172092
  • joebacsi
    ésszel gyerekek
  • Zs0lt1
    Japán turista üdvözli oszakai anyját sms-ben:
    Jól vagyok, már 1000 fotót csináltam, Bp. szép, de az utak olyan szarok, hogy mindenki traktorral jár. :Ð
  • Tgabbar
    Biztos....?
  • TDC Geronimo
    Jah .......elmehetsz a pics@ba :D . Ezt mondanám ha tudnám, hogy nem jeremy vagy :P
  • TDC Geronimo
    Nah meggyüttem........hmmm látom nem sok értelmes hozzászólás keletkezett :DD
  • dronkZero
    Hmm... Én már a BFVben is kb az átlagnál egy perccel később töltöm be a pályát. Ezek szerint commanderkedni esélyem sem lesz(de még szavazni se).
  • CéZé
    remélem ezt a dedót törlik mire kijön a játék :)
  • Csirke4
    Nem spemmeljetek! Mert nagy baj lesz! Nagyon nagy! nagyon nagyon nagyon nagy!nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagy!
  • Skiper
    :D
  • Ahhoj
    cad, hogy te milyen vén vagy... :))
  • Thanatos
    miért van ott két darab felkijáltojel? anyit szeretnél kérni kotásztol? :D
  • Tgabbar
    Nos...valójában Dr. Kotásznak hívnak.... Segíthetek valamit?
  • haxoror
    SPAM!
  • Joe004
    Azok is jók bár a nagy viszi a bankot :D !
  • TDC Geronimo
    GP GO GO Move it! :D
  • Nem3sis
    állati ez a 650mb-s videjó, kissebbeket még nem lestem meg. na de majd mindjárt :-)
  • Joe004
    Lázadok a rendszer ellen!
  • TDC Geronimo
    Joe fasza a logód :DDDDD
  • TDC Geronimo
    5 oldalas Battlefield 2 előzetes itt
  • Skiper
    eej, látom a f.a.q.-ba azért beette magát a kérdésünk, Hax

Amúgy fasza a 65 MB-os videó, remekül megcsinálták :)
  • Joe004
    A medic meg feléleszti a Spec OPS-t :D !
  • TDC Geronimo
    Nah ezt majd meglátjuk ;) ......miért te leszel az assault? :D
    Akkor vigyázz nehogy C4-el az öveden futkorássz (persze nem sokáig) :P
  • Ahhoj
    az assault meg elpusztítja a spec ops-ot
    az assault-ot meg.... :DDD (de inkább nézzétek meg a videót :D)
  • TDC Geronimo
    Ellenpélda : És erre való a SPEC OPS! Ő majd elpusztítja a radart meg a lövegeket C4-el ;)
  • TDC Geronimo
    Persze erre való majd az engineer......ő majd megjavítja a radart meg a löveget;)
  • Nahar
    nem rossz nem rosszz
  • TDC Geronimo
    NEM!!!....a commander nem lesz ott a harcmezőn! Az artillery lövegeket lehet elpusztítani és akkor nem tud csapást mérni! Ha a radart lövik ki akkor meg nem tud radarozni ...ilyen egyszerű :D
  • Nahar
    nem azt írták h meglehet ölni??
  • TDC Geronimo
    CSAK DIRIGÁL....SEMMI HARC!!! ;)
  • Nahar
    Most a Commander harcolhat vagy csak dirigál????????
  • TDC Geronimo
    Egyszerű...mivel választásos alapon lesz ezért valszeg nem fogják megszavazni azt a kretént az Izmibizmi klánból :D
  • TDC Geronimo
    aláírásod LOL :D
    mjad meglátjuk mennyi lesz 2 év múlva ;)
  • joebacsi
    (nyugi, megértem, hogy csak így tudod kifejezni csodálatodat :DD)
  • Ahhoj

(ezt csak úgy :DD)
  • joebacsi
    ilyen mindig is volt, ezen nem lehet segíteni :)
    pl bf-hez van egy mod, empires a neve...a lényege az hogy scifi környezetben játszódik, és sok stratégiai elem van benne, pl építkezés, tankgyártás. Namost ebben a modban is van egy commander tank, a kör elején csak az a jármű van mindkét oldalon, és egész egyszerűen azé lesz aki beleül elsőre...innen döntik el hogy mi-hova legyen építve. Sajna már nem nagyon játszák a modot, de amíg futott a szervereken, addig is minden második beszólás "lame commander" volt, de valójában csak 1-2 olyan eset volt, mikor inkább mindenki odament, és megexpackozta a commander tankot, mert annyira borzalmasan csinálta a srác :D
  • Thanatos
    mindenki az újraélesztésért van oda... bezzeg iylet mütőasztalon még senkitől nem hallotam... vagy olyan katonátol akinek tényleg szüksége volt rá :PPP
  • haxoror
    CSAK vita lesz belőle mert ahogy eddig a mindig a légierő volt a hibás a vereségért ezután az aktuális Commandert fogják keresztre feszíteni mindenért
  • KurtVampire
    Fasza az uj film!!! Nagyon poénos az ujraélesztés!!!!
  • Thanatos
    én nem modntam hogy nem lessz belőle vita csak attól én személy szerint nem félek mert az alapból is van és amugyis kit érdekel... :PPP
  • Thanatos
    vagy pl a büntetősök nem vezethetnek jármüvet csak gyalogolhatnak :D