172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#5348 Dr. Kotásznak szülinapja van.
Nem köszöntitek fel? -
#5347 Most képzeljétek el....a világon milyen sok faj van a kihalás szélén....bezzeg a -kat ez nem fenyegeti sajna :D -
#5346 :DDDDDDDD
Ne legyél már ilyen kegyetlen :D
aláírás: killer :D -
Tgabbar #5345 Ha nem így lenne megvonom arra a hónapra(április) a szokásos m4-adagodat....
aláírás: (kár,hogy nincs nyúl) -
#5344 ;) -
#5343 végre... demoig nem is akarok tudni semmit -
#5342 Már megint pangás van BF2 szempontból :(
Volt egy hétvége amikor özönlöttek az infók....mostmeg.....semmi :(
Na de semmi gond....biztos 1000-el dolgoznak a demón, hogy ki tudják adni nekünk április elején :) -
#5341 9 korsó sör powa -
#5340 Macromedia Flash mx2004
najó, de mostmár tényleg vége az offnak, és a sok spamnek :) -
#5339 -hogy -
#5338 amúgy sokat gondolkodtam azon, hogy tegyek e villogó nyilacskákat, hogy amik beindítják az IDE KATTINTS effektust az emberekben, de úgy gondoltam szükségtelen...erre jössz te :) -
#5337 eddig mindenkinek egyértelmű volt :P
na nem baj, ezentúl legalább rajtad tesztelek majd minden interfészt, mert ha te megérted, akkor mások is biztos -
#5336 Bazze, szólhattál volna, hogy ez is olyan trükkös linkes, mint ami, a bf42nél van! :D azt hittem hogy ha a faqra kattintok akkor elvisz vhova a francba és nem azt hogy kiirja... :P -
#5335 "A banneren nincs kinn semmi, amia dátumra vonatkozna"
sírok...:) -
#5334 A banneren nincs kinn semmi, amia dátumra vonatkozna, a minuszjelet, meg így önmagában nem vágtam azonnal. :D este van már -
#5333 Interjú -
#5332 banner? :) -
#5331 NA te is visszatértél? :D -
#5330 - = nem + = igen :D nemtudtad? -
#5329 Miva'? Télleg nemtom! :D
-
#5328 - -
#5327 Hali! Egy kicsit nem jövök ide és máris 2500 új üzi! hallatlan! Megjelent már a stuff? :) -
#5326 jaja....ezért inkább vedd meg te is az eredetit! ;) -
Nauron #5325 ha törttel fogsz jáccani akkor sok mindentöl el fogsz esni!:) -
#5324 fog menni...ezen nem kell aggódnod ;) -
#5323 én meg azt remélem hogy a tört verzión mennyen a multi bár a hackerek ezt ki fogják küszöbölni
de ha mégse akkor a ... egye a mályukat -
#5322 Na ja remélem már az elején lessz 1 64 es statos szerver :D ! -
#5321 Hat jah majd kiderul... de en a gepigeny miatt kizartnak tartom, hogy az elso par honapba tul sokan lennenek. De persze nem kell hogy sok emberlegyen... legyen csak annyi, hogy gyakorlatilag barmikor jol el lehessen szorakozni egy ket honi szerveren. -
#5320 Majd meglátjuk mennyi új ember lessz... nagyon sokan mondták, hogy megveszik! -
#5319 BF2-re mondtad, hogy 16v16 lesz a war.
Erre írtam, hogy rendszeres 16v16 war-hoz, hogy tartatni tudjad a "lépést" kell egy 40 fős klán.
- kompetitív jellegű csapatot feltételezve
- általában egy 2.5x szorzó mindig megvan bármilyen csapatjátékban a teljes létszám és a meccs létszám közt
Amúgy én is örülnék a sok klánnak, de a 16v16 jelenleg kivitelezhetetlen megfelelő színvonalat feltételezve.
Ezért tartom valószínűbbnek a max. 12v12 -es warokat.
-
#5318 Kínai renderképek itt
Sztem ez egyben azt is jelenti, hogy nemsokára frissül az armies részleg a hivatalos Battlefield 2 oldalon! -
Temporal Vortex #5317 OFF a négyzeten!
Joe bá: megmondanád nekem, hogy milyen flash progival csináltad az alap kis banner-t?
-
#5316 Miért ne adnék?....amiben igaza van abba igazat adok, amibe nincs....ahhoz meg nem írok semmit :DDDD -
#5315 Ne neki adj igazat vazzeg! Nem megyek veled holnap BP re ! Különben meg majd találkozunk BF 2 ben ! -
#5314 :D -
Thanatos #5313 tudom énis, de ugye amig élünk remélünk :) -
#5312 "fejlődnek akár még az emberek is"
kizárt! ;) -
Thanatos #5311 tudom hogy mindig is ez volt a gyenge pont de addigra hátha fejlődnek akár még az emberek is :) -
#5310 :D -
#5309 teljes mértékben igazad van,
az én tököm is tele van már az idióta ízelítőkből na meg az utánuk jövő 40 fölösleges kommentből