Brothers in Arms: Road to Hill 30
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
ha igen akkor ird már le légy szíves!
Jobb egy elefánt a porcelánboltan, mint egy tű az óvszergyárban.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
R U Ready?!?!? ...broken soul...
en is lottem mar le futas kozbe es szepen orra is estek
talan vmi script van benne ha nem ugy jarod korbe a terepet ahogy a tervezok elkepzeltek akkor esetleg nem aktivalodik, igy nem sebez
Több játék is van nem csak ez ami sokaknál megy sokaknál nem.pl SRS,Silent Hunter 3.
Next PC upgrade: 2022
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Mert én nem sokkal találkoztam.Nem is öszintén 1-et sem tudnék mondani.Lehet ez az én hibám.De engem nem zavart semmi amit a game rovására irhatnék max a graf hogy nem a leggyorsabb az engine.
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
szerintem ...
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
A taktikara van kihegyzezve ha rusholsz akkor az nmy halhatatlan hogy ne igy jattsz 😊
azokban az idokben nemigazan volt olyan pancel ami kibirta volna hogy oldalba lovom a csakot..
plusz az egyik kedvenc jatekom az Infiltration.. ami kicsit valosaghubb ennel... joval...
Én mindig ugy csinálom feltéve amikor nem 😊 hogy tûz alá veszem az ellent melléjük kerülök és leszedem õket.
Nem szoktam nagyon embereket vesziteni.
Kiváncsi vagyok a Bia 2-ben mit változtatnak majd.
Jobb egy elefánt a porcelánboltan, mint egy tű az óvszergyárban.
+ EZ NEM A COD! Fel kéne már fogni! Ez - HI! - teljesen más.
Mi az, hogy Te élted túl a 30-as hegyet?
Max. az odaúton meghalt pár embered. Mellesleg mivel utána egyedül fogsz menni a tankok ellen, nem tök mindegy hányan haltak meg? Mellesleg simán végig lehet vinni, még a 3. fokozaton is veszteség nélkül a 30-as hegyig. De felesleges, úgysem kellenek az emberek ...
Bughalmaz lenne a játék? Miért is?
ja meghat pcn kicsit lassu 1024be van vagy 15fpsem. De aniso es azzem az egyszerubb arnyekokkal mar volt 35is 😊
Nieleen
Nem tudja valaki meg a játék geforce 4mx-eken, mert végülis egyik ismerõsömnél elindul nem ír ki semmi hibát, de amikor elindul a játék, menü se jön be piros csík betölt, és utána fekete kép, legújabb rdiver 71.valahanyas, nemtom nekem atim van, ment másnak ezen a kártyán?
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
en celbaveszem oket. de egy katonara 5 ot kell loni mert hiaba tartok celra 8 meterrel arebb lo.. persze eszrevesz az ellen.. egyet lo es hopp azonnal eltalal.. jo.. ujrakezdes.. most rajuk rohanunk.. persze mindenki kinyiffan.. akkor vessuk el ezt a szetlojuk oket es meglepjuk oket oldalrol baromsagot mert az ossze katonam beledoglik altalaban ...szurke kor.. lol... ugyanugy fel-fel neznek es ha latjak hogy jovunk akkor kilonek.. hiaba szurke a rohadt kor..
most a vedjuk meg a 30 as hegyet csinalom.. tiszta szanalom ez az egesz.. ket oldalrol szepen korbekeritettem oket.. utanna van egy kis sorosz.. 4 ellenfel.. es vedd be oket.. loller... 8 szor probaltam meg.. mind a 8 szor mas mas taktikat valasztottam az osszes emberemet lelottek en eltem tul... NULLA energiaval.. most menjek a kocsog tankok ellen.. LOL...
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
most megyek és jól kicselezem a tankokat😊
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
a patch kell a tört gamehoz....
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400