172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#5308 Aztat csináljátok amit mondok! -
haxoror #5307 #5306 Egy új korszak kezdete -
#5306 Én csak törölni tudok. :-)
Amúgy engem nem zavar, sőt ha valamin nagyon fel vagy háborodva felőlem ki is írhatod nagy piros betűkkel, csak nem szeretném, hogy minden második szó b+ legyen, mert az úgy tök lehangoló. :-D -
#5305 sry, pöttyet elragadtattam magam az önirónia közben, kérek egy *-ot valamelyik magánhangzó helyére, hogy én is nyugodt lehessek ;) -
#5304 Öööö...
Lécci ha már káromkodtok, legalább cenzúrázzátok, hadd legyek nyugodt. :-) -
#5303 1. "ebből a szempontból" sztem mit jelent?
2. akkor mondj egy olyan játékot amiben tapasztalatod van, és ahhol 10vs10 es meccseket játszanak a bfen kívül
bár lehet, hogy magyarország 2 legnagyobb bf csapat lídere full faszságot mond (olyan jelentéktelen faszkalapot nem is számítva mint én), és mégis te jobban tudod -
haxoror #5302 "komolyan van veve a klanozas"
Talán pont ez a lényeg, a sima public és a "vérre menő" klánozás között még van szabad hely -
haxoror #5301 Jól érezted! Mond meg nekik!
[szarkavarás rulz ] -
#5300 Jó persze! De mégse 40! BB vel 1etértek meg veletek is... csak 1ből lebasztak, hogy kussolja hülyegyerek (legalábbis én így éreztem) ! -
#5299 ha 40 nem is de 30 kell. persze csak ha komolyan van veve a klanozas. azt olvasd el amit BB irt. nagyon sok igazsag van benn. az en klanomnak is voltak neha ember gondjai amikor nagyon osszezsufolodtak a tetmeccsek, es szinte minden nap kellet volna gyakorolni vagy meccset jatszani. hiaba voltunk 15-18an a csapatban, nem mindig tudott megjelenni 10 fo az adott idopontra. -
haxoror #5298 Remélem elég friss hús jön hogy lehessen nagy létszámú klánokat csinálni :)
Szvsz 10vs10-ben SZAR lesz ez a game :/ -
#5297 Mint már elöttem írták a BF2 nem bf42 másik játék érted? És más játékokban lehetséges, hogy nekem is van tapasztalatom... és akkor se kell 40 ember... -
#5296 ez jobb minőségű volt. -
#5295 Meg hát.....de mondom hogy az teljesen ugyanaz!
Amúgy innen, de mint mondtam ez teljesen ugyanaz -
#5294 ok.
azt meg tudom nézni vhol, amit te írtál ? -
#5293 jó..jó...de az akkor is ugyanaz -
#5292 amit én most láttam, az qt 48 megás. -
#5291 Az ugyanaz ami a BF-CON05-ön készült.....az a 65 megás -
#5290 Jah.... -
#5289 "the loop" videót láttátok ? -
#5288 Na jó a két háttér az ténlyeg új :D.....nade nem nekem :P -
#5287 Ezt már tegnap belinkeltem :P -
#5286 Hát azt én se tudom :D
Lehet csak a plakátot...bár én még azt se láttam :D
Hameg láttam volna már nem lenne ott az tuti :DDD -
#5285 Akkor ragyogoan tudtam.
Akkor a "kis aranyos helyes rokonom" mit nézett azt nem tudom.
Na de nem is mondok róla semmit mert néha olyanokat mond atyaég.
-
#5284 Jah reklámozd csak a bannerodat :DDD
Amúgy meg nagyon kira ;) -
#5283 banner? -
#5282 QRVÁRA NEM :D -
#5281 Az lehetséges hogy boltban már kapható a game?
-
#5280 ebből a szempontból sztem nem lesz nagy különbség a 2 játék között, mivel ezt is emberek játszák majd :) -
#5279 -
#5278 vszín onnan ered a véleménykülönbség, h frankie olyan klánból jön, akik az élmezőnyben mozogtak, amihez rendszeres (heti 3-4) gyakorlásra, sok meccsre, egyébre van szükség. gyors fejszámolás után ez 20 perces körökkel 4x20 perc, + a bénázás, késés, restart, miazmás, azaz fixen min. 2 óra elfoglaltság heti több alkalommal 20-21 órától. ez természetesen nem oldható meg mindig mindenkinek (vannak emberek, akiknek van egyéb dolguk is, mint a játék - magam sem értem őket), így elég sok ember kell ahhoz, h minden meccsre meglegyen a szükséges létszám - és akkor még mindig nincs garantálva, h épp optimálisan elég pilóta/tankos/assi/stb ér rá. -
Thanatos #5277 a létszámban igaza van de azt nem hiszem hogy bf2ben több tapasztalata lenne :DDD
ráadásul nem mo-bol kell kiindulni ha befut a játék pl külföldön tuti lesz elég ebmer hogy sok oylan klán legyen ami fel tud vonultatni 16v16 -ot vagy többet is..., szerintem... :) -
#5276 szerintem meg hihetsz nyugodtan frankie-nek, mert talán "kicsit" több a tapasztalata ezen a téren ;) -
#5275 Uncsi már nagyon ez a sok elénk b@szott morzsa, bekaphatják.
Csöndbe kéne és gyorsan fejleszteni, nem naponta adni egy képet hogy nesze... élvezz! Demoról nem is beszélve, ugye amit a hosszu csuszás miatt megérdemelnénk.
Ehhh... -
#5274 8 oldalas elözetes.
2 új háttérkép.
-
#5273 Mekkora lesz má.. snipa fekszik a dombon, medic oda lopakodik, 1X csak a defi töltődését hallja a snipa és CSATTTT már kapta is a ütést
:D! -
#5272 Szerintem elég lenne 20 fő! Különben ki beszél itt bf42 ről? -
#5271 omg
frenki még él!
mik vannak... -
#5270 rendszeres
warok
/me nem tud gépelni -
#5269 16-os rednszeres wark előfeltétele a 40 fős klántagság.
Mellesleg egy 10 fős BF42 war se gyenge, de 16 v16 az jelenleg nem kivitelezhető, mivel a fent említett klántagság miatt, nagyon kevés csapat lenne a porondon. (nem lenne igazi verseny)
Mindazonáltal egy ekkora klánt megszervezni és menedzselni nem egyszerű feladat, szóval 20+ év felettiek jöhetnek csak szóba.