172092
  • Bandew
    Aztat csináljátok amit mondok!
  • haxoror
    #5306 Egy új korszak kezdete
  • Bandew
    Én csak törölni tudok. :-)
    Amúgy engem nem zavar, sőt ha valamin nagyon fel vagy háborodva felőlem ki is írhatod nagy piros betűkkel, csak nem szeretném, hogy minden második szó b+ legyen, mert az úgy tök lehangoló. :-D
  • joebacsi
    sry, pöttyet elragadtattam magam az önirónia közben, kérek egy *-ot valamelyik magánhangzó helyére, hogy én is nyugodt lehessek ;)
  • Bandew
    Öööö...
    Lécci ha már káromkodtok, legalább cenzúrázzátok, hadd legyek nyugodt. :-)
  • joebacsi
    1. "ebből a szempontból" sztem mit jelent?
    2. akkor mondj egy olyan játékot amiben tapasztalatod van, és ahhol 10vs10 es meccseket játszanak a bfen kívül
    bár lehet, hogy magyarország 2 legnagyobb bf csapat lídere full faszságot mond (olyan jelentéktelen faszkalapot nem is számítva mint én), és mégis te jobban tudod
  • haxoror
    "komolyan van veve a klanozas"

Talán pont ez a lényeg, a sima public és a "vérre menő" klánozás között még van szabad hely
  • haxoror
    Jól érezted! Mond meg nekik!

[szarkavarás rulz ]
  • Joe004
    Jó persze! De mégse 40! BB vel 1etértek meg veletek is... csak 1ből lebasztak, hogy kussolja hülyegyerek (legalábbis én így éreztem) !
  • Bercy #5299
    ha 40 nem is de 30 kell. persze csak ha komolyan van veve a klanozas. azt olvasd el amit BB irt. nagyon sok igazsag van benn. az en klanomnak is voltak neha ember gondjai amikor nagyon osszezsufolodtak a tetmeccsek, es szinte minden nap kellet volna gyakorolni vagy meccset jatszani. hiaba voltunk 15-18an a csapatban, nem mindig tudott megjelenni 10 fo az adott idopontra.
  • haxoror
    Remélem elég friss hús jön hogy lehessen nagy létszámú klánokat csinálni :)

Szvsz 10vs10-ben SZAR lesz ez a game :/
  • Joe004
    Mint már elöttem írták a BF2 nem bf42 másik játék érted? És más játékokban lehetséges, hogy nekem is van tapasztalatom... és akkor se kell 40 ember...
  • Serpa
    ez jobb minőségű volt.
  • TDC Geronimo
    Meg hát.....de mondom hogy az teljesen ugyanaz!
    Amúgy innen, de mint mondtam ez teljesen ugyanaz
  • Serpa
    ok.

azt meg tudom nézni vhol, amit te írtál ?
  • TDC Geronimo
    jó..jó...de az akkor is ugyanaz
  • Serpa
    amit én most láttam, az qt 48 megás.
  • TDC Geronimo
    Az ugyanaz ami a BF-CON05-ön készült.....az a 65 megás
  • TDC Geronimo
    Jah....
  • Serpa
    "the loop" videót láttátok ?
  • TDC Geronimo
    Na jó a két háttér az ténlyeg új :D.....nade nem nekem :P
  • TDC Geronimo
    Ezt már tegnap belinkeltem :P
  • TDC Geronimo
    Hát azt én se tudom :D
    Lehet csak a plakátot...bár én még azt se láttam :D
    Hameg láttam volna már nem lenne ott az tuti :DDD
  • grebber
    Akkor ragyogoan tudtam.
    Akkor a "kis aranyos helyes rokonom" mit nézett azt nem tudom.
    Na de nem is mondok róla semmit mert néha olyanokat mond atyaég.

• TDC Geronimo
    Jah reklámozd csak a bannerodat :DDD
    Amúgy meg nagyon kira ;)
  • joebacsi
    banner?
  • TDC Geronimo
    QRVÁRA NEM :D
  • grebber
    Az lehetséges hogy boltban már kapható a game?
  • joebacsi
    ebből a szempontból sztem nem lesz nagy különbség a 2 játék között, mivel ezt is emberek játszák majd :)
  • TDC Geronimo
  • BurnBaby
    vszín onnan ered a véleménykülönbség, h frankie olyan klánból jön, akik az élmezőnyben mozogtak, amihez rendszeres (heti 3-4) gyakorlásra, sok meccsre, egyébre van szükség. gyors fejszámolás után ez 20 perces körökkel 4x20 perc, + a bénázás, késés, restart, miazmás, azaz fixen min. 2 óra elfoglaltság heti több alkalommal 20-21 órától. ez természetesen nem oldható meg mindig mindenkinek (vannak emberek, akiknek van egyéb dolguk is, mint a játék - magam sem értem őket), így elég sok ember kell ahhoz, h minden meccsre meglegyen a szükséges létszám - és akkor még mindig nincs garantálva, h épp optimálisan elég pilóta/tankos/assi/stb ér rá.
  • Thanatos
    a létszámban igaza van de azt nem hiszem hogy bf2ben több tapasztalata lenne :DDD
    ráadásul nem mo-bol kell kiindulni ha befut a játék pl külföldön tuti lesz elég ebmer hogy sok oylan klán legyen ami fel tud vonultatni 16v16 -ot vagy többet is..., szerintem... :)
  • joebacsi
    szerintem meg hihetsz nyugodtan frankie-nek, mert talán "kicsit" több a tapasztalata ezen a téren ;)
  • Mr Manson
    Uncsi már nagyon ez a sok elénk b@szott morzsa, bekaphatják.
    Csöndbe kéne és gyorsan fejleszteni, nem naponta adni egy képet hogy nesze... élvezz! Demoról nem is beszélve, ugye amit a hosszu csuszás miatt megérdemelnénk.
    Ehhh...
  • uHs Gerzson
    8 oldalas elözetes.
    2 új háttérkép.
  • Joe004
    Mekkora lesz má.. snipa fekszik a dombon, medic oda lopakodik, 1X csak a defi töltődését hallja a snipa és CSATTTT már kapta is a ütést
    :D!
  • Joe004
    Szerintem elég lenne 20 fő! Különben ki beszél itt bf42 ről?
  • BurnBaby
    omg
    frenki még él!
    mik vannak...
  • Frankie
    rendszeres
    warok

/me nem tud gépelni
  • Frankie
    16-os rednszeres wark előfeltétele a 40 fős klántagság.
    Mellesleg egy 10 fős BF42 war se gyenge, de 16 v16 az jelenleg nem kivitelezhető, mivel a fent említett klántagság miatt, nagyon kevés csapat lenne a porondon. (nem lenne igazi verseny)

Mindazonáltal egy ekkora klánt megszervezni és menedzselni nem egyszerű feladat, szóval 20+ év felettiek jöhetnek csak szóba.