172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#5148 ésszel gyerekek -
#5147 Japán turista üdvözli oszakai anyját sms-ben:
Jól vagyok, már 1000 fotót csináltam, Bp. szép, de az utak olyan szarok, hogy mindenki traktorral jár. :Ð -
Tgabbar #5146 Biztos....?
-
#5145 Jah .......elmehetsz a pics@ba :D . Ezt mondanám ha tudnám, hogy nem jeremy vagy :P -
#5144 Nah meggyüttem........hmmm látom nem sok értelmes hozzászólás keletkezett :DD -
#5143 Hmm... Én már a BFVben is kb az átlagnál egy perccel később töltöm be a pályát. Ezek szerint commanderkedni esélyem sem lesz(de még szavazni se). -
CéZé #5142 remélem ezt a dedót törlik mire kijön a játék :) -
#5141 Nem spemmeljetek! Mert nagy baj lesz! Nagyon nagy! nagyon nagyon nagyon nagy!nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagy! -
#5140 :D -
#5139 cad, hogy te milyen vén vagy... :)) -
Thanatos #5138 miért van ott két darab felkijáltojel? anyit szeretnél kérni kotásztol? :D -
Tgabbar #5137 Nos...valójában Dr. Kotásznak hívnak.... Segíthetek valamit?
-
haxoror #5136 SPAM! -
#5135 Azok is jók bár a nagy viszi a bankot :D ! -
#5134 GP GO GO Move it! :D -
#5133 állati ez a 650mb-s videjó, kissebbeket még nem lestem meg. na de majd mindjárt :-) -
#5132 Lázadok a rendszer ellen! -
#5131 Joe fasza a logód :DDDDD -
#5130 5 oldalas Battlefield 2 előzetes itt -
#5129 eej, látom a f.a.q.-ba azért beette magát a kérdésünk, Hax
Amúgy fasza a 65 MB-os videó, remekül megcsinálták :) -
#5128 A medic meg feléleszti a Spec OPS-t :D ! -
#5127 Nah ezt majd meglátjuk ;) ......miért te leszel az assault? :D
Akkor vigyázz nehogy C4-el az öveden futkorássz (persze nem sokáig) :P -
#5126 az assault meg elpusztítja a spec ops-ot
az assault-ot meg.... :DDD (de inkább nézzétek meg a videót :D) -
#5125 Ellenpélda : És erre való a SPEC OPS! Ő majd elpusztítja a radart meg a lövegeket C4-el ;) -
#5124 Persze erre való majd az engineer......ő majd megjavítja a radart meg a löveget;) -
#5123 nem rossz nem rosszz -
#5122 NEM!!!....a commander nem lesz ott a harcmezőn! Az artillery lövegeket lehet elpusztítani és akkor nem tud csapást mérni! Ha a radart lövik ki akkor meg nem tud radarozni ...ilyen egyszerű :D -
#5121 nem azt írták h meglehet ölni?? -
#5120 CSAK DIRIGÁL....SEMMI HARC!!! ;) -
#5119 Most a Commander harcolhat vagy csak dirigál???????? -
#5118 Egyszerű...mivel választásos alapon lesz ezért valszeg nem fogják megszavazni azt a kretént az Izmibizmi klánból :D -
#5117 aláírásod LOL :D
mjad meglátjuk mennyi lesz 2 év múlva ;) -
#5116 (nyugi, megértem, hogy csak így tudod kifejezni csodálatodat :DD) -
(ezt csak úgy :DD) -
#5114 ilyen mindig is volt, ezen nem lehet segíteni :)
pl bf-hez van egy mod, empires a neve...a lényege az hogy scifi környezetben játszódik, és sok stratégiai elem van benne, pl építkezés, tankgyártás. Namost ebben a modban is van egy commander tank, a kör elején csak az a jármű van mindkét oldalon, és egész egyszerűen azé lesz aki beleül elsőre...innen döntik el hogy mi-hova legyen építve. Sajna már nem nagyon játszák a modot, de amíg futott a szervereken, addig is minden második beszólás "lame commander" volt, de valójában csak 1-2 olyan eset volt, mikor inkább mindenki odament, és megexpackozta a commander tankot, mert annyira borzalmasan csinálta a srác :D -
Thanatos #5113 mindenki az újraélesztésért van oda... bezzeg iylet mütőasztalon még senkitől nem hallotam... vagy olyan katonátol akinek tényleg szüksége volt rá :PPP -
haxoror #5112 CSAK vita lesz belőle mert ahogy eddig a mindig a légierő volt a hibás a vereségért ezután az aktuális Commandert fogják keresztre feszíteni mindenért -
#5111 Fasza az uj film!!! Nagyon poénos az ujraélesztés!!!! -
Thanatos #5110 én nem modntam hogy nem lessz belőle vita csak attól én személy szerint nem félek mert az alapból is van és amugyis kit érdekel... :PPP -
Thanatos #5109 vagy pl a büntetősök nem vezethetnek jármüvet csak gyalogolhatnak :D