172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#5068 Javítva......tényleg az embert mutatja sry :D
De a waypointot is fogja ;) -
#5067 A nyil éppenségel a csapat társat mutatja szoval még elég kevésszer nézted meg a videot szóval le vagy maradva :D -
#5066 Nah megérkeztem....látom elég sok dolgot rebesgettek...nah akkor kezdem :D
először is....amit te (haxoror) 3d radarnak hívsz az a 3D map :P
és igen....lesz benne ;)
amit meg joebacsi mondott hogy a videóban jelzi egy nyíl a csapattársat....nos.....az nem a csapattárs volt hanem a waypont ahova kiadta a szakaszvezető az utasítást hogy "move this position" :D röviden ennyi ...majd még jelentkezem :D -
haxoror #5065 Hehe nyomjál pár kör hosimint vagy kambodzsát radar nélkül úgy hogy nem TK-zol le senkit, nem is látni a sárgákat/négereket max csak hallod hogy újratáraz a rekettyés és ilyenkor hasznos a 3D ;) -
haxoror #5064 A fickó a csapaton belüli szakasznál mondta hogy lesz de amikor csak úgy voltak bent mint két amcsi akkor asszem még nem volt.
Bár ez is haladás legalább a szakasztársak megússzák a TK-t :) -
Temporal Vortex #5063 Nem reális. Tessék felismerni ki az ellenség! -
#5062 ugyancsak ebben a videóban volt ilyen nyilacska, ami mutatta, hogy merre van a csapattársad -
#5061 ha jól láttam az csak 1 pálya volt 16, 32, 64 fős változatban -
haxoror #5060 +D radar ami a BFV-ben van hogy folyamatosan jelzi hogy merre vannak a saját egységek, olyasmi mint ha a sima BF42-ben a muksók feje fölötti nametag akkor is világítana ha pont nem rájuk néznál. Fasza kis cucc sokkal kevesebb így a FF -
Temporal Vortex #5059 Milyen az a 3D radar? Egy pályán nem elég tudni, hogy hol az ellenség. Az az infó is kell, hogy milyen magasan van? -
#5058 anyám az új videó nagyot üt, valami nagyon süti lesz... :) -
haxoror #5057 Most már megmondhatnák végre hogy lesz-e 3D-radar a BF2-ben vagy nem -
#5056 Ugye? :D Mint a magabiztos rally kommentator... -
atwe #5055 Hát szerintem egy darabig még nem lesz teljes játék nem hogy demo
A videoban ahol pályát választot 3 darab volt a többi nincs kész vagy mi -
#5054 A bf3-at valamikor mostanra igérték,de még mindig nem jön.Na mind1,addig menjünk egyett bf2-ni.:D -
#5053 "sokaknak ez bejon, sokaknak kevesbe... nekem vegulis bejott, de azert annyira megsem."
Ezt most konkrétan megmondtad. :) -
#5052 Jó reggelt mindenkinek!
Már rég voltam itt.Látom jó sok új képet adtak ki,na meg videót is nyam-nyam -
#5051 wwiionline az egesz korrekt kis stuff... en nem sokat nyomtam vele, epp csak hogy belekostoltam, de latszott... hogy mas, tenyleg szimulacio fele kozelit.
sokaknak ez bejon, sokaknak kevesbe... nekem vegulis bejott, de azert annyira megsem.
hogy bf-t elrontana e realitas? hat lehet... de pl a kicsit smartabb lovedekek maris boven eleg, hogy szamomra realisabb legyen a cucc, meg akkor is ha irrealis dolgokat csinalnak :D -
Thanatos #5050 nemtom de remélem az má nem lesz iylen gagyi mint a 42 meg a 2 :P -
#5049 tényleg, bf3 mikor jön ki?
bf2 már kezd kicsit uncsi lenni... -
#5048 ámen :)
nah mostmár jóccakát -
#5047 Úgy legyen....majd a BF3 :D -
#5046 azért már vannak aprobb probalgatások, pl:wwiionline
de még azért elég kiforratlan a dolog :)
sztem nem kell már sok idő egy ilyen gammához -
#5045 Hát arra még várhatsz :D -
#5044 nemtudom, én azért már várok egy olyan gammát, ami fps ugyan, de emellett egy kőkemény autó-, és repszimulátor is... -
#5043 na jóccakát -
#5042 igen, thx :) -
#5041 Fegyver beragadása ha így jobban érthető ;) -
#5040 jam? -
#5039 vagy bele sem tették inkább ;) -
#5038 Sztem a realitás el is rontaná a bf-et.....volt róla szó pl. hogy lesz jam....na sztem ez amúgy sem lett volna jó ötlet.....nem is baj hogy kiszedték. -
#5037 Nekem mar az is afele huzas, hogy pl nem csak gyalogszerrel lehet rohangalni, hanem be lehet ulni stuffokba... szal nekem a kicsi is eleg nincsenek nagy igenyeim... jatszhatosag rovasara mehet a realitas, ez nem baj, csak ne vigyek tulzasba! A Quake szintu gammak ideje lejart... -
#5036 hát a bf nem nagyon fog affelé húzni :)
pedig tényleg nagyon vadállat lenne, ha pl a buggy-t váltani, meg kuplungolni kéne :)
na nem baj, ofp 2ig jó lesz nekünk ez a szutyok bf2 is :) -
#5035 ;) -
#5034 Egen? Nah, mindig tanul valami ujat az ember:D -
#5033 Nem...... ez a butított GeForce 6!
A GeForce 6800LE gyengébb kártya mint pl az én 6600GT-m. -
#5032 Geforce 6800 LE ... LE jelzes nem csak atiknal van? -
#5031 Benne volt a német wdr televízióban a bf lan :) A videót innen szedhetitek le.....van benne dc is :) -
#5030 Nah kiadták hogy milyen gépen futott a demonstráción a BF2!
AMD 64 2800+ , 1.5 GB RAM, GeForce 6800LE
Hát a videókártya azért nem a legjobb :) Elvártam volna hogy legalább egy 6800GT-t raknak bele :) Az én videókarim amúgy is jobb :P -
#5029 Ize... video atom asz.
Amugy oszinte leszek veletek... en ugy vagyok DCs stuffokkal, meg ezzel is, hogy ha nem zavaroak ahogy a dolgok irrealisan mozognak, akkor leszarom... ergo nem vagyok a realitas mindenek felett... persze nem tartom hatranynak ha afele kezdenek el mozogni a gammak.