Brothers in Arms: Road to Hill 30
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
ITT TALÁLHATTOK A MULTIBÓL EGY VIDEÓT (37 M😎
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
\"Hard to see, the dark side is.\"
\"Hard to see, the dark side is.\"
tuti hogy az. tudom hogy eddig driver probléma volt. és új driver után ezt nem csinálta, csak a ptach után!
ha a documents and setings-->application data-->gearbox softvare-->brothers in arms-->mattbaker-bõl kimásolom a cuccokat, akkor megmaradnak a mentéseim?
MIlyen VGA és milyen driver van fent?
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
hallom van patch! felrakom, egyszer csak azt veszem észre, hogy megint elkezdte ezt a szart. mondjuk ennek villognia kéne, csak ez nem látszik a screenshoton ugyebár!!+még ennek sokkal tisztábbnak kéne lennie, de tudnillik ez a játék a motion blur-ról híres😄, ezért ilyen homályos.
----> hogy lehet leszedni a patch-et????? a PICSÁBA vele!!!!!
\'\';!--\"{()}&?!:,@#
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
"Mesterséges intelligenciára különösebben nem kell számítani, a gép az esetek kilencven százalékában meghúzza az embereit egy fedezékben és nekünk csak ki kell füstölni õket."
Easyn. Max. Máshol nagyon nem.
"A küldetések során általában több feladatot kell teljesíteni és a felhozatal igencsak változatos, de, mint feljebb írtam, egyik sem kecsegtet már új élménnyel. Számotokra lehet, hogy izgalmas, de én sírni tudnék, amikor például a gép közli, hogy egymagam intézzem el Panzerfausttal a pillanatokon belül megjelenõ két tankot, vagy, hogy egyedül keressem meg a szakasz eltévedt harckocsijait és sorolhatnám."
És amikor Panzerfausttal mozgó autóról lövöldöz az ember koromsötétben 100 km/órás tempóban, az aztán nagyon komoly!
"megmenti a bukástól" 😊
Hiába, ha rohan az ember vissza doomozni, akkor elõtte összeír sok okosságot.
"eredetit alkotni"
Nem tudom. Túl sok ilyen csapatirányítós FPS nem igazán létezik.
"A fizikai modellezõn már az erõmû sem segít, a sérülések, halálozások, robbanások és az ezekkel velejárók iszonyatosan igénytelenek."
Ja. Pl. leszakadt lábak, ha ágyúval lõsz oda. Gránátra ráugró katonák, ettõl felrepülõ katonák, robbanások - pl. amikor az ember elveszíti az egyensúlyát a légnyomástól -, vagy amikor lövik a szakaszt aknavetõvel. Igaza van. Mind "gagyi". 😊
"John Antal nevû nyugdíjazott tankvezetõ"
Ennél azért a csávó kicsit több. John Antal írt pár könyvet több témakörben.
"A zene úgy-ahogy rendben van, de szerintem mindannyian hallottunk már ennél jobbat is."
Ja. Discoban biztos szól pár jobb. A témához viszont amit írtak, az nagyon is passzol.
"A Brothers In Arms nem teljesítette a várakozásokat, sajnálatos módon csak egy egyszer végigtolható".
Most tolom végig harmadszor, egyre nehezebb fokozatokon, pedig nem szokásom ...
"közepes második világháborús shootert üdvözülhetünk benne"
Shooter? Kicsit ez több annál ...
Megj: John Antal "összes"
Ja és az AI-ba az igaz h csak a nÉmetek annyit tudnak csinálni h egy hordó vagy vmi mögé bebújnak és aztán csak lekell rohanni õket???
Motorola Defy
Így az a cikk ,amit a Flynn írt is már csak egy mókás kis elbeszélésnek tûnik.....😄D.Nem értem ,miért csak egy ember véleménye alapján kell írnia valakinek valamirõl...de ház ez az újságot minõsíti.....
"A küldetések néhányat leszámítva rettentõen sablonosak, a kötelezõ erdõs harcok, mesterlövészes pályák, tankcsaták és hõsieskedõs jelenetek kivétel nélkül megtalálhatóak."
Mit vártak? Jön Darth Vader?
Mellesleg a mesterlövészpuska Carentanban jelenik meg elõször.
Tankcsaták jelzõ is kicsit mást takar.
"A történet - már ami van - próbál valamiféle Elit Alakulatban ábrázolt hangulatot és atmoszférát teremteni (mondjuk ezt a címbõl és a képekbõl elõre sejteni lehetett, hiszen a Brothers In Arms és a Band Of Brothers elnevezések kishíján ugyanazt jelentik), de nem igazán sikerült. A szereplõkrõl keveset tudunk meg, nem lehet átérezni a társaink elvesztésével járó fájdalmat és szenvedést, illetve fõhõsünk monológjai olykor annyira túljátszottak és ezáltal gyengék, hogy még egy Tarantinót utánzó harmadosztályú filmes is jobb lamentálásokat visz a mûvébe. Néhány helyen meg is bukik a történet, én személy szerint nem egy pályán elvesztettem olyan szakasztársakat, akik aztán a következõ küldetésekben ugyancsak mellettem álltak a tûzharcokban. Ez 2005-ben már nagyon ciki."
LOL! Méghogy nincs történet? Az egész egy visszaemlékezésen alakul.
Elit alakulat feeling? Jóhogy sugallták, hisz ez ua század, csak nem az easy, hanem a fox.
Keveset tudunk meg a szereplõkrõl?
Tessék fellapozni a manualt. Benne van minden. Ja, hogy nem eredetivel nyomta végig? 😊
A monológok abszolut nincsenek túljátszva. Sõt ...
Embervesztés. Mivel ez egy sztori, a sztorit követi. De semmi zûrös nincs benne, hiszen csak az adott küldire lesznek harcképtelenek. Az meg elképzelhetõ. Aki a story szerint meghal, az viszont úgyis meghal, szóval nincs ebben semmi probléma, csak meg kell szokni. Mint egy japán rajzfilm, vagy a MGS ... 😊
"SAV (Situational Awareness View)"
Egy kurva szó nem esett arról, hogy itt parancsokat lehet osztani, de így próbálták demonstrálni, hogy ismerik az ernyõsök a térképet.
"Tankcsaták során is érdekes, hogy az ellenfél nem tud legyõzni minket, én legalábbis minden esetben a Veni, Vidi, Vici mondás helytállóságát bizonyítottam be azzal, hogy ripityomra lõttem a németeket."
Hiába no! Nem easyn kell nyomni ...
Mondjuk itt jön ki az AI. Már difficulton is látni lehetett, hogy elég jól meg van írva. (Ha látják, hogy támadsz, pozíciót váltanak õk is. Ha érzik a vesztük, keményen kitörnek. És minél jobb alakulattal állsz szemben, annál jobban alkalmazzák.) Nálam eddig a Páncélgránátosok csinálták ezt a legjobban.
Mellesleg már megszokhattuk, szóval nem csodálkozik az ember.
Abban az új szutyokban, az Act of War-t osztották ki. Milyen szar, meg ilyenek.
Nem tudom. Annyira jól van tálalva a játék, annyira jól néz ki, élvezetes, hogy az ember várja, hogy mehessen vissza nyomni. De mivel ha törik, ha szakad, legnehezebben is végignyomom a BIA-t, plusz ott van még nekem az SWG is, így kevés idõm van rtsekre, de ha van, kihasználom. Az a majom "újságíró" meg lehúzza.
Bár amióta a WOW grafikájára 4 csillagokat adtak, már semmin se csodálkozik az ember ...
Motorola Defy
Ott be tudod állítani a texturák részletességét, normalról, mgasabb értékekre. (Mindent lehet külön. A fegyverskineken át, bármiig. Aztán, ha megvan,a a save könyvtárba van egy hasonló ini. Azzal kb. ue. ill. copy. Enyhén megváltoznak a dolgok.)
Ez a játék már csak ilyen...
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Kis reggeli merevedés: hugyozni sok, dugni kevés...
Kis reggeli merevedés: hugyozni sok, dugni kevés...