172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
haxoror #5108 Na majd figyeld az első "miért az a kretén a commander az Izmibizmi klánból, tök hülye mi sokkal jobban tudnánk" stb. -
#5107 a fegyelmezés és az irányítás az két különböző dolog, sztem a commander csak az utóbbi ellátására szolgál majd... -
Thanatos #5106 lol, mekkora 5let :D és ők pl nem kapnak fegyvert csak lövészárkot áshatnak... vagy hasonlo, rotfl :DDD -
#5105 sztem nem fog tudni kickelni, max beosztja a csókát egy büntetőszázadba :P -
Thanatos #5104 én nem a commander mode-tól félek mert az szerintem nagyon jó 5let hanem a "megfegyelmezési" jogaival... amik pedig muszály hogy legyenek neki valamilyen formában mert amugy public-on nem nagyon fog senkit izgatni hogy mit akar a commander, és a commander gyk egy univerzális test nélkül tüzérség/felderítő lesz :/ -
Thanatos #5103 hát hogy fogünke élni azt nem lehet tudni :))) -
haxoror #5102 Én is félek a Commander módtól, hatalmas anyázások lesznek még itt emiatt szvsz -
#5101 biztos jól meglesz oldva!Élni remélem még fogunk a megjelenésig!
Most az EA.com-on a kínaikat várom h bemutassák!! -
Thanatos #5100 mikor ilyen mikor olyan...
és a szavazás tény hogy segit bár én oylat is hallotam hogy az emberek rangjától/elért pontszámától is fog függeni... ettől függetlenül szerintem ha mgé csak szaazás van akor is csak káoszt szülne..., gondolj bele még igy hogy csak szerver adminnak vanak komolyabb jogai elgtöbb gamenal igy is néha elég kemény visszaélések/személyeskedések és hasonlok vannak hátha még ugymond "véletlenszerüen" választódik ki az "isteni jogokkal" felruházott emberke a szerveren :)
de hát amig élünk rmeélünk ha kijön ugyis kiderül minden :)
de ettől függetlenül a legtisztább szeirntem az lenne ha akármiylen elvenis fog ez müködni ki be kapcsolhatóvá tenni... -
#5099 A csapatok megszavazzák kezdéskora a Commandert,csak nem vmi idiótát raknak be!Szerintem jó ötlet képzeld egy akkora mapon mindenki magán akciókba kezd!
Mostani BF-be milyen a publicon a csapatmunka??? -
Thanatos #5098 igen és ako azé majd a verseny hogy ki lehessen a commander hogy kibaszhasson mindenkit akinek nem tetszik az arca... remélem ilyen nem elsz vagy pedig ki be kapcsolható lesz mert szerintem ez még nagyobb káoszt csinálna mint kéne... az már jobb lene hogy pl commander megnövelheti a respawn idejét (mint pl tk-nál) az engedetleneknek bár még ez se igazi... valami olyan rendszer kéne ami nem a commander személyes megitélésén alapszik mégis rákényszeriti a teamet hogy legyenek nagyából engedelmesek... -
Thanatos #5097 hmhmhm??? -
Thanatos #5096 bár tény hogy vietben is volt radarszerű map, de remélem ezeket a következetlenségeket megszüntetik a 2ben :) (és remélem elmulik az hogy egy kéményre le lehetett anno szálni egy repülővel :P) -
#5095 én mintha azt olvatam,hallottam volna h az engedetleneket kickelheti a Commaneder!Nem tudom ebből mi igaz,de lehet benne vmi,így talán engedelmesek lesznek az "emberek" :P -
#5094 Hülye :D -
Thanatos #5093 na azbaszna be ha embereknek radarjuk lenne... , bár tény hogy 42ben is radar szerü votl a map mert sokmindent kijelzett 8nesze neked realitás...) ellenben vietben a 3d MAP nem jelezte csak az elfoglalandó pontokat és azok állapotát nem? -
Thanatos #5092 commander szeritnem nem tud kickelni..., ha mgéis akkor abbol csak mégnagyobb káosz lesz emrt gyk a commander nem commander lesz hanem kisadmin :P
ettől függetlenül emlékeim szerint régebben voltak ilyen probálkozások hogy ha valaki nem a csapatért tesz, nem dolgozik együt etc etc akkor kick csak éppen nenek az a hátulütője hogy a legtöbb szerver nem igazán tud 24h-s admin felügyeletet biztositani... -
haxoror #5091 Lesz 3D RADAR Lesz 3D RADAR [IMG][/IMG] -
Thanatos #5090 hmm?! hm! :D -
#5089 elméletileg a Commander ennek megakadályozását szolgálja >>vagy KICK! -
#5088 :D -
haxoror #5087 Hmm? -
Thanatos #5086 nalátod az iylenek miatt züllik a bf scene folyamatosan :PPPPP -
haxoror #5085 "emberrel?"
höhö pár nap játék és már más szavakat fogsz használni rájuk
-
#5084 Semmi extra. Kicsit olyan, mintha valaki aktiválta volna káosz szavát... :) -
#5083 akkor ahoz képes sok,de majd lesz igazán jó!Kíváncsi leszek milyen játszani annyi emberrel!! -
#5082 változó.....átlagban 32-esek....de vannak 26-osak is...de mint mondtam változó.....a külföldiek között meg van 64-es is :) -
#5081 A mostani BF serverek hány személyesek??? -
wermo #5080 Battlefield 2 ajó -
#5079 :D -
#5078 Szerintem a játék kijövetelekor vagy a dublája fogja meghaladni a videok mérete mint maga a játék :P -
#5077 Hmmmm...igazad van....kimásolom az összeset...majd átnevezem és visszamásolom......és így már 3.5 GB-nyi BF2 videóm lesz :DDDD -
#5076 Szerintem az a sok video a minden napi betevökre sem lenne neked elég szóval ne panaszkodj :D
-
#5075 Jóvan na tudom én ááááám :).......BF2 videóim méretének száma elérte az 1.75 GB-ot :D.......Baszki ha így haladok nem fog felférni a BF2 :DDDDD -
#5074 Admint ide de gyorsan ám :DDDDDD -
#5073 ÁÁÁÁÁ rólam.....mi az a BF2? :DDDDD -
#5072 Na azé még a végén nm hiszik el rólad hogy igazi fanatikus vagy :D -
#5071 ha 12* megnéztem az nem elég.....igazad lehet......megnézem még párszor :DDD -
#5070 hurrááááá dejóóóóó.....úgyse fogom öket használni :DDD -
atwe #5069 Látom lesz benne bot