Brothers in Arms: Road to Hill 30

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vanek
geforce fx 5700 LE-vel megy?

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Jaaa. Ezt hiányoltam én is. Vmi feeling hiányzott belõle

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

panther112
Netes játékhoz elég 1 egy serial? (generált is jó v az nem?)

onlybarca
amugy te felismered a két játék között a különbséget??
ha igen akkor ird már le légy szíves!

Jobb egy elefánt a porcelánboltan, mint egy tű az óvszergyárban.

R0sc0
mx-el nem megy....

McFrost
Hail! Lenne egy kérdésem. 512 rammal, s gforce 4 mx440 128 mb-os videok-val fut a játék?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Vanek
hi! most telepítettem fel,lemegy az intro és utána nics képem,csak hang.... ?

R U Ready?!?!? ...broken soul...

CSOCSO
nah kijatszottam. hat szerintem egyaltalan nem egy nagy wast ist das a jatek... egyszer sem izgultam egyszer se ereztem hogy hu mekkora akcio van szal szerintem kifejezetten gagyi a jatek.. egy moha egy COD sokkal jobb....
hiba
lehet bug is persze csak arra irtam hogy nem az illeto benasagan mulik hogy eltalalja e (30cmrol:>😉 az nmyt vagy sem.

en is lottem mar le futas kozbe es szepen orra is estek

talan vmi script van benne ha nem ugy jarod korbe a terepet ahogy a tervezok elkepzeltek akkor esetleg nem aktivalodik, igy nem sebez

grebber
Én is láttam hogy a lövések átjönnek de mivel nem halok meg tõlük nem nyilvánitottam nekik nagyobb figyelmet.

Több játék is van nem csak ez ami sokaknál megy sokaknál nem.pl SRS,Silent Hunter 3.

Next PC upgrade: 2022

Eisenhower
pl beton(!)falon átlõnek az ellenfelek akkor ha megnézed és kipróbálod mikor a fal sarkától kb 1-2 lépésre vagy rögtön elkezd tüzelni a csávó meg a tank is pl holott még nem is látszódol..... meg ugye vannak ezek a hosszu kiírások és sok embernek nem indul a gamma stb stb stb stb stb stb.

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

grebber
Mondanál pár bugot?
Mert én nem sokkal találkoztam.Nem is öszintén 1-et sem tudnék mondani.Lehet ez az én hibám.De engem nem zavart semmi amit a game rovására irhatnék max a graf hogy nem a leggyorsabb az engine.

grebber
Persze hogyne egyértelmû csakis azzal tolom.Egyébként nem szoktam nagyon embereimet használni hanem egyénizek sok helyen.

Placebó
Ezt csak alátámasztani tudom, jól eltalálva azonnal megmurdálás van még futás közben is a gránát meg zsír fõleg a robbanás utáni terepszemlén ahol leszakadt végtagú németek hevernek egymáson, csak ne venné le a hullákat a progi...😊

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Eisenhower
#5001-es hozzászólás^^

AnuluWork
Jaja. Simán lehet futás közben is célozni, még célkereszt nélkül is, és attól függõen, hogy hol találod el, 1-2 lövésbõl elpatkol. Ez tény. Minden más csak az emberen múlik. Megj. nekem eredetim van, esetleg az is közrejátszhat. Franc se tudja!

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Macccy
Hát ezzel most nem tudok teljesen egyetérteni. Nem egyszer zúztam már elõre normal-on és le lehet õket ölni. Egyszer még (szégyellem nagyon=) godmode-ban is ráfutottam a népekre, még olynara is aki el sem foglalta még a "kijelölt" helyét csak épp befutott a kerítésen éééés ..... bumm .. kinyírtam. Tehát Akkor és Ott csakis valami bug lehetett.
szerintem ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

panther112
2 féle 1.3 as patch is van, az egyik starforce, a másik retail nevû, mi a különbség? Amúgy, aki nem tudja végigjátszani 3as fokozaton, az ne a játékot szidja, egyszerûen 1 nagy láma. Authentical fokozaton a 4esig vittem el, mert már unom újra játszani, de ha valakinek megvan küldje már el, mert ki akarom menteni a képeket. Amúgy ami megnyílt, azokat kiszedtem már. ha valakit érdekel, de nem tud játszani fps-t az nyugodtan keressen meg.

hiba
Nem a bena celzasrol van szo, nem arrol hogy lassu a gep es rossz a reflex, nem arrol, hogy mozog a puska csove es emiatt keptelen eltalalni! csupan arrol hogy a program nem engedi adott estbe megsebezni az ellenfeleket...es nem azert mert vki bena, mert azon nincs mit benazni hogy 30cmre az orrod elott ott all egy katona 5x fejbelovod es max hatratantorodik.
A taktikara van kihegyzezve ha rusholsz akkor az nmy halhatatlan hogy ne igy jattsz 😊

AnuluWork
A Full Spectrum Warriorban is úgy néz ki, hogy kilóg az embered a fedezék mögül, oszt mégsem, hisz nem lehet eltalálni ...

Eisenhower
jó de grebber azért nem veszt embert mert biztos godmode-ot használ és dzson rembó módjára kamikázéba tolja a gammát <#banplz><#banplz><#mf2><#nyes>

CSOCSO
hidd el tudok celozni.. de eleg ciki az mikor 10 meterrol nincs elottem semmilyen azaz SEMMILYEN zavaro fal es a masik elott sincs es megisz hiaba lovok ra nem deglik meg....
azokban az idokben nemigazan volt olyan pancel ami kibirta volna hogy oldalba lovom a csakot..
plusz az egyik kedvenc jatekom az Infiltration.. ami kicsit valosaghubb ennel... joval...
CSOCSO
en is igy szoktam csak mikor 3 felol lonek es nincs hogyan kerulni az igen ciki
Danecay
Hi All! Kölcsönadtam az egyik havernak a gamet, de sajnaos másnap arról panaszkodott, hogy miután betöltõdik a játék, és elkezdi tolni, kis idõ mulva, kékhalál, vagy kidobja a a játék, különbözõ hibaüzenetekkel, pl. Cserélje ki videókártyáit. A srácnak egy Radeon 9200- s VGA-ja van. Ezen mennie, kellene nem? mert a kártya ugye tudja a DX8-t, és mint írtam nem is olyan jellegû a hibája mint a GF4 MX-eseknek. Na szóval a kérdés az lenne, hogy mik a tapasztalatok? Segíthet ezen a hibán, mondjuk a VGA drivr csere, vagy valamelyik PATCH? Az 1.03-as ha jól láttam, stabilitási problémákon is segít. Az 1.03-as patch telepítésének feltétele, az, hogy fel legyen telepítve az 1.02-s? Ja és kell az 1.03-s PATCH-hez hozzá való CRACK?

grebber
Szerintem jó ez a game nekem bejött.
Én mindig ugy csinálom feltéve amikor nem 😊 hogy tûz alá veszem az ellent melléjük kerülök és leszedem õket.
Nem szoktam nagyon embereket vesziteni.
Kiváncsi vagyok a Bia 2-ben mit változtatnak majd.

onlybarca
nem tom hogy ps2-ön hogy tünhetett szebnek max. nem volt rendes grafikai beállításokkal a gépeden mert összehasonlítottam és pc-n szebb

Jobb egy elefánt a porcelánboltan, mint egy tű az óvszergyárban.

Eisenhower
2005-04-06 PC Game Dox Brothers In Arms V1.03 (c) Ubisoft *PUBLIC SERVER PATCH* COREISO

AnuluWork
El lehet találni mindenkit, elsõre, okosan, és ha ügyes vagy, max. másodikra kipurcan. És nem sniper puskával!!! De mivel, ha fedezékben vannak, más szempontok érvényesülnek, és aki a célzásról beszél, hogy ilyen szar, meg olyan szar, az nem képes ezt felfogni, az már legyen az õ baja. Másik eset az, hogy vki olyan grafikával játszik, amit nem bír a gépe, és ezért képtelen célba találni. És persze ilyenkor a játék a szar ...

+ EZ NEM A COD! Fel kéne már fogni! Ez - HI! - teljesen más.

Mi az, hogy Te élted túl a 30-as hegyet?
Max. az odaúton meghalt pár embered. Mellesleg mivel utána egyedül fogsz menni a tankok ellen, nem tök mindegy hányan haltak meg? Mellesleg simán végig lehet vinni, még a 3. fokozaton is veszteség nélkül a 30-as hegyig. De felesleges, úgysem kellenek az emberek ...

Bughalmaz lenne a játék? Miért is?

hiba
mamrint aniso nelkul...

hiba
gfx: fura de ps2n nekem szebbnek tunt, valahogy jobban ossze volt "mosva".
ja meghat pcn kicsit lassu 1024be van vagy 15fpsem. De aniso es azzem az egyszerubb arnyekokkal mar volt 35is 😊

hiba
volt ez egyik szakasznal hogy kiadtam parancsba tuzeljenek a celra, en meg odalopakodtam egy meterrol az egyik katonat vagy 5x fejbelottem, azon kivul hogy csak hatratantorodott nem tortent semmi csak en purcantam ki, rgo a program nem engedi hogy rambokent lekuzdjuk az nmyket, lassan taktikazva kell elorehaladni ami azert nem is zur mert ha vegig lehetne rohanni es mindenkit legyakni akkor eleg sablonos maradt volna es unalmasabb is

hiba
hat turelem az kell hozza meg nem szabad rusholni meg rohanni, csak lassan aprankent eddig nekem bejott.

Yossarian
valszeg sietsz. Mikor igyekeztem minél gyorsabban, célratörõen megcsinálni, akkor nekem se akart sikerülni az a rész. Aztán apránként, eltökölõdve mindenki zöld volt a végén is.

Nieleen

Hi
Nem tudja valaki meg a játék geforce 4mx-eken, mert végülis egyik ismerõsömnél elindul nem ír ki semmi hibát, de amikor elindul a játék, menü se jön be piros csík betölt, és utána fekete kép, legújabb rdiver 71.valahanyas, nemtom nekem atim van, ment másnak ezen a kártyán?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

CSOCSO
Hat mennyire lol ez a jatek... az ellenfelek a falakon atlonek en celba se tudom oket venni mert mielott meg felallnek a fedezekbol ok mar lovik a a testemet ez a rohadt baker meg rangatozik.. de ez egy dolog.. megparancsolom a hulye katonaknak hogy lojenek.. elkezdenek loni...
en celbaveszem oket. de egy katonara 5 ot kell loni mert hiaba tartok celra 8 meterrel arebb lo.. persze eszrevesz az ellen.. egyet lo es hopp azonnal eltalal.. jo.. ujrakezdes.. most rajuk rohanunk.. persze mindenki kinyiffan.. akkor vessuk el ezt a szetlojuk oket es meglepjuk oket oldalrol baromsagot mert az ossze katonam beledoglik altalaban ...szurke kor.. lol... ugyanugy fel-fel neznek es ha latjak hogy jovunk akkor kilonek.. hiaba szurke a rohadt kor..
most a vedjuk meg a 30 as hegyet csinalom.. tiszta szanalom ez az egesz.. ket oldalrol szepen korbekeritettem oket.. utanna van egy kis sorosz.. 4 ellenfel.. es vedd be oket.. loller... 8 szor probaltam meg.. mind a 8 szor mas mas taktikat valasztottam az osszes emberemet lelottek en eltem tul... NULLA energiaval.. most menjek a kocsog tankok ellen.. LOL...
CSOCSO
megnyomtam az egyest vagy a kettest es utanna mukodott...
Eisenhower
próbáld meg azt hogy ráböksz defaultra játék betölt mész valameddig majd bekonfigolod ugy ahogy neked jó. hátha segít...

Big Daddy
Más gombra rakod akkor sem mûködik?

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

CSOCSO
hat nah hurra de most mit csinaljak?
Eisenhower
hát vársz az 1.04 patch-re ^.^ vagy nemtudom. én végigtoltam le is töröltem mert sajnos egy bughalmaz az egész

CSOCSO
fakkk nemtom mi a szar tortent de miutan meghaltem es ujratoltottem az allast.. nem mukodott a command gomb!!!!! maga a gomb mukodik tehatnem az eger szart be.. csak egyszeruen a jatek nem erzekeli hogy benyomom.. meglestem a beallitast... jol volt bealitva.. tehat semmilyen paranormalis gombatrendezodes nem tortent.. es ujrakonfiguraltam ( a beallitasokban erzekelte a jobb klikket) de a jatekban kurvara nem megy... ilyenkor mivan???
de szerencsére úgyan azt irtátok..)

most megyek és jól kicselezem a tankokat😊

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Eisenhower
állítólag ez
a patch kell a tört gamehoz....

Eisenhower
5000 ^.^

rezsofiz
Szépen elvittétek egyébként 5000ig szal valaki tékelheti, én nem fogom

sazl : c

rezsofiz
rulz

sazl : c

Big Daddy
Még jó hogy majdnem uazt Írtuk Eccere.Milyen lett volna ,ha tök mást írunk mindketten azt találd ki melyik az igazi. 😊

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

köszönöm mind kettötök segitségeét...😊)

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Eisenhower
ha jól emlékszem ki kell kerülnöd a 3 német tankot és asszem ki kell szedni pár németet majd panzerfaustal kell lövöldözni a német tankra és majd utána jön 2 amcsi tank és õket kell vezényelned ugy hogy kiszedje a többi német tankot majd el kell õket vinned ahonnan elindultál tehát vissza a sajátaidhoz. legalább is így emlékszem^^

Big Daddy
Tankokat kicselezni,fõúton tovább amíg elérsz 1 hídig ,Ott vannak a hídon a te tankjaid .Vigyázz mert sok a gyalog náci is.Tankokkal kilöveted a 2 német tankot,vissza a kiindulási helyre.A többit nem mondom úgyis meglátod.