5546
  • DokySG
    Eh...
    Hát nekem 768ramom van es megse kapcsol ki a gép.. havernak meg csak 256.. és simán megy.. :)
  • trident
    Amire gondolnék első körben:
    -Túlmelegedés. Egyszerűen ellenőrízheted cpu-nál, gpu-nál nehezebb lehet).
    -Instabil túlhúzás. Nálam a COD volt érzékeny arra, hogy fix vagy dinamikus módon ment a memória órajele. Ez nálam nem mindig jelentkezett, időnként behalt tőle.
    -Windows. Régi, új? Frissítések? Új driver? Szvsz ez is okozhatja.
    -Bia. Erről van a legkevesebb infóm. Patch? (Jól tudom, hogy több "verzió is volt?)
    Szóval hirtelen ezek a hibalehetőségekre tippelnék, végig kell rajta zongoráznod.
  • trident
    Akimor a vátékot néhézed, telöltsd pathc? Próbáltad nem még? Esetleg.
    Lehet de copresszor melegedik túlnagyon, kélkhalál emi áll bele.
    Hogy a péped zsír, nem jelent neki sok. Aká rájdverriffítés si ehet. Másnak belejön is. Reset talalán nem rosz diwnos miatt? Akad össze mivel.
    Lenni te vagy pákó?
  • Cefre
    Elindul a játék a menübe mászkálhatok be enged a tanulórályába be amokor elinditom élesbe 2 lövésutén restartolja a pépet.
    Ez miért lehet?
  • Torry
    Sajna nem lett valami jól optimalzilálva (értsd:sehogy). Így a hozzád hasonló és jobb konfigokon sem suhan annyira...
  • Cefre
    Én power stripet használok ezzel lehet állitani hogy hány Hz henyen a képernyő.
    Még az előbbihez a doom 3 is jól ment annak jobb a grafikája mint ennek
  • Cefre
    Zsir gépem van 2500 proci 128 mb grafika 512 mb RAM ezzel menni kéne
  • CaviaR
    1.) Ne indítsd el a játékot
    2.) Cseréld le a Gef mx400 at újabbra
    3.) Ha nem ilyen karid van tegyél bele legalább 1Gb ramot
  • Cefre
    Van egy kis prorlémám a vátékkal amikor elinditom egy pár másotperc után kikapcsolja a gépet. mit kell ellene tenni?
  • CaviaR
    Sziasztok! Volt már róla szó, de nem emlékszem pontosan, hogyan kell megcsinálni, hogy a játékban 85Hz legyen a képfrissítés. Vmit a windowsban kell ügyeskedni, de pontosan mit is?
    Köszi!
  • 12346
    haló, pls
  • Rusy
    köszi, nem így csináltam de ésszerűnek tűnik, és igen mindenképpen kell a sok cikk cakk, különben semmi esély...
  • Yossarian
    nah, mire beírom megcsinálja :))))
  • Yossarian
    Én úgy csináltam, hogy a puskásokat leraktam az indulás melletti kidőlt fához, a rohamcsapatot pedig vittem magammal a jobb szélre a sövény mögé. Amikor indul a pálya, a sarokból befut előtted 2 német. Ezeket leszeditek. A rohamosztagot ott hagyod a sövény mögött, te pedig előre mégy a 2 szikla mögé, ahol a német hullák vannak. Én itt fel szoktam venni az MP44-et. Középen, közvetlen előttetek egy fedezék mögött lesz 2 német. Ezeket egy kis csapatmunkával könnyű lelőni. A rohamosztagot odahívod a helyedre a sziklához és a fedezőtüzük alatt átszaladsz a baloldalra, egy kidőlt fatörzs fedezékében. Kicsit előre mégy és pont oldalba kapsz 2 németet a túloldalon. A lövészeket erős fedezet alatt előre hozod a fatörzs mögé. Ha ügyesen fedeztétek egymást, akkor elvileg eddig nem sérült meg senki. Most visszakocogsz megint a túloldalra és a pálya szélén óvatosan előrearaszolva elmégy addig a sövényig, ami mögül lövöldöznek a németek. Itt már ügyesnek kell lenni, mert a túlsó sarokból lőnek rád. Ha becserkészted a sövény mögötti németeket, akkor már egyszerűen a géppuskások mögé tudsz kerülni. Lehet, hogy kevesebb cikk-cakkal is meg lehet oldani, de nekem így jött össze. :)
  • Rusy
    Na végignyomtam, nagyon kemény volt, egyszerűen lehetetlen megcsinálni, szerencsém volt....

Lenne egy kérdésem authetic-be hogy lehet játszani, csak ha megvan mindenből a silver medál?
  • Rusy
    az utolsó előtti, ahol érdemes meghalni valami ilyesmi a pálya neve, fák meg bokrok körülöttünk mindentütt, van 2 csapatom, de akármit csinálok kinyírnak, ha nem én megyek előre akkor a csapatomat darálják le, rohadt nehéz....
  • Caponee
    Nem emlékszem erre a pályára. Melyik is az?
  • Rusy
    Valaki tud a 30-as hegyhez valami taktikát? Mert normálba vagy 30x loadoltam, de ledarálnak, be vannak védve mindenhol, egyszerűen nem lehet kinyírni őket...
  • 12346
    látom még mindig divat a Critical erroros üzi:// kipróbáltam anno a ripet, az is ezt írta, a full dvd is, még az 1.03-as patch után is. új kíndóznál is meg mit tom én. fx van, dx9c meg miegymás, szal kizárt a hw problem. van erre vmi épkézláb megoldás, vagy ilyen "jó" ez a game?
    thx.
  • Caponee
    Nézzél bele az extrákba.ott mutatja hol tartasz .
  • forza milan
    aha,elég érdemes felrakni.13.pályán már megkaptam a snipert,de akkor senki se tudja hogy tényleg 21 mapos-e vagy mennyi akkor?
  • Yossarian
    szerintem is tök jó.
    Gyakorlatilag kész van. Pár apróság és az extrák nincsenek lefordítva, de a játékhoz szükséges dolgok 100%-osak.
  • Big Daddy
    A feladatok+a párbeszédek teljesen jók.A menüt nagyon körülményes lenne lefordítani,asszem az nem is készül.Egyébként tök jó,érdemes felrakni.
  • sz4bee
    Jo? Nemtudod mikor lesz kész teljesen.
  • Yossarian
    igen
  • sz4bee
    Valaki feltette a magyarosítást ami a #5057-ben van.
  • Nyers
    Nope, azért nem csinálunk belőle vitát!
  • Kit--Kat
    sztem te nemérted a mondandóm lényegét:)
  • Nyers
    Akkor menj és keresd a realitásokat a BF-ben!
  • Kit--Kat
    áhhh de ilyennel elcseszni.... hát ez vicces, így nem tudom mit akarnak a nagy realitásukkal, a BF-ben tovább látszanak a hullák
    elmehetnek a nagy kamus katonai tanácsadójukkal a bal sarokba
  • a.carkey
    Konzolátirat, normális mentés nélkül. Mit vársz? :)
  • Kit--Kat
    ájj nekem kb 10mp után eltűnnek, ez az 1 zavar a játékba mer így naggyon lerontja a beleélést
  • sz4bee
    nemhiszem hogy lehetne allitani a hullakon
  • odex
    sztem azért nem válaszolnak mert nem tudják mint ahogy én se :D
  • Kit--Kat
    nem tudnátok erre válaszolni????? hol lehet kikapapcsolni, hogy a hullák nem tűnjenek el?????
  • Yossarian
    vegyél s3triót, azon jobban megy...
  • CaviaR
    nem
  • Atesz22
    xaxtok! sikerult valakinek gef2 mx400-al elinditani? nekem a menunel nem jon be a kep!
  • Kit--Kat
    hol lehet beállítani, hogy a döglött németek ne tűnjenek el??:o
  • sz4bee
    hát az nem jó