172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#5228 azért most is lehet a ts-el variálni, pl mi is teszteltünk csapaton belüli kettéosztott ts-t, 2 szakaszt, amik között csak a vezetők tartották a kapcsolatot (mute-olásokkal lett megoldva). Nem is volt rossz, de végül inkább a ts fegyelemre gyúrunk, 10 embernél az is elég hatásos :) -
#5227 LOL milyen MOHPA engine???? Teljesen alapoktól felépített grafikus motor fog dohogni a BF2 alatt!!!!! A fizikáért meg a Havok a felelős!! -
#5226 Jeeeeeee ez mekkora lesz :DDDDDDDDDDD
"Yes, there are other destructible items. Some have gameplay impact such as portions of fences which allow players to take different routes into areas or explosive barrels which offer seductive cover...until you realize what you're hiding behind. Others are just for the fun of it such as traffic lights and parking meters...which are just fun to run over with a tank." :DDDDDDDDD -
Thanatos #5225 pontosan és ez szvsz nem gond
amugy ez a rnedszer szvsz klán gamek szinvonalát is növelni fogja mert egy fajta "hierarchia" jót tesz a taktikának...(mert szvsz eddig a ts-es modszerel nem sok rnedszer volt hogy ki kinek dumáljon, osztogason aprancsot, vagy kérjen támogatást, etc, mig ez "felülről" commande ráltal irányitva sokat fog dobni a hatékonyságon), szetintem... -
Thanatos #5224 te miről beszész ember? nem tünt volna fel énis vároma gamet és összes bizodalmam ebben van hogy ez jó lessz, erre jössz itt az értelmes megálapitásaidal amiből látszik hogy gőzöd nicns az egészről... (azt meg hogy a bf2 nem elsz jo soha nem állitottam...)
de ettől függetlenül tényleg majd ha lesz demo és/vagy full akkor fog kiderülni milyen is emrt a többi tényleg csak találgatás...., ellenben ez az igen magasröptű ötlet hogy mohapa engine elsz több mint megalapozatlan... -
#5223 Nincs energiám hozzá :D
inkább olvassátok el a sok irogatás helyett az új interjút :D -
#5222 ott a pont
bár úgy tűnik hogy a dice minden erejével azon van hogy a public játék színvonalát is növelje bf2-ben (pl squadokba rendeződés, commander) -
#5221 szerintem amit idáig ritál fölösleges ha majd meglátjuk majd kijön demo kettészopod magad mekkora game lesz milyen szép milyen vad fizika stb.. majd ha demo jön akkor irogass de addig nincs értelme -
Thanatos #5220 olvass csak vissza, lesz mivel elütnöd az időt bf2ig :P -
Thanatos #5219 rotfl...., micsoda indok..., innétől szeritnem inkább nc... -
#5218 hmm... -
Thanatos #5217 mondtam én hogy nem nyomtam klánban? amugy hiddel tudom miből ál a klánozás és azt a beirást csak poénnak szántam de hagyuk... ettől fügetlenül kikapcsolodásnak jó néha publicolni is :)
azt meg énis irtam hogy a single bf-ben szvsz nem szempont, csak azé rakták bele botokal hogy +1 sort lehessen irni features-hez... :)
-
#5216 ÚRAM ISTEN....had ne kelljen visszaolvasnom :D -
#5215 Amúgy ez a másik fontos dolog a BFben. Szvsz ez az a GÉM amit ha még nem nyomtál klánban akkor semmit se tudsz róla. Ég és föld egy public lámulás és egy 10Vs10 kőkemény war egy jó klán ellen. Aki utóbbit kipróbálta annak az elöbbi már nem jelent élvezetet sztem. BF single-ről nem is beszélek mert nevetséges. :) Szvsz ilyen egy igazi multis klánGÉM. A klánozás meg nem a klánok közti anyázásokból áll, ezt asszem bátran kijelenthetem hanem több mint 10 ember közösségéről, és ez adja az igazi fílinget! Nincs is jobb mint taktikákat kitalálni és megvalósítani egy 10 fős cspatban. Majd eccer próbáld ki. Pl a BF2ben :) -
#5214 csak rákell nézni és látod -
#5213 ... -
Thanatos #5212 egyetlen linket adj ahol ez le van irva hivatalosan megerősitetten... -
Thanatos #5211 szerintem hülyeséget beszél, bár nickje után nem csodálkozom :PPP -
#5210 100% -
#5209 biztos vagy te ebben? -
Thanatos #5208 ezt honnan veszed? mert én iylet mégg sehol nem hallotam, hivatalos forrásból emg főleg nem..., a 600megás videoban mondták is hogy full saját engine... 8ráaádásul mohapa-nak szeirntem még távolrol sincs köze bf-hez...) szal szeirntem itt te égeted magad... -
Thanatos #5207 hát a netkod tényleg elég jó ebben egyetértek, viszont a fizika inkább nc... , szerintem, de hát izlések és pofonok viszont oylan "fizika" mint bf-ben elginkább rémálmaimban jöjjön csak elé újra és ne a bf kettőben..., pl csak ismételni tudom önmagam és a légi cuccok fizikája katasztrofális, de pl a jeep viselkedése is elég messze ált szeirntem a természetestől..., na meg a sokat emlegetett katapult effect a tankoknél, bár ezt még énis belátom hogy annak még volt értelme ilyen olyan okokból :)
amugy a moddolhatóság tényleg jó de ettől függetlenül szeritnem aze gész game elég isntabill tudott lenni és szvsz ezért max az engine okolható...
de megismétlem én nem a régi gamet akarom ocsárolni hiszen nekem is tetszett csak egyszerűen reménykedek abban hogy bf2-ben sikerül egy jól müködő stabile engine-t létrehozni... -
#5206 mielőtt még itt leégeted magad a bf2 anginje a már látott MOHA: Pacific Assault használja szal .... -
Thanatos #5205 én ezt nem tagadtam de attól még nem kell rozsaszin ködben látni mindent..., szeritnem is gyk korszakalkoto game volt... (nézétek meg elöte csak ofp volt kcisit is hasonlo stilus, azóta meg egyre többen probálják lekoppintani töb kevesebb siekrrel...), de attól még én örülnék neki ha valami normális engine-t tudnának összeeszkábálni a bf2-höz :) -
#5204 Gond? :) -
Rafia #5203 Mit értesz azon, hogy gagyi engine? Tudsz példákat mondani?
Én még nem láttam olyat, ami BF fizikát überelné. Igaz nem is ismerek sok gémet. Talán az OFP lehet kivétel (azt is alig ismerem). Ugyanez igaz a netkódra is. Ráadásul az egész teljesen (na jó: nagy mértékben) moddolható.
Az engine tette lehetővé a realisztikus modok (FH, XWW2, DCR) kifejlesztését. Ha realizmust akarsz, akkor persze az alap BF-et felejtsd el. -
#5202 egy közel 3 éves progihoz képest a bf a maga nemében ma is egyedülálló és zseniális. szerintem (gumicsirek powa) -
Thanatos #5201 ja és arra meg hogy a játék sava borsa a klánozás meg szerver meg tököm tugya mi arr acsak anyit hogy egyrészt igaz másrészt én szorakozni akarok egy game-el nem pedig vértizadni a folyamatos klánokközti anyázásban :) -
Thanatos #5200 és nem kell félreérteni..., azért mert hogy nem magasztalom az égig bf engine-t még igy is jobb a bf mint ww2 online, bár tény hogy az realisztikusabb de sok másban emg alulmarad szvsz..., egy jó engineel és egy hajszálnyi + ralitásal bf-et gyk má nem is lehetne egy lapon emliteni ww2 onlineal
az emg hogy a grafika nem számit tény, legtöbb gamenel énse nézem, de fps-eknél , sajnos vagy nemsajnos ált eléggé meghatározo a grafika (egy stratégiánál pl ez az utolso amit nézek...) és a ww2 online nál a grafikának nem is az a baja hogy nem néz ki a leg csucsszuperebben hanem sok helyen nekem valahogy olyan az érzésem hogyha ránézek hogy nem azért ilyen mert nagy a terep etc hanem mert egyszerűen igénytelenek a készitők... (persze a legtöbb helyen ez egyátalán nem igaz tudom én de az összhatás néha mégis igy jön ki) -
Thanatos #5199 a grafikáért is felelős az engine de az nem csak az engine-en mulik hogy minek milyen a grafikája mert pl adott enginel, szebb/nagyobb texturákat hazsnálva is sokkal szebbé lehet tenni az egész gamet, tehát a grafikáért nem csak az engine okolható és szerintem nem is csak abban van a lényege... de az pl hogy menyire stabill a game gyk csak az engine-en mulik, és mint modntad a fizikai engine is 8ami szeirntem bf-ben nagyon nem a pozitivumok közé tarotzik sajnos) -
Thanatos #5198 lehet ettől függetlenül nekem nem jött be anyira ww2 online hogy enyit áldozak rá..., bf még a gagyesz engine-el is jobb nála szvsz valahogy pedig annak is van elég hibája :D (szó mi szó nekem hangulatilag nem jön be ww2 online valahogy) -
#5197 wwiionline pedig:
havidíj: hát kb 12 rongy félévente, olyan, mintha félévente vennél egy eredeti játékot. ha tényleg játszol vele ez valójában nem sok, tekintettel arra, hogy félév alatt gyakorlatilag egy új játékkal játszol, annyit fejlesztenek rajta. Ha egy bf-et vagy bármilyen multis gammát játszol neten csapatban (mert ugye nem a public jelenti a játék sava-borsát :)), akkor egy idő után tuti kell saját szerver, aminek a fenntartására is kell legalább ennyit áldozni...
az utolsó szempontot megemlíteni pedig sztem hülyeség, még jóhogy nincs csili-vili grafikája egy ilyen játéknak, még így is szaggat 1gb ram alatt, és nem azért mert szarul van megírva :) -
#5196 mit értesz "engine" alatt, mert nagyon sokszor hivatkozol rá :)
mert ugye van grafikai motor (aminek azért van valami köze a grafikához), fizikai motor, hogy csak a fontosabbakat említsem (bár nem tudom pontosan, hogy hogyan épülnek fel ezek a gammák, de gondolom ezek azért megvannak) -
Thanatos #5195 ezekel maximálisan egyetértek hiddel gyk mindenel amit leirtál, énis imádtam anno a gamet etc etc... 8bár azzal spec hogy minden idők elgjobb játéka nem értek azért egyet :P) de ettől függetlenül elfogultság nélkül be kéne látni hogy bizony az engineje (engine nem egyenlő a grafikával...) nem volt valami fényes... és én azon rmeénykedek hogy bf2re megtanultak engine-t késziteni a srácok :)
amugy azért a WWII onlinehoz tedd hozzá hogy akinek szimulátor kell ÉS aki hajlandó/tud érte havidijat fizetni ÉS elviseli a fos grafikát...
(amugy én nem azt mondtam hogy bf-nek hardcore szimnek kéne lennie mert akkor téynleg erőteljesen jácchatatlan lenne de azért ettől lehetett volna egy picit realisztikusabb ilyen olyan téren...) -
CéZé #5194 Te aztán sokat gémelsz :) -
#5193 Hehe kosz... pont ugy is erzem magam. -
#5192 Jó semmi nem szóltam.Téves riasztás :D Ez a videó már volt. -
#5191 Jó reggelt mindenkinek!
Jött egy újabb bf2-es videó:BF2 videoNa most megyek megnézni. -
#5190 A BF kb 2 éve jelent meg és egy ilyen kaliberű játéknál ez kb 1 éves munkát jelent még a géme megjelenése elött. Vagyis a BF motorja kb 3 éves. Mivel már rég óta csináljáka BF2t, nem foglalkoztak a készítők a BFel túl sokat, ezért is maradtak benne a bugok meg egyéb dolgok. Ha tényleg akarták volna tisztítani a BFet akkor már rég megjelentek volna több száz megás peccsek. De egy biztos: Grafikában, sokrétűségben és játékélményben bármelyik mostani játékkal felveszi a versenyt ami egy ilyen régi gémnél hatalmas dolog. Ez a gém épp azért jó még most is mert nem szimulátor hanem egy eszméletlen sok harci cuccot felvonultató arcade jellegű gém. Akinek szimulátor kell az megy WWII online-t jáccani. Ha a BF2vel többet fognak foglalkozni a készítők a megjelenés után is akkor évekig TOP gém lehet. Ha hagyják úgy ahogy van akkor ott is az lesz ami most a BFel van. Punnyadás! Viszont a gém(a BF1942) szerintem minden idők legjobb játéka. Sose hittem volna, hogy lesz olyan gém amivel évekig fogom nyomni.(és nem vagyok egyedül ezzel) És pont a sokrétűsége miatt van ez. Szal BF jó. ÉRTEM? :) -
Thanatos #5189 de mind1, a két gamet tényleg semmi rételme összehasonlitani mert nagyon másak, még a céljuk is más (ofp single, bf multi ugye) szal tényleg értelmetlen de engineileg bf szerintem egy katasztróka... 8akármilyen jó is a játék, amit nem tagadok de normális engineel még jobb lehetett volna...)