljáka BF2t, nem foglalkoztak a készítők a BFel túl sokat, ezért is maradtak benne a bugok meg egyéb dolgok. Ha tényleg akarták volna tisztítani a BFet akkor már rég megjelentek volna több száz megás peccsek. De egy biztos: Grafikában, sokrétűségben és játékélményben bármelyik mostani játékkal felveszi a versenyt ami egy ilyen régi gémnél hatalmas dolog. Ez a gém épp azért jó még most is mert nem szimulátor hanem egy eszméletlen sok harci cuccot felvonultató arcade jellegű gém. Akinek szimulátor kell az megy WWII online-t jáccani. Ha a BF2vel többet fognak foglalkozni a készítők a megjelenés után is akkor évekig TOP gém lehet. Ha hagyják úgy ahogy van akkor ott is az lesz ami most a BFel van. Punnyadás! Viszont a gém(a BF1942) szerintem minden idők legjobb játéka. Sose hittem volna, hogy lesz olyan gém amivel évekig fogom nyomni.(és nem vagyok egyedül ezzel) És pont a sokrétűsége miatt van ez. Szal BF jó. ÉRTEM? :)