172092
  • haxoror
    Na majd figyeld az első "miért az a kretén a commander az Izmibizmi klánból, tök hülye mi sokkal jobban tudnánk" stb.
  • joebacsi
    a fegyelmezés és az irányítás az két különböző dolog, sztem a commander csak az utóbbi ellátására szolgál majd...
  • Thanatos
    lol, mekkora 5let :D és ők pl nem kapnak fegyvert csak lövészárkot áshatnak... vagy hasonlo, rotfl :DDD
  • joebacsi
    sztem nem fog tudni kickelni, max beosztja a csókát egy büntetőszázadba :P
  • Thanatos
    én nem a commander mode-tól félek mert az szerintem nagyon jó 5let hanem a "megfegyelmezési" jogaival... amik pedig muszály hogy legyenek neki valamilyen formában mert amugy public-on nem nagyon fog senkit izgatni hogy mit akar a commander, és a commander gyk egy univerzális test nélkül tüzérség/felderítő lesz :/
  • Thanatos
    hát hogy fogünke élni azt nem lehet tudni :)))
  • haxoror
    Én is félek a Commander módtól, hatalmas anyázások lesznek még itt emiatt szvsz
  • Nahar
    biztos jól meglesz oldva!Élni remélem még fogunk a megjelenésig!
    Most az EA.com-on a kínaikat várom h bemutassák!!
  • Thanatos
    mikor ilyen mikor olyan...
    és a szavazás tény hogy segit bár én oylat is hallotam hogy az emberek rangjától/elért pontszámától is fog függeni... ettől függetlenül szerintem ha mgé csak szaazás van akor is csak káoszt szülne..., gondolj bele még igy hogy csak szerver adminnak vanak komolyabb jogai elgtöbb gamenal igy is néha elég kemény visszaélések/személyeskedések és hasonlok vannak hátha még ugymond "véletlenszerüen" választódik ki az "isteni jogokkal" felruházott emberke a szerveren :)
    de hát amig élünk rmeélünk ha kijön ugyis kiderül minden :)
    de ettől függetlenül a legtisztább szeirntem az lenne ha akármiylen elvenis fog ez müködni ki be kapcsolhatóvá tenni...
  • Nahar
    A csapatok megszavazzák kezdéskora a Commandert,csak nem vmi idiótát raknak be!Szerintem jó ötlet képzeld egy akkora mapon mindenki magán akciókba kezd!

Mostani BF-be milyen a publicon a csapatmunka???
  • Thanatos
    igen és ako azé majd a verseny hogy ki lehessen a commander hogy kibaszhasson mindenkit akinek nem tetszik az arca... remélem ilyen nem elsz vagy pedig ki be kapcsolható lesz mert szerintem ez még nagyobb káoszt csinálna mint kéne... az már jobb lene hogy pl commander megnövelheti a respawn idejét (mint pl tk-nál) az engedetleneknek bár még ez se igazi... valami olyan rendszer kéne ami nem a commander személyes megitélésén alapszik mégis rákényszeriti a teamet hogy legyenek nagyából engedelmesek...
  • Thanatos
    hmhmhm???
  • Thanatos
    bár tény hogy vietben is volt radarszerű map, de remélem ezeket a következetlenségeket megszüntetik a 2ben :) (és remélem elmulik az hogy egy kéményre le lehetett anno szálni egy repülővel :P)
  • Nahar
    én mintha azt olvatam,hallottam volna h az engedetleneket kickelheti a Commaneder!Nem tudom ebből mi igaz,de lehet benne vmi,így talán engedelmesek lesznek az "emberek" :P
  • TDC Geronimo
    Hülye :D
  • Thanatos
    na azbaszna be ha embereknek radarjuk lenne... , bár tény hogy 42ben is radar szerü votl a map mert sokmindent kijelzett 8nesze neked realitás...) ellenben vietben a 3d MAP nem jelezte csak az elfoglalandó pontokat és azok állapotát nem?
  • Thanatos
    commander szeritnem nem tud kickelni..., ha mgéis akkor abbol csak mégnagyobb káosz lesz emrt gyk a commander nem commander lesz hanem kisadmin :P
    ettől függetlenül emlékeim szerint régebben voltak ilyen probálkozások hogy ha valaki nem a csapatért tesz, nem dolgozik együt etc etc akkor kick csak éppen nenek az a hátulütője hogy a legtöbb szerver nem igazán tud 24h-s admin felügyeletet biztositani...
  • haxoror
    Lesz 3D RADAR Lesz 3D RADAR [IMG][/IMG]
  • Thanatos
    hmm?! hm! :D
  • Nahar
    elméletileg a Commander ennek megakadályozását szolgálja >>vagy KICK!
  • TDC Geronimo
    :D
  • haxoror
    Hmm?
  • Thanatos
    nalátod az iylenek miatt züllik a bf scene folyamatosan :PPPPP
  • haxoror
    "emberrel?"
    höhö pár nap játék és már más szavakat fogsz használni rájuk
  • 0Fritz0
    Semmi extra. Kicsit olyan, mintha valaki aktiválta volna káosz szavát... :)
  • Nahar
    akkor ahoz képes sok,de majd lesz igazán jó!Kíváncsi leszek milyen játszani annyi emberrel!!
  • TDC Geronimo
    változó.....átlagban 32-esek....de vannak 26-osak is...de mint mondtam változó.....a külföldiek között meg van 64-es is :)
  • Nahar
    A mostani BF serverek hány személyesek???
  • wermo
    Battlefield 2 ajó
  • TDC Geronimo
    :D
  • uHs Gerzson
    Szerintem a játék kijövetelekor vagy a dublája fogja meghaladni a videok mérete mint maga a játék :P
  • TDC Geronimo
    Hmmmm...igazad van....kimásolom az összeset...majd átnevezem és visszamásolom......és így már 3.5 GB-nyi BF2 videóm lesz :DDDD
  • uHs Gerzson
    Szerintem az a sok video a minden napi betevökre sem lenne neked elég szóval ne panaszkodj :D
  • TDC Geronimo
    Jóvan na tudom én ááááám :).......BF2 videóim méretének száma elérte az 1.75 GB-ot :D.......Baszki ha így haladok nem fog felférni a BF2 :DDDDD
  • uHs Gerzson
    Admint ide de gyorsan ám :DDDDDD
  • TDC Geronimo
    ÁÁÁÁÁ rólam.....mi az a BF2? :DDDDD
  • uHs Gerzson
    Na azé még a végén nm hiszik el rólad hogy igazi fanatikus vagy :D
  • TDC Geronimo
    ha 12* megnéztem az nem elég.....igazad lehet......megnézem még párszor :DDD
  • TDC Geronimo
    hurrááááá dejóóóóó.....úgyse fogom öket használni :DDD
  • atwe
    Látom lesz benne bot